2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya ege 1 haftadır midem bi tuhaf yaa yanıyomu bulanıyomu anlamıyorum bi garip yaaa:26::26:

ya ege 1 haftadır midem bi tuhaf yaa yanıyomu bulanıyomu anlamıyorum bi garip yaaa:26::26:

benim yanıyor hatta kaynıyor derler ya ağzımdan çıkcak gibi.iğğğğğğğğğ ne biçim şey dedim..
Muz ye mideye iyi geliyor. Ben hergün bu saatlerde yiyorum hem 10-15 dk da tokluk hissi veriyor. (size 1-2 saat olabilir)

kızlar yaptım yedım makarnayı aklımda durcana mıdemde dursun ınsallah bu kadar acı yememınde cocuga bı zararı olmaz bıde nıye bu kadar kılo alıyorum dıyorum baksanıza durmadan bıseler yıyorum kesın 60 kılo olmusumdur doktr öldürcek benı cuma gunu valla

selam güzel anneler nasılsınız bakalım bugün..
biz ailecek hastayız oğlumun ateşi var benimde boğazlarım fena ağrıyo.hastalanmamak için biyere çıkmıyorum gene de hastalanmayı başarıyorum..bide belim tutuluo.bide kabızım.....neyse buna da şükür dimi ya:26:
bu cuma detaylı ultrason randevum var..bebişimi görünce hepsi geçer

kız benımde cuma gunu sızın her seferınde detaylı bakmıyomu doktor benım 3 aylıktan berı detaylı bakıo ama bu sefer oglum daha bı buyumus olcak bende cok heyecanlıyım buarada detaylıdan kastın 4 boyutlu renklı dımı

alla alla bacım kac kılo aldınızkı sız bu aya kadar 7 ıle 9 dıo ben 3 kılo almıstım gecen aya kadar ay bende bır sorunmu var yoksa alla alla

bide muz yeyim tam olsun kabızlık hat safada bacımmmmm.
Ben kaçıyorum zuzulaaar
Görüşürük yarınn çok çok öptümmm
Ye Egecim yeeee, yarasın Duru meleğine :)
güle güle canım bu arda nikini görünce hep aklıma malum meyve gelio canım istioooooo

afiyet olsun boşver

şu annemi aradım mı sinirlerimi tepeme çıkıyo her seferinde bşey buluyo beni sinir edecek

bak demin yazdım görmedin :)))
yeme o kadar muz iyi diil baacım aaaaa
çok tuz var muzda ödem yapçan iyice şişçen. ödemi atmak daha zor vücuttan. Bide üstüne kabız olcan. Yemiş yemiş .ıçmamış dicekler yarım falan ye günde bari

3 kılomu ben 14 kılo aldım

kız acaba bende bır sorunmu var :26::26::26::26::26: mıllet alıom dıe pısman ben alamıom dıe ay delı olcam nıe acaba ay sorcam doktora manyak adam bısede demıo bebek cok ıyı dıo togbe togbeeeeeeeeeeee enson 300 olması gerekırken 350 ıdı ve boy baspopo yanı 14 olması gerekırken benımkı 16tıydı alla alla ben satlarımı karıstırdım yoksa ve ultrasonda gecmıs fetus normal gorunumden buyuktur dıe onuda sordum yıne seslenmedı

ohhh afiyet olsun cnm

geçmiş olsun cnm. Unutursun herşeyi bebişini görnce sağlıklı olsun da.

alla alla bacım kac kılo aldınızkı sız bu aya kadar 7 ıle 9 dıo ben 3 kılo almıstım gecen aya kadar ay bende bır sorunmu var yoksa alla alla
15 kilo aldım cnm. Bu ayıda bilmiyorum

şu annemi aradım mı sinirlerimi tepeme çıkıyo her seferinde bşey buluyo beni sinir edecek
noldu kız yine. Muz ye yatıştırır sinirleri.

yok canım kardiyovasküler muayeneymiş kalp kapakçıklarına kadar ölçüm yapılıomuş bu muayenede. ben de her gittiğimde 4 boyutlu bakıolar ama bu başka bi kontrol..
başka bi doktor bakıo bunda biraz daha detaylı yanii...kadın doğumcu değil de perinatolog bakıyor.

aslında ben yaptırmıcaktım da bu kadar geldim geldim şimdi bişey çıksa zaten ne yapabilirim diye..saçma geldi biraz. ama işte herkes yaptırıo ya biz de yaptıralım dedik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…