2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bnm kayınvalıdede sımdı dıokııı sibell aksama kamerayı acında bakalım cok kılo aldınmı dıe:):))
aksama acılmadı cam dıcemmm::))))
internet yok kesik borcunu ödeyemedik de:)))))))))

ay sen kalem gibisin masallah
Hani benim gibi olsan anlıcamda :)))
ama kayınvalde isteyince kalem gibi olsanda kamera calısmayabilirrrrrre

hahahahah yaşasın kötülük..

egecim bana şimdilik hayalde size hayal değil iki adım ötede çok özledim deniz kokusunu burda şöylüyom eşime bir göl başı var deniz istesem oraya götürüyor zavallım :))))))

çok para yaa.. Benim çok masrafım var eylülün okulu kursu servisi bi sürü para 80 tl ona veremem açıkcası. Krem sürerim yeter:)))))))))
haklısın valla, bence de çok, bir tane yetse bir derece ama yetmez. ablamın doktoru pregnacare diye bir krem önermiş, bitkisel bir krem. onu 30 liraya almıştım. ama yine de mustela da deneyeyim. çok çatlayacak belli, biraz olsun azaltır belki.
benim annemin de komşusu hamile. sanki göbeğine top koymuşsun gibi, bacakları falan incecik, zaten 72 kiloymuş diyor. atladım hemen ben de 72 kiloyum diye. ama o nisanda doğum yapacak dedi( sağol be dedim

ayy canım çok geçmiş olsun

internet yok kesik borcunu ödeyemedik de:)))))))))

hahahahah yaşasın kötülük..

7 kılo aldı dıom heee ıyı ıyı 7 kılo daha alırsın 14le bıter dıoo:) delımmı nee:):)::):)aksama bızm evde net yok zaten sekerımmmmmm::):):):):)

yaaa offff gorumcemde hamıle yaaa karsılastırılıp dururum sımdii o akıllım bısı yemeıokııı dala mubarekkkk

egecim bana şimdilik hayalde size hayal değil iki adım ötede çok özledim deniz kokusunu burda şöylüyom eşime bir göl başı var deniz istesem oraya götürüyor zavallım :))))))

merak etme burdayız ama yazdan yaza alıyoruz deniz kokusunu ancak .. Kış soğuk araba yok o yüzden çocuklu olunca gidemyoruz vesaitle gidilecek yerlere..

bızde martta yapıcammm kılolarr ole gosterıyorrr:):):):)

ya benim arkadasım 8 kgsunu 2 haftada verdi
doğumdan sonra hemen gidiomuss
amaaaaaaaa
ben hamile kalmadan evvel aldıgım için kiloları ahahah biraz daha çetrefilli olabilire :)

artık ege den tıyo alırız nası vercez dıee:):))
ya ben yemeyı cooook sevıyorum kııı hele bgn hıccc doymadım elım sureklı cekmecedeeee

ben mustelayı emzirirken kullandım çokgüzel. Kullanın tavsiye ederim..

şimdi kıyaslanması iyide sonrası sıkıcı. Off hiç sevmem hep kıyaslanacak çocuklarınız sneinki böyle bak onunki bunu dedi bunu yapıyor yemesi kilosu büyümesi. Sakın bunlara meyil verme

kızlar bende catlaklar ıcın lıerac (Umarım dogru yazıyorumdur) kullandım ama jel oldugu ıcın 1 ay gıbı zamanda bıttı ve fıyatı 60 lıraydı
sımdı roc aldım 40 lıra ve sprey tarzda 2 fıs gobegıme yetıyor pehlıvan gıbı yaglandırıyor:))

1 hafta sonra geldi sanırsam..

aynı adrese istemedim ben :) farklı kayıt gerekiyo ikisi için
hee uyanık senii:))) iyi bari ben de hata yaptım sandım.
bnm kayınvalıdede sımdı dıokııı sibell aksama kamerayı acında bakalım cok kılo aldınmı dıe:):))
aksama acılmadı cam dıcemmm::))))

senin foto.nu gördüm geçen gün, inceciktin valla.

bende dun kuzenımın nısanındaydım yengem (Her aılede olan tıplerden:)) "az zamanın kaldı heralde ırılesmıssın" dedı.La havle...
yanı sonucta hamıleyım ve kılo alacagım sana ne benım ırılıgımden
gecende gorumcem sordu kac kılo aldım dıye 7 kılo dedım sankı bıraz cok gıbı dıyor
ben dert etmezken mılletın derdı bana dert oldu:))

ben de pregnacare ve roc almıştım izmirdeyken,roc indirimdeydi o yüzden almıştım.sprey olması iyi oluyor, pratik sürmek. diğeri krem olduğu için zor geliyor.

kızlarrrr bana fikir verinnn!!!! dün kayınvalideme gittim, ben hamile kaldım kalalı kadında bi tuhaflıklar var. inş. kız olur dedi başka bişey demedi, neyse cinsiyet kız çıkınca havalara uçtu falan... şimdilerde ne zaman karşı karşıya gelsek, yok senin dişlerin eğriymiş, yok kulağın kepçeymiş inş. kızın ki seninkine benzemez oğluma benzer ,yok kız doğurcan ya burnun büyümüş, çıldırttı beni dün. en sonunda patladım, yeter ya bu benim çocuğum, umarım her bi yeri bana benzer.ağzı, burnu eli ayağı aynı ben olur, bütün psikolojimi bozdun ya dedim, espirye vurup gülüyo sonrada.inanın ne dişim eğri ne kulağım kepçe, kendimden şüphe etmeye başladım. bu kadının gözlerinde büyük bi problem var sanırım diyorum. beni gözü düşerek ağzı açık bi şekilde oğluna istediği günleri çabuk unuttu, akrabaları beni görüpte ay ne güzel gelinin varmış deyince gerim gerim gerilmeyi de biliyo ama kadında bi çekememezlik var anlamış değilim.herkes bana hamileliğin ne kadar yakıştğını söylerken bu kadının böyle fesatlık yapmasına aklım bi türlü ermiyo. ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…