ben mustelayı emzirirken kullandım çokgüzel. Kullanın tavsiye ederim..
şimdi kıyaslanması iyide sonrası sıkıcı. Off hiç sevmem hep kıyaslanacak çocuklarınız sneinki böyle bak onunki bunu dedi bunu yapıyor yemesi kilosu büyümesi. Sakın bunlara meyil verme
merak etme burdayız ama yazdan yaza alıyoruz deniz kokusunu ancak .. Kış soğuk araba yok o yüzden çocuklu olunca gidemyoruz vesaitle gidilecek yerlere..
kızlarrrr bana fikir verinnn!!!! dün kayınvalideme gittim, ben hamile kaldım kalalı kadında bi tuhaflıklar var. inş. kız olur dedi başka bişey demedi, neyse cinsiyet kız çıkınca havalara uçtu falan... şimdilerde ne zaman karşı karşıya gelsek, yok senin dişlerin eğriymiş, yok kulağın kepçeymiş inş. kızın ki seninkine benzemez oğluma benzer ,yok kız doğurcan ya burnun büyümüş, çıldırttı beni dün. en sonunda patladım, yeter ya bu benim çocuğum, umarım her bi yeri bana benzer.ağzı, burnu eli ayağı aynı ben olur, bütün psikolojimi bozdun ya dedim, espirye vurup gülüyo sonrada.inanın ne dişim eğri ne kulağım kepçe, kendimden şüphe etmeye başladım. bu kadının gözlerinde büyük bi problem var sanırım diyorum. beni gözü düşerek ağzı açık bi şekilde oğluna istediği günleri çabuk unuttu, akrabaları beni görüpte ay ne güzel gelinin varmış deyince gerim gerim gerilmeyi de biliyo ama kadında bi çekememezlik var anlamış değilim.herkes bana hamileliğin ne kadar yakıştğını söylerken bu kadının böyle fesatlık yapmasına aklım bi türlü ermiyo. ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım
kızlarrrr bana fikir verinnn!!!! dün kayınvalideme gittim, ben hamile kaldım kalalı kadında bi tuhaflıklar var. inş. kız olur dedi başka bişey demedi, neyse cinsiyet kız çıkınca havalara uçtu falan... şimdilerde ne zaman karşı karşıya gelsek, yok senin dişlerin eğriymiş, yok kulağın kepçeymiş inş. kızın ki seninkine benzemez oğluma benzer ,yok kız doğurcan ya burnun büyümüş, çıldırttı beni dün. en sonunda patladım, yeter ya bu benim çocuğum, umarım her bi yeri bana benzer.ağzı, burnu eli ayağı aynı ben olur, bütün psikolojimi bozdun ya dedim, espirye vurup gülüyo sonrada.inanın ne dişim eğri ne kulağım kepçe, kendimden şüphe etmeye başladım. bu kadının gözlerinde büyük bi problem var sanırım diyorum. beni gözü düşerek ağzı açık bi şekilde oğluna istediği günleri çabuk unuttu, akrabaları beni görüpte ay ne güzel gelinin varmış deyince gerim gerim gerilmeyi de biliyo ama kadında bi çekememezlik var anlamış değilim.herkes bana hamileliğin ne kadar yakıştğını söylerken bu kadının böyle fesatlık yapmasına aklım bi türlü ermiyo. ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım
hadi bana byeeeeeee kızlarrrrrrrrrr
kendinize iyi bakınnnnnnn
mujksssssssssssssssssssssss
selam kızlar... nasılsınız... yeni yaşadığım bi tecrübeyi paylaşayım szinle... benim gibi ilk hamileleği olanlar bilmeyebilir..
dün karnımda sertlikle uyandım... oğlum dayanıyo diye düşündüm... bu sertlik yer değiştiriyodu, ben de oğlum yer değiştiriyo herhalde diye düşündüm.... sonra saatler geçti, 5 saat kadar, hala sertlik devam ediyodu ve ben birden farkettim ki oğluşum normalde olduğu gibi hareket edip tepik atmamıştı... beni bi korku aldı... terler bastı... dürttüm dürttüm tık yok... ağlamaya başladım... eşim işteydi bilgisayarı da götürmüştü araştıramadım da... bi arkadaşı aradım, bana hiç öyle bişi olmamıştı dedi... eşim geldi, doktoru aradık, dedi ki 2 bardak falan tatlı bişiler iç, sol tarafına uzan, yine kıpırdamazsa hastaneye gel dedi... dediğini yaptım ve bebişim kıpırdadıııııııı! bi rahaladım ki anlatamam...
daha bitmedi... benim sertlik hala devam ediyo... sağolsunlar burdaki arkadaşlara sordum araştırdım kk.da ve nette... bu sertliklerin KASILMA olduğunu anladım... kasılma nasıl bişi diye araştırırsanız çıkıyo... aynı benim gibi bebek dayanıyo zannetmişler, sonradan öğrenmişler ki bunlar kasılmaymış...
