2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

amaaannn herkes hazırlıkları da hızlandırmış benim sıpanın bişeyi yok daha
haftasonu iki tane penye pijama aldım evde giysin rahatça diye ucuzlarından nasılsa hemen büyüyecek
dünde peluş battaniye aldım seneye kalsa daha çok para vericem şimdiden hazır olsun dedim
alınacak çok

hastane çıkışı
havlu
alt açma seti
benye battaniye birkaç tane
gezme kıyafeti
biberon emzik tarak tırnak makası
banyo küveti kovası ve kozmetikleri
sepet beşiği
oda takımı uyku seti
bebek arabası allahtan bunu teyzesi hediye alıcak
bebek bakım çantası bu benim için
bebek bezi

yine kendim için doğum valizine
pijama
gecelik
sabahlık
terlik
çamaşır

ayyy yazınca farkettim ne çok alınacak var
ben daha zaman var diye ağırdan alıyorum ama
hepsi birden bütçeyi çökertecek

slmmmmmmmmmmmmmmmm ben geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızzzzzz çatlak nerdesin sen

bak o yüzden ben bu ay kendime çıktım gecelik pijama hallettim ev için lazım olanları aldım bu ayki bütçe ona gitti. Bidahaki ay badana için koycam kenara nisanda bebk için mayoıstada doğum var düğünümüz var felan sıraya koydum yoksa hepsi birden yapamam aylıkla çalışan insanlarız.

slmmmmmmmmmmmmmmmm ben geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızzzzzz çatlak nerdesin sen

bak o yüzden ben bu ay kendime çıktım gecelik pijama hallettim ev için lazım olanları aldım bu ayki bütçe ona gitti. Bidahaki ay badana için koycam kenara nisanda bebk için mayoıstada doğum var düğünümüz var felan sıraya koydum yoksa hepsi birden yapamam aylıkla çalışan insanlarız.

abbooowww kaç kilo olmuş bakın hele maşallah diyeyim
selam herkese dün dr kontrolüm vardı. bebiş tam 4542 gr olmuş. zaten taşıyamıyorum artık bebeğin esneme hareketlerinden kaburgalarım ve karaciğerim bayağı bir hasar gördü. drum beklemeyelim pazartesi alalım dedi ben de yok hocam ben 03,03 olsun istiyorum perşembe alaım dedim . peki tamam dedi ama ben pazartesi günü kontrole aç gideceğim.ne olur ne olmaz .... bizden haberler böyle.....

aman ege yaa ben kendime bakarım nisanı nisandakiler düşünsün ayy bizden i,lk kimin bebişi olucak acaba kızz ne heyecan haaaaa

gökyüzünün olabilir..
Onunki bizden daha büyük hafta olarak...
Amaaa açılması olanlar daha erken doğurabilir gibi geliyo banaa...
Ya da bebişi iri olanlar..
Herkes vaktini sırasını bilsin, zamanında doğursun...
Anam beni erken doğurmuş, ben inşallah kızımı erken doğurmam..Orda bile duramamışım...

bacım bılgısayar çöktüde onla ugrastık bız ıyıyız 2 gun sonra kontrolum var su mart annelerine baktımda ayyyyyyyyyyyyy bende ıstıom bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

niye nisandakiler boykot mu yapıyormuş da direk bize atladın:)))))))))

çok güldüm heee daha nisan var mayıs var
çoooookk var daha

birde biz tek maaşlıyız
allahtan anneciğimin eli üstümde çok yardımı oluyor sağolsun kocanın tarafından öldünüzmü kaldınızmı diyen yokta
neyse işte annemler de olmasa bitmiştik biz

bizdede temmuz sonunda teyzemin torunun sünneti var oğlum ilk davetine katılmış olucak
çok heyecanlanıyorum o düğün içinallah nasip ederse ilk defa kucağımda çocukla bir yere gidicem kendimi eksik hissetmeden

valla ben tembihliyorum burda pis hastanede dogmak istemiyorsan dişini sık kal orda diyorum zamanından önce gelme diyorum tertemiz yerlerde dogurayım seni diyorum ama bakalım dinlicekmi anasını:

kızlar kac kılo aldınız sımdıye kadar ben 3 aldım ya normalmı :S:S:S:S kacıncı aya gırdık bırı dıo 5 bırı dıo 6 ay kafayı yıcem az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…