2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar...az önce hastaneden geldim şeker yüklemem yapıldı herşey normal çıktı...allaha şükür....bugün 24+5 im ve bebişim 32.5 cm 816 gr olmuş doktor biraz önden gittiğimizi söledi ama olsun napalım..umarım herkes sağlıklıdır....

oy maşallah kuzuya, ne kadar büyümüş

ne güzel büyümüş maşallah

Sen çok susuyordun sanırım dün öyle demiştin bişey olmaz demiştim bende çünkü genelde hamile hanımlarda normal görülen şeyler bunlar... hepimizde var... herşeyin iyi çıkmasına çok sevindim maşallah subhanallah Allah nazarlardan sakınsın.. baya büyümüş bebişin, önden gitmesi güzel şekerde çıkmadıysa demek baya sağlıklı yol alıyor... inş. şeker yüklemesi yaptırmayan (bennn :) arkadaşlarımzın da şeker yüklemeleri iyi çıkar... darısı bizlere canım...

bebeğin hıçkırığını hissetmek çok eğlenceli.. senkronize bi şekilde 2 sn. de bir vuruo işte o anda anlıosunuz hıçkırık tutttuğunu .. aaa benim miniğim yaaaa midesi büyüyo demekki hıçkırdığına göre..sağlıkla gelsin her biri de inşallaaaaaaaah

bende mide yanmaları başladı. dün geceden beri çok kötü yanıyor, boğazımdan mideme kadar kıvrandırıyor resmen(( sizde de oluyor mu?

bazen benimki de vuruyor öyle sık aralıklarla. hıçkırık mı oluyormuş o???:44:

ben gittim detaylı baktılar zaten aynı şeyleri ölçüyorlar. doopler yapalım dedi ordada damarlardaki an akışını gördüler. sen bilirsin sürekli gitmediğin için uğraşırsın benim evim karşı karşıya apartmandan çıkıyorum hastanenin kapısından giriyorum. eşofmanla gidiyorum o derece yani:)

son 12-13 haftaaaa Allahın izniyleeee..
ayy çok az gibi geldi birden

maşallah tosuncuğuma. gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…