2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cılekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk o sana dedım abajur nekadarmıs bılıomusunn 650
kocaman bır cüşşşşşşşşşşşşşşşşşş dedeım bu ne beeee

Ohh iyi yapmışsın zuzum da o ne öyle yaaaaaaaaaaaaaaa, yuhhhhhhhhh yaaaaaaaaa
nereye sordun anacım aynı mağaza mı?
yuhhhhhhhhhh

ya herzaman ole deıl cnm bu donem devır bıraz yatma donemıı ama bgn kımsecıkler yoktu ondannn 2 saat gezdımm:)

yaa sok oldum fıyatı duyuncaaa:)

bende ilk zamanlar yedim yedim şimdi tiksindim. Ama zorla anneme kızarttırıyorum ben yiyorum yoksa kokusu beni öldürüyor.

egeeee, buraya gel kızz...
Ücret dolgun değildir amaa, ben gibi azıcık deli olduğunu belli edersen, kafana esince çıkarsın..
Mesai 8.30 - 17.00 normalde..Arada böyle sıkışınca mesaiye kalıyoruz ama olsun...Aynı odada otururuz kızz...

Ah kuzum olsa keşke çalışmayız kız dırdır yapmaktan. ama ciddi diyorum yaa sıkıldım burdan heryer müdür kaynıyor herkes tuhaf cumartesileri var 15te 1 ama yerime bakanda nazlanıyor askere giderse yerime bakanda kalmaz..

Hoşbuldukkk...

Yedim bacım yedimm...Anca börek yiyoruz zaten...

o yüzden kilo alıyoruz işte bende öyleyim:)))))))) olsun afiyet olsun öykü ye löplöp et olsun

bende yemege cıktım dedım anca geldım cok yedıgımden degıl:))
sadece yogunluk var bıraz gecmıs okuyayım bakalım neler olmus..

Son düzenleme:
sialdi mı ne canım magaza oaraya telle sordumm.
kadın 650 dedı :)
bende heee ıyıymıs dedım kapadımmm:)

Nerdeyse yatakla aynı fiyat.. yuhh nasıl bir kar payıdır bu yaaa. ne kadara mal olabilir ki o avize sonuçta.. Sonuçta avize yanii:)
ben almıycam avize zaten, belki bi minik abajur, bi de ayaklı aydınlatma. Tepeden tepeden gözüne girsin istemiyorum..
boşver sen de alma

bende ilk zamanlar yedim yedim şimdi tiksindim. Ama zorla anneme kızarttırıyorum ben yiyorum yoksa kokusu beni öldürüyor.

ya bende 3-4 ay hıc tavuk balık yıyemıodum ama sımdı canım acayıp balık ve tavuk ıstıyorr.p.tesı balık yedım bgnde tavuk yapıcammm..
egeee kız burası varya felakett bızım da arkadasımız hamıle hemen rapora dayandı (hıcbıseyı yok hee)ben buraya en duzenlı gelenlerdenımmm ama yrın bendemı gelmesem dıorummm :))::)

Ege ya, keşke çıksa piyangodan para...Bana çıkarsa sana da göndercem kızzz, çalışmayalım artık, kuzucuklarımıza bakalım..Onlara yemekler yapalım, ilk adımlarını, ilk gülüşlerini, herşeyini kaçırmayalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…