2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ahhhh su anneler hepsıne var su huy yıne ne oldu

yaa ben aradım şimdi dedim yaa knt az dedim kapanır napıon bana hemen faturalı al sen niye almıyon emrivaki bi boy laf etti tamm dedim alırız kendinin faturalı bi gün aramışlıgı yok sanki sen arıyorsun birgün napon diyede çok sinir oldum yaaaaa

ama co ıyı gelıo mıdeye bende hergun yıyom yedıgım halde 3 kılo aldıysam yemesem ne olur bak sımdı ıyıkce korkmaya basladım :26::26:

kız çok yararlı muz magnezyum . Içinde yokyok. /70 su
yazıyor.

normaldir czanım

hee anladım ben onu gecen ay yaptırdım bıde bızım sıpa dondu kıcını kostermedı kendını doktor bakamadı 1 hafta sonra tekrar cagırdı allaha sukur bıse yokmus yaptır tabı canım kalbınd delık varmı dıe falan bakıolar kı dogunca mudahale etmek ıcın sanırım

benımkı faturalı ne bo... yarıoda arıom yıne aynı tas aynı hamam

kız çok yararlı muz magnezyum . Içinde yokyok. /70 su
yazıyor.

normaldir czanım

kivide daha çok magnezyum ve manganez var söyliyim.. bende bayılırım muza hele muzlu süte... ama yiyemiyom zaten anca düzene girdi bağırsaklarım.. tuz oranı çok fazla diye yiyemiyorum..

benımkı faturalı ne bo... yarıoda arıom yıne aynı tas aynı hamam

yaa kendinin faturalı oğlu ödüyo birgün aramışmı ki bebeğimi sormuş mu ki hamileliğmin nasıl gittiğini merak etmişmi faturalı napiyim alsam sanki beni çok umursuyonda

ay inşallah dönmez popoyu felan yaw..zaten günleri hatta saatleri sayıyorum zaman geçmio bide şimdi git sonra gel derse naparım bişey çıkmamasına sevindim hayırlı olsun..

ya ne sinir oluyorsun kabul et artık anneni. Boşver deseydin sen ara bi günde allah rızası için. Snde söylemiyorsun bişey sonra kafana takıp sinirleniyorsun canım benim...

kivide daha çok magnezyum ve manganez var söyliyim.. Bende bayılırım muza hele muzlu süte... Ama yiyemiyom zaten anca düzene girdi bağırsaklarım.. Tuz oranı çok fazla diye yiyemiyorum..
tuz mu varmış kızzz anaaa bi gün durup bi gün yiyim ozaman

muz banada çok iyi geliyo bende hergün bir tane yiyorum geçen hafta
yememiştim gece bacaklarıma kramplar girmeye başladı bu hafta tekrar başladım yemeye

banada iyi geliyor valla.

yaw arkadaşlar ne yiyosunuz bi günde mutlaka yediğiniz yemezsem olmaz dediğiniz ne var
ege ve muz dışındatabi..bütünleşti hatun

59 bacım boyda 175 cekırge gıbı

:)))) normalmişin aslında hani oran olarak.. aman boşver alma kilo işte. bebişde sağlıklı daha ne istiyon. ben 47 kiloyla hamile kaldım 160 boyum. zayıfsın dediydi doktor.. şimdi 57 kiloyum.. zayıf olduğumdan avantajım varmış ne avantajıysa.. ama benim hiç bulantım falan olmadı allah ne verdiyse yedim..

kız sinirli sinirli dedim tamam dedim alırız dedim sonra niye kızıyn işeymi dedim dio misafirlikteymiş yaa dedem anjio olmuş onu söyleyince affaladım ne biliyim dedemi düşünüyorum ben annemden babamdan daha çok severim dedemi anneannemi akşama arayayım hilmi ile beraber ufff 15 gün sonrada balon patlatacaklarmış almayacam faturalı falan arasın kendi

ben cok kustum ıste hala mıdem bulanır ara ara belkı ondandır

kız bu avatar ne allah iyiliğinşi versin çatlak

Napıyonuz bakalım.
çatlakkk sabahtan beri beni deli etti.gitmiş nisan annelerini bana gösteriyor kadınlar ben kadar nerdeyse doğuma gircekler.
Bugun kaynattık baya.
Sen nasılsın

yaw arkadaşlar ne yiyosunuz bi günde mutlaka yediğiniz yemezsem olmaz dediğiniz ne var

kız ben herşeyle bütünüm beni sayma yaa. Olmazsa olmazım yok tok olayımda yeter bana

hergün mutlaka süt içiyorum 3 ceviz 3 badem 2 hurma yiyorum hergün mutlaka meyve yiyorum
hem sebzeli hem etli yemeklerden hergün yapmaya çalışıyorum (mesela dün ıspanak ve tavuk suyu çorbası vardı ) yumurta ve peynir mutlaka yiyorum bu kadar zaten doktorda diyet verdiğinde bunlar mutlaka her gün yenicek demişti

ben çıkıyorum kızlar.. bakkal migrosçuuum beni bekler.. balık bulursam aliim baride balık yemiş oliim. yoksa allah kerim artık.. girebilirsem girerim yine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…