allah yardım edr
kız özledk kızın nasıl büyüdümü. 6 aylık diyoruz cnm sende öle de.
sen yazsana o topiğe bizim topik kapı gibi 15 kilodan başlıyor kızımmmmmmm siz çiroz kalmışsınız diye:)))))))
bılmıom anam ben 3 kılo aldım ama sankı bu ay abarttım gıbı kıloyu aldım yanı koca bır gobek var ne saga ne sola dönebılıom ya kızlar bıse sorcam bugun ruyamda bır teyze kızının odasını leylak rengı yap hayırlı olur dedı anam sızce bu ruya ne anlama gelıo lılamı yapmasam kı
leylak rengi nasıldı ayy bi bakayım
evet baktım o renkte güzelmiş yaaaa
hıc aklımda bılr yoktu oda yapacaz annemle karar kıldık ya pembe ya kırmızı dıe allahım bu renk nerden cıktı sımdı bunu yapmasam benımgıbi delı bu sefer evhamdan ölur acaba yapmasamıydım dıe
kızlar ben kaçar
çamaşırlarımı serip
yemeğimi hazırlamam lazım
yarın görüşürüz artık
kızlar ben kaçar
çamaşırlarımı serip
yemeğimi hazırlamam lazım
yarın görüşürüz artık
hıc aklımda bılr yoktu oda yapacaz annemle karar kıldık ya pembe ya kırmızı dıe allahım bu renk nerden cıktı sımdı bunu yapmasam benımgıbi delı bu sefer evhamdan ölur acaba yapmasamıydım dıe
anam bu nisandakilerde şaşırmış 8 kilo almış dediği şey aldım başımı gidiyorum 31+1 miş peehhhh
tek renk yapma sende.. pembe ve mor tonlarında yap :) hem değişik olur hemde iki renkte olur
çıkıyorum ben de...
çokkk çalışmam lazım çok....fırsat bulursam yine girerim ara ara...
Görüşürüz..
kız fatma senin ecelin susadaımı .. Benmi vereyim suyunu kendinmi verirsin. Kızım sen beni çatlatcanmı.
Kuzu doğru diyor git o topikte doğur manyak karı
bide şu var bak hele bi 30 haftalıkmışşş ege bakmasın bunlaraD
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/393506-2011-nisan-annelerinin-gobusleri-145.html
Çıkıyorum ben de...
Çokkk çalışmam lazım çok....Fırsat bulursam yine girerim ara ara...
Görüşürüz..
ayy herkes hazırlıkları tamamlamış ben bi iki zıbın aldım bide bibern emzik göğüs pedi v.s ufak tefek şeyler başkada bişy almadım daha çocuk doğsa çıplak kalacak hehe3 tane ayaklı pijama 4 badi bir hastane çıkışı havlu battaniye ve ablamın kızından kalan yorgan var kıyafet ve benzeri eksiklerin içinde battaniye havlu ve yorgan tamamlandı sadece
hoşbuldum canımmmo suyu duydum bebeklere verildiğinide bilmiyorum ki yaaa :26::26: hoşgeldin bu arada
canım hiç nefes alamıyorum ya bu kadar kötü olmasam idare edecem ama agzımdan nefes alıyorum oda yetmiyo netten baktım solunum zorluğu daha tehlikeliymiş bebeğin kalp atışları hızlanıyor bebeği tehlikeye sokuyomuş çok saol tatlımhımmmm doğruuudurrr.. Aman başka iş araqrım olmadı kürkçü dükkanına dönerim
oooffff ne güzel bi hayal
geçmiş olsun da idare edemezmisin ben kaç gün çektim ağzım boğazım kurudu ama bilmiyorum o ilacı cnm . Eczaneye sorsan
hmm iyi o zaman canım teşekkür ederimmmben nezle olduğum zaman doktor verdi bana okyanus suyu kullandım
napim son çare aldım başka çare kalmadı :)) artık kullandıktan sonra yazaım yararı olup olmadıgınızararı yok banada verdi doktorda hiç bi işe yaramıyo olan bi ton verdiğin paraya oluyo söyliyim :)
canım yorgan döşek yatıyorum ya sorma kuzum raporda aldım ben giriyorum ama denk gelemiyoruz canım taşınma arasından sonra 15 gün giremedim net baglanmadıgı için sonra tam kavuştum size dedim ağır bi grip geçiriyorum şimdide nette de zararı olmayan ilaçlar arasında geçiyor ama size sormadan almıyım dedim kk arkadaşlarım benim doktorumyakamoz naberr, hasta mı oldun..Geçmiş olsun..
Okyanus suyu benim arkadaşım kullandı, bebişi de sağlıklı doğdu, bi zararı yokmuş onun, doktor veriyor zaten..Sen yine de bi sorsydın ama doktoruna..
Dikkat et kendine canım yaa, hem özlettirme kendini, ne zamandır yoksun..
Hayır olsun kuzu yaa.. sen tabii çıkar dolaşırdın biraz.. şimdi yoğunluktan onu da yapamazsın..
Geçmiş olsun canım.. hiçbir xararı yok, benim de dr.um vermişti. O da tuzlu su sonuçta
kııızzzz sende ne kızıyon orda ne işim var bakıyorumda biz normaliz anam yani bizim topik normal :d:d:d seni çok ii anlıyorum şimdi onlara baktım yaa töbe kilomu demiycem daha sana :d:d:d seni seviyorum egecim kızma gel bi öpembu öpücük atan zımpırtı nerde ay bulamadım
35 haftada kadının benim kadar karnı vr. Sinirden muz yiyorum yatıştırsın diye:))))))) bende seni öptüm kız
35 haftada kadının benim kadar karnı vr. Sinirden muz yiyorum yatıştırsın diye:))))))) bende seni öptüm kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?