bnm kayınvalıdede sımdı dıokııı sibell aksama kamerayı acında bakalım cok kılo aldınmı dıe:):))
aksama acılmadı cam dıcemmm::))))
internet yok kesik borcunu ödeyemedik de:)))))))))bnm kayınvalıdede sımdı dıokııı sibell aksama kamerayı acında bakalım cok kılo aldınmı dıe:):))
ay sen kalem gibisin masallah
Hani benim gibi olsan anlıcamda :)))
ama kayınvalde isteyince kalem gibi olsanda kamera calısmayabilirrrrrre
ayyy ne yaptın yaa sanki bi an yaşadım bende harika bi hayal
cnm benimde haftaya kontrolüm var. Seninle aynı gün gitmiştik bende haftaya gidicem 2 mart 4 mart arası bende 2 olsun dedim 2 gn 2 gündür..
öykümmmm nerdesin bacım sen yaa bende yeni girdim zaten işlerim yoğun
avonda vardı geçenlerde ben aldım 400ml. kakao yağı ve badem yağı karışık krem. Çok güzel nemlendiriyor tavsiye ederim...
Sağol canım bu arada, korktuk ama şuan çok şükür iyiyiz bebişimle
ay sen kalem gibisin masallah
hani benim gibi olsan anlıcamda :)))
ama kayınvalde isteyince kalem gibi olsanda kamera calısmayabilirrrrrre
haklısın valla, bence de çok, bir tane yetse bir derece ama yetmez. ablamın doktoru pregnacare diye bir krem önermiş, bitkisel bir krem. onu 30 liraya almıştım. ama yine de mustela da deneyeyim. çok çatlayacak belli, biraz olsun azaltır belki.çok para yaa.. Benim çok masrafım var eylülün okulu kursu servisi bi sürü para 80 tl ona veremem açıkcası. Krem sürerim yeter:)))))))))
benim annemin de komşusu hamile. sanki göbeğine top koymuşsun gibi, bacakları falan incecik, zaten 72 kiloymuş diyor. atladım hemen ben de 72 kiloyum diye. ama o nisanda doğum yapacak dedihahah bozulma
benim akrabam 9 aylık son bir haftasıymış annem aradı dedi.... Gördüm kilo almışmı dedim senin kadar var dedi. Aramızda 3 ay var anne dedim aaaaaaa unuttum dedi:) nasıl gülüyor annem bunu yaparsa el ne yapsın
ayy sorma canım yaa havadis çok giremedim yine kaç gündür.. cuma doktora gittim 530gr olmuş oğluşum herşey yolunda cuma günü de ayrıntılı için randevu aldım...cuma gecesi kötü bişy oldu babam hastaneye kaldırılmış aniden bilinç kaybı olmuş 10 gündür grip yatıyordu zaten.. neyse yoğun bakıma aldılar cumartesi kendine gelmişti çok şükür bugün biraz daha iyi ama hala yoğun bakımdan çıkmadı gidip geliyoruz işte yanına..
internet yok kesik borcunu ödeyemedik de:)))))))))
hahahahah yaşasın kötülük..
egecim bana şimdilik hayalde size hayal değil iki adım ötede çok özledim deniz kokusunu burda şöylüyom eşime bir göl başı var deniz istesem oraya götürüyor zavallım :))))))
kız ne mankenıı cok kotu oldum benn kesın ben 24 kılo felan alırımmmmm
haklısın valla, bence de çok, bir tane yetse bir derece ama yetmez. ablamın doktoru pregnacare diye bir krem önermiş, bitkisel bir krem. onu 30 liraya almıştım. ama yine de mustela da deneyeyim. çok çatlayacak belli, biraz olsun azaltır belki.
benim annemin de komşusu hamile. sanki göbeğine top koymuşsun gibi, bacakları falan incecik, zaten 72 kiloymuş diyor. atladım hemen ben de 72 kiloyum diye. ama o nisanda doğum yapacak dedi( sağol be dedim
ya benim arkadasım 8 kgsunu 2 haftada verdi
doğumdan sonra hemen gidiomuss
amaaaaaaaa
ben hamile kalmadan evvel aldıgım için kiloları ahahah biraz daha çetrefilli olabilire :)
ben mustelayı emzirirken kullandım çokgüzel. Kullanın tavsiye ederim..haklısın valla, bence de çok, bir tane yetse bir derece ama yetmez. Ablamın doktoru pregnacare diye bir krem önermiş, bitkisel bir krem. Onu 30 liraya almıştım. Ama yine de mustela da deneyeyim. çok çatlayacak belli, biraz olsun azaltır belki.
Benim annemin de komşusu hamile. Sanki göbeğine top koymuşsun gibi, bacakları falan incecik, zaten 72 kiloymuş diyor. Atladım hemen ben de 72 kiloyum diye. Ama o nisanda doğum yapacak dedi( sağol be dedim
7 kılo aldı dıom heee ıyı ıyı 7 kılo daha alırsın 14le bıter dıoo:) delımmı nee:):)::):)aksama bızm evde net yok zaten sekerımmmmmm::):):):):)
yaaa offff gorumcemde hamıle yaaa karsılastırılıp dururum sımdii o akıllım bısı yemeıokııı dala mubarekkkk
hee uyanık senii:))) iyi bari ben de hata yaptım sandım.1 hafta sonra geldi sanırsam..
aynı adrese istemedim ben :) farklı kayıt gerekiyo ikisi için
bnm kayınvalıdede sımdı dıokııı sibell aksama kamerayı acında bakalım cok kılo aldınmı dıe:):))
kızlar bende catlaklar ıcın lıerac (Umarım dogru yazıyorumdur) kullandım ama jel oldugu ıcın 1 ay gıbı zamanda bıttı ve fıyatı 60 lıraydı
sımdı roc aldım 40 lıra ve sprey tarzda 2 fıs gobegıme yetıyor pehlıvan gıbı yaglandırıyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?