2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kız fatmaaaaa o avatar ne öyle çok şeker bayıldım. gitti oğlanın pipisi valla..
evt burda başka sayfalarda dolaşırken birinin avatarı idi çaldım
Buraya takılayımda hepiniz kanki olmuşunuz ben sap gibi kalmışım ((((
yok canım sende alışırsın karakanda öle diyordu bak oda alıştı öle düşünme
Yiğit güzel işte daha ne düşünüyonuz...

güzelde işde kesin hüküm vermeyelim aileyede sölemeyelim begendiğimiz bişey çıkarsa değiştirirz diye kimseye söylemiyorum yiğit var akıld aama işde kesin diil

ben hala normal kulolarımı gıyıyorum ama dogum valızıne 1 tane buyuk aldım ılk dogum yapınca lazım oluyo dedıler yetmezmıkı acaba 6 tanede normal koymustum

Doğum çantan hazır mı seninn :) e bravoo :) ben daha gelemedim oralaraa

Benim de aklım gidip geliyor. Burada açılıyorum.. Çok normal hormonlarımız bi garip işliyor iştee.. Geçicek diye düşünüp daha çok üzülmemek lazım..

çilek güle güle kullan beşik çok güzel..
böyle alışverişini yapınca daha bi sabırsız oluyoruz ya ben almadım daha nisan gibi başlıcam inş.

Canımmm teşekkürler :) ben Nisan'ı bekleyemedim. Korkuttular kokusu çıkmaz sonra diye, 1.5 ayda geliyor ya mobilyalar tam doğuma denk geliyor o zaman.. bi de benim şimdi dolaşınca feci kasık ağrım oluyor, daha büyük halimle dolaşamam diye korktum..

bende tavuk yemeye yeni başladım.. aman boşverin kızlar.. zaten bisürü ilaç alıyoz onlarda koruyordur herhalde..

Aman tavukları da antibiyotikle büyütüyorlar diye duydum.. Herşey bi sağlıksız ( ne yiyeceğimizi şaşırdık

bende balık yemiyorum ama babasına diyorum çocuga balıgı sen alıştıracasın çocuk yesin bari balık diyorum inş. sana çeker o hiç bieşyi ayırt etmez yer herşeyi pırasadan bambaya ya yer herşeyi

evet benimkiler ikiz....cinsiyetleri belli oldu..erkek bekliyorum hayırlısıyla....allah herkesin yardımcısı olsun..

Ay ne tatlı olurlar şimdi onlar ya... yerim ben onları... bu arada topikte erkekler mi geçti öne ne... baya bir erkek var... liste vardı birinde ama kimdi acaba... yeniden eklesek onları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…