yok daha bugün fırsat bulamadım :)) ha dün akşam da bebeğim kitabım geldi
Sen hangi siteden istedin o kitapları ben de isteyeyim bari bir ara..
Annelik Akademisi / Boyut Yayın Grubu kuzu adres bu ve ben iki kitabı da ayrı ayrı istedim, ikiside geldi. çok güzelkitaplar
Annelik Akademisi / Boyut Yayın Grubu kuzu adres bu ve ben iki kitabı da ayrı ayrı istedim, ikiside geldi. çok güzelkitaplar
merhaba arkadaşlar...az önce hastaneden geldim şeker yüklemem yapıldı herşey normal çıktı...allaha şükür....bugün 24+5 im ve bebişim 32.5 cm 816 gr olmuş doktor biraz önden gittiğimizi söledi ama olsun napalım..umarım herkes sağlıklıdır....
maşallah maşallahh bende cok şaşırdımm nasıl büyüyolar valla ultrasondayken hıçkırık tuttu miniğimi hop hop hopluyodu çok güseldi.....oy maşallah kuzuya, ne kadar büyümüş
merhaba arkadaşlar...az önce hastaneden geldim şeker yüklemem yapıldı herşey normal çıktı...allaha şükür....bugün 24+5 im ve bebişim 32.5 cm 816 gr olmuş doktor biraz önden gittiğimizi söledi ama olsun napalım..umarım herkes sağlıklıdır....
maşallah maşallahh bende cok şaşırdımm nasıl büyüyolar valla ultrasondayken hıçkırık tuttu miniğimi hop hop hopluyodu çok güseldi.....
bende mide yanmaları başladı. dün geceden beri çok kötü yanıyor, boğazımdan mideme kadar kıvrandırıyor resmen(( sizde de oluyor mu?
bebeğin hıçkırığını hissetmek çok eğlenceli.. senkronize bi şekilde 2 sn. de bir vuruo işte o anda anlıosunuz hıçkırık tutttuğunu .. aaa benim miniğim yaaaa midesi büyüyo demekki hıçkırdığına göre..sağlıkla gelsin her biri de inşallaaaaaaaah
ben gittim detaylı baktılar zaten aynı şeyleri ölçüyorlar. doopler yapalım dedi ordada damarlardaki an akışını gördüler. sen bilirsin sürekli gitmediğin için uğraşırsın benim evim karşı karşıya apartmandan çıkıyorum hastanenin kapısından giriyorum. eşofmanla gidiyorum o derece yani:)evet kızlar doopler için biraz araştırma yaptım..
cerrahpaşa yı ege tavsiye etmişti.orda 1. derece ultrason varmış, 2. düzey yok , onu bilerek gelin dedi hemşire.( kafam karıştı, 1. derece ne 2. derece ne ki:44::44: )
istanbul tıp fakültesi ni aradım,bebekte sorun var mı diye sordu, yok deyinde bakmıyoruz biz dedı, sorunlu bebeklere bakıyoruz dedi.
haseki yi aradım, ben yarın için kadın doğum pol. randevu aldım , acaba doopler yapılıyormu orda dedım, doopler için poliklnikten randevu alınmıyor bizzat gelmeniz gerekiyor dedi.gittiğim gün bana şu gün gel diye gün vereceklermiş, telefonda verin dedım,uzakta oturuyorum dedım, kendiniz gelmeniz gerek dedi, böyle saçma iş mi olur, ben taaa silivri gibi bi mesafeden çıkıp oraya gidicem oda sadece randevu almak için, sonra bi daha gidicem, Allah bilir sonucu almak için bi daha çağırırlar..eeeee benim karım nerde kaldı , daha da zarara girdik benzin parasından :)))
bu gidişle 120 lirayı bayılıp burda yaptırcam heralde
ayy çok az gibi geldi birdenson 12-13 haftaaaa Allahın izniyleeee..
oluyor oluyor olmaz mı bulabntıya dönüşüyor sonra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?