2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet benimkiler ikiz....cinsiyetleri belli oldu..erkek bekliyorum hayırlısıyla....allah herkesin yardımcısı olsun..
maşallahh allah kucağına almanı nasip etsin. sıkıntın normaldir..

bende balık yemiyorum ama babasına diyorum çocuga balıgı sen alıştıracasın çocuk yesin bari balık diyorum inş. sana çeker o hiç bieşyi ayırt etmez yer herşeyi pırasadan bambaya ya yer herşeyi

ne güzel hep öyle olsun hayal etmiştim ama adam seçici kızı seçici. Duru anasının kızı olcak herbirşeyi zevkle yiycek...inşallah

kızlar zorla da olsa uyandırdım tembel kızımı
kahvaltıda tahin helvası yedim üstüne de bolca su içince tepinmeye başladı benimki
anası gibi tahin delisi olacak çocuk
çok şükür baya korktum ama hareket etti sonunda

ne güzel hep öyle olsun hayal etmiştim ama adam seçici kızı seçici. Duru anasının kızı olcak herbirşeyi zevkle yiycek...inşallah

Duru anasının kızı zaten canım, şimdiden belli...
Benimki ama babasının kızı...Beslenmesi ona benziyor..Ben hiçbir sebzeyi yememezlik yapmazdım bakla dışında, onu da zehirlendim ondan yiyemiyorum artık..Ama kızım sebze sevmiyor benim..Hamile olduğumdan beri doğru düzgün sebze yiyemiyorum...

bende çok sevrim tahin pekmezii

ay kızlar molfix numune bebek bezi yollamıs cok mutlu oldum bedava sirke baldan tatlıdır
aynennnnnn bedava olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…