2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aman allahım benmde oluyor ama hemen 1-2 dk geçiyor ay bak korktum şimdi
geçmiş olsun cnm[/QUOTE]

canım 20 dk aralıklarla bi saatten fazla sürerse doktorum haberim olsun dedi.. ben 10 saat kadar çektim halbuki... farketmeden açılma olabiliyomuş.....

bi akıllı durun yaa allah aşkına yapmasanız olmuyormu. Nasıl korktum bende bişey oldu diye:)))))))) yasaklıyorum bundan sonra ben ağayım kimse kocasıyla münasebette bulunmuycak..

bi ceeeeeee diyip kaçıcam.
Var mı gelişme?
cnm kötü bişey yok gayet sakin bir gündeyiz ama gülsüm ün yazdıklarını oku derim..

şimdi okudum çok ilginç gerçekten şaşırdım :18:

geçmiş olsun cnm

canım 20 dk aralıklarla bi saatten fazla sürerse doktorum haberim olsun dedi.. ben 10 saat kadar çektim halbuki... farketmeden açılma olabiliyomuş.....[/QUOTE]

Allah korusun... benim de sık sık oluyor gerilme, izmirde gittiğim doktor da sık ve düzenli olursa haber ver demişti. korktum şimdi. vaktinde gelsin hepimizin bebekleri...

tövbee yaa nefret ediom böle insanlardan...

uuff arıza kadın ne sınır bozucuymus yapabılıyorsan duyma soyledıklerını

deseydin ya her körün bi alıcısı vardır diye. Benimde alıcım oldu oğlun körmş deseydin. Aptal kadın.. Kıskanç
işin tek bi iyi yanı var, o da eşim... bütün bu olanları anlattım eşime ve bana her evladın söyleyemeyeceği bi cümle kurdu ; '' sen benim annemin ne mal olduğunu biliyorsun, hiç umursama, hiç sallama, boş konuşur, bazen de b.k konuşur benim annem dedi...''
eşimle tanışalı 1 senden fazla oldu, daha ağzını açıpta, saçında da 1 tel beyaz varmış demedi... hani can yücel' in güzel bi şiiri vardrı ; Yerin seni çektiği kadar ağırsın
Kanatların çırpındığı kadar hafif
Kalbinin attığı kadar canlısın
Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç
Sevdiklerin kadar iyisin
Nefret ettiklerin kadar kötü
Ne renk olursa olsun kaşın gözün
Karşındakinin gördüğüdür rengin
Yaşadıklarını Kar sayma:
Yaşadığın kadar yakınsın sonuna;
Ne kadar yaşarsan yaşa,
Sevdiğin kadardır ömrün
Gülebildiğin kadar mutlusun
üzülme bil ki ağladığın kadar güleceksin
Sakın bitti sanma her şeyi,
Sevdiğin kadar sevileceksin.

Güneşin doğuşundadır doğanın sana verdiği değer
Ve karşındakine değer verdiğin kadar insansın
Bir Gün yalan söyleyeceksen eğer
Bırak karşındaki sana güvendiği kadar inansın.
Ay ışığındadır sevgiliye duyulan hasret
Ve sevgiline hasret kaldığın kadar ona yakınsın

Unutma yagmurun yağdığı kadar ıslaksın
Güneşin seni ısıttığı kadar sıcak.
Kendini yalnız hissetiğin kadar yalnızsın
Ve güçlü hissettiğin kadar güçlü.
Kendini güzel hissettiğin kadar güzelsin
işte budur hayat!
işte budur yaşamak
Bunu hatırladığın kadar yaşarsın
Bunu unuttuğunda aldığın her nefes kadar üşürsün
Ve karşındakini unuttuğun kadar çabuk unutulursun
çiçek sulandığı kadar güzeldir
Kuşlar ötebildiği kadar sevimli
Bebek ağladığı kadar bebektir
Ve herşeyi öğrendiğin kadar bilirsin bunu da öğren, Sevdiğin Kadar Sevilirsin ...

evet artık korkarız oynaşmaya

geçmiş olsun cnm

canım 20 dk aralıklarla bi saatten fazla sürerse doktorum haberim olsun dedi.. ben 10 saat kadar çektim halbuki... farketmeden açılma olabiliyomuş.....[/QUOTE]

BİR BU EKSİKTİ. AKINTI OLUR SIYIRIRIM .
ISLANIR SIYIRIRIM
ŞİMDİ KASILMA ÇIKTI İYCE SIYIRCAM:))))))))))

amann ege zaten sezon kapanacak sunun surasında ne kaldı
olmaz asıl tehlikeli zaman şimdi kocaman karnınızla ayıp yaa.

budur:))))) Kaynanana bunu yolla deki oğlun beni böyle seviyor işte..

fatmaaa bitti mi oğlunun patikleri? beno akşam eklemiştim arkadaşımın ördüğünü gördün mü?

yok dün 1 tanesiini yaptım akşamda misafirliğe gidicektik gecede biraz geç geldik ugraşmadım yattım bugün mesai oldugundan bugün akşam bakarım başka modellerde buldum ondan deneyeceğim senin gösterdiğini grdüm

ben öğleyim başkasına derim ama kendim yapmam.
Sen ne zaman dr gidicen cidden bir ay oldu ben 2 martta gidiyorum.sen gecikmedinmi:)))) 15 gün geçmedimi

geçti 3 hafta oldu.
aslında haftaya gidecektim ama aşı yaptıracağım izin almışken giderim cuma günü.

benimde detaylıya gün alınıyor inş. p.tesi olur yaa kocişte gelir

geçti 3 hafta oldu.
Aslında haftaya gidecektim ama aşı yaptıracağım izin almışken giderim cuma günü.
bak nasıl takip ediyorum.

benimde detaylıya gün alınıyor inş. P.tesi olur yaa kocişte gelir

fatma göbüşün küçülmüş mü kızz )))))) Maşallah sana yaa deli oluyorum böyle görünce seni.:) çok güzel

bak nasıl takip ediyorum.

fatma göbüşün küçülmüş mü kızz )))))) Maşallah sana yaa deli oluyorum böyle görünce seni.:) çok güzel

evde olunca banada öle geli,yo küçük gibi geliyo yaa bi kilosunu öğrensemde rahatlasam yaa küüçük görünce acaba bebek küçükmü diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…