sende gözünü açıyorsun yemek derdi başlıyor. bi muhabbet et kız.
yollayalım valla, ama geri iade etmek istersen karışmam
Etmem valla eşimde bende çocuk özellıklede kız manyagıyız.Allah onu bir şımartırız geri döndüğünde siz yandınız :))))))))))
Ay ne güzel ben hiç görmedim rüyamda ya...
yollarım ama verilen malın iadesi olmaz.:)))))))))))Öykü Ege kızlar valla çok sanslısınız kızınız var devamıda :)))))) kız çocuğu her yaşı tatlı oluyor .....bana yollsanıza birisini doğuma kadar ohhhhhh hiç canım sıkılmaz
kurban olurum laflara bak yaaaaaaaa. maşallahhhhhhh zehir gibi şimdikiler.sende gözünü açıyorsun yemek derdi başlıyor. bi muhabbet et kız.
ay bunlar bizi zaten parmaklarında oynatıyorlar... Geçen öğretmenine de sölemiş bişiler... Bunlara çarşamba günleri ödev vermiyorlar... O hafta da vermiş öğretmen... gelmiş bana deli gibi böğürüyor... yok işte kendileri kural koyuyorlar, sonra kendileri kuralları çiğniyorlar, sonra da biz kurallara uymayınca kzıyorlar dedi... ay içimden bende çok güldüm... eeee çocuk haklı...
hayır olsun cnm az kaldı.selammmm ben geldim,,, gece kızımı gördüm rüyamda yaaonu uyuttum, doyurdum. ve hatta çok garip, yeni doğmuş bi bebek olmasına rağmen benimle konuştu annecim seni çok yoruyorum özür dilerim deyip yüzüme gülümsedi yaaaaa çok güzel bi rüyaydı, hala etkisindeyim:86:
evet bende öyle duydum bizim topik şanslı erkeklerde şanslı hemen kerttik ya..Evetyaa, ben de hep kızım olsun istedim..Allah gönlüme göre verdi..
Hem ilk bebeği kız olanlar çok şanslı olurlarmış..
valla bilmiyorum dün akşamdan beri tık tık yapıp durdu biraz önce çikoları yiyince gümbürdedi. ama sürekli ye diyor bu da yani.dün de benim durgundu ay Allah korusun şükür hareket etmiş gözün aydın uyudu demek uykucu bebişin
seninki nasıl iyimi.
yaaaaaaa senle onlar birmi fatma. adamı suya götürür susuz getirirler.anam laflara ben bu yaşda edemem o lafları ne bilmiş oluyo şu zilliler yaaa
Ben bakalım hariçten gazel okumak istemiyorum şu an.. Ama bazen kendimi tutamıyorum kocama bile fecii kaş göz yapıp hizaya sokmaya çalışıyorum, çocuğa neler yaparım kim bilir..
İnşallah kuzuuu
merhaba iyiyiz sen nasılsın..
Ben de öyle çok kızıyorum yemekle peşinde koşanlara ama çocuğum olmadan o kadar zor ki bişey demek :) bi lokma daha yesin de büyüsün diye yapar mıyım sonra böyle şeyler hiç bilmiyorum :)
valla bende çok kızardım ama ablamınkini görünce anladım onları, çünkü çocuk hiç vermesen 3 gün açım demez.. insan ister istemez tıkıyor ağzına... içi parçalanıyor çünkü..
Merhaba Arkadaşlar..
Ben zaman zaman sizi takip ediyorum iş yerinden...22+3 haftalık hamileyim..54 kiloyla başladım..şimdi 62 kiloyum( boyum uzun, o yuzden zayıftım, bir yerimden belli olmuyor kilolar ama doktor biraz hızlı gidiyorsun deyip beni diyetisyene yonlendirdi ( neyse..kilo almamın sebebi bence ilk aylar..ilk 3 ay mide bulantım oldu ama sabahları ac karnına kusturmaya calisiyordu beni bulantilar..yemek yedikce bastırıyordu..ben de surekli birseyler yiyordum..boylece kilo aldım...belkide yediklerini cıkaranlar daha sanslı...4. aya dogru gecti bulantilarım..ama son gunlerde yavas yavas tekrar bulanıyor..bu sabah cok bulandi..ac karnina ilk baslardaki gibi safra kustum ( bebegim kız:)) karnimda hareket ediyor..hissediyorum..cok seviyorum onu simdiden hepinizin yavrusunu sevdigi beklediği gibi:))
benim gibi olan var mı? boyle sonradan bulanti baslar mı? endiselenmelimiyim acaba sizce?
fikirlerinizi paylasirsaniz memnun olurum...sagliklar diliyorum hepimize...
