bi akıllı durun yaa allah aşkına yapmasanız olmuyormu. Nasıl korktum bende bişey oldu diye:)))))))) yasaklıyorum bundan sonra ben ağayım kimse kocasıyla münasebette bulunmuycak..evet fatmacım ya, önemli bişi yok gibi geliyo, bi acı hissetmiyosun çünkü... Meğerse erken doğum sancılarıymış... Ve şimdiye kadar hamileliğimde herşey çok güzel gidiyodu... Meğerse yaramaz kocişimmiş suçlu
cnm kötü bişey yok gayet sakin bir gündeyiz ama gülsüm ün yazdıklarını oku derim..bi ceeeeeee diyip kaçıcam.
Var mı gelişme?
bi akıllı durun yaa allah aşkına yapmasanız olmuyormu. Nasıl korktum bende bişey oldu diye:)))))))) yasaklıyorum bundan sonra ben ağayım kimse kocasıyla münasebette bulunmuycak..
cnm kötü bişey yok gayet sakin bir gündeyiz ama gülsüm ün yazdıklarını oku derim..
aman allahım benmde oluyor ama hemen 1-2 dk geçiyor ay bak korktum şimdi
geçmiş olsun cnm
tövbee yaa nefret ediom böle insanlardan...
uuff arıza kadınne sınır bozucuymus yapabılıyorsan duyma soyledıklerını
işin tek bi iyi yanı var, o da eşim... bütün bu olanları anlattım eşime ve bana her evladın söyleyemeyeceği bi cümle kurdu ; '' sen benim annemin ne mal olduğunu biliyorsun, hiç umursama, hiç sallama, boş konuşur, bazen de b.k konuşur benim annem dedi...''deseydin ya her körün bi alıcısı vardır diye. Benimde alıcım oldu oğlun körmş deseydin. Aptal kadın.. Kıskanç
bi akıllı durun yaa allah aşkına yapmasanız olmuyormu. Nasıl korktum bende bişey oldu diye:)))))))) yasaklıyorum bundan sonra ben ağayım kimse kocasıyla münasebette bulunmuycak..
cnm kötü bişey yok gayet sakin bir gündeyiz ama gülsüm ün yazdıklarını oku derim..
aman allahım benmde oluyor ama hemen 1-2 dk geçiyor ay bak korktum şimdi
geçmiş olsun cnm
BİR BU EKSİKTİ. AKINTI OLUR SIYIRIRIM .
ISLANIR SIYIRIRIM
ŞİMDİ KASILMA ÇIKTI İYCE SIYIRCAM:))))))))))
olmaz asıl tehlikeli zaman şimdi kocaman karnınızla ayıp yaa.amann ege zaten sezon kapanacak sunun surasında ne kaldı
işin tek bi iyi yanı var, o da eşim... Bütün bu olanları anlattım eşime ve bana her evladın söyleyemeyeceği bi cümle kurdu ; '' sen benim annemin ne mal olduğunu biliyorsun, hiç umursama, hiç sallama, boş konuşur, bazen de b.k konuşur benim annem dedi...''
eşimle tanışalı 1 senden fazla oldu, daha ağzını açıpta, saçında da 1 tel beyaz varmış demedi... Hani can yücel' in güzel bi şiiri vardrı ; yerin seni çektiği kadar ağırsın
kanatların çırpındığı kadar hafif
kalbinin attığı kadar canlısın
gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç
sevdiklerin kadar iyisin
nefret ettiklerin kadar kötü
ne renk olursa olsun kaşın gözün
karşındakinin gördüğüdür rengin
yaşadıklarını kar sayma:
Yaşadığın kadar yakınsın sonuna;
ne kadar yaşarsan yaşa,
sevdiğin kadardır ömrün
gülebildiğin kadar mutlusun
üzülme bil ki ağladığın kadar güleceksin
sakın bitti sanma her şeyi,
sevdiğin kadar sevileceksin.
Güneşin doğuşundadır doğanın sana verdiği değer
ve karşındakine değer verdiğin kadar insansın
bir gün yalan söyleyeceksen eğer
bırak karşındaki sana güvendiği kadar inansın.
Ay ışığındadır sevgiliye duyulan hasret
ve sevgiline hasret kaldığın kadar ona yakınsın
unutma yagmurun yağdığı kadar ıslaksın
güneşin seni ısıttığı kadar sıcak.
Kendini yalnız hissetiğin kadar yalnızsın
ve güçlü hissettiğin kadar güçlü.
Kendini güzel hissettiğin kadar güzelsin
işte budur hayat!
Işte budur yaşamak
bunu hatırladığın kadar yaşarsın
bunu unuttuğunda aldığın her nefes kadar üşürsün
ve karşındakini unuttuğun kadar çabuk unutulursun
çiçek sulandığı kadar güzeldir
kuşlar ötebildiği kadar sevimli
bebek ağladığı kadar bebektir
ve herşeyi öğrendiğin kadar bilirsin bunu da öğren, sevdiğin kadar sevilirsin ...
amaaan kuruntu yapma bakıyım.
Biz söylesek kızarsın.
fatmaaa bitti mi oğlunun patikleri? beno akşam eklemiştim arkadaşımın ördüğünü gördün mü?
ben öğleyim başkasına derim ama kendim yapmam.
Sen ne zaman dr gidicen cidden bir ay oldu ben 2 martta gidiyorum.sen gecikmedinmi:)))) 15 gün geçmedimi
bak nasıl takip ediyorum.geçti 3 hafta oldu.
Aslında haftaya gidecektim ama aşı yaptıracağım izin almışken giderim cuma günü.
benimde detaylıya gün alınıyor inş. P.tesi olur yaa kocişte gelir
budur:)))))Kaynanana bunu yolla deki oğlun beni böyle seviyor işte..
bak nasıl takip ediyorum.
fatma göbüşün küçülmüş mü kızz ))))))Maşallah sana yaa deli oluyorum böyle görünce seni.:) çok güzel
bende yaa:)) çokta merak ediyorum..seninki 1000 gram olmuştur artık:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?