merhaba kızlar nasılsınzz???
aynennnnnn bedava olsunda
hahahaha bizimkinde de var böyle cevaplar ben senin annenim arkadaşın değilim dedim bende senin kızınım memnun oldum dedi bana:) öğrt. diyorki ergenlik çağında kendini ispatlamaya çalışıyorlar diyor.
benmkide biraz hareket etti şükür.
habire bişey yemem lazım pis boğaz bu kız
kuzu inşallah herşeyi yer. seçen yemeğen çocuk zordur valla. arkasından yemek dolaştıran anneler görüdm çük şükür hiç öyle derdim olmadı yedi kalktı bebişim. duru da öyle olsun. öyküde..
Ay koptum valla, bak bak Eylül e sennnnn.... çok komikler kız bunlar, bir yandan kızıyorum ama bir yandan da kişilik sahibi olması hoşuma gidiyor...
merhaba sen nsılsın asıl........
merhaba iyiyiz sen nasılsın..merhaba kızlar nasılsınzz???
Bende tam tersi, çok demokratik büyüttük fena ettik herhalde, ikisinin ortasını bulmak lazım herhalde..
valla bende istediğini hemen yapmasamda yaptım yani. beklentileri fazla oluyorozamanda. 2.tecrübeyle sabitlenecek sanırım yazık
gözünaydın demek yorulmuş dinleniyodu
merhaba iyiyiz sen nasılsın..
valla bende istediğini hemen yapmasamda yaptım yani. beklentileri fazla oluyorozamanda. 2.tecrübeyle sabitlenecek sanırım yazık
ay evet ikiniclerin vay haline... ama tabi kurallarda vardı bizde... yemek yemek istemezse güzelce sofradan kaldırılırdı... ve aç bırakılırdı bizim yavrucak... başka seçenek koymazdık önüne.. Sonra birde yemek muhakkak masada yenir... öle dolana dolana bende hiç yedirmedim...
sende gözünü açıyorsun yemek derdi başlıyor. bi muhabbet et kız.ben kaçtım kızlar işlerim var biraz yemek felan yapıcam
Ay koptum valla, bak bak Eylül e sennnnn.... çok komikler kız bunlar, bir yandan kızıyorum ama bir yandan da kişilik sahibi olması hoşuma gidiyor...
sorma bende gizlice gülüyorum ama böyle kalırsada terbiyesizlik yapar diye korkuyorum. çok zor yaaaaaa büyüdükçe zorlaşıyor nasıl konuşmam gerekiyor bilemiyorm. despot olamazsın yumuşak olamazsın. diyorki acıdınmı bana aslında ben sana acındırmıştım kendimi. haydaaaaa bu sefer de bidahakine numara yapıyor diye yumuşayamıyorum..
çok şükür iyiyiz. sabah bi gergin geliyoruz sonra kakara kikiri akşamı ediyoruz.iyiyim tşk ederim sizleri de baya iyi gördüm... :)
ay evet ikiniclerin vay haline... ama tabi kurallarda vardı bizde... yemek yemek istemezse güzelce sofradan kaldırılırdı... ve aç bırakılırdı bizim yavrucak... başka seçenek koymazdık önüne.. Sonra birde yemek muhakkak masada yenir... öle dolana dolana bende hiç yedirmedim...
aynen cnm taviz yokkkkkkkkkkkk
Öykü Ege kızlar valla çok sanslısınız kızınız var devamıda :)))))) kız çocuğu her yaşı tatlı oluyor .....bana yollsanıza birisini doğuma kadar ohhhhhh hiç canım sıkılmaz
sende gözünü açıyorsun yemek derdi başlıyor. bi muhabbet et kız.
sorma bende gizlice gülüyorum ama böyle kalırsada terbiyesizlik yapar diye korkuyorum. çok zor yaaaaaa büyüdükçe zorlaşıyor nasıl konuşmam gerekiyor bilemiyorm. despot olamazsın yumuşak olamazsın. diyorki acıdınmı bana aslında ben sana acındırmıştım kendimi. haydaaaaa bu sefer de bidahakine numara yapıyor diye yumuşayamıyorum..
ay bunlar bizi zaten parmaklarında oynatıyorlar... Geçen öğretmenine de sölemiş bişiler... Bunlara çarşamba günleri ödev vermiyorlar... O hafta da vermiş öğretmen... gelmiş bana deli gibi böğürüyor... yok işte kendileri kural koyuyorlar, sonra kendileri kuralları çiğniyorlar, sonra da biz kurallara uymayınca kzıyorlar dedi... ay içimden bende çok güldüm... eeee çocuk haklı...
Öykü Ege kızlar valla çok sanslısınız kızınız var devamıda :)))))) kız çocuğu her yaşı tatlı oluyor .....bana yollsanıza birisini doğuma kadar ohhhhhh hiç canım sıkılmaz
Evetyaa, ben de hep kızım olsun istedim..Allah gönlüme göre verdi..
Hem ilk bebeği kız olanlar çok şanslı olurlarmış..
yollayalım valla, ama geri iade etmek istersen karışmam
çok şükür iyiyiz. sabah bi gergin geliyoruz sonra kakara kikiri akşamı ediyoruz.
biraz korktuk kızım hareketli değildi ama şükür başladı hanım..
sende gözünü açıyorsun yemek derdi başlıyor. bi muhabbet et kız.
ay bunlar bizi zaten parmaklarında oynatıyorlar... Geçen öğretmenine de sölemiş bişiler... Bunlara çarşamba günleri ödev vermiyorlar... O hafta da vermiş öğretmen... gelmiş bana deli gibi böğürüyor... yok işte kendileri kural koyuyorlar, sonra kendileri kuralları çiğniyorlar, sonra da biz kurallara uymayınca kzıyorlar dedi... ay içimden bende çok güldüm... eeee çocuk haklı...
anam laflara ben bu yaşda edemem o lafları ne bilmiş oluyo şu zilliler yaaa
selammmm ben geldim,,, gece kızımı gördüm rüyamda yaaonu uyuttum, doyurdum. ve hatta çok garip, yeni doğmuş bi bebek olmasına rağmen benimle konuştu annecim seni çok yoruyorum özür dilerim deyip yüzüme gülümsedi yaaaaa çok güzel bi rüyaydı, hala etkisindeyim:86:
selammmm ben geldim,,, gece kızımı gördüm rüyamda yaaonu uyuttum, doyurdum. ve hatta çok garip, yeni doğmuş bi bebek olmasına rağmen benimle konuştu annecim seni çok yoruyorum özür dilerim deyip yüzüme gülümsedi yaaaaa çok güzel bi rüyaydı, hala etkisindeyim:86:
Evetyaa, ben de hep kızım olsun istedim..Allah gönlüme göre verdi..
Hem ilk bebeği kız olanlar çok şanslı olurlarmış..
Bende tam tersi, çok demokratik büyüttük fena ettik herhalde, ikisinin ortasını bulmak lazım herhalde..
Ben bakalım hariçten gazel okumak istemiyorum şu an.. Ama bazen kendimi tutamıyorum kocama bile fecii kaş göz yapıp hizaya sokmaya çalışıyorum, çocuğa neler yaparım kim bilir..
Olmazsın olmazsın...Eminim çok iyi bi anne olur senden de, burdaki herkesten de....
İnşallah kuzuuu
Ben de öyle çok kızıyorum yemekle peşinde koşanlara ama çocuğum olmadan o kadar zor ki bişey demek :) bi lokma daha yesin de büyüsün diye yapar mıyım sonra böyle şeyler hiç bilmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?