kuzum senin şu pipinin bir adı var mı ya... çocuğun adı pippi kaldı... isim düşünmediniz mi hala..
yetmez güzelim bir tane kanaman ooacak. enaz 3-4 tane büyük geniş koy. eskilerden koyma lastikleri sıkar.
ben sebze yedim eylülde sebzeyi sevmeden yiyor. babası kılıklı herşeyi bi uyuz.
bence genetik zaten bu tür işler.. Bana Aslı nın çocuk doktoru demişti ki ilk 8 ay neleri tattırırsan onları hayatı boyunca sever... ben ciğer bile yedirdim kızıma, ilk 8 ay yemediği kalmadı... Ama sanki işe yaradı.. çünkü sebze, et, balık, meyve, yoğurt, süt herbişeyi sever benim kız...
yaa yiğit varda daha düşünüyoruz olmazsa yiğit olucak ...
kız fatmaaaaa o avatar ne öyle çok şeker bayıldım. gitti oğlanın pipisi valla..
yetmez güzelim bir tane kanaman ooacak. enaz 3-4 tane büyük geniş koy. eskilerden koyma lastikleri sıkar.
bence genetik zaten bu tür işler.. Bana Aslı nın çocuk doktoru demişti ki ilk 8 ay neleri tattırırsan onları hayatı boyunca sever... ben ciğer bile yedirdim kızıma, ilk 8 ay yemediği kalmadı... Ama sanki işe yaradı.. çünkü sebze, et, balık, meyve, yoğurt, süt herbişeyi sever benim kız...
kesinlikle genetik. bende yedirdim kerevize kadar şimdi ağzına koymuyor sebzeyide korkusundan bir kaşık yiyor mecbur diye. et balık sevmiyor ama hepsinden yiyor. babasıda lanettir bu konuda..
bana çekse taştan yumuşağını yerim annemin değimi ile..
Buraya takılayımda hepiniz kanki olmuşunuz ben sap gibi kalmışım((((
Buraya takılayımda hepiniz kanki olmuşunuz ben sap gibi kalmışım((((
evt burda başka sayfalarda dolaşırken birinin avatarı idi çaldımkız fatmaaaaa o avatar ne öyle çok şeker bayıldım. gitti oğlanın pipisi valla..
yok canım sende alışırsın karakanda öle diyordu bak oda alıştı öle düşünmeBuraya takılayımda hepiniz kanki olmuşunuz ben sap gibi kalmışım((((
Yiğit güzel işte daha ne düşünüyonuz...
ben hala normal kulolarımı gıyıyorum ama dogum valızıne 1 tane buyuk aldım ılk dogum yapınca lazım oluyo dedıler yetmezmıkı acaba 6 tanede normal koymustum
Kızlar çok uzun zamandır bu toğiğe girmiyorum...
Benimkiler 22 haftalık oldu heralde..cuma günü randevum var...
Ama ben çok kötüyüm..yani psikolojik olarak...çalışıyorum ama çalışmak istemiyorum.hergün isteksiz geliyorum işe..sabahları zor kalkıyorum...hep ağlamak bağırmak istiyorum..hep uyumak istiyorum..hep uyumak...akşamları gittiğimde eve, iki bulaşık bile yıkamak içimden gelmiyor..çok yorgun hissediyorum kendime..daha 6.ayıma yeni girdim..ne olacak benim bu durumum...ne gülmek ne konuşmak istiyorum..psikolojimmi bozuldu..depresyonamı girdim acaba....
Napıyım yaa napmam lazım....şimdi bile ağlıcam bu durumuma nerdeyse...
çilek güle güle kullan beşik çok güzel..
böyle alışverişini yapınca daha bi sabırsız oluyoruz ya ben almadım daha nisan gibi başlıcam inş.
bende tavuk yemeye yeni başladım.. aman boşverin kızlar.. zaten bisürü ilaç alıyoz onlarda koruyordur herhalde..
yaaa canım aslı masallah zaten cok uslu bı cocukkk:) sen yat kalk ıdıl mıra ablasına benzesın dıe et sadece::):)))
bizim servıste bı bayan var onun da ılk kızı cok uslu felan ama 2.cısı felakettt daha 1 yasındaa ama kok sokturuyorrrrrr:)
canım sende takıl buraya... bu arada senin ikiz herhalde.. ağır geçer tabi ikiz hamileliği.. cinsiyet belli mi..
canım sende takıl buraya... Bu arada senin ikiz herhalde.. Ağır geçer tabi ikiz hamileliği.. Cinsiyet belli mi..
kesinlikle genetik. bende yedirdim kerevize kadar şimdi ağzına koymuyor sebzeyide korkusundan bir kaşık yiyor mecbur diye. et balık sevmiyor ama hepsinden yiyor. babasıda lanettir bu konuda..
bana çekse taştan yumuşağını yerim annemin değimi ile..
neyse yesinde zorla morla artık... genetik faktörler daha önemli demek ki... ben daha seçiciyimdir mesela, benim eşimde önüne ne koysan yer... Çorba yap, aynı çorbayı üç gün yer gıkını çıkarmaz... Kızımda ona çekmiş herhalde... bende herşeyi yerim ama yeni pişmiş yemek severim.. mesela pilav makarna ertesi güne kalsın yiyemem...
yaaa canım aslı masallah zaten cok uslu bı cocukkk:) sen yat kalk ıdıl mıra ablasına benzesın dıe et sadece::):)))
bizim servıste bı bayan var onun da ılk kızı cok uslu felan ama 2.cısı felakettt daha 1 yasındaa ama kok sokturuyorrrrrr:)
2.1.nin tersi olurmuş derler. eylül fena bilmiş. inşallah duru sakin bir çocuk olur. gerçi eylülün küçüklüğü problemsizde ama büyüdükçe zorlaştı kızım..
valla bende onun için dua ediyorum... ama bence benimkide biraz fırlama olcak gibime geliyor.. Allah her eve bir zıpır veriyor sanki..
bende balık yemiyorum ama babasına diyorum çocuga balıgı sen alıştıracasın çocuk yesin bari balık diyorum inş. sana çeker o hiç bieşyi ayırt etmez yer herşeyi pırasadan bambaya ya yer herşeyi
anammm öyküm nerden anladın ikizi kızzzzzzzzzzzzz tırstım bi an.
evet benimkiler ikiz....cinsiyetleri belli oldu..erkek bekliyorum hayırlısıyla....allah herkesin yardımcısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?