2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

pilavla ekmekle büyümüyor yememende yarar var. ben yiyorumda ne oluyor löplöp yağğğğğğ..
merak etme dikkat ediyorsan daha güzel gelişir. takma kafana rahat ol.

afiyet olsun hande mira ya et olsun..

hadi kızlar size afiyet olsun... kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.. ben kaçar artık...çok işim var yine...byee

herkese merhaba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

umarım herkes iyidir..

ya bende iğrenç besleniyorum son zamanlarda
cola içtim, bir paket cips yedim, ve burger king yedim (((
bir daha yapmayacağım offffffffff
pişmanım

bende işi bıraktım ama bugun farkettim ki ev hayatı da sıkıcıymış
havada kötü yürüyüşe cıkmaktan caydım koltukta otur dur
bitirdim yapacaiğım seyleri artık içimde enerji patlaması yaşıyorum

umarım herkes iyidir..

pişmanım

benımde hamburger cok canım cekıyor ve haftada bır yıyorum sonra vıcdan yapıyorum..Ama dayanamıyorum

umarım herkes iyidir..

pişmanım

asitli iciceklerden bende bu ara cok icmeye basladim ama takmiyorum cevremde bütün hamileler iciyodu hic biseyde olmadi cok sükür. Ama fast food yemedim daha oda dikkat ettigimden degilde canim cekmedi bi türlü:)

meyve sebze süt peynir yumurta ceviz badem hurma balık et bunlar çok faydalı diyebiliyorum

bunlarin icinde bi tek sebze fazla yemiyorum yiyemiyorum daha cok etli seyler yemeye basladim ya bu aralar :)

benımde hamburger cok canım cekıyor ve haftada bır yıyorum sonra vıcdan yapıyorum..Ama dayanamıyorum

ya arada bir bişi yapmazda ben süt ve süt ürünlerini sevmiyorum yoğurt falanda... yumurta zaten yemem
et yemiyorum tavuktan tiksindim balıktan sogudum
sebze seviyorum meyve seviyorum
ama zararlı yani böyleside

ya arada bir bişi yapmazda ben süt ve süt ürünlerini sevmiyorum yoğurt falanda... yumurta zaten yemem
et yemiyorum tavuktan tiksindim balıktan sogudum
sebze seviyorum meyve seviyorum
ama zararlı yani böyleside

bendede sut yok ve burda lıkır lıkır ıcenlerı okuyunca cok uzuluyorum nıye bebgıne bakmıyorsun dıye

ayy bu arada herkese merhabalar konunun ortasından daldım:))
bugun arabayla geldım ve ılk defa tek donucem dualarınızı eksık etmeyın arkadaslar.
az once mudurden ızın aldım bıraz uzandım yoksa halsızlıgım var yada stres yaptım arabanın stresı:))

selammm herkese. eşimin okuluna geldim, onun da toplantısı varmış. hemen size bakayım dedim beklerken:))

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bendede sut yok ve burda lıkır lıkır ıcenlerı okuyunca cok uzuluyorum nıye bebgıne bakmıyorsun dıye

( ben tiksindim sütten zaten içmezdim ama ilk baslarda baslamıştım içmeye sonra ne olduysa soğudum

yeni mi kullanmaya basladın bişi olmaz merak etme yeter ki soğukkanlı ol :)

ben hamile kaldığımdan beri deli gibi peynir yiyorum. süt ve yoğurtla da aram iyi. ama fast food ve asitli içecekleri de tüketiyorum arada( bugün canım acayip cips çekti, vicdanımla hesaplaşma yaşıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…