2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bacım annem gıttıtam nete gırecem anam kara bır ekran esıme bagırdım gıt yaptır hemennnnnnnnnnnnnnnnn bılgısayar çökmus te az oda kafayı yedı anlıcanız :86::86::86:

Biz anlamayız bilgisayar çökmüş falaann, özlüyoruzz..
Havadisleri anlat bakalım, senin bebe cinsiyetine karar verebildi mi..
En son kızdı herhalde..Ben de şaşırdım, her gittiğinde değişiyo çocuğun cinsiyeti...

kızım olyo teyzesı masallah aman bır degısıklık olmasın hep pembe aldım odasınıda pembe yapacam

maşallah ya ne rahat bakılır tosuna

anam bu nisandakilerde şaşırmış 8 kilo almış dediği şey aldım başımı gidiyorum 31+1 miş peehhhh

sımdı bızımdemı ıcımızde bunlardan bıtane var ay gorunce bıle gozlerım doluyo kesın benım kocamda ben dogurunca aglar

allah yardım edr

bacım annem gıttıtam nete gırecem anam kara bır ekran esıme bagırdım gıt yaptır hemennnnnnnnnnnnnnnnn bılgısayar çökmus te az oda kafayı yedı anlıcanız :86::86::86:
kız özledk kızın nasıl büyüdümü. 6 aylık diyoruz cnm sende öle de.

anam bu nisandakilerde şaşırmış 8 kilo almış dediği şey aldım başımı gidiyorum 31+1 miş peehhhh
sen yazsana o topiğe bizim topik kapı gibi 15 kilodan başlıyor kızımmmmmmm siz çiroz kalmışsınız diye:)))))))

bılmıom anam ben 3 kılo aldım ama sankı bu ay abarttım gıbı kıloyu aldım yanı koca bır gobek var ne saga ne sola dönebılıom ya kızlar bıse sorcam bugun ruyamda bır teyze kızının odasını leylak rengı yap hayırlı olur dedı anam sızce bu ruya ne anlama gelıo lılamı yapmasam kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…