2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

marmara unv te kotu cnm kuzenımız orda cocuk doktoru tavsıye etmedıı. aa evet herkes medıpolude onerıyorrr ben h.sonu bıde ona bakayımmm.ıyıcene arastırmadan o sıgortacıya evet demıycem enazından gonlum rahat olurr. cnm 80-90 muayene zaten son ayda gıderım. ıı olursam son 1 aya kadar zaten calıscam yanı cerrahpasnın ordayım evdeykende ozelıne gıderım ama benm akıllı keısn evet demsıtır ben bosunaa arastırıyommm

of kızlar ya bugün kendimi kötü hissediyorum hasta olmak istemiyorum ama galiba grip oluyorumdinlemem lazım 68: ama nasıl evde her iş bana bakıyooo

Ya aslınsa sigortada mantıklı en azından taksitle ödüycen daha mantıklı bence..

aynısı bazı geceler ve bazen sabahları uyandığımda banada oluyo.bi tarafıbasıyo sanki doğrulamıyorum çok acıtıyo.sanki bi 5-10 dk.içinde kendiliğinden geçiyo.dr.bana kasık ağrısı baskısı için çok su önerdi.bir de bacak arasına yastık alarak yatın dedi.

of kızlar ya bugün kendimi kötü hissediyorum hasta olmak istemiyorum ama galiba grip oluyorumdinlemem lazım 68: ama nasıl evde her iş bana bakıyooo

Aman dikkat et canım... Bol bol portakal ye... zor ya hamileyken hasta olmak bende çok hasta oldum.. Şimdi korkuyorum.. Birde kızımın okulunda zatürre olanlar olmuş çok salgın var.. Dikkat etmemiz lazım..

Hala atlatamadım şoku.

Evet orada yapıcam. doktorum orda. Evime de yakın.
Yaaa en az 5-6000'e patlıycak galiba bu iş
insafffffff....

Çok pahalı ama size bişey diyim bu özel hastanelerde pazarlık falan oluyor. Doktoruna söle belki yardımcı olur. Benim kızım Flourance Nightingale de ameliyat oldu, Banka kullanılan aletin parasını ödemiyorlardı, 800 tl fiyat verdiler. Doktorum kızdı olurmu öle şey dedi ben konuşurum hastaneyle, adam bir konuştu 800 yerine 160 tl aldılar. Abimde Kadıköy Şifa da doğum için pazarlık yaptı ve indiler.. Bilginiz olsun konuşun bence fiyatı.. sonra çok şişiriyorlar fiyatları...

evet bak medıkal park 3500dedıya o 2500e felan rahat ınerr konusan kızda dedı pazrlık payı vardıe zaten cok sıkı pazarlık yapmak gerekıyorr... 2500den asagı kurtulus yolum yok gıbı yok cnmm barı sıgorta yaptırda rahat rahat herseye baktır dıyosun desene:):):)

Yani bence en azından taksit falan yapçaklar.. Bana daha mantıklı gibi geldi ama pazarlıkta yapın derim herkes yapıyor... Birde bu saatten sonra doktor değiştirmek zor gelir insana..

ayyy gülmekten öldüm sizde okuyun kızlarr

bebişim doğduğundan beri sürekli olagelen bişi buu, doğduğunda ailem aman yatağa alma üstüne düşersin aman elinden kayar düşürürsün uykulu emzirme vs. diye diye beni paranoya yaptılar
sürekli yatakta eymeni arıyorum eşimi eymen sanıyorum üstünü örtüyorum yataktan düşmesin diye eşime siper oluyorum, en fenası da bi gece eşimi kucaklamışım eşim ne yapıyosun diye sordu yerine yatırcam dedim :)))))))) eşim de iyiki emzirmeye çalışmıyosun zorla diyor :))))))) bebişim 9 ayı bitirdi hala aynı teranem sürüyor ne zaman geçecek bilmiyorum, bayağı bi dalga konusu oluyor yaptıklarım :)))) annelik aklımı başımdan aldı dengem şaştı yaa :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…