bak şimdi canımmmmmmmmmm
bizim topikte en son konuşulacak konu kilodur. Bizde de adettendir gelene direk kilo konuşulmayacak denir. Ama sordum söyliyim 15 kilo aldım. Bak bakkkkk yuh dedin hatta oha yı derken sustun .. Alışveriişe başladık gibi derken benim ilk kızımdan kalma şeylerde var.
Senin bebişinde dupduru bir kız olsun inşallah. Hayırlı evlat olsunlar.
benim ilk önce kız dendi 1 ay kadr kız diye sevdim eettim adını da elif naz koymuştum ki 1 hafta önce erkek oldugunu öğrendik herşey muallakta yiğit düşünüyoruz ama kesin değil :d:d
evet yaa bende büyük olanları hoşuma gidiyo kız benim fındık kadardı badi madi iğrenç oluyo evlendim azıcık büyüdü hamile kalıncada azıcık büyüdü işde 80 ni dolduruyorum işde ne olacak :d:d
Bu Omega ilaclari burda DHA diyorlar o galiba. Balik yagi oluyo dimi icinde? Ben hamileligimin basindan beri kullaniyorum.
aferin benim hamarat arkadaşıma..ohh misler gibi otur evinde. Bende 2 ay sonra oturcam inşallah geçici de olsa..ben geldim
evimi temizledim
iyi oldu valla ne zamandır yapamamıştım
sonrada bir tost yedim geldim
:)))))))) ben diyimde sen dersin felan .. Seninde vardır battaniye havlu şu bu bende bikaç yeni bodyler aldım tulum alcam felanyuhta demedim ohada demedim valla
Hamilelik bu normal halde almadın ya hamilelikte aldın
zor olsada doğurduktan sonra bi azim verirsin boşver
ben oğlanda 15 kilo almıştım doğumdan sonra verdim yine geri aldım
doğuma gittiğim kiloyla hamile kaldım yeniden
kilo vermem iyi oldu yani
o kilonun üzerine alsam nolurdum düşünemiyorum
benimde bir çok şeyim var oğlandan
sadece bikaç parça pembeler alcammmm
Benimkinede %80 erkek yine denmişti 2 hafta önce kız olduğunu öğrendim
Yiğit heeee:)))
yiğitler cidden yiğit oluyolar tosun oluyolar
Ne kibar hamişsin minicik karnın
benim karnım senin karnını döfer 2 kere
ben yemegı bastırdım geldım yarın ne yapıcam dıye dusunmeye basladım bıle
aferin benim hamarat arkadaşıma..ohh misler gibi otur evinde. Bende 2 ay sonra oturcam inşallah geçici de olsa..
aferin benim hamarat arkadaşıma..ohh misler gibi otur evinde. Bende 2 ay sonra oturcam inşallah geçici de olsa..
:)))))))) ben diyimde sen dersin felan .. Seninde vardır battaniye havlu şu bu bende bikaç yeni bodyler aldım tulum alcam felan
anam sanada yeti,şilmiyor be güzelim. Bekle az mototrun soğusun.
Bak ben bi gün sebze bi gün et bigün sebze bi gün tavuk sonra bi günde salaş yemek yapıyorum. çok güzel oluyor.
Bugun sebze yaptın yarına izmir köfte patatesli yapabilirsin fırında..
HAFTASONU CUMARTESİ GÜNLERİ BALIKayyy ege ne duzenlı hatunsun yaaa. sıraya koymus yemeklerı baksana et-sebze dıe balık nerde pekı?
anam sanada yeti,şilmiyor be güzelim. Bekle az mototrun soğusun.
Bak ben bi gün sebze bi gün et bigün sebze bi gün tavuk sonra bi günde salaş yemek yapıyorum. çok güzel oluyor.
Bugun sebze yaptın yarına izmir köfte patatesli yapabilirsin fırında..
kızlarrr butun mahmutpasayı dolastım geldıkkk kızımlaa:):):)
hurrıyet pasajı,havuzlu han her yerıı:):)aldım dasadece kendıme camasırrrrrrrrr.
Ama cok guzel seyler var havuzlu handa hersey bulabılıresınnn ben abajur bıle buldum cok guzel 25 tl hemdeee ama pembesı kalmamıs alıcaktımmm odamızaa:)
cılekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk o sana dedım abajur nekadarmıs bılıomusunn 650
kocaman bır cüşşşşşşşşşşşşşşşşşş dedeım bu ne beeee
kızlarrr butun mahmutpasayı dolastım geldıkkk kızımlaa:):):)
hurrıyet pasajı,havuzlu han her yerıı:):)aldım dasadece kendıme camasırrrrrrrrr.
ama cok guzel seyler var havuzlu handa hersey bulabılıresınnn ben abajur bıle buldum cok guzel 25 tl hemdeee ama pembesı kalmamıs alıcaktımmm odamızaa:)
bende buna dikkat ederimayyy ege ne duzenlı hatunsun yaaa. sıraya koymus yemeklerı baksana et-sebze dıe balık nerde pekı?
Biz geldikk..
biz geldikk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?