2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben odayı değil evi boyatcam daha nisan sonu mays başı gibi

ayyyy hiç uğraşamam valla badana felan
zaten zırt pırt kanma geçiriyorum
bebeğin odasını boyatmak istiyordum ama o bile gözümde büyüyor şimdi
bakalım mart ortaları gelsinde bi
oda takımı felan bakıcam o zaman kesin kararımı veririm bebek odası için ama evi boyatamam bu halde

kız ne iş yapıyorsunuz orda benide alın

ya ben bıraz odaya renk katmak ıcın ıstıyordum ama bende ayaklı bısıler alayım bareeee manyakmıyımm ya cılek ınsanlar verıyor demekkı bunlar bu paraları ıstıyorlarrr.....

:)))))))) ben diyimde sen dersin felan .. Seninde vardır battaniye havlu şu bu bende bikaç yeni bodyler aldım tulum alcam felan

yok demem demedim demiycemde :86:

var var hepsi yeni yeniler hemde
sadece hastane çıkışı alcam 2 tane
bide alttan çıtçıtlı badylerin askılılarından alcam
oğluş kış bebeği olduğu için bende olanlar hep uzun kollu

balık çok sevdiğim halde hamileyken görmek dahi istemediklerimden :120:
du bende hapını alayım bari

Aman varsa öyle bi şansın gitme tabii

oh yaa..bir saattir yemek sonrası historyi okuyorum...yeni gelebildim sona..siz buna nasi yetisiyosunuz anlamadim ki?:))

burda maaslara ve bılg ıle ılgılı bolumler var cnmmm... Gel valla arkada ıyı bı dayı varsa hemen gel senın evede yakıncacık
dayımı lazım bende teyze var olman mı ??
Senin dayın vardı galiba

oh yaa..bir saattir yemek sonrası historyi okuyorum...yeni gelebildim sona..siz buna nasi yetisiyosunuz anlamadim ki?:))

hahaah biz artık bir evrak bir mesaj olayına başladık. Yoksa 2 dk bakma geçmişe dönüyorsun 2 sayfa ilerliyor..

hahaah biz artık bir evrak bir mesaj olayına başladık. Yoksa 2 dk bakma geçmişe dönüyorsun 2 sayfa ilerliyor..

Ben o olayı geçtim, artık sadece okuyorum yaa...5-6 mesaj gelince bakıyorum bi, bazen yazıyorum bişeyler, bazen sırf okuyorum...
Bugün içimde bi sıkıntı var,Allah hayıra çıkarsın, inşallah kötü haber almam kimseden...

ilahi ege çok güldürdün heeee kızzzz o kadrda değilim dev myiim ben :d:d:d
sherk fatma:)))))))))))))))

ya channel yaaaaaaaaaaaaaaaaa
sen kendi randevunu şaşırıp erken giden biri olarak beni şaşırman çok normal arkidişim.. 2 martta gidicem.

hastane cıkısını battanıyelerını alt acmasını uyku setınıde aldım ama eksık bıtmıyorkı anacım asıl benım ıcın lazım olanlardan hıcbırı yok ortada dogum valızı yapmak lazım artık

blue biraz sıkılmış. Girmemişti işten girememiş evden yazmış dr gitmiş bebişi sağlıklı ama sadece suzi nin gibi plesanta da 2 damar varmış ona takıldı biraz ama dr korkacak bişey yok demiş. Tabi o netten okumuş kafası allak bullak olmuş. şükür iyiymiş bebişimiz ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…