bızdeee:):):) senıde bılıyorr oykummm komsum dıe anlatıom:):)
oykum su agız sılmeye hanı mendıller varya onlar satılıyormu yaptırmak lazımmı bırısne?bılırmısın
bende anlatıyorum sizi,benim eşimde biliyor herkesi.. Çok hoşuna gidiyor ne güzel diyor.. herşeyi paylaşıyorsunuz..
Valla satılıyor ama onlar penyeden oluyor. Ben onları pek beğenmedim, elbezi gibi geldi.. Mermerşahinden yaptırmak lazım daha iyi oluyor... Tübent gibi onlar çok güzel.. Ter için iyi oluyor.
ayy bı tanıdık var herkese yapıyor ınsallah banada yapar:):):)
ayy bı tanıdık var herkese yapıyor ınsallah banada yapar:):):)
Yaptırsan daha iyi olur bence de... İnşallah yapar.. Benim annem yapçak herhalde..
bi tane daha ayy gözümden yaş greldi
DoGum yapali 4 gun olmustu ve bebegim ememiyordu gogus ucum cikmadigi icin, esimi aradim gorumcemi getirmesini bebegi emzirmesini soyledim esimde arabada arkadaslarina hava atiyormus o sirada oglum oldu diye kutlamaya gidiyorlarmis, esim cook uzuldu ses tonu degisti tabi Yanindaki arkadasi sormus ne oldu diye benimkinin cevabi bebek ememiyor elifin gogsunun ucu yokmus.. Bi ciglik duydum tlfnda neee gogsunun ucumu yokkk....
Yaptırsan daha iyi olur bence de... İnşallah yapar.. Benim annem yapçak herhalde..
kayıbvalıdem de yapcak kıs benım annem ole seyler bılmezzzzz almanyada zaten cocuk bıle buyutmemıs bızı abımle ananem buyuttu::)):)
kayıbvalıdem de yapcak kıs benım annem ole seyler bılmezzzzz almanyada zaten cocuk bıle buyutmemıs bızı abımle ananem buyuttu::)):)
yapçak biri olur nasılsa boşver canım benim annemde yapçaz dimi diyor ikide bir ama bir icraat yok daha bakalım..
yapçak biri olur nasılsa boşver canım benim annemde yapçaz dimi diyor ikide bir ama bir icraat yok daha bakalım..
hahahaha ::):):):)oykumm bgn evdesın cnmmm
hahahaha ::):):):)oykumm bgn evdesın cnmmm
evdeyim canım işlerim oluyor evde oluncada ... siz zaten masabaşında olduğunuzdan fark etmiyorda ben bilgisayara takılınca, her işim kalıyor malesef.. Yemek yapmam lazım bugün.. offffffffffffff.
evdeyim canım işlerim oluyor evde oluncada ... siz zaten masabaşında olduğunuzdan fark etmiyorda ben bilgisayara takılınca, her işim kalıyor malesef.. Yemek yapmam lazım bugün.. offffffffffffff.
yap yap canım kolay gelsınnn aksam ustu gel yıne ıslerını hallette:)
Merhabalar Kızlar Nasılsınız?...
meraba canım hoşgeldin, iyiyiz sen nasılsın?
iyiyim canım sağol... kitaplarını okuyormusun :)
yok daha bugün fırsat bulamadım :)) ha dün akşam da bebeğim kitabım geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?