2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Hızlanır inşallah :) ama bana ne kıymetli oluyor böyle olunca hareketleri..
Yalnız bugün ist'da ne kadar iç karartıcı bi hava var farkında mısınız (

7. ayda mı ne bi kere vurunca en az 10 vuruş saymalısınız diyodu sitede..daha azı olursa doktorunuza söyleyin diyodu..

hayırlı lı olssun zümra çok hoş bir isim
benimki de duru olacak inşallah

teşekkür ederiiiizzz
Duru ismide listemizdeydi bizim
duru, berrak, berra, zümra, meva arasından zümrayı seçtik işte
Adı gibi dupduru olur kızın inşallah ,
2009 aralık annelerindeyim ben
bizde her gelene sorulan kaçmaz bir soru vardı kaç kilo aldın
Kaçar kilo aldınız hanımlar?
Alışverişe hazırlığa başladınızmı her ihtimale karşı?

Korkmaaa.. kalmıyor kimse de , çıkacak bi şekilde :)

Heh hava depreston havası zaten bunu da gördüm bu halimle iyice deprosyana girdim :)
Kendimden nefret ettim walla, bu kadınsa ben neyim ben kadınsam bu ne

kız o kadın mı 18 yaşındaymış ben hamileyim bende o gögüsler anam bunlar hormonlu bkmayalım bunarada 18 yaş ve bu vücut ben bagdaştıramadım da

kız o kadın mı 18 yaşındaymış ben hamileyim bende o gögüsler anam bunlar hormonlu bkmayalım bunarada 18 yaş ve bu vücut ben bagdaştıramadım da

Yok yaa Fatma normal kızın görüntüsü.. benim de göğüslerim hep çok büyüktü, çok çektim ben..
18 yaşında artık oluyor insan zaten, 13-14 diil ki :)

sizin kızınızda isimiyle yaşasın inşallah hemen atılayım bende ege agam kızsın bana ben 5 kilo aldım daha alışveriş anlamındada hiçbişey almadım

Yok canim ben alisverise baslamadim hicbisi almadim daha. Martdan sonra evdeyim ozaman cikicam alisverise. 7-8 kilo aldim ben sen nekadar aldin?

7. Ayda mı ne bi kere vurunca en az 10 vuruş saymalısınız diyodu sitede..daha azı olursa doktorunuza söyleyin diyodu..
ay iyice manyaklaşıcaz desene:) evet ben sayardım 10 kereyi geçince saymazdım artık. 1kerede değil o 2 saattemi 4 saattemi ne.

korkmaaa.. Kalmıyor kimse de , çıkacak bi şekilde :)

heh hava depreston havası zaten bunu da gördüm bu halimle iyice deprosyana girdim :)
kendimden nefret ettim walla, bu kadınsa ben neyim ben kadınsam bu ne

Melek melekkkkkkk

bak şimdi canımmmmmmmmmm
bizim topikte en son konuşulacak konu kilodur. Bizde de adettendir gelene direk kilo konuşulmayacak denir. Ama sordum söyliyim 15 kilo aldım. Bak bakkkkk yuh dedin hatta oha yı derken sustun .. Alışveriişe başladık gibi derken benim ilk kızımdan kalma şeylerde var.
Senin bebişinde dupduru bir kız olsun inşallah. Hayırlı evlat olsunlar.

yok canim ben alisverise baslamadim hicbisi almadim daha. Martdan sonra evdeyim ozaman cikicam alisverise. 7-8 kilo aldim ben sen nekadar aldin?

az kalmış işten ayrılmana iyi iyi:)
rahat rahat hazırlanırsın
ama çok ileri zamanlara bırakmayın günden güne yürümekte zorlanır hale gelcez

Ben önce 10 kilo verdim 3 kilosunu geri aldım hamile kaldığım kiloya ulaşmam için 7 kilo daha lazım

ay iyice manyaklaşıcaz desene:) evet ben sayardım 10 kereyi geçince saymazdım artık. 1kerede değil o 2 saattemi 4 saattemi ne.

Melek melekkkkkkk

Geçen gün kocama diyorum ki "Heyyttt bi zamanların çıtır çekici Didem'inin haline bak, ters dönmüş kaplumbağa gibi debeleniyor şimdi"
Çok güldü :) Fazla da gülünce benim sinirler bozuldu tabii
Ayy iyice dengesiz oldummm

Melek melekkkkkkk

7. ayda diilmiş zaten 25+6 da yazıyo

Bebeğiniz fiziksel olarak güçlendikçe, tekmeleri de daha güçlü olur. Tekmelerini sayarak bebeğinizin hareketlerini takip edebilirsiniz. İki saatlik bir zaman diliminde en az on tekme atmalıdır. Tekmeleri saymak için en iyi zaman bebeğin muhtemelen en aktif olacağı sabah 7 ile 10 saatleri arasıdır. Eğer bebek ondan az tekme atarsa, doktorunuza söyleyin.

Benimki başladı zaten sağolsun coşmaya...Sağ böbreğim yok artık :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…