2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aaaaaa o nasıl bişey yaa . Sen dahada dibe vurmuşsun bu konuda.. Valla helal olsunsize diyorum ben beceremedim iki hamileliğimde de yapabilenede aşkolsun diyorum.

anlaşıldı ege agan birascık kilo alanlardan
Senin içindeki pipinin adı ne
benim ilk önce kız dendi 1 ay kadr kız diye sevdim eettim adını da elif naz koymuştum ki 1 hafta önce erkek oldugunu öğrendik herşey muallakta yiğit düşünüyoruz ama kesin değil

evet yaa bende büyük olanları hoşuma gidiyo kız benim fındık kadardı badi madi iğrenç oluyo evlendim azıcık büyüdü hamile kalıncada azıcık büyüdü işde 80 ni dolduruyorum işde ne olacak

bugün 50'lik şeker yükleme testim 147 çıktı. normal sınır 140. üzüldüm biraz. bakalım ne diyecek doktor.

çok kafana takma sınır değişiyor benim doktorum sınırı 145 alıyor dahiliye uzmanı doktor arkadaşım ise sınırın aslında 160 olduğunu kadın doğumcular bu sınırı biraz düşük tuttuklarını söyledi..<en kötü ihtimal 100 lük açlığa bakarlar ondada bişey çıkmaz yüksek değil çünkü üzülme bence ....

çok tatlısn sen yaaaaaa çok yaşa emi..

haydaa of yaaa şimdi paranoyak olurum ben yine..

kızlarrrr ; sabah bi doktor arkadaşımla görüştüm de .. hamileliğin son 3 ayında OMEGA çok ama çokkkkkkkk önemliymiş bebek zekası omega kullanan annelerin 10 puan filan üstünde oluomuş kullanmayanlara göre.. bi de dediki emzirme döneminde de devam et omega ve elevite bölece lohusalık depresyonu yaşamazsın , psikolojini dengede tutar bu haplar sana güç vereceği için dedi..
OMEGA HAPLARINA BAŞLAYIN KIZLARRRRRR :) YARASIN MİNİKLERİMİZE

maşallah maşallah
senin için baya geniş demekki. Göbüşün çok çıkmıyo ne güzel. Ben fındık yutmuş solucan gibiyim. Zor kalkıyom oturduğum yerden artık
bende fil yutmuş gibiyim. Eşim daha 6 aylık elif erken dedikçe ağzının üstüne vurasım geliyor. Kel herif ne olcak. Beni bu hale o getirdi

hap demeyin bana balık yesek olmazmı..

ben dr sormuştum balık yiyemiyorum diye kafana çok takıyorsan balık yagı hapı veririm demişti gittiğimde diyimde yazsın bari ii hatırlattın bana

Bayıldımm göbişine.. Daha doğrusu göbişinin olmamasına dünürcüm :) inceciksin maşallah

çok tatlısn sen yaaaaaa çok yaşa emi..

haydaa of yaaa şimdi paranoyak olurum ben yine..

Şımarırımm hemennn

Ay yok ben bi de emzirirken alamam vitamin yaa.. Fenalık geldi vitaminlerden.. Penguen gibi oldum zaten.. Bari mümkünse doğurduktan sonra insin biraz şişim.. O kadar sağlıklı olmak istemiyorum ben :)

bünye meselesi yapın iriyse (gerçi görmedim senide) içinde geniş olabiliyo. bende içerde hiç yer yok heralde ne varsa dışa vuruyom.

yapım iri canım yani uzun boyluyum 1.75 boyundayım ben içi geniş bi insanım canııııııııııııııııııımmm ben wc gişder gelr

omega hapı 9-10 kalori gibi bişimiş .. korkmayın kilo yapmasından tatlım.. ayrıca yiyeceğin hiçbi yemek haptaki kadar yoğun vitamine sahip değil.. hamilelerin %90 ı sevmio balık yemeyi ama dert diil zaten alıcağı vitamin o kadar az ki .. birde zehirlenme riski var.. ama at hapı ağzına dertsiz tasasız kokusuz :)

evet sanırım 100'lük bakılacak. üzülmüyorum çok. zaten üzüntü bebekler için daha zararlı pek çok şeyden..

doktorun normal dediyse başka yorumlarla hiç üzme kendini maşallah bebişine gayet iyiymiş
bugün 50'lik şeker yükleme testim 147 çıktı. normal sınır 140. üzüldüm biraz. bakalım ne diyecek doktor.
çok yüksek değil sınırı biraz geçmiş biraz yediklerine dikkat ederek konrtrol altına alırlar merak etme
kızın hayırlı uğurlu olsun zümra güzel isim

loğusalıkta elevite devam edenleri forumlardan birinde duymuştum emzirme döneminde
saç dökülmesi falan çok oluyomuş annenin vitaminsiz kalmasını önlüyomuş elevit bende devam etmeyi düşünüyodum balık yağı kullanmıyorum ben her hafta düzenli olrak balık yiyorum bazen
haftada iki defa yediğim oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…