2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ilahi ege bide deseydin sizi reziller çirozlar ne bu leen böle hamilelikmi oluuurrrr oklavayla kovalarlar heeee ... burası yetmedi bide elalemin sayfasını karıştıralım dimi egecim

leylak rengi nasıldı ayy bi bakayım

bu renkde güzel olabilir ama bi düşün sadece

tek renk yapma sende.. pembe ve mor tonlarında yap :) hem değişik olur hemde iki renkte olur

kız fatma senin ecelin susadaımı .. Benmi vereyim suyunu kendinmi verirsin. Kızım sen beni çatlatcanmı.
Kuzu doğru diyor git o topikte doğur manyak karı

kııızzzz sende ne kızıyon orda ne işim var bakıyorumda biz normaliz anam yani bizim topik normal seni çok ii anlıyorum şimdi onlara baktım yaa töbe kilomu demiycem daha sana seni seviyorum egecim kızma gel bi öpem bu öpücük atan zımpırtı nerde ay bulamadım

Açılmadı bu bende.. İyi ki de açılmadı bunalım oldum iyice :)) Zaten annemden hergün laf yiyorum bu ne hal böyle, biz de çocuk doğurduk diye :) burda kafamı dinliyordum ne güsel kilo konusu açılmıyordu :)

Çıkıyorum ben de...
Çokkk çalışmam lazım çok....Fırsat bulursam yine girerim ara ara...
Görüşürüz..

Görüşürüz kuzuuu, Öykü'ye selam süle bizdeenn

3 tane ayaklı pijama 4 badi bir hastane çıkışı havlu battaniye ve ablamın kızından kalan yorgan var kıyafet ve benzeri eksiklerin içinde battaniye havlu ve yorgan tamamlandı sadece
ayy herkes hazırlıkları tamamlamış ben bi iki zıbın aldım bide bibern emzik göğüs pedi v.s ufak tefek şeyler başkada bişy almadım daha çocuk doğsa çıplak kalacak hehe

o suyu duydum bebeklere verildiğinide bilmiyorum ki yaaa :26::26: hoşgeldin bu arada
hoşbuldum canımmm

canım hiç nefes alamıyorum ya bu kadar kötü olmasam idare edecem ama agzımdan nefes alıyorum oda yetmiyo netten baktım solunum zorluğu daha tehlikeliymiş bebeğin kalp atışları hızlanıyor bebeği tehlikeye sokuyomuş çok saol tatlım

ben nezle olduğum zaman doktor verdi bana okyanus suyu kullandım
hmm iyi o zaman canım teşekkür ederimmm

zararı yok banada verdi doktorda hiç bi işe yaramıyo olan bi ton verdiğin paraya oluyo söyliyim :)
napim son çare aldım başka çare kalmadı :)) artık kullandıktan sonra yazaım yararı olup olmadıgını
canım yorgan döşek yatıyorum ya sorma kuzum raporda aldım ben giriyorum ama denk gelemiyoruz canım taşınma arasından sonra 15 gün giremedim net baglanmadıgı için sonra tam kavuştum size dedim ağır bi grip geçiriyorum şimdide nette de zararı olmayan ilaçlar arasında geçiyor ama size sormadan almıyım dedim kk arkadaşlarım benim doktorum kız burda doktor ne gezer geçmişi bi okusan nasıl bi yer oldugunu anlarsın tek bir sağlık ocagı tüm köyler ve ilçeye bakıyor oda kalabalıktan geçilmiyor doktorda başından savma derdinde devlet hastanesi bile yok mahrumiyet bölgesi
Hayır olsun kuzu yaa.. sen tabii çıkar dolaşırdın biraz.. şimdi yoğunluktan onu da yapamazsın..

Geçmiş olsun canım.. hiçbir xararı yok, benim de dr.um vermişti. O da tuzlu su sonuçta

çok saol canımcım içim rahatladı kullanabilirim artık

35 haftada kadının benim kadar karnı vr. Sinirden muz yiyorum yatıştırsın diye:))))))) bende seni öptüm kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…