2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun cnm. Takma kafana lütfen hadi başka şeyler konuşalım. Ne yemek yaptın akşama:))))))))) çok farklı bişey sordum

kızlar 25-26. haftada olanlar için bir yazı buldum.
mutlaka okuyun.

Bu haftalarda birden bire ve durup dururken karnızında bir sertleşme hissedebilirsiniz. Endişelenmeyin. Bu gebe rahimde, normalde görülen ve Braxton-Hicks olarak isimlendirilen kasılmalardır. Erken doğum tehtidinde ise kasılmalar sürekli ve belirli aralıklarla gelir. Düzenli kasılmaları saptamak için eşinizden yardım isteyebilirsiniz. Eşiniz, elinin ayasını uterusunuzun tam tepe noktasına yerleştirerek beklemeli. Bu haftada uterusun tepe noktası göbek deliğinin yaklaşık 5 santimetre yukarısındadır. Eşiniz 20 dakika kadar bu şekilde bekleyerek kasılmaların varlığını ve sıklığını saptayabilir. Bu işlemi kendiniz de yapabilirsiniz, ancak objektif olarak değerlendiremeyebileceğiniz için eşinizden istemenizde yarar var. Kasılmaları siz ağrı olarak hissetmeyebilirsiniz ya da çok hafif adet sancısı şeklinde fark edebilirsiniz. Eğer bunların sıklığı konusunda endişeleriniz varsa hemen doktorunuz ile temasa geçiniz.

geçmiş olsun cnm. Takma kafana lütfen hadi başka şeyler konuşalım. Ne yemek yaptın akşama:))))))))) çok farklı bişey sordum

kimse olmasa sinirden aglardım artık kaldıramıyorum egcim cidden yaaa olanları az çok biliyorsun bebeğimi bari sor yaa yavrum masum gnahsızz yaa( dedeme çok üzüldüm yaaa))))... neyseee boşverelim akşama dünden kalan yemeğim var kurufasulye-bulgr pilavı bide salata yaparım ayransız yemek yemeyiz zaten öle sen???

çatlakkk sabahtan beri beni deli etti.gitmiş nisan annelerini bana gösteriyor kadınlar ben kadar nerdeyse doğuma gircekler.
Bugun kaynattık baya.
Sen nasılsın

Nisan anneleri bizim kadar mı nasıl yani.
Deli bu kız yaaa. koparıyo beni.
ohhhh iyi yaptınız sefanız olsun kaynatın bacım.
Ben de çalışıom napiiim.

geçmiş olsun dedene canım.allah şifasını versin
bende hergün süt içiyorum peynir sınırsız yiyorum canım istiyo.ama et asla yiyemiyorum tiksiniyorum..
ben çıkıyorum kızlar.. bakkal migrosçuuum beni bekler.. balık bulursam aliim baride balık yemiş oliim. yoksa allah kerim artık.. girebilirsem girerim yine..

güle güle

bende oluyor böyle ya adet sancısı gibi. Karnımda sertleşiyor. Allah korusun

afiyet olsun ohhh bide soğan:)))))
bende taze fasulye pilav salata ayran bizde de olmazsa olmaz

herkese iyi akşmlar
iyi akşamlarrrrrr

nisan anneleri bizim kadar mı nasıl yani.
Deli bu kız yaaa. Koparıyo beni.
Ohhhh iyi yaptınız sefanız olsun kaynatın bacım.
Ben de çalışıom napiiim.
valla 8 kilo almışmışda aldım başımı gidiyorum diyor. Allahım dedim.
Kalcan mı mesai ye

nisanı mayısı bilmemde akşamları 9 aylık gibi oluyorum top niyetine yuvarla yani bacım

bende yaaaaaaaa vahim vahim

neyse kızlar ben çıkıyorum dedemi arıyım çok merak ettim görüşürüzöptüm

merhaba kızlar. nasılsınız bakalım? umarım hepinizin hamileliği iyi geçiyordur ve her şey yolundadır.
bugüne kadar topiğinize yazmamış olsam da zaman zaman takip ediyorum sizi. doktorumuz tahmini doğum tarihi olarak 8 temmuz dedi ama daha erken de gelebileceği için haziran annesi olabilirim sizler gibi :)

nisanı mayısı bilmemde akşamları 9 aylık gibi oluyorum top niyetine yuvarla yani bacım

ben zaten allaha emanet dolaşıyom. kazara düşsem ayağa kalkamam. yuvarlanır debelenir dururum.

bende oluyor böyle ya adet sancısı gibi. Karnımda sertleşiyor. Allah korusun

Dikkat edelim bundan sonra. allah korusun.

valla 8 kilo almışmışda aldım başımı gidiyorum diyor. Allahım dedim.
Kalcan mı mesai ye

Dayaklık he heeeeee

kalıcam sorma sülümanı izleyemicem bu hafta

hoşgeldin cnm hayırlı olsun.

bir türlü oturup da yazışamadım ya bugün(

fatma geçmiş olsun dedene...

nerdesin hatun sen ya. Eşinin yanındaymışsın sonra yok oldun..

off yaa hergün hergün çekilmez beee. Evden yap çixzimlerini. Eşim bazen öyle yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…