Ay şimdi de ne yiycem derdi başladı.. Her öğlen aynı mevzuune yesem ne yesem eskiden yemekhane vardı şirkette ne güzeldi, şimdi sodexo çok zor oluyor sürekli dışarıdan yemek ((
Etmem valla eşimde bende çocuk özellıklede kız manyagıyız.Allah onu bir şımartırız geri döndüğünde siz yandınız :))))))))))
tepemize çıkar o zaman zaten potansiyel var.
Merhaba Arkadaşlar..
Ben zaman zaman sizi takip ediyorum iş yerinden...22+3 haftalık hamileyim..54 kiloyla başladım..şimdi 62 kiloyum( boyum uzun, o yuzden zayıftım, bir yerimden belli olmuyor kilolar ama doktor biraz hızlı gidiyorsun deyip beni diyetisyene yonlendirdi ( neyse..kilo almamın sebebi bence ilk aylar..ilk 3 ay mide bulantım oldu ama sabahları ac karnına kusturmaya calisiyordu beni bulantilar..yemek yedikce bastırıyordu..ben de surekli birseyler yiyordum..boylece kilo aldım...belkide yediklerini cıkaranlar daha sanslı...4. aya dogru gecti bulantilarım..ama son gunlerde yavas yavas tekrar bulanıyor..bu sabah cok bulandi..ac karnina ilk baslardaki gibi safra kustum ( bebegim kız:)) karnimda hareket ediyor..hissediyorum..cok seviyorum onu simdiden hepinizin yavrusunu sevdigi beklediği gibi:))
benim gibi olan var mı? boyle sonradan bulanti baslar mı? endiselenmelimiyim acaba sizce?
hoşgeldin ne güzel bi rüyaymış o öle yaaa
Ay ne güzel ben hiç görmedim rüyamda ya...
aminnn. ya çok acayip bi rüyaydı, bebeği öyle sevdim ki rüyamda anlatamam
banada bı yemek bulun kızlar ya ne yapcam ben bugun
tamam haklsıın bebişim git yap işlerini nasılda biliyor şimdi yemeğe çıkarsınız diye:) sakinlik başlar 3 den sonra coşarız yine..yok kız akşamüstü yaparı genelde yemeğimi ama bugün ıspanak yapıcam
bu aralar sular kesiliyor bazen
kesilmeden yıkayayım da ocağa nasıl olsa koyarım bira ara
biraz da evimi toparlayayım
malum geçan hafta hep yattım kanamadan sonra biraz evle ilgilenmek lazım erkeklerin yaptığıyla bizimki bir olmuyor
arada topluyor kendince toz felan aldırıyorum ama benim gibi olmaz tabi
neyse şimdi gidip şu işlerimi düzenleyeyim
sizde zaten yemeğe çıkarsınız birazdan
6.aydan sonra başlayanlarda var cnm. sorun yoktur olsa drsöyler zaten. hayırlı olsun.Merhaba Arkadaşlar..
ay bana sodexo verseler lahmacun dürüm yerim hergün. :))))))))) değişelim kızAy şimdi de ne yiycem derdi başladı.. Her öğlen aynı mevzuune yesem ne yesem eskiden yemekhane vardı şirkette ne güzeldi, şimdi sodexo çok zor oluyor sürekli dışarıdan yemek ((
nerdesin bacım sen yaa. giremeseniz bile bi cee deyin kaçın bari. fmg öyle yapıyor.Selam kizlar biz geldik nasilsiniz bakalim?
banada bı yemek bulun kızlar ya ne yapcam ben bugun
valla bilmiyorum dün akşamdan beri tık tık yapıp durdu biraz önce çikoları yiyince gümbürdedi. ama sürekli ye diyor bu da yani.
sninki nasıl iyimi.
Hoşgeldiiinn iyi ki geldinn :)
Ama ben anlamıyorum topice yeni gelen nie hep kilo konusundan başlıyor konuyaa :)
Biz de aldık canım çok boşver verilir.
Mide bulantılarını sordun mu doktoruna? bende ilk 3 ayda hiç olmadığı için bilemiyorum..
tamam haklsıın bebişim git yap işlerini nasılda biliyor şimdi yemeğe çıkarsınız diye:) sakinlik başlar 3 den sonra coşarız yine..
6.aydan sonra başlayanlarda var cnm. sorun yoktur olsa drsöyler zaten. hayırlı olsun.
ay bana sodexo verseler lahmacun dürüm yerim hergün. :))))))))) değişelim kız
nerdesin bacım sen yaa. giremeseniz bile bi cee deyin kaçın bari. fmg öyle yapıyor.
merak ediyoruz aaaaa. iyimisin canım
taze fasulye buldum buzlukta ben akşam ..
nasıl sevindim bugune taze fasulyem var bide pilav yeter..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?