Medipol de düşünmezmisin... Orası daha uygun ben kızımı orda doğurdum çok memnun kaldım. Ama yatarakta mantıklıymış, bundan sonra pek muayene olmuycan zaten bişi kalmadı.. Zaten Sssk dan da özelde kontrollerini yaptırırsın ama sürekli cerrahpaşa ya gidemezsin onu da hesap et, son haftalar çok sık gitceksin çünkü... eve yakın olması lazım.. Bu arada burda da Marmara Üniversitesi var orası nasıl acaba...
Eeee öyle ddoğum paraları malesef... sen orda mı yapçan ki,, nerde yapçan.. Nerde oturuyorsun sen..
marmara unv te kotu cnm kuzenımız orda cocuk doktoru tavsıye etmedıı. aa evet herkes medıpolude onerıyorrr ben h.sonu bıde ona bakayımmm.ıyıcene arastırmadan o sıgortacıya evet demıycem enazından gonlum rahat olurr. cnm 80-90 muayene zaten son ayda gıderım. ıı olursam son 1 aya kadar zaten calıscam yanı cerrahpasnın ordayım evdeykende ozelıne gıderım ama benm akıllı keısn evet demsıtır ben bosunaa arastırıyommm
günaydın fıstıkım... alma derim ben . zaten mahrumiyet bölgesinde yaşamıyorsun 1-2 tl fark eder marketler arası ama belki bebeğine iyi gelmeye bilir. ben molfix beyenmedim prima aldım mesela bebek olsun değiştirirsin fikrini
günaydınnn sen açtın ama kaybolursun şimdi bize kalır burası:))))
fatma inanmıycaksın ama aynı şey oldu gece bana. sağ kasığımın oradan tekmeliyordu gece bir uyandım wc ye kalktım bir ağrııı bende ovaladım felan geçti. bazen oralarda geziyor sığalar..
korkulacak bişey yok cmm
of kızlar ya bugün kendimi kötü hissediyorum hasta olmak istemiyorum ama galiba grip oluyorumdinlemem lazım 68: ama nasıl evde her iş bana bakıyooo
Hala atlatamadım şoku.
Evet orada yapıcam. doktorum orda. Evime de yakın.
Yaaa en az 5-6000'e patlıycak galiba bu iş
insafffffff....
Çok pahalı ama size bişey diyim bu özel hastanelerde pazarlık falan oluyor. Doktoruna söle belki yardımcı olur. Benim kızım Flourance Nightingale de ameliyat oldu, Banka kullanılan aletin parasını ödemiyorlardı, 800 tl fiyat verdiler. Doktorum kızdı olurmu öle şey dedi ben konuşurum hastaneyle, adam bir konuştu 800 yerine 160 tl aldılar. Abimde Kadıköy Şifa da doğum için pazarlık yaptı ve indiler.. Bilginiz olsun konuşun bence fiyatı.. sonra çok şişiriyorlar fiyatları...
evet bak medıkal park 3500dedıya o 2500e felan rahat ınerr konusan kızda dedı pazrlık payı vardıe zaten cok sıkı pazarlık yapmak gerekıyorr... 2500den asagı kurtulus yolum yok gıbı yok cnmm barı sıgorta yaptırda rahat rahat herseye baktır dıyosun desene:):):)
benim 20 dk sürdü cnm. gerçekten inceliyorlar..kavun karpuz büyütüyorsun sen :)))))))) yat canım yat..
sen gittn cerrahpaşa nasıl channel . süper dimi. özel hastane gibi valla..
Zaten ben özel muayenehanede 350 tl verip yaptırdım ayrıntılıyı ama banada 4 boyutlu pek bakmadı, normal ultrasonla baktı, ölçümleri falan onunla yaptı. Zaten ölçüm için onu kullanıyorlar.. 4 boyutlu pek önemli değil..Bence birde Cerrahpaşa da daha iyi bakılır.. benim 10 dk. sürdü işlemim mesela..
Valla kızım dün son noktayı koymuşsun zaten, yasaklamışsın münasebeti artık sözünü dinlemezlerse görürler günlerini... Kızım genç bunlar dayanamıyorlar herhalde..
ben lafımı ortaya koydum beyenen alır beyenmiyen kocasının dibinde uyur..
benim 20 dk sürdü cnm. gerçekten inceliyorlar..
ben lafımı ortaya koydum beyenen alır beyenmiyen kocasının dibinde uyur..
ben aksam esıme bıle dıom formun agası ege yasak koydu dıye o kım dıo:) dedım agamızzz o ne derse o olurr..:))::):)
ben aksam esıme bıle dıom formun agası ege yasak koydu dıye o kım dıo:) dedım agamızzz o ne derse o olurr..:))::):)
bende eşime anlattım koptu valla o da... Dün çok güldük..
bende eşime anlattım koptu valla o da... Dün çok güldük..
bızdeee:):):) senıde bılıyorr oykummm komsum dıe anlatıom:):)
oykum su agız sılmeye hanı mendıller varya onlar satılıyormu yaptırmak lazımmı bırısne?bılırmısın
bızdeee:):):) senıde bılıyorr oykummm komsum dıe anlatıom:):)
oykum su agız sılmeye hanı mendıller varya onlar satılıyormu yaptırmak lazımmı bırısne?bılırmısın
Valla satılıyor ama onlar penyeden oluyor. Ben onları pek beğenmedim, elbezi gibi geldi.. Mermerşahinden yaptırmak lazım daha iyi oluyor... Tübent gibi onlar çok güzel.. Ter için iyi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?