kızlarrr butun mahmutpasayı dolastım geldıkkk kızımlaa:):):)
hurrıyet pasajı,havuzlu han her yerıı:):)aldım dasadece kendıme camasırrrrrrrrr.
ama cok guzel seyler var havuzlu handa hersey bulabılıresınnn ben abajur bıle buldum cok guzel 25 tl hemdeee ama pembesı kalmamıs alıcaktımmm odamızaa:)
cılekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk o sana dedım abajur nekadarmıs bılıomusunn 650
kocaman bır cüşşşşşşşşşşşşşşşşşş dedeım bu ne beeee
ya siz ne zaman çalııyorsunuz kuzum..
Ya yatar dinlenirsin ya gezersin. Ohhh
kızlar aklınızda olsun ben burda çalışmak istemiyorum doğumdan sonra güzel iş bulmak hafta sonu olmayan bir yerde çalışmak istiyorum. Aklınızda olsun
bende buna dikkat ederim
haftada bir gün mutlaka tavuk bir gün et bir gün sebze bir gün baklagil
eşim balık konusunda çok ısrarcı ama benim hiç gözümde yok bu aralar balık ilk zamanlar severek yiyordum ne güzel
ya siz ne zaman çalııyorsunuz kuzum..
Ya yatar dinlenirsin ya gezersin. Ohhh
kızlar aklınızda olsun ben burda çalışmak istemiyorum doğumdan sonra güzel iş bulmak hafta sonu olmayan bir yerde çalışmak istiyorum. Aklınızda olsun
hoşgeldiniss :))
hoş geldinnnnnnnn
yednmi kol böreğini:)))))
Biz geldikk..
Ohh iyi yapmışsın zuzum da o ne öyle yaaaaaaaaaaaaaaa, yuhhhhhhhhh yaaaaaaaaa
nereye sordun anacım aynı mağaza mı?
yuhhhhhhhhhh
hosgeldınızzz ozledıkkk sızı
bende öğle arasında g,idicektim gözüm yemedi gitmedim
Ah kuzum olsa keşke çalışmayız kız dırdır yapmaktan. ama ciddi diyorum yaa sıkıldım burdan heryer müdür kaynıyor herkes tuhaf cumartesileri var 15te 1 ama yerime bakanda nazlanıyor askere giderse yerime bakanda kalmaz..egeeee, buraya gel kızz...
Ücret dolgun değildir amaa, ben gibi azıcık deli olduğunu belli edersen, kafana esince çıkarsın..
Mesai 8.30 - 17.00 normalde..Arada böyle sıkışınca mesaiye kalıyoruz ama olsun...Aynı odada otururuz kızz...
Hoşbuldukkk...
Yedim bacım yedimm...Anca börek yiyoruz zaten...
Biz de özledik yaaa, kızım bile eskisi gibi tekmelemiyor artık...Teyzoşlarını özledi..
Ama çok yoğun burası, arada kaçamak giriyorum, patron dışarı çıktı birazdan gelir, gene çıkmak zorunda kalırım..
sialdi mı ne canım magaza oaraya telle sordumm.
kadın 650 dedı :)
bende heee ıyıymıs dedım kapadımmm:)
sialdi mı ne canım magaza oaraya telle sordumm.
kadın 650 dedı :)
bende heee ıyıymıs dedım kapadımmm:)
kızlar buarada hepınız bebıslerın odasını yaptınızmı bız mobılyayı bırak odayı boyamadık bıle daha
bende ilk zamanlar yedim yedim şimdi tiksindim. Ama zorla anneme kızarttırıyorum ben yiyorum yoksa kokusu beni öldürüyor.
afiyet olsunHoşbuldukkk...
Yedim bacım yedimm...Anca börek yiyoruz zaten...
aa sen nerde calısıyorsun cnmm..
bnm bıraz basım agrıyordu yurudum felan ıyı geldıı yagmurda cok guzel yagıyordu
Ah kuzum olsa keşke çalışmayız kız dırdır yapmaktan. ama ciddi diyorum yaa sıkıldım burdan heryer müdür kaynıyor herkes tuhaf cumartesileri var 15te 1 ama yerime bakanda nazlanıyor askere giderse yerime bakanda kalmaz..
o yüzden kilo alıyoruz işte bende öyleyim:)))))))) olsun afiyet olsun öykü ye löplöp et olsun
ben odayı değil evi boyatcam daha nisan sonu mays başı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?