ahhhh su anneler hepsıne var su huy yıne ne oldu
bak demin yazdım görmedin :)))
yeme o kadar muz iyi diil baacım aaaaa
çok tuz var muzda ödem yapçan iyice şişçen. ödemi atmak daha zor vücuttan. Bide üstüne kabız olcan. Yemiş yemiş .ıçmamış dicekleryarım falan ye günde bari
kız çok yararlı muz magnezyum . Içinde yokyok. /70 subak demin yazdım görmedin :)))
yeme o kadar muz iyi diil baacım aaaaa
çok tuz var muzda ödem yapçan iyice şişçen. ödemi atmak daha zor vücuttan. Bide üstüne kabız olcan. Yemiş yemiş .ıçmamış dicekleryarım falan ye günde bari
normaldir czanımkız acaba bende bır sorunmu var :26::26::26::26::26: Mıllet alıom dıe pısman ben alamıom dıe ay delı olcam nıe acaba ay sorcam doktora manyak adam bısede demıo bebek cok ıyı dıo togbe togbeeeeeeeeeeeeEnson 300 olması gerekırken 350 ıdı ve boy baspopo yanı 14 olması gerekırken benımkı 16tıydı alla alla ben satlarımı karıstırdım yoksa ve ultrasonda gecmıs fetus normal gorunumden buyuktur dıe onuda sordum yıne seslenmedı
yok canım kardiyovasküler muayeneymiş kalp kapakçıklarına kadar ölçüm yapılıomuş bu muayenede. ben de her gittiğimde 4 boyutlu bakıolar ama bu başka bi kontrol..
başka bi doktor bakıo bunda biraz daha detaylı yanii...kadın doğumcu değil de perinatolog bakıyor.
aslında ben yaptırmıcaktım da bu kadar geldim geldim şimdi bişey çıksa zaten ne yapabilirim diye..saçma geldi biraz. ama işte herkes yaptırıo ya biz de yaptıralım dedik..
yaa ben aradım şimdi dedim yaa knt az dedim kapanır napıon bana hemen faturalı al sen niye almıyon emrivaki bi boy laf etti tamm dedim alırız kendinin faturalı bi gün aramışlıgı yok sanki sen arıyorsun birgün napon diyede çok sinir oldum yaaaaa
kız çok yararlı muz magnezyum . Içinde yokyok. /70 su
yazıyor.
normaldir czanım
kız çok yararlı muz magnezyum . Içinde yokyok. /70 su
yazıyor.
normaldir czanım
ama co ıyı gelıo mıdeye bende hergun yıyom yedıgım halde 3 kılo aldıysam yemesem ne olur bak sımdı ıyıkce korkmaya basladım :26::26:
benımkı faturalı ne bo... yarıoda arıom yıne aynı tas aynı hamam
kaç kiloyla hamile kaldın ki sen? onada bağlıymış bu hamilelikte kilo alma durumları...
hee anladım ben onu gecen ay yaptırdım bıde bızım sıpa dondu kıcını kostermedı kendını doktor bakamadı 1 hafta sonra tekrar cagırdı allaha sukur bıse yokmus yaptır tabı canım kalbınd delık varmı dıe falan bakıolar kı dogunca mudahale etmek ıcın sanırım
ya ne sinir oluyorsun kabul et artık anneni. Boşver deseydin sen ara bi günde allah rızası için. Snde söylemiyorsun bişey sonra kafana takıp sinirleniyorsun canım benim...yaa ben aradım şimdi dedim yaa knt az dedim kapanır napıon bana hemen faturalı al sen niye almıyon emrivaki bi boy laf etti tamm dedim alırız kendinin faturalı bi gün aramışlıgı yok sanki sen arıyorsun birgün napon diyede çok sinir oldum yaaaaa
tuz mu varmış kızzz anaaa bi gün durup bi gün yiyim ozamankivide daha çok magnezyum ve manganez var söyliyim.. Bende bayılırım muza hele muzlu süte... Ama yiyemiyom zaten anca düzene girdi bağırsaklarım.. Tuz oranı çok fazla diye yiyemiyorum..
muz banada çok iyi geliyo bende hergün bir tane yiyorum geçen hafta
yememiştim gece bacaklarıma kramplar girmeye başladı bu hafta tekrar başladım yemeye
yaa kendinin faturalı oğlu ödüyo birgün aramışmı ki bebeğimi sormuş mu ki hamileliğmin nasıl gittiğini merak etmişmi faturalı napiyim alsam sanki beni çok umursuyonda
59 bacım boyda 175 cekırge gıbı
ya ne sinir oluyorsun kabul et artık anneni. Boşver deseydin sen ara bi günde allah rızası için. Snde söylemiyorsun bişey sonra kafana takıp sinirleniyorsun canım benim...
tuz mu varmış kızzz anaaa bi gün durup bi gün yiyim ozaman
banada iyi geliyor valla.
:)))) normalmişin aslında hani oran olarak.. aman boşver alma kilo işte. bebişde sağlıklı daha ne istiyon. ben 47 kiloyla hamile kaldım 160 boyum. zayıfsın dediydi doktor.. şimdi 57 kiloyum.. zayıf olduğumdan avantajım varmış ne avantajıysa.. ama benim hiç bulantım falan olmadı allah ne verdiyse yedim..
çatlakkk sabahtan beri beni deli etti.gitmiş nisan annelerini bana gösteriyor kadınlar ben kadar nerdeyse doğuma gircekler.kız bu avatar ne allah iyiliğinşi versin çatlak
Napıyonuz bakalım.
yaw arkadaşlar ne yiyosunuz bi günde mutlaka yediğiniz yemezsem olmaz dediğiniz ne var
ege ve muz dışındatabi..bütünleşti hatun
yaw arkadaşlar ne yiyosunuz bi günde mutlaka yediğiniz yemezsem olmaz dediğiniz ne var
ege ve muz dışındatabi..bütünleşti hatun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?