banada akşama yemeğe misafir gelcek ama bendeki rahatlığa bakın hala burdayım... Valla ben tavuk suyuna çorba yaptım, yanına sultanahmet köftesi, pilav yapçam birde cacık salata yeter... yoramam kendimi.. eşimde çok tembih etti başka bişi yapma diye...
tamam haklsıın bebişim git yap işlerini nasılda biliyor şimdi yemeğe çıkarsınız diye:) sakinlik başlar 3 den sonra coşarız yine..
6.aydan sonra başlayanlarda var cnm. sorun yoktur olsa drsöyler zaten. hayırlı olsun.
ay bana sodexo verseler lahmacun dürüm yerim hergün. :))))))))) değişelim kız
nerdesin bacım sen yaa. giremeseniz bile bi cee deyin kaçın bari. fmg öyle yapıyor.
merak ediyoruz aaaaa. iyimisin canım
taze fasulye buldum buzlukta ben akşam ..
nasıl sevindim bugune taze fasulyem var bide pilav yeter..
Kizlar bi akrabamiz 1 hafta sonra dogum yapacak. Simdiye kadar kiz diye biliyorduk iki gün önce doktora gittiginde doktora bu kesin erkek demisne kötü ya son anda degisiyo
Kizlar bi akrabamiz 1 hafta sonra dogum yapacak. Simdiye kadar kiz diye biliyorduk iki gün önce doktora gittiginde doktora bu kesin erkek demisne kötü ya son anda degisiyo
ohhh iyi oldu bari kafandan sildin. ben de hergün soruyorum kızlarr ne yemek yaptınız diye ertesi güne düşünüyorum:)valla harıkasın benımde buzlukta taze fasulye var bende onu yapayım barı oh be adını koyunca rahatlıyorum valla yanınada pılav salata ayran tamam ıste 2 de kalkarım hazırlamaya sımdı oturabılırım rahatlıkla
Ben bakalım hariçten gazel okumak istemiyorum şu an.. Ama bazen kendimi tutamıyorum kocama bile fecii kaş göz yapıp hizaya sokmaya çalışıyorum, çocuğa neler yaparım kim bilir..
İnşallah kuzuuu
merhaba iyiyiz sen nasılsın..
valla bende çok kızardım ama ablamınkini görünce anladım onları, çünkü çocuk hiç vermesen 3 gün açım demez.. insan ister istemez tıkıyor ağzına... içi parçalanıyor çünkü..
yemek işi biraz çocuğa bağlı bende seninki gibi kurallı olmasını istiyorum ama bazı çocukta uygulamıyo abimin kızı çorbadan başka bi şey yemiyo 2,5 yaşında bir kaç gün abim alışması için anneme sakın çorba verme aç kalırsa eşek gibi yicek demiş annemde vermemiş ama bizimki akşam 6 ya kadar 7 ye kadar yemek yemeden durunca annem dayanamamış çorba yedirmiş
yemeyen yemiyo yani aç bırakamayacağın için peşinde geziyosun ne yerse onu veriyosun
ay o ne be... nasıl oluyor o iş... ben istemem değişmesin ya.. insan şok olur
yine 1 hafta önce öğrenmiş doğumda öğrenen iki arkadaşım var onlar napsın :) kötü evt çok kötü hem de :s
Merhaba..hoşbulduk:))
ya kiloyu pek takmıyorum aslında, sorun eden doktor! doktora 12 subatta gittim..bulantilarim son gunlerde basladi..o yuzden sormadım..daha gitmeme de 2 haftadan fazla var..canımı sıkıyor bulantılar..onun dısında bi problem yok...
tabi ekmegi, piavı falan yememeye basladım..3 hafta sonra doktora gidince bebek kucuk cıkarsa cok uzulurum(
afiyet olsun canımmmmmBen öğlen ne yicem biliyonuz mu ?
Ispanaklı kol böreği...
Geçen güldüydük yaa, ıspanaklı börekten canımız neler istedi diye...
Canınız çekerse yalayın haa, herkes yemek ismi yazdı diye yazdım..Üzülürüm sonra.
tabi ya merak ediyoruz sevildiğinizi bilinEGE tamam cnm bidaha öyle yaparim bende. iyiyim cok sükür ya sizler nasilsiniz
afiyet olsunnnnnnn acıkırsın kızım tostla. ben acıkırn sabah yedim tost ama öğlene acıkıyorum.. gerçi benle sen birmisin. danayım bennnnnnayy canlarım ben yemeğe çıkıyorum bugün tost günümüz babamızın dershanesine gidicez hepinizi öptük geliriz
pilavla ekmekle büyümüyor yememende yarar var. ben yiyorumda ne oluyor löplöp yağğğğğğ..Merhaba..hoşbulduk:))
ya kiloyu pek takmıyorum aslında, sorun eden doktor! doktora 12 subatta gittim..bulantilarim son gunlerde basladi..o yuzden sormadım..daha gitmeme de 2 haftadan fazla var..canımı sıkıyor bulantılar..onun dısında bi problem yok...
tabi ekmegi, piavı falan yememeye basladım..3 hafta sonra doktora gidince bebek kucuk cıkarsa cok uzulurum(
Ben de yemeğe gidiyorum, öpüyorum hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?