sonra arkadaşlar yemeğe çağırmışlardı, gitmeden bi hastaneye uğrayalım neden oluyomuş öğreniriz içimiz rahat eder dedik... gittik... nts.ye falan bağladılar.. uzadı işimiz... sonra bunların ERKEN DOĞUM SANCISI olduğunu söylediler... bi kaç saat burdasınız dediler... popomdan iğne yaptılar, 2 poşet serum taktılar... daha sonra doktorum geldi... ultrasodan baktı, alttan baktı (acıdı) rahim ağzın kapalı, iyi dedi... ve bunun nendenlerini söyledi: sıvı azlığı (sıvım iyi çıktı), fazla hareket (hareketsiz biriyim), ve bomba: göğüs ucuyla oynanması (işte bu) bi yaşıma daha girdim... bikaç gün önce de ilişkye gşrmiştik o gün yine karnım sertti ve ben oğluşuma attım suçları... meğerse bunlar kasılmaymış...
işte böyle kızlar... doktor sabaha kadar hastanede tuttu... sabah tekrar nts bağladılar... geçmişti kasılmalar.... magnezyum verdi doktor... günde bi tane ve kasılma olduğunda iç dedi...
neler öğrenicez daha ayyyy geçmiş olsun canım yaaa
egggeeeeee bize baktın mı http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/402320-2011-haziran-annelerinin-gobekleri-38.html
deseydin ya her körün bi alıcısı vardır diye. Benimde alıcım oldu oğlun körmş deseydin. Aptal kadın.. Kıskançkızlarrrr bana fikir verinnn!!!! Dün kayınvalideme gittim, ben hamile kaldım kalalı kadında bi tuhaflıklar var. Inş. Kız olur dedi başka bişey demedi, neyse cinsiyet kız çıkınca havalara uçtu falan... şimdilerde ne zaman karşı karşıya gelsek, yok senin dişlerin eğriymiş, yok kulağın kepçeymiş inş. Kızın ki seninkine benzemez oğluma benzer ,yok kız doğurcan ya burnun büyümüş, çıldırttı beni dün. En sonunda patladım, yeter ya bu benim çocuğum, umarım her bi yeri bana benzer.ağzı, burnu eli ayağı aynı ben olur, bütün psikolojimi bozdun ya dedim, espirye vurup gülüyo sonrada.inanın ne dişim eğri ne kulağım kepçe, kendimden şüphe etmeye başladım. Bu kadının gözlerinde büyük bi problem var sanırım diyorum. Beni gözü düşerek ağzı açık bi şekilde oğluna istediği günleri çabuk unuttu, akrabaları beni görüpte ay ne güzel gelinin varmış deyince gerim gerim gerilmeyi de biliyo ama kadında bi çekememezlik var anlamış değilim.herkes bana hamileliğin ne kadar yakıştğını söylerken bu kadının böyle fesatlık yapmasına aklım bi türlü ermiyo. Ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım
nolduuuuuu kıyamam sanaoff canım sıkılıyooooorrrreeee
ohaaa dayanamaz tabi kızzzzzzvalla egecım allah varya hıcc ıstemıyorum bebegımın kımseyle kıyaslanmasını ama yapacak bısı yok omru boyuncada kıyaslanır yok okuması sole yok bolee allahtan uzaktalarda pek tınlamam.
Akıllım yaa 2 gunde yapmıs yemın torenınde bekleyememıs kocasının gelmesını
kenimden korktum bi an beee müneccim miim neeege benim bebiş kız.tuttu tahminin.
Beni görseniz kolar bacaklar çöp gibihala küçük bi top var gibi karnımda
bide sigara yakarız ohhhhhhh:))))))) doğumdan sonra ben istanbula gelirim beraber gider içeriz boğaza karşı ozaman
aman allahım benmde oluyor ama hemen 1-2 dk geçiyor ay bak korktum şimdiselam kızlar... Nasılsınız... Yeni yaşadığım bi tecrübeyi paylaşayım szinle... Benim gibi ilk hamileleği olanlar bilmeyebilir..
Dün karnımda sertlikle uyandım... Oğlum dayanıyo diye düşündüm... Bu sertlik yer değiştiriyodu, ben de oğlum yer değiştiriyo herhalde diye düşündüm.... Sonra saatler geçti, 5 saat kadar, hala sertlik devam ediyodu ve ben birden farkettim ki oğluşum normalde olduğu gibi hareket edip tepik atmamıştı... Beni bi korku aldı... Terler bastı... Dürttüm dürttüm tık yok... Ağlamaya başladım... Eşim işteydi bilgisayarı da götürmüştü araştıramadım da... Bi arkadaşı aradım, bana hiç öyle bişi olmamıştı dedi... Eşim geldi, doktoru aradık, dedi ki 2 bardak falan tatlı bişiler iç, sol tarafına uzan, yine kıpırdamazsa hastaneye gel dedi... Dediğini yaptım ve bebişim kıpırdadıııııııı! Bi rahaladım ki anlatamam...
