2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sende gözünü açıyorsun yemek derdi başlıyor. bi muhabbet et kız.

yok kız akşamüstü yaparı genelde yemeğimi ama bugün ıspanak yapıcam
bu aralar sular kesiliyor bazen
kesilmeden yıkayayım da ocağa nasıl olsa koyarım bira ara
biraz da evimi toparlayayım
malum geçan hafta hep yattım kanamadan sonra biraz evle ilgilenmek lazım erkeklerin yaptığıyla bizimki bir olmuyor
arada topluyor kendince toz felan aldırıyorum ama benim gibi olmaz tabi
neyse şimdi gidip şu işlerimi düzenleyeyim
sizde zaten yemeğe çıkarsınız birazdan

Merhaba Arkadaşlar..

Ben zaman zaman sizi takip ediyorum iş yerinden...22+3 haftalık hamileyim..54 kiloyla başladım..şimdi 62 kiloyum( boyum uzun, o yuzden zayıftım, bir yerimden belli olmuyor kilolar ama doktor biraz hızlı gidiyorsun deyip beni diyetisyene yonlendirdi( neyse..kilo almamın sebebi bence ilk aylar..ilk 3 ay mide bulantım oldu ama sabahları ac karnına kusturmaya calisiyordu beni bulantilar..yemek yedikce bastırıyordu..ben de surekli birseyler yiyordum..boylece kilo aldım...belkide yediklerini cıkaranlar daha sanslı...4. aya dogru gecti bulantilarım..ama son gunlerde yavas yavas tekrar bulanıyor..bu sabah cok bulandi..ac karnina ilk baslardaki gibi safra kustum( bebegim kız:)) karnimda hareket ediyor..hissediyorum..cok seviyorum onu simdiden hepinizin yavrusunu sevdigi beklediği gibi:))
benim gibi olan var mı? boyle sonradan bulanti baslar mı? endiselenmelimiyim acaba sizce?
fikirlerinizi paylasirsaniz memnun olurum...sagliklar diliyorum hepimize...

Ay şimdi de ne yiycem derdi başladı.. Her öğlen aynı mevzuu ne yesem ne yesem eskiden yemekhane vardı şirkette ne güzeldi, şimdi sodexo çok zor oluyor sürekli dışarıdan yemek ((

ayy hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiinnnn sende aramıza

Hoşgeldiiinn iyi ki geldinn :)
Ama ben anlamıyorum topice yeni gelen nie hep kilo konusundan başlıyor konuyaa :)
Biz de aldık canım çok boşver verilir.
Mide bulantılarını sordun mu doktoruna? bende ilk 3 ayda hiç olmadığı için bilemiyorum..

banada bı yemek bulun kızlar ya ne yapcam ben bugun

banada akşama yemeğe misafir gelcek ama bendeki rahatlığa bakın hala burdayım... Valla ben tavuk suyuna çorba yaptım, yanına sultanahmet köftesi, pilav yapçam birde cacık salata yeter... yoramam kendimi.. eşimde çok tembih etti başka bişi yapma diye...

tamam haklsıın bebişim git yap işlerini nasılda biliyor şimdi yemeğe çıkarsınız diye:) sakinlik başlar 3 den sonra coşarız yine..

6.aydan sonra başlayanlarda var cnm. sorun yoktur olsa drsöyler zaten. hayırlı olsun.

Ay şimdi de ne yiycem derdi başladı.. Her öğlen aynı mevzuu ne yesem ne yesem eskiden yemekhane vardı şirkette ne güzeldi, şimdi sodexo çok zor oluyor sürekli dışarıdan yemek ((
ay bana sodexo verseler lahmacun dürüm yerim hergün. :))))))))) değişelim kız

Selam kizlar biz geldik nasilsiniz bakalim?
nerdesin bacım sen yaa. giremeseniz bile bi cee deyin kaçın bari. fmg öyle yapıyor.
merak ediyoruz aaaaa. iyimisin canım

banada bı yemek bulun kızlar ya ne yapcam ben bugun

taze fasulye buldum buzlukta ben akşam ..
nasıl sevindim bugune taze fasulyem var bide pilav yeter..

Kizlar bi akrabamiz 1 hafta sonra dogum yapacak. Simdiye kadar kiz diye biliyorduk iki gün önce doktora gittiginde doktora bu kesin erkek demis ne kötü ya son anda degisiyo

bazı doktorlar kiloya çok takık ondan galiba... boşverin ya hamileyiz.. yiyin durun.. bebeler için önemli..

valla harıkasın benımde buzlukta taze fasulye var bende onu yapayım barı oh be adını koyunca rahatlıyorum valla yanınada pılav salata ayran tamam ıste 2 de kalkarım hazırlamaya sımdı oturabılırım rahatlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…