kız sinirli sinirli dedim tamam dedim alırız dedim sonra niye kızıyn işeymi dedim dio misafirlikteymiş yaa dedem anjio olmuş onu söyleyince affaladım ne biliyim dedemi düşünüyorum ben annemden babamdan daha çok severim dedemi anneannemi akşama arayayım hilmi ile beraber ufff 15 gün sonrada balon patlatacaklarmışAlmayacam faturalı falan arasın kendi
ben çıkıyorum kızlar.. bakkal migrosçuuum beni bekler.. balık bulursam aliim baride balık yemiş oliim. yoksa allah kerim artık.. girebilirsem girerim yine..
ben çıkıyorum kızlar.. Bakkal migrosçuuum beni bekler.. Balık bulursam aliim baride balık yemiş oliim. Yoksa allah kerim artık.. Girebilirsem girerim yine..
geçmiş olsun cnm. Takma kafana lütfen hadi başka şeyler konuşalım. Ne yemek yaptın akşama:))))))))) çok farklı bişey sordum
çatlakkk sabahtan beri beni deli etti.gitmiş nisan annelerini bana gösteriyor kadınlar ben kadar nerdeyse doğuma gircekler.
Bugun kaynattık baya.
Sen nasılsın
geçmiş olsun dedene canım.allah şifasını versinkız sinirli sinirli dedim tamam dedim alırız dedim sonra niye kızıyn işeymi dedim dio misafirlikteymiş yaa dedem anjio olmuş onu söyleyince