ben odayı değil evi boyatcam daha nisan sonu mays başı gibi
ya bende 3-4 ay hıc tavuk balık yıyemıodum ama sımdı canım acayıp balık ve tavuk ıstıyorr.p.tesı balık yedım bgnde tavuk yapıcammm..
Egeee kız burası varya felakett bızım da arkadasımız hamıle hemen rapora dayandı (hıcbıseyı yok hee)ben buraya en duzenlı gelenlerdenımmm ama yrın bendemı gelmesem dıorummm :))::)
Nerdeyse yatakla aynı fiyat.. yuhh nasıl bir kar payıdır bu yaaa. ne kadara mal olabilir ki o avize sonuçta.. Sonuçta avize yanii:)
ben almıycam avize zaten, belki bi minik abajur, bi de ayaklı aydınlatma. Tepeden tepeden gözüne girsin istemiyorum..
boşver sen de alma
:)))))))) ben diyimde sen dersin felan .. Seninde vardır battaniye havlu şu bu bende bikaç yeni bodyler aldım tulum alcam felan
ya bende 3-4 ay hıc tavuk balık yıyemıodum ama sımdı canım acayıp balık ve tavuk ıstıyorr.p.tesı balık yedım bgnde tavuk yapıcammm..
egeee kız burası varya felakett bızım da arkadasımız hamıle hemen rapora dayandı (hıcbıseyı yok hee)ben buraya en duzenlı gelenlerdenımmm ama yrın bendemı gelmesem dıorummm :))::)
kız ne iş yapıyorsunuz orda benide alın
ya ben bıraz odaya renk katmak ıcın ıstıyordum ama bende ayaklı bısıler alayım bareeee manyakmıyımm ya cılek ınsanlar verıyor demekkı bunlar bu paraları ıstıyorlarrr.....
geniş insansan tutsaydın içinde wc ye gerek yok mağara gibidri senin için
ahahahahaha çok güldüm yaa..
kız neden demedin oda takımının değil abajurun fiyatı deseydin.
bız evı gecen sene boyattk yazın ev ıyıde odayı mavıye boyıcaz kıyafetlerı bıtrdınızmı pekı
dayımı lazım bende teyze var olman mı ??burda maaslara ve bılg ıle ılgılı bolumler var cnmmm... Gel valla arkada ıyı bı dayı varsa hemen gel senın evede yakıncacık
oh yaa..bir saattir yemek sonrası historyi okuyorum...yeni gelebildim sona..siz buna nasi yetisiyosunuz anlamadim ki?:))
benim eksiklerden daha tam anlamıyla tamamlanan yok bu haftadan sonra hızlandırıcam
hazırlıkları
hahaah biz artık bir evrak bir mesaj olayına başladık. Yoksa 2 dk bakma geçmişe dönüyorsun 2 sayfa ilerliyor..
sherk fatma:)))))))))))))))ilahi ege çok güldürdün heeee kızzzz o kadrda değilim dev myiim ben :d:d:d
hahahahha o sokla bısı soramadım canımmm. Bende ev boyatcam herkes bana sımdı boyat artık ılerleyınce senın ıcın zor olur dıo sen nezaman boyatcan cnmm??
Ege ya sen nezaman yoksun salımı ben senı bgn 11den sonra yoksun sandımm
sherk fatma:)))))))))))))))
ya channel yaaaaaaaaaaaaaaaaa
sen kendi randevunu şaşırıp erken giden biri olarak beni şaşırman çok normal arkidişim.. 2 martta gidicem.
ben o olayı geçtim, artık sadece okuyorum yaa...5-6 mesaj gelince bakıyorum bi, bazen yazıyorum bişeyler, bazen sırf okuyorum...
Bugün içimde bi sıkıntı var,allah hayıra çıkarsın, inşallah kötü haber almam kimseden...
ya channel yaaaaaaaaaaaaaaaaa
sen kendi randevunu şaşırıp erken giden biri olarak beni şaşırman çok normal arkidişim.. 2 martta gidicem.
hastane cıkısını battanıyelerını alt acmasını uyku setınıde aldım ama eksık bıtmıyorkı anacım asıl benım ıcın lazım olanlardan hıcbırı yok ortada dogum valızı yapmak lazım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?