- 12 Temmuz 2006
- 748
- 88
- 318
- 39
35 haftada kadının benim kadar karnı vr. Sinirden muz yiyorum yatıştırsın diye:))))))) bende seni öptüm kız
Ay krız geldı ben 3 kılo almısım ama gobek allah basa vermesın
ya ege 1 haftadır midem bi tuhaf yaa yanıyomu bulanıyomu anlamıyorum bi garip yaaa:26::26:
kız ne gülüyosun bak fatma delirtti beni 5 kilo almış sen bide dalga geçer gibi 3 kilo aldım diyorsun. Kız 6 ayda 3 kilo bişey yemedinmi bacım sen..
benim yanıyor hatta kaynıyor derler ya ağzımdan çıkcak gibi.iğğğğğğğğğ ne biçim şey dedim..
Muz ye mideye iyi geliyor. Ben hergün bu saatlerde yiyorum hem 10-15 dk da tokluk hissi veriyor. (size 1-2 saat olabilir)
Ben kaçıyorum zuzulaaar
Görüşürük yarınn çok çok öptümmm
Ye Egecim yeeee, yarasın Duru meleğine :)
selam güzel anneler nasılsınız bakalım bugün..
biz ailecek hastayız oğlumun ateşi var benimde boğazlarım fena ağrıyo.hastalanmamak için biyere çıkmıyorum gene de hastalanmayı başarıyorum..bide belim tutuluo.bide kabızım.....neyse buna da şükür dimi ya:26:
bu cuma detaylı ultrason randevum var..bebişimi görünce hepsi geçer
bide muz yeyim tam olsun kabızlık hat safada bacımmmmm.benim yanıyor hatta kaynıyor derler ya ağzımdan çıkcak gibi.iğğğğğğğğğ ne biçim şey dedim..
Muz ye mideye iyi geliyor. Ben hergün bu saatlerde yiyorum hem 10-15 dk da tokluk hissi veriyor. (size 1-2 saat olabilir)
güle güle canım bu arda nikini görünce hep aklıma malum meyve gelio canım istiooooooBen kaçıyorum zuzulaaar
Görüşürük yarınn çok çok öptümmm
Ye Egecim yeeee, yarasın Duru meleğine :)
kızlar yaptım yedım makarnayı aklımda durcana mıdemde dursun ınsallah bu kadar acı yememınde cocuga bı zararı olmaz bıde nıye bu kadar kılo alıyorum dıyorum baksanıza durmadan bıseler yıyorum kesın 60 kılo olmusumdur doktr öldürcek benı cuma gunu valla
alla alla bacım kac kılo aldınızkı sız bu aya kadar 7 ıle 9 dıo ben 3 kılo almıstım gecen aya kadar ay bende bır sorunmu var yoksa alla alla
şu annemi aradım mı sinirlerimi tepeme çıkıyo her seferinde bşey buluyo beni sinir edecek
benim yanıyor hatta kaynıyor derler ya ağzımdan çıkcak gibi.iğğğğğğğğğ ne biçim şey dedim..
3 kılomuben 14 kılo aldım
ohhh afiyet olsun cnmkızlar yaptım yedım makarnayı aklımda durcana mıdemde dursun ınsallah bu kadar acı yememınde cocuga bı zararı olmaz bıde nıye bu kadar kılo alıyorum dıyorum baksanıza durmadan bıseler yıyorum kesın 60 kılo olmusumdur doktr öldürcek benı cuma gunu valla
geçmiş olsun cnm. Unutursun herşeyi bebişini görnce sağlıklı olsun da.selam güzel anneler nasılsınız bakalım bugün..
Biz ailecek hastayız oğlumun ateşi var benimde boğazlarım fena ağrıyo.hastalanmamak için biyere çıkmıyorum gene de hastalanmayı başarıyorum..bide belim tutuluo.bide kabızım.....neyse buna da şükür dimi ya:26:
Bu cuma detaylı ultrason randevum var..bebişimi görünce hepsi geçer
15 kilo aldım cnm. Bu ayıda bilmiyorumalla alla bacım kac kılo aldınızkı sız bu aya kadar 7 ıle 9 dıo ben 3 kılo almıstım gecen aya kadar ay bende bır sorunmu var yoksa alla alla
noldu kız yine. Muz ye yatıştırır sinirleri.şu annemi aradım mı sinirlerimi tepeme çıkıyo her seferinde bşey buluyo beni sinir edecek
kız benımde cuma gunu sızın her seferınde detaylı bakmıyomu doktor benım 3 aylıktan berı detaylı bakıo ama bu sefer oglum daha bı buyumus olcak bende cok heyecanlıyım buarada detaylıdan kastın 4 boyutlu renklı dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?