2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sherk fatma:)))))))))))))))

ya channel yaaaaaaaaaaaaaaaaa
sen kendi randevunu şaşırıp erken giden biri olarak beni şaşırman çok normal arkidişim.. 2 martta gidicem.

hahahah valla dedım bak sımdı ege bana bunu derrr ve randevuyu dedın :)):):)ayyy ne zamanlar gecmıs beee...
bnmde teyzem vardı cnmm ama artık cok cok buyuk dayılar gerekıyo su kpss olayı varya

sımdı barıllanın reklamını ızlıodum nasılda canını cektırıyolar ınsanın ya canım domateslı makarna ıstedı valla ne obur oldum ben anlamadım

Bende pazartesi gidicem..Ama erken randevu bulamadım ya, 10.45 de randevum, şeker için gidicem..O saate kadar aç kalıcaz kızımla..

evet bayagı gec olmus ama uyu gec saate kadar ole gıt zaman gecmıs olurrr:)baska gun olmuyormu tek gunmu cokta gec sayılmaz ama 11,45e kadar bısı yemıcenn(1 saat sonrasıda bısı yenmıoya)

selammm nasılsınız kızlar ben hala aynı hasta hasta yatıyorum bişy soracam kızlar dün doktor saolsun burun tıkanıklığı için herhangi bir ilaç yazmamış bende nefes alamıyorum o kadar kötü durumda tıkanıklık tuzlu su falan fayda etmedi az önce netten baktım okyanus suyu olanlarının gebelikte zararı yokmuş hatta bebeklerde bile kullanılıyormuş bi tane sipariş verdim merkezden bende,(rhinomer okyanus suyu ) zararlımıdır sizce bileniniz varmı?

8-9 tane cıtcıtlı badı 7-8 tane tshırt 7-8 tane patıklı alt 2 tane zıbın 3-4 tane tulum aldım ben

3 tane ayaklı pijama 4 badi bir hastane çıkışı havlu battaniye ve ablamın kızından kalan yorgan var kıyafet ve benzeri eksiklerin içinde battaniye havlu ve yorgan tamamlandı sadece

o suyu duydum bebeklere verildiğinide bilmiyorum ki yaaa :26::26: hoşgeldin bu arada

Aaaaaa, kız sana da malum oldu gibi habire soruyordun..Ayy, inşalla sorun yoktur ya, ama bebek iyiymiş sevindim..Gerçi o ne kadar paniklemiştir canım yaa, insan çok kötü oluyo ters bişey duyunca..İnşallah onda da herşey yoluna girer..Çok güzel haberlerini alırız...Suzii de herşey yoluna girdi, bluee nun da iyi olur eminim ben...Canım yaa, üzüldüm ..

hahahah valla dedım bak sımdı ege bana bunu derrr ve randevuyu dedın :)):):)ayyy ne zamanlar gecmıs beee...
Bnmde teyzem vardı cnmm ama artık cok cok buyuk dayılar gerekıyo su kpss olayı varya
hımmmm doğruuudurrr.. Aman başka iş araqrım olmadı kürkçü dükkanına dönerim

hepınız makarnamı yapmaya kostunuz kıslar
oooffff ne güzel bi hayal

geçmiş olsun da idare edemezmisin ben kaç gün çektim ağzım boğazım kurudu ama bilmiyorum o ilacı cnm . Eczaneye sorsan

anaaaamm mart analarıda doguruyoooooooo sıra bize geliyo yavaştaaaaaaaaan

evet bayagı gec olmus ama uyu gec saate kadar ole gıt zaman gecmıs olurrr:)baska gun olmuyormu tek gunmu cokta gec sayılmaz ama 11,45e kadar bısı yemıcenn(1 saat sonrasıda bısı yenmıoya)

İşyerinden sadece pazartesi izin alabldim..İşler çok oğun bu aralar..O yüzden böyle oldu yaa..
Artık kahvaltı-öğle karışık idare ederim bi şekilde...

ben nezle olduğum zaman doktor verdi bana okyanus suyu kullandım

zararı yok banada verdi doktorda hiç bi işe yaramıyo olan bi ton verdiğin paraya oluyo söyliyim :)

yakamoz naberr, hasta mı oldun..Geçmiş olsun..
Okyanus suyu benim arkadaşım kullandı, bebişi de sağlıklı doğdu, bi zararı yokmuş onun, doktor veriyor zaten..Sen yine de bi sorsydın ama doktoruna..
Dikkat et kendine canım yaa, hem özlettirme kendini, ne zamandır yoksun..

bişey olmaz demiş dr. 30lu haftalarda tekrar detaylı yapılacakmış. Ama anne yüreği işte.

Bu arada 6 ayaklı pijama 6 alttan çıtçıtlı body uzun kollu (bebekler mayıs sonu olcağı için üşürler) 3 takım pijama 5-6 çorap bide oyalı bezlerden 6 tane aldım. Lakin eylülden kalmada var sadece 2-3 tulum ve 1 hastane çıkışı alcam tam takım olanlardan. Zaten hediyede çok gelir yeterli çünkü hemen büyüycek ya kışlık alırım sonra zaten

Hayır olsun kuzu yaa.. sen tabii çıkar dolaşırdın biraz.. şimdi yoğunluktan onu da yapamazsın..

Geçmiş olsun canım.. hiçbir xararı yok, benim de dr.um vermişti. O da tuzlu su sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…