2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet ya o film çok iyiyiydi ben de izledim hamile yastığından bende istiyorummm
sen odaları ayırdın bende yorganlarıı:):):):
ayy ıkımızde yorgan cekıstırmekten uyuyamıyoduk
bende yorganları ayırayım bari iyi bi fikir:)))
ya bana sadece yataraktan 2 mılyar ode dıyo salakmı neee ama asıl salak bnm adam hemen kabullenıyorrr. naptı bılmem ıstemıyorum dedım sıgorta felan amaa

benim adam da öyle hemen olur der.arayıp taramadan

ben odıcemmm kıs devlet ne sıgortası odıcekkk:)))valla gıdıp medıkalparka dogurcammm

bende burda olur dogum belki diye hastaneyi biliyorum yaa pek hoş değil ne olur nolmaz uffff buraya kalırsam bak gör beni uff

Sen bence yaptır zaten fatma, seniin koşullar belli olmaz yaptırmanda fayda var bence tetanoz aşısını.. Bana doktorum doğum için gerekli olmaz dedi, ben birde kesin ameliyat olcağımdan ameliyathane ortamı zaten hijyenik olur. Normal olsa belki düşünülür.

herkese günaydın
biz geldik kızımla
umarım hepiniz iyisinizdir
ben geçmişe şöyle bi bakayım sonra da kahvaltı yapıp gelicem

aradım hastaneyi cuma randevu vermiyorlar.
bu hafta kaldım galiba
eşim diğer günler müsait olmuyo mecbur haftaya giderim artık.
aaaaaaaaa of birhafta daha bekle şimdi. neyse kız çarşambada ben gidiyorum 11 de çıkıcam öğleden sonra gelmem işe..

hahahah kız bu karılar kuduruk hee öyküm rahat durmuyorlar sonra kahverengi leke geldi yok kasıldım. olur tabi bizm canımız yokmu. ölüyoruz mu ?? sinirlendiriyorlar beni..

kızlar iki yıl önce ethicada ikizleri doğan bir arkadaşım var sordum 8000 TL ödemiş.
3000 doktora dışardan gelmiş doktoru. anaaaaaaaaammmmmm. biri şaka desin

evt bende öle düşünüyorum her tedbirimi alıyım bende.... ayyyy heyecan abstı

işteyim şimdi, rahat konuşacağım bi ortam yok ama; bu işin ayıbı olmaz heralde, dur bağlatayım verdiğin numarayı bi görüşeyim bakalım, sonra sana dönerim..çok saol canım:))

Valla kızım dün son noktayı koymuşsun zaten, yasaklamışsın münasebeti artık sözünü dinlemezlerse görürler günlerini... Kızım genç bunlar dayanamıyorlar herhalde..

kızlar iki yıl önce ethicada ikizleri doğan bir arkadaşım var sordum 8000 TL ödemiş.
3000 doktora dışardan gelmiş doktoru. anaaaaaaaaammmmmm. biri şaka desin

Eeee öyle ddoğum paraları malesef... sen orda mı yapçan ki,, nerde yapçan.. Nerde oturuyorsun sen..

slm kızlar ya hastane fiyatlarını okudunda inanmadım neden bu kadar pahalıki ssk lımı 2000 lerden bahsediyosnz bizim burda genel bütün hastanelerde sezeryan 200-500 arası normalide siz hesap edin amaan iyiki antepdeyim burasıda büyük şehir kızlar valla soyguncularmış sizin hastaneler

cnm yatarak bıde ayakta pakaetı varr ayaktayı almak ıstemıyorum ben sonucta zaten 4 ayım kaldı 300-400 verırım bıter yada cerrahpasaya gıderım dogurana kadar dıe dusunuyorum ama yatarakkta sadece dogumu karsılıyor kontroller yokk..
ama medıkalparkta ta sezeryan 3500muss ayy kafayı yıcem valla offf nıe cerahpasaya yakın oturmuyorum kı bennn

Bence de napıyorlar anlamadım.. Çok pahalı hastaneler... Hepsi ticari zaten..

Medipol de düşünmezmisin... Orası daha uygun ben kızımı orda doğurdum çok memnun kaldım. Ama yatarakta mantıklıymış, bundan sonra pek muayene olmuycan zaten bişi kalmadı.. Zaten Sssk dan da özelde kontrollerini yaptırırsın ama sürekli cerrahpaşa ya gidemezsin onu da hesap et, son haftalar çok sık gitceksin çünkü... eve yakın olması lazım.. Bu arada burda da Marmara Üniversitesi var orası nasıl acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…