2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

valla egecım allah varya hıcc ıstemıyorum bebegımın kımseyle kıyaslanmasını ama yapacak bısı yok omru boyuncada kıyaslanır yok okuması sole yok bolee allahtan uzaktalarda pek tınlamam.

akıllım yaa 2 gunde yapmıs yemın torenınde bekleyememıs kocasının gelmesını

tövbee yaa nefret ediom böle insanlardan...

tövbee yaa nefret ediom böle insanlardan...

selam kızlar... nasılsınız... yeni yaşadığım bi tecrübeyi paylaşayım szinle... benim gibi ilk hamileleği olanlar bilmeyebilir..

dün karnımda sertlikle uyandım... oğlum dayanıyo diye düşündüm... bu sertlik yer değiştiriyodu, ben de oğlum yer değiştiriyo herhalde diye düşündüm.... sonra saatler geçti, 5 saat kadar, hala sertlik devam ediyodu ve ben birden farkettim ki oğluşum normalde olduğu gibi hareket edip tepik atmamıştı... beni bi korku aldı... terler bastı... dürttüm dürttüm tık yok... ağlamaya başladım... eşim işteydi bilgisayarı da götürmüştü araştıramadım da... bi arkadaşı aradım, bana hiç öyle bişi olmamıştı dedi... eşim geldi, doktoru aradık, dedi ki 2 bardak falan tatlı bişiler iç, sol tarafına uzan, yine kıpırdamazsa hastaneye gel dedi... dediğini yaptım ve bebişim kıpırdadıııııııı! bi rahaladım ki anlatamam...
daha bitmedi... benim sertlik hala devam ediyo... sağolsunlar burdaki arkadaşlara sordum araştırdım kk.da ve nette... bu sertliklerin KASILMA olduğunu anladım... kasılma nasıl bişi diye araştırırsanız çıkıyo... aynı benim gibi bebek dayanıyo zannetmişler, sonradan öğrenmişler ki bunlar kasılmaymış...
sonra arkadaşlar yemeğe çağırmışlardı, gitmeden bi hastaneye uğrayalım neden oluyomuş öğreniriz içimiz rahat eder dedik... gittik... nts.ye falan bağladılar.. uzadı işimiz... sonra bunların ERKEN DOĞUM SANCISI olduğunu söylediler... bi kaç saat burdasınız dediler... popomdan iğne yaptılar, 2 poşet serum taktılar... daha sonra doktorum geldi... ultrasodan baktı, alttan baktı (acıdı) rahim ağzın kapalı, iyi dedi... ve bunun nendenlerini söyledi: sıvı azlığı (sıvım iyi çıktı), fazla hareket (hareketsiz biriyim), ve bomba: göğüs ucuyla oynanması (işte bu) bi yaşıma daha girdim... bikaç gün önce de ilişkye gşrmiştik o gün yine karnım sertti ve ben oğluşuma attım suçları... meğerse bunlar kasılmaymış...
işte böyle kızlar... doktor sabaha kadar hastanede tuttu... sabah tekrar nts bağladılar... geçmişti kasılmalar.... magnezyum verdi doktor... günde bi tane ve kasılma olduğunda iç dedi...

uuff arıza kadın ne sınır bozucuymus yapabılıyorsan duyma soyledıklerını

neler öğrenicez daha ayyyy geçmiş olsun canım yaaa

egggeeeeee bize baktın mı http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/402320-2011-haziran-annelerinin-gobekleri-38.html

gülsüm çok geçmiş olsun. o akşam yazdığında ben de önemli bir şey olacağını düşünmemiştim ama doktora gitmek gerekiyor demek ki her durumda(

deseydin ya her körün bi alıcısı vardır diye. Benimde alıcım oldu oğlun körmş deseydin. Aptal kadın.. Kıskanç

off canım sıkılıyooooorrrreeee
nolduuuuuu kıyamam sana

ohaaa dayanamaz tabi kızzzzzz

ege benim bebiş kız.tuttu tahminin.
Beni görseniz kolar bacaklar çöp gibihala küçük bi top var gibi karnımda
kenimden korktum bi an beee müneccim miim nee

:))))))) doğumdan sonra ben istanbula gelirim beraber gider içeriz boğaza karşı ozaman
bide sigara yakarız ohhhhhhh

aman allahım benmde oluyor ama hemen 1-2 dk geçiyor ay bak korktum şimdi
geçmiş olsun cnm

ne enterasan bı tespıt olmus daha neler duyacagız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…