anaaaamm mart analarıda doguruyoooooooo sıra bize geliyo yavaştaaaaaaaaan
niye nisandakiler boykot mu yapıyormuş da direk bize atladın:)))))))))
kızzzzzz çatlak nerdesin senslmmmmmmmmmmmmmmmm ben geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
amaaannn herkes hazırlıkları da hızlandırmış benim sıpanın bişeyi yok daha
haftasonu iki tane penye pijama aldım evde giysin rahatça diye ucuzlarından nasılsa hemen büyüyecek
dünde peluş battaniye aldım seneye kalsa daha çok para vericem şimdiden hazır olsun dedim
alınacak çok
hastane çıkışı
havlu
alt açma seti
benye battaniye birkaç tane
gezme kıyafeti
biberon emzik tarak tırnak makası
banyo küveti kovası ve kozmetikleri
sepet beşiği
oda takımı uyku seti
bebek arabası allahtan bunu teyzesi hediye alıcak
bebek bakım çantası bu benim için
bebek bezi
yine kendim için doğum valizine
pijama
gecelik
sabahlık
terlik
çamaşır
ayyy yazınca farkettim ne çok alınacak var
ben daha zaman var diye ağırdan alıyorum ama
hepsi birden bütçeyi çökertecek
kızzzzzz çatlak nerdesin senslmmmmmmmmmmmmmmmm ben geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
amaaannn herkes hazırlıkları da hızlandırmış benim sıpanın bişeyi yok daha
haftasonu iki tane penye pijama aldım evde giysin rahatça diye ucuzlarından nasılsa hemen büyüyecek
dünde peluş battaniye aldım seneye kalsa daha çok para vericem şimdiden hazır olsun dedim
alınacak çok
hastane çıkışı
havlu
alt açma seti
benye battaniye birkaç tane
gezme kıyafeti
biberon emzik tarak tırnak makası
banyo küveti kovası ve kozmetikleri
sepet beşiği
oda takımı uyku seti
bebek arabası allahtan bunu teyzesi hediye alıcak
bebek bakım çantası bu benim için
bebek bezi
yine kendim için doğum valizine
pijama
gecelik
sabahlık
terlik
çamaşır
ayyy yazınca farkettim ne çok alınacak var
ben daha zaman var diye ağırdan alıyorum ama
hepsi birden bütçeyi çökertecek
aman ege yaa ben kendime bakarım nisanı nisandakiler düşünsün :d:d:d:d ayy bizden i,lk kimin bebişi olucak acaba kızz ne heyecan haaaaa
aman ege yaa ben kendime bakarım nisanı nisandakiler düşünsünayy bizden i,lk kimin bebişi olucak acaba kızz ne heyecan haaaaa
fatma bebiş ne tatlı yaaaaaaaaa
tosun gibi kızzzzz
kızzzzzz çatlak nerdesin sen
bak o yüzden ben bu ay kendime çıktım gecelik pijama hallettim ev için lazım olanları aldım bu ayki bütçe ona gitti. Bidahaki ay badana için koycam kenara nisanda bebk için mayoıstada doğum var düğünümüz var felan sıraya koydum yoksa hepsi birden yapamam aylıkla çalışan insanlarız.
niye nisandakiler boykot mu yapıyormuş da direk bize atladın:)))))))))
kızzzzzz çatlak nerdesin sen
bak o yüzden ben bu ay kendime çıktım gecelik pijama hallettim ev için lazım olanları aldım bu ayki bütçe ona gitti. Bidahaki ay badana için koycam kenara nisanda bebk için mayoıstada doğum var düğünümüz var felan sıraya koydum yoksa hepsi birden yapamam aylıkla çalışan insanlarız.
slmmmmmmmmmmmmmmmm ben geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bizdede temmuz sonunda teyzemin torunun sünneti var oğlum ilk davetine katılmış olucakkızzzzzz çatlak nerdesin sen
gökyüzünün olabilir..
Onunki bizden daha büyük hafta olarak...
Amaaa açılması olanlar daha erken doğurabilir gibi geliyo banaa...
Ya da bebişi iri olanlar..
Herkes vaktini sırasını bilsin, zamanında doğursun...
Anam beni erken doğurmuş, ben inşallah kızımı erken doğurmam..Orda bile duramamışım...
Nerdesin kız sennn...
Nerdesin kız sennn...
valla ben tembihliyorum burda pis hastanede dogmak istemiyorsan dişini sık kal orda diyorum zamanından önce gelme diyorum tertemiz yerlerde dogurayım seni diyorum ama bakalım dinlicekmi anasını:
valla ben tembihliyorum burda pis hastanede dogmak istemiyorsan dişini sık kal orda diyorum zamanından önce gelme diyorum tertemiz yerlerde dogurayım seni diyorum ama bakalım dinlicekmi anasını:
bacım annem gıttıtam nete gırecem anam kara bır ekran esıme bagırdım gıt yaptır hemennnnnnnnnnnnnnnnn bılgısayar çökmus te az oda kafayı yedı anlıcanız :86::86::86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?