Daha bitmedi... Benim sertlik hala devam ediyo... Sağolsunlar burdaki arkadaşlara sordum araştırdım kk.da ve nette... Bu sertliklerin kasılma olduğunu anladım... Kasılma nasıl bişi diye araştırırsanız çıkıyo... Aynı benim gibi bebek dayanıyo zannetmişler, sonradan öğrenmişler ki bunlar kasılmaymış...
Sonra arkadaşlar yemeğe çağırmışlardı, gitmeden bi hastaneye uğrayalım neden oluyomuş öğreniriz içimiz rahat eder dedik... Gittik... Nts.ye falan bağladılar.. Uzadı işimiz... Sonra bunların erken doğum sancısı olduğunu söylediler... Bi kaç saat burdasınız dediler... Popomdan iğne yaptılar, 2 poşet serum taktılar... Daha sonra doktorum geldi... Ultrasodan baktı, alttan baktı (acıdı) rahim ağzın kapalı, iyi dedi... Ve bunun nendenlerini söyledi: Sıvı azlığı (sıvım iyi çıktı), fazla hareket (hareketsiz biriyim), ve bomba: Göğüs ucuyla oynanması (işte bu) bi yaşıma daha girdim... Bikaç gün önce de ilişkye gşrmiştik o gün yine karnım sertti ve ben oğluşuma attım suçları... Meğerse bunlar kasılmaymış...
Işte böyle kızlar... Doktor sabaha kadar hastanede tuttu... Sabah tekrar nts bağladılar... Geçmişti kasılmalar.... Magnezyum verdi doktor... Günde bi tane ve kasılma olduğunda iç dedi...
selam kızlar... nasılsınız... yeni yaşadığım bi tecrübeyi paylaşayım szinle... benim gibi ilk hamileleği olanlar bilmeyebilir..
dün karnımda sertlikle uyandım... oğlum dayanıyo diye düşündüm... bu sertlik yer değiştiriyodu, ben de oğlum yer değiştiriyo herhalde diye düşündüm.... sonra saatler geçti, 5 saat kadar, hala sertlik devam ediyodu ve ben birden farkettim ki oğluşum normalde olduğu gibi hareket edip tepik atmamıştı... beni bi korku aldı... terler bastı... dürttüm dürttüm tık yok... ağlamaya başladım... eşim işteydi bilgisayarı da götürmüştü araştıramadım da... bi arkadaşı aradım, bana hiç öyle bişi olmamıştı dedi... eşim geldi, doktoru aradık, dedi ki 2 bardak falan tatlı bişiler iç, sol tarafına uzan, yine kıpırdamazsa hastaneye gel dedi... dediğini yaptım ve bebişim kıpırdadıııııııı! bi rahaladım ki anlatamam...
daha bitmedi... benim sertlik hala devam ediyo... sağolsunlar burdaki arkadaşlara sordum araştırdım kk.da ve nette... bu sertliklerin KASILMA olduğunu anladım... kasılma nasıl bişi diye araştırırsanız çıkıyo... aynı benim gibi bebek dayanıyo zannetmişler, sonradan öğrenmişler ki bunlar kasılmaymış...
sonra arkadaşlar yemeğe çağırmışlardı, gitmeden bi hastaneye uğrayalım neden oluyomuş öğreniriz içimiz rahat eder dedik... gittik... nts.ye falan bağladılar.. uzadı işimiz... sonra bunların ERKEN DOĞUM SANCISI olduğunu söylediler... bi kaç saat burdasınız dediler... popomdan iğne yaptılar, 2 poşet serum taktılar... daha sonra doktorum geldi... ultrasodan baktı, alttan baktı (acıdı) rahim ağzın kapalı, iyi dedi... ve bunun nendenlerini söyledi: sıvı azlığı (sıvım iyi çıktı), fazla hareket (hareketsiz biriyim), ve bomba: göğüs ucuyla oynanması (işte bu) bi yaşıma daha girdim... bikaç gün önce de ilişkye gşrmiştik o gün yine karnım sertti ve ben oğluşuma attım suçları... meğerse bunlar kasılmaymış...
işte böyle kızlar... doktor sabaha kadar hastanede tuttu... sabah tekrar nts bağladılar... geçmişti kasılmalar.... magnezyum verdi doktor... günde bi tane ve kasılma olduğunda iç dedi...
neler öğrenicez daha ayyyy geçmiş olsun canım yaaa
egggeeeeee bize baktın mı http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/402320-2011-haziran-annelerinin-gobekleri-38.html
fatmaaa bitti mi oğlunun patikleri? beno akşam eklemiştim arkadaşımın ördüğünü gördün mü?
:))) internette görmüştüm, arkadaşım ördü sağolsunconverse lı patıkler mı?
cok yaratıcı olmus bayıldım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?