az kalmış işten ayrılmana iyi iyi:)
rahat rahat hazırlanırsın
ama çok ileri zamanlara bırakmayın günden güne yürümekte zorlanır hale gelcez
Ben önce 10 kilo verdim 3 kilosunu geri aldım hamile kaldığım kiloya ulaşmam için 7 kilo daha lazım
benim ilk önce kız dendi 1 ay kadr kız diye sevdim eettim adını da elif naz koymuştum ki 1 hafta önce erkek oldugunu öğrendik herşey muallakta yiğit düşünüyoruz ama kesin değilanlaşıldı ege agan birascık kilo alanlardan
Senin içindeki pipinin adı ne
:)) ondan da olabilir.. ben çok özenirim küçük göğüslere, her zaman daha kibar durur vücudun, kıyafet daha kolaydır.
Hele hamilelikten sonra benimkiler korkunçç oldu, taşıyamıyorum artık
Umarım doğumdan sonra küçülürler
maşallah maşallahodada kimse yokken çekeyim dedim bakın biii
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...an-annelerinin-gobekleri-38.html#post17813760
bugün 50'lik şeker yükleme testim 147 çıktı. normal sınır 140. üzüldüm biraz. bakalım ne diyecek doktor.
geçen gün kocama diyorum ki "heyyttt bi zamanların çıtır çekici didem'inin haline bak, ters dönmüş kaplumbağa gibi debeleniyor şimdi"
çok güldü :) fazla da gülünce benim sinirler bozuldu tabii
ayy iyice dengesiz oldummm
7. Ayda diilmiş zaten 25+6 da yazıyo
bebeğiniz fiziksel olarak güçlendikçe, tekmeleri de daha güçlü olur. Tekmelerini sayarak bebeğinizin hareketlerini takip edebilirsiniz. Iki saatlik bir zaman diliminde en az on tekme atmalıdır. Tekmeleri saymak için en iyi zaman bebeğin muhtemelen en aktif olacağı sabah 7 ile 10 saatleri arasıdır. Eğer bebek ondan az tekme atarsa, doktorunuza söyleyin.
Benimki başladı zaten sağolsun coşmaya...sağ böbreğim yok artık :)))
maşallah maşallah
senin için baya geniş demekki. göbüşün çok çıkmıyo ne güzel. ben fındık yutmuş solucan gibiyim. Zor kalkıyom oturduğum yerden artık
bende fil yutmuş gibiyim. Eşim daha 6 aylık elif erken dedikçe ağzının üstüne vurasım geliyor. Kel herif ne olcak. Beni bu hale o getirdimaşallah maşallah
senin için baya geniş demekki. Göbüşün çok çıkmıyo ne güzel. Ben fındık yutmuş solucan gibiyim. Zor kalkıyom oturduğum yerden artık
kızlarrrr ; sabah bi doktor arkadaşımla görüştüm de .. Hamileliğin son 3 ayında omega çok ama çokkkkkkkk önemliymiş bebek zekası omega kullanan annelerin 10 puan filan üstünde oluomuş kullanmayanlara göre.. Bi de dediki emzirme döneminde de devam et omega ve elevite bölece lohusalık depresyonu yaşamazsın , psikolojini dengede tutar bu haplar sana güç vereceği için dedi..
Omega haplarına başlayın kızlarrrrrr :) yarasın miniklerimize
kızlarrrr ; sabah bi doktor arkadaşımla görüştüm de .. hamileliğin son 3 ayında OMEGA çok ama çokkkkkkkk önemliymiş bebek zekası omega kullanan annelerin 10 puan filan üstünde oluomuş kullanmayanlara göre.. bi de dediki emzirme döneminde de devam et omega ve elevite bölece lohusalık depresyonu yaşamazsın , psikolojini dengede tutar bu haplar sana güç vereceği için dedi..
OMEGA HAPLARINA BAŞLAYIN KIZLARRRRRR :) YARASIN MİNİKLERİMİZE
anam ne geniş karın bu çocuk küçük diye düşünüyom bende heeee
benim ilk önce kız dendi 1 ay kadr kız diye sevdim eettim adını da elif naz koymuştum ki 1 hafta önce erkek oldugunu öğrendik herşey muallakta yiğit düşünüyoruz ama kesin değil
evet yaa bende büyük olanları hoşuma gidiyo kız benim fındık kadardı badi madi iğrenç oluyo evlendim azıcık büyüdü hamile kalıncada azıcık büyüdü işde 80 ni dolduruyorum işde ne olacak
çok tatlısn sen yaaaaaa çok yaşa emi..
haydaa of yaaa şimdi paranoyak olurum ben yine..
kızlarrrr ; sabah bi doktor arkadaşımla görüştüm de .. hamileliğin son 3 ayında OMEGA çok ama çokkkkkkkk önemliymiş bebek zekası omega kullanan annelerin 10 puan filan üstünde oluomuş kullanmayanlara göre.. bi de dediki emzirme döneminde de devam et omega ve elevite bölece lohusalık depresyonu yaşamazsın , psikolojini dengede tutar bu haplar sana güç vereceği için dedi..
bünye meselesi yapın iriyse (gerçi görmedim senide) içinde geniş olabiliyo. bende içerde hiç yer yok heralde ne varsa dışa vuruyom.
bende fil yutmuş gibiyim. Eşim daha 6 aylık elif erken dedikçe ağzının üstüne vurasım geliyor. Kel herif ne olcak. Beni bu hale o getirdi
hap demeyin bana balık yesek olmazmı..
bende fil yutmuş gibiyim. Eşim daha 6 aylık elif erken dedikçe ağzının üstüne vurasım geliyor. Kel herif ne olcak. Beni bu hale o getirdi
hap demeyin bana balık yesek olmazmı..
yapım iri canımyani uzun boyluyum 1.75 boyundayım ben içi geniş bi insanım canııııııııııııııııııımmm ben wc gişder gelr
geniş insansan tutsaydın içinde wc ye gerek yok mağara gibidri senin içinyapım iri canım :d:d yani uzun boyluyum 1.75 boyundayım ben içi geniş bi insanım canııııııııııııııııııımmm ben wc gişder gelr:d:d
sen anca ye zaten
çok kafana takma sınır değişiyor benim doktorum sınırı 145 alıyor dahiliye uzmanı doktor arkadaşım ise sınırın aslında 160 olduğunu kadın doğumcular bu sınırı biraz düşük tuttuklarını söyledi..<en kötü ihtimal 100 lük açlığa bakarlar ondada bişey çıkmaz yüksek değil çünkü üzülme bence ....
doktorun normal dediyse başka yorumlarla hiç üzme kendini maşallah bebişine gayet iyiymişkızlar selamlar, giremedim kaç gündür, kurumun lanet olası bağlantısı izin vermiyor.
dün gittim detaylı ultrasona, bizim hastanenin anlaşmalı olduğu doktor meğerse baya ünlü ve iyiymiş, neyse, detaylımız yapıldı bebişim 454 gr olmuş, organlar beyin omurilik iç organlar hepsi normal, ancak suzinin durum bizde de var, kordonda 3 damar yerine 2 damar varmış, kirli kanı taşıyan 2 damar olması gerekiyomuş bizim tek damarmış. detaylıyı yapan doktor da bizim doktorda endişe edecek bişey yok dediler, detaylıyı yapan doktor "bu durumla çok karşılaştım ama hiç olumsuz bişey olan vaka olmadı" dedi, içim rahattı akşam eve geldim interneti açtım okadar olumsu şeyler yazıyor ki gece acayip moralim bozuldu..hala da kendimi teselli edemiyorum. ya bu manyak siteler hiç düşünmüyor mu acaba bunları zaten hamileler okuyor ve başına gelmesi durumunda okuyor. neyse işte böyle kızlar, bebeğim inşalah sağlıkla dünyaya gelir. 30.haftada tekrar detaylıya giricez, bir de zaten her kontrolde takip edilecek dedi doktor..işte böyle..
çok yüksek değil sınırı biraz geçmiş biraz yediklerine dikkat ederek konrtrol altına alırlar merak etmebugün 50'lik şeker yükleme testim 147 çıktı. normal sınır 140. üzüldüm biraz. bakalım ne diyecek doktor.
kızın hayırlı uğurlu olsun zümra güzel isimSelam herkeseeee
Uğrayamıyorum çok sık oğluşumun kudurukluklarıyla uğraşmaktan
Yazamazsamda ara ara okuyorum ama sizi
bebişim kız olacakmış bu arada
Isim konusunda zümra meva düşünülmekte henüz kesinleşmedi
siz isim buldunuz mu bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?