2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yuhta demedim ohada demedim valla
Hamilelik bu normal halde almadın ya hamilelikte aldın
zor olsada doğurduktan sonra bi azim verirsin boşver

ben oğlanda 15 kilo almıştım doğumdan sonra verdim yine geri aldım
doğuma gittiğim kiloyla hamile kaldım yeniden
kilo vermem iyi oldu yani
o kilonun üzerine alsam nolurdum düşünemiyorum

benimde bir çok şeyim var oğlandan
sadece bikaç parça pembeler alcammmm

benimkinede %80 erkek yine denmişti 2 hafta önce kız olduğunu öğrendim
Yiğit heeee:)))
yiğitler cidden yiğit oluyolar tosun oluyolar

Ne kibar hamişsin minicik karnın
benim karnım senin karnını döfer 2 kere

çok yüksek değil sınırı biraz geçmiş biraz yediklerine dikkat ederek konrtrol altına alırlar merak etme

teşekkürler daha iyiyim. iyiki buradayım. çevremde hamile arkadaşım yok. desteğiniz için sağolun..

bebek odalarının anti depresan özelliği varmış.. hakikatende öyle miniklere ait olan herşey mutluluk huzur veriyo insana

ben geldim
evimi temizledim
iyi oldu valla ne zamandır yapamamıştım
sonrada bir tost yedim geldim
aferin benim hamarat arkadaşıma..ohh misler gibi otur evinde. Bende 2 ay sonra oturcam inşallah geçici de olsa..

:)))))))) ben diyimde sen dersin felan .. Seninde vardır battaniye havlu şu bu bende bikaç yeni bodyler aldım tulum alcam felan

ben yemegı bastırdım geldım yarın ne yapıcam dıye dusunmeye basladım bıle

anam sanada yeti,şilmiyor be güzelim. Bekle az mototrun soğusun.
Bak ben bi gün sebze bi gün et bigün sebze bi gün tavuk sonra bi günde salaş yemek yapıyorum. çok güzel oluyor.
Bugun sebze yaptın yarına izmir köfte patatesli yapabilirsin fırında..

aferin benim hamarat arkadaşıma..ohh misler gibi otur evinde. Bende 2 ay sonra oturcam inşallah geçici de olsa..

sağol canım vala oturulacak duruma geldi ev biraz
ıspanağımıda suya bastım kumları aksın diye kociş aradı akşama balık yiyecekmişiz ohhh yarının yemeği de hazır oldu böylece

ayyy ege ne duzenlı hatunsun yaaa. sıraya koymus yemeklerı baksana et-sebze dıe balık nerde pekı?

anam sanada yeti,şilmiyor be güzelim. Bekle az mototrun soğusun.
Bak ben bi gün sebze bi gün et bigün sebze bi gün tavuk sonra bi günde salaş yemek yapıyorum. çok güzel oluyor.
Bugun sebze yaptın yarına izmir köfte patatesli yapabilirsin fırında..[/QUOTE]

napayım ya ben köfte sevmıyorum daha dogrusu kırmızı et sevmıyorum cok fazla balık tavuk tamamda tavukta dun yaptım gına geldı vallahane yapcam dıe en sonunda hıcbıse yapmıyorum bugun dıcem o olcak

kızlarrr butun mahmutpasayı dolastım geldıkkk kızımlaa:):):)
hurrıyet pasajı,havuzlu han her yerıı:):)aldım dasadece kendıme camasırrrrrrrrr.
ama cok guzel seyler var havuzlu handa hersey bulabılıresınnn ben abajur bıle buldum cok guzel 25 tl hemdeee ama pembesı kalmamıs alıcaktımmm odamızaa:)

ayyy ege ne duzenlı hatunsun yaaa. sıraya koymus yemeklerı baksana et-sebze dıe balık nerde pekı?
HAFTASONU CUMARTESİ GÜNLERİ BALIK

napayım ya ben köfte sevmıyorum daha dogrusu kırmızı et sevmıyorum cok fazla balık tavuk tamamda tavukta dun yaptım gına geldı vallahane yapcam dıe en sonunda hıcbıse yapmıyorum bugun dıcem o olcak[/QUOTE]

HIMMMM OZAMAN BALIK YAP .YADA DOLMA YAP

ya siz ne zaman çalııyorsunuz kuzum..
Ya yatar dinlenirsin ya gezersin. Ohhh
kızlar aklınızda olsun ben burda çalışmak istemiyorum doğumdan sonra güzel iş bulmak hafta sonu olmayan bir yerde çalışmak istiyorum. Aklınızda olsun

bende öğle arasında g,idicektim gözüm yemedi gitmedim

bende buna dikkat ederim
haftada bir gün mutlaka tavuk bir gün et bir gün sebze bir gün baklagil
eşim balık konusunda çok ısrarcı ama benim hiç gözümde yok bu aralar balık ilk zamanlar severek yiyordum ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…