evet ya o film çok iyiyiydi ben de izledim hamile yastığından bende istiyorummmHafta sonu eşim fil almış seyredelim diye..B planı ismi..Jenifer lopez oynuyor..
Sperm bankasından hamile kalıyor, doğru kişiyi bulamadım diye.Ama o gün biriyle tanışıyor..İkizleri oluyor, adam bunu kabullenmesi falan, doktor kontrolleri komikti...Bize güzel geldi...
Seyretmeyenler varsa seyretsinler...Bi de hamile falan amaa, hiç nadas durumları yoktu..Hamile yastığına falan sarılıyordu, güzeldi...
bende yorganları ayırayım bari iyi bi fikir:)))sen odaları ayırdın bende yorganlarıı:):):):
ayy ıkımızde yorgan cekıstırmekten uyuyamıyoduk
ya bana sadece yataraktan 2 mılyar ode dıyo salakmı neee ama asıl salak bnm adam hemen kabullenıyorrr. naptı bılmem ıstemıyorum dedım sıgorta felan amaa
zaten 2000 tl sezeryan ne anladım:) tabi bazı hastaneler 8000 tl sigortadan 2000 tl sizden alıyor aslında sigorta bi işe yaramıyor doğumun fiyatını sen ödüyorsun kandırmaca.. ama çocuk için iyi olabilir. değişik bi durum bu sigorta olayı. eğer işyeri yaptırıyorsa eyvallah ama sen ödüyorsan hiç anlamı yok demekki
bende pazar günü sağlık ocağnda dr olan arkadaşıma gidicem sorucam bakalım kesinlikle olmalısın derse olurum ama sen bilirsin derse bu da dr gibi olmam
bende burda olur dogum belki diye hastaneyi biliyorum yaa pek hoş değil ne olur nolmaz uffff buraya kalırsam bak gör beni uff
aaaaaaaaa of birhafta daha bekle şimdi. neyse kız çarşambada ben gidiyorum 11 de çıkıcam öğleden sonra gelmem işe..aradım hastaneyi cuma randevu vermiyorlar.
bu hafta kaldım galiba
eşim diğer günler müsait olmuyo mecbur haftaya giderim artık.
Evet ya dünkü olayı okudum da, geçmişe bakarken. çok güldün hele Ege demiş ya kocalarla oynaşmayın diye koptum... Bu arada onu ben biliyordum. Mesela süt olayı hazır şu anda göğüslerde, sıksanız süt bile gelir ama sıkmamak lazım, erken doğuma neden oluyor. Süt gelince beden doğum başladı sanıyor.. Dikkat edin yani kızlar.. sıkmayın..
kavun karpuz büyütüyorsun sen :)))))))) yat canım yat..
sen gittn cerrahpaşa nasıl channel . süper dimi. özel hastane gibi valla..
Ben çok merak ediyorum. annem kendini çok bıraktı babamın anneannemin vefatından sonra iyice küstü hayata. kilo aldı çok. ilgisizleşti herşeye.bebek hayata bağlar inşallah yine onu.
QUOTE]
evet değişiklik olur bebek annene. iyi gelir meşgale olur. annen evde tekmi canım. onun eline ayağına dolaşan kimse yoksa daha rahat bakar.
güzelim şimdi hasekiyi bilmiyorum cerrahpaşada ayrıntılıya girdim doopler var ama 3 boyutlu ultrason yok. perinatolojiden bakıyorlar.. sen istersen ara konuş gebe poliklinği seni perintaolojiye yolluyor. sana gebenin numarasını veereyim oradan ara bilgi al canım.. 212-4143000 dahili 21290 burda ebe ve hemşireler var direk sorabilirsin..
cerrahpaşa tam olarak haseki hastanesinden yukarı çıkıyorsun kocaman eğitim ve araştırma hastanesi. kime sorsan gösterir zaten dehşet büyük bi yer kaybolursun içinde:))))))
ege bence cerrahpasa cok guzel o dopplerdede dataylıda baktılar sanırım onun ne oldugunu bılmedıgım ıcın emın deılım ama renklı bısıler var ya bebısın damaryollarını gosterıyor sanırım o.
valla hasekıden se bence cerrahpasa burda olsam kesın ona gıderdım bende
kavun karpuz büyütüyorsun sen :)))))))) yat canım yat..
sen gittn cerrahpaşa nasıl channel . süper dimi. özel hastane gibi valla..
Ben çok merak ediyorum. annem kendini çok bıraktı babamın anneannemin vefatından sonra iyice küstü hayata. kilo aldı çok. ilgisizleşti herşeye.bebek hayata bağlar inşallah yine onu.
QUOTE]
evet değişiklik olur bebek annene. iyi gelir meşgale olur. annen evde tekmi canım. onun eline ayağına dolaşan kimse yoksa daha rahat bakar.
güzelim şimdi hasekiyi bilmiyorum cerrahpaşada ayrıntılıya girdim doopler var ama 3 boyutlu ultrason yok. perinatolojiden bakıyorlar.. sen istersen ara konuş gebe poliklinği seni perintaolojiye yolluyor. sana gebenin numarasını veereyim oradan ara bilgi al canım.. 212-4143000 dahili 21290 burda ebe ve hemşireler var direk sorabilirsin..
cerrahpaşa tam olarak haseki hastanesinden yukarı çıkıyorsun kocaman eğitim ve araştırma hastanesi. kime sorsan gösterir zaten dehşet büyük bi yer kaybolursun içinde:))))))
Zaten ben özel muayenehanede 350 tl verip yaptırdım ayrıntılıyı ama banada 4 boyutlu pek bakmadı, normal ultrasonla baktı, ölçümleri falan onunla yaptı. Zaten ölçüm için onu kullanıyorlar.. 4 boyutlu pek önemli değil..Bence birde Cerrahpaşa da daha iyi bakılır.. benim 10 dk. sürdü işlemim mesela..
Evet ya dünkü olayı okudum da, geçmişe bakarken. çok güldün hele Ege demiş ya kocalarla oynaşmayın diye koptum... Bu arada onu ben biliyordum. Mesela süt olayı hazır şu anda göğüslerde, sıksanız süt bile gelir ama sıkmamak lazım, erken doğuma neden oluyor. Süt gelince beden doğum başladı sanıyor.. Dikkat edin yani kızlar.. sıkmayın..[/QUO
ay allah korusun yaw. o ne öyle bende bi iki kere sıktım baktım 2 gün sızladı göğsüm tövbe bi daha yapmamçok korktum şimdi bak..
ben oğlumu sütten kestiğim halde 1 sene süt geldi.ama öyle böyle değil komşunun bebeği olmuştu da emzirememişti kız ben emzireyim dicektim. eşim izin vermediydi..
welhasıl süt konusunda montofon cinsiyimdir biraz
Sen bence yaptır zaten fatma, seniin koşullar belli olmaz yaptırmanda fayda var bence tetanoz aşısını.. Bana doktorum doğum için gerekli olmaz dedi, ben birde kesin ameliyat olcağımdan ameliyathane ortamı zaten hijyenik olur. Normal olsa belki düşünülür.
aaaaaaaaa of birhafta daha bekle şimdi. neyse kız çarşambada ben gidiyorum 11 de çıkıcam öğleden sonra gelmem işe..
hahahah kız bu karılar kuduruk hee öyküm rahat durmuyorlar sonra kahverengi leke geldi yok kasıldım. olur tabi bizm canımız yokmu. ölüyoruz mu ?? sinirlendiriyorlar beni..
Evet ya dünkü olayı okudum da, geçmişe bakarken. çok güldün hele Ege demiş ya kocalarla oynaşmayın diye koptum... Bu arada onu ben biliyordum. Mesela süt olayı hazır şu anda göğüslerde, sıksanız süt bile gelir ama sıkmamak lazım, erken doğuma neden oluyor. Süt gelince beden doğum başladı sanıyor.. Dikkat edin yani kızlar.. sıkmayın..[/QUO
ay allah korusun yaw. o ne öyle bende bi iki kere sıktım baktım 2 gün sızladı göğsüm tövbe bi daha yapmamçok korktum şimdi bak..
ben oğlumu sütten kestiğim halde 1 sene süt geldi.ama öyle böyle değil komşunun bebeği olmuştu da emzirememişti kız ben emzireyim dicektim. eşim izin vermediydi..
welhasıl süt konusunda montofon cinsiyimdir biraz
Ay bende malesef deli gibi fışkırırdı sütüm. İkiz olsa yeterdi derdim hep.. Sütü gelmeyen olursa biz yollarız burdan kargoyla... heheheheeeeee
kızlar iki yıl önce ethicada ikizleri doğan bir arkadaşım var sordum 8000 TL ödemiş.
3000 doktora dışardan gelmiş doktoru. anaaaaaaaaammmmmm. biri şaka desin
kızlar iki yıl önce ethicada ikizleri doğan bir arkadaşım var sordum 8000 TL ödemiş.
3000 doktora dışardan gelmiş doktoru. anaaaaaaaaammmmmm. biri şaka desin
Valla Medical park ta iyi bir hastane, ben orda Gökmen bey de yapçaktım doğumu ama kendi doktorumu çok sevdiğimden bırakamadım. orda yapan arkadaşlarım vardı çok memnun kaldılar. eee doğumu karşılıyorlar dimi.. yatarak olunca, yoksa doğum paketi ayrı mı..
slm kızlar ya hastane fiyatlarını okudunda inanmadım neden bu kadar pahalıki ssk lımı 2000 lerden bahsediyosnz bizim burda genel bütün hastanelerde sezeryan 200-500 arası normalide siz hesap edin amaan iyiki antepdeyim burasıda büyük şehir kızlar valla soyguncularmış sizin hastaneler
Ay bende malesef deli gibi fışkırırdı sütüm. İkiz olsa yeterdi derdim hep.. Sütü gelmeyen olursa biz yollarız burdan kargoyla... heheheheeeeee
aa sutum olmassa kızımın sut annesıde hazırmısss:))):)
cnm yatarak bıde ayakta pakaetı varr ayaktayı almak ıstemıyorum ben sonucta zaten 4 ayım kaldı 300-400 verırım bıter yada cerrahpasaya gıderım dogurana kadar dıe dusunuyorum ama yatarakkta sadece dogumu karsılıyor kontroller yokk..
ama medıkalparkta ta sezeryan 3500muss ayy kafayı yıcem valla offf nıe cerahpasaya yakın oturmuyorum kı bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?