2.1.nin tersi olurmuş derler. eylül fena bilmiş. inşallah duru sakin bir çocuk olur. gerçi eylülün küçüklüğü problemsizde ama büyüdükçe zorlaştı kızım..
benimkide zor canım bakma laf yetiştirip duruyor... ama bebekliği iyiydi...
2.1.nin tersi olurmuş derler. eylül fena bilmiş. inşallah duru sakin bir çocuk olur. gerçi eylülün küçüklüğü problemsizde ama büyüdükçe zorlaştı kızım..
bende gözlemlediğim bişi söliyim burda komşumuz var 2si de kız 1. kız sssiz sakin ortaokula falan gidiyo eşimin çalıştıgı dershaneye falan gişdşyo hiç konuşmazmış onun küçüğü avr Allahım bıcır bıcır kimi görse " senin adın kim?, nerden geliyorsun, nereye gidiyorsun " bunları mutlaka sorar geçen camdan bakıyorum baya güldüm bu olaya eşim arabanın karlarını temiliyo annesi ile araban iniyoda küçük kız daha araban inmedne annesine onun adı ne onun adı ne diyo arka arkaya soruyo anneside kızım kendin sor inde işde onun soruş şekli hep aynı senin adın kim?eşimde hilmi senin adın ne diyo oda elif
eşim: sen nerden geliyorsun böle elif
elif: okuldan geliyorum sen nerden geliyorsun
eşim: bende okuldan geliyorum
elif : annen nerde senin
eşim: annem yok burda değil başka yerde
elif: aaaa annesiz korkmuyormusun sen
bu lafım üzerine herkes yerlerde kız 3-4 yaşında daha
maşallahh allah kucağına almanı nasip etsin. sıkıntın normaldir..evet benimkiler ikiz....cinsiyetleri belli oldu..erkek bekliyorum hayırlısıyla....allah herkesin yardımcısı olsun..
bende balık yemiyorum ama babasına diyorum çocuga balıgı sen alıştıracasın çocuk yesin bari balık diyorum inş. sana çeker o hiç bieşyi ayırt etmez yer herşeyi pırasadan bambaya ya yer herşeyi
benimki de zor kızım Asileşti 7 yaştan sonra... TV de bir program var bunu seyretme dedim, yasaklıyorum... bana neler dedi... onun kendi fikirleri varmışta, ben ona karışamazmışım da, onunda kendi kişiliği varmış.... of of ergenliğe biraz erken mi girdi ne...
ne güzel hep öyle olsun hayal etmiştim ama adam seçici kızı seçici. Duru anasının kızı olcak herbirşeyi zevkle yiycek...inşallah
bende çok sevrim tahin pekmeziikızlar zorla da olsa uyandırdım tembel kızımı
kahvaltıda tahin helvası yedim üstüne de bolca su içince tepinmeye başladı benimki
anası gibi tahin delisi olacak çocuk
çok şükür baya korktum ama hareket etti sonunda
anam kıza bak hay maşallahbenimki de zor kızım Asileşti 7 yaştan sonra... TV de bir program var bunu seyretme dedim, yasaklıyorum... bana neler dedi... onun kendi fikirleri varmışta, ben ona karışamazmışım da, onunda kendi kişiliği varmış.... of of ergenliğe biraz erken mi girdi ne...insan ne der ki bu durumda
benimki de zor kızım Asileşti 7 yaştan sonra... TV de bir program var bunu seyretme dedim, yasaklıyorum... bana neler dedi... onun kendi fikirleri varmışta, ben ona karışamazmışım da, onunda kendi kişiliği varmış.... of of ergenliğe biraz erken mi girdi ne...
Yaaa inanmıyorummm :) şaka gibiler laflara baak :)
bende gözlemlediğim bişi söliyim burda komşumuz var 2si de kız 1. kız sssiz sakin ortaokula falan gidiyo eşimin çalıştıgı dershaneye falan gişdşyo hiç konuşmazmış onun küçüğü avr Allahım bıcır bıcır kimi görse " senin adın kim?, nerden geliyorsun, nereye gidiyorsun " bunları mutlaka sorar geçen camdan bakıyorum baya güldüm bu olaya eşim arabanın karlarını temiliyo annesi ile araban iniyoda küçük kız daha araban inmedne annesine onun adı ne onun adı ne diyo arka arkaya soruyo anneside kızım kendin sor inde işde onun soruş şekli hep aynı senin adın kim?eşimde hilmi senin adın ne diyo oda elif
eşim: sen nerden geliyorsun böle elif
elif: okuldan geliyorum sen nerden geliyorsun
eşim: bende okuldan geliyorum
elif : annen nerde senin
eşim: annem yok burda değil başka yerde
elif: aaaa annesiz korkmuyormusun sen
bu lafım üzerine herkes yerlerde kız 3-4 yaşında daha
yavrum ya maşallah sana .nasıl bilmiş oluyorlar..
Anammmm, laflara bak şimdiden...Benim kızım da büyüyüp bana böyle laflar eder mi ki....
Anammmm, laflara bak şimdiden...Benim kızım da büyüyüp bana böyle laflar eder mi ki....
Etme mi eder tabii :)
Ben bi de despotum biraz, çocuğa da yaparım da karakterinin gelişmesini engellerim diye çok korkuyorum.. Biraz kendimi eğitmem lazım bu kadar kontrolcü olmamak için
eder eder yakındır merak etme bu kızlar pek bir bilmiş oluyor...
aynennnnnn bedava olsundaay kızlar molfix numune bebek bezi yollamıs cok mutlu oldum bedava sirke baldan tatlıdır
hahahaha bizimkinde de var böyle cevaplar ben senin annenim arkadaşın değilim dedim bende senin kızınım memnun oldum dedi bana:) öğrt. diyorki ergenlik çağında kendini ispatlamaya çalışıyorlar diyor.benimki de zor kızım Asileşti 7 yaştan sonra... TV de bir program var bunu seyretme dedim, yasaklıyorum... bana neler dedi... onun kendi fikirleri varmışta, ben ona karışamazmışım da, onunda kendi kişiliği varmış.... of of ergenliğe biraz erken mi girdi ne...
benmkide biraz hareket etti şükür.kızlar zorla da olsa uyandırdım tembel kızımı
kahvaltıda tahin helvası yedim üstüne de bolca su içince tepinmeye başladı benimki
habire bişey yemem lazım pis boğaz bu kız
Duru anasının kızı zaten canım, şimdiden belli...
Benimki ama babasının kızı...Beslenmesi ona benziyor..Ben hiçbir sebzeyi yememezlik yapmazdım bakla dışında, onu da zehirlendim ondan yiyemiyorum artık..Ama kızım sebze sevmiyor benim..Hamile olduğumdan beri doğru düzgün sebze yiyemiyorum...
kuzu inşallah herşeyi yer. seçen yemeğen çocuk zordur valla. arkasından yemek dolaştıran anneler görüdm çük şükür hiç öyle derdim olmadı yedi kalktı bebişim. duru da öyle olsun. öyküde..
merhaba kızlar nasılsınzz???
Ben bi de despotum biraz, çocuğa da yaparım da karakterinin gelişmesini engellerim diye çok korkuyorum.. Biraz kendimi eğitmem lazım bu kadar kontrolcü olmamak için
Bende tam tersi, çok demokratik büyüttük fena ettik herhalde, ikisinin ortasını bulmak lazım herhalde..
kızlar zorla da olsa uyandırdım tembel kızımı
Olmazsın olmazsın...Eminim çok iyi bi anne olur senden de, burdaki herkesten de....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?