2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bugun yemek düşünmemek çok gzel . bende bi huy var bugun bulunca hemen yarınada düşünüyorum. hatta alışverişe gidince pazara felan bir haftaya yayıyorum pazrtesi şu salı şu diye:) daha rahat oluyor

Öyküm daha ne yapıcaksın ellerine sağlıkk :)

ben de yemekhane istiyorummmm :) bak lahmacun istedi canım şimdi :))

Kizlar bi akrabamiz 1 hafta sonra dogum yapacak. Simdiye kadar kiz diye biliyorduk iki gün önce doktora gittiginde doktora bu kesin erkek demis ne kötü ya son anda degisiyo

yine 1 hafta önce öğrenmiş doğumda öğrenen iki arkadaşım var onlar napsın :) kötü evt çok kötü hem de :s

Ben öğlen ne yicem biliyonuz mu ?
Ispanaklı kol böreği...
Geçen güldüydük yaa, ıspanaklı börekten canımız neler istedi diye...
Canınız çekerse yalayın haa, herkes yemek ismi yazdı diye yazdım..Üzülürüm sonra.

ayy canlarım ben yemeğe çıkıyorum bugün tost günümüz babamızın dershanesine gidicez hepinizi öptük geliriz

ohhh iyi oldu bari kafandan sildin. ben de hergün soruyorum kızlarr ne yemek yaptınız diye ertesi güne düşünüyorum:)

Kizlar bi akrabamiz 1 hafta sonra dogum yapacak. Simdiye kadar kiz diye biliyorduk iki gün önce doktora gittiginde doktora bu kesin erkek demis ne kötü ya son anda degisiyo

abooowwwwww ne kötüüü..

Merhaba..hoşbulduk:))

ya kiloyu pek takmıyorum aslında, sorun eden doktor! doktora 12 subatta gittim..bulantilarim son gunlerde basladi..o yuzden sormadım..daha gitmeme de 2 haftadan fazla var..canımı sıkıyor bulantılar..onun dısında bi problem yok...

tabi ekmegi, piavı falan yememeye basladım..3 hafta sonra doktora gidince bebek kucuk cıkarsa cok uzulurum(

Anammm,
ya benimkine 3 ayrı doktor bakıp kız dedi, değişmez herhalde bu kadar zamandan sonra. Anam tam kafayı yemelik...
Bi arkadaşın ikizlerine de doktor 9 ay boyunca ikisi de erkek demiş , çocuklar bi doğmuş 2si de kız..
şok olur insan yaa

Ya alisveris mevzusu felan olmasa farketmez erkek kiz insan ikisinede sevinir yinede ama alisveris yap sen pembe pembe sonra erkek dogsun

Yok canımmmm, pilavla ekmekle büyümüyor bebek zaten için rahat olsun..

afiyet olsun canımmmmm
bizde izmirköfte çorba salata pilav yoğurt varmış sordum onu yiycez..
eller yalansınnnnn

EGE tamam cnm bidaha öyle yaparim bende. iyiyim cok sükür ya sizler nasilsiniz
tabi ya merak ediyoruz sevildiğinizi bilin
bizlerde iyiyiz takılıyoruz işte..

ayy canlarım ben yemeğe çıkıyorum bugün tost günümüz babamızın dershanesine gidicez hepinizi öptük geliriz
afiyet olsunnnnnnn acıkırsın kızım tostla. ben acıkırn sabah yedim tost ama öğlene acıkıyorum.. gerçi benle sen birmisin. danayım bennnnnn

bana da iki ayrı drkız dedi, kendi dr um3. aydan beri kız diyo, hayırlısı tabi de. son anda erkek çıkarsa ilk kaynanam kalp krizi geçirir

pilavla ekmekle büyümüyor yememende yarar var. ben yiyorumda ne oluyor löplöp yağğğğğğ..
merak etme dikkat ediyorsan daha güzel gelişir. takma kafana rahat ol.

Ben de yemeğe gidiyorum, öpüyorum hepinizi...

afiyet olsun hande mira ya et olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…