2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bi tane daha ayy gözümden yaş greldi

DoGum yapali 4 gun olmustu ve bebegim ememiyordu gogus ucum cikmadigi icin, esimi aradim gorumcemi getirmesini bebegi emzirmesini soyledim esimde arabada arkadaslarina hava atiyormus o sirada oglum oldu diye kutlamaya gidiyorlarmis, esim cook uzuldu ses tonu degisti tabi Yanindaki arkadasi sormus ne oldu diye benimkinin cevabi bebek ememiyor elifin gogsunun ucu yokmus.. Bi ciglik duydum tlfnda neee gogsunun ucumu yokkk....

Kız sen bunları nerden okuyorsun

bi tane daha

ay çok güldüm.normalde benimde uykum çok ağırdır.eşiminde gece konuşma huyu var.daha 7 aylık hamileyken bir gece eşim bağırarak uyandı 2 saatti çocuk ağlıyor duymıuyormusun dedi aldı yastığı ayağa kalktı sus oğlum sus oğlum diyor birde bana kızıyor sen nasıl annesin diye bende gülmekten bişey olmaz ben dövdüm o yüzden ağlıyor dedim o da tahmin ettim zaten diyor dedi ve al uyut dedi yastığı verdi bana kendisi uyudu. sabah anlattım demekki başıma gelecekleri görmüşüm diyor...

işde burdan okuyorum http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...lari/351067-anne-haller-biraz-gulelim-40.html

Selam Kızlar ,

Arada açıp yazdıklatınızı okuyorum , sigortadan bahsetmişsin channel bende sigortacıyım ya sana bilgi vereyim istedim.Şu saatten sonra hiçbir özel sigorta senin doğum masraflarını ödemez canım.en az hamile kalmadan 5 ay önceden poliçe yaptırman gerekiyor.Benim de var sağlık sigortam , ayrıca sigortacıyım o yüzden dikkat et , doğum masraflarını şu an hiçbir şirket ödemez , sigortacın yanlış bilgi vermesin.

evet kızlar doopler için biraz araştırma yaptım..
cerrahpaşa yı ege tavsiye etmişti.orda 1. derece ultrason varmış, 2. düzey yok , onu bilerek gelin dedi hemşire.( kafam karıştı, 1. derece ne 2. derece ne ki:44::44: )

istanbul tıp fakültesi ni aradım,bebekte sorun var mı diye sordu, yok deyinde bakmıyoruz biz dedı, sorunlu bebeklere bakıyoruz dedi.

haseki yi aradım, ben yarın için kadın doğum pol. randevu aldım , acaba doopler yapılıyormu orda dedım, doopler için poliklnikten randevu alınmıyor bizzat gelmeniz gerekiyor dedi.gittiğim gün bana şu gün gel diye gün vereceklermiş, telefonda verin dedım,uzakta oturuyorum dedım, kendiniz gelmeniz gerek dedi, böyle saçma iş mi olur, ben taaa silivri gibi bi mesafeden çıkıp oraya gidicem oda sadece randevu almak için, sonra bi daha gidicem, Allah bilir sonucu almak için bi daha çağırırlar..eeeee benim karım nerde kaldı , daha da zarara girdik benzin parasından :)))
bu gidişle 120 lirayı bayılıp burda yaptırcam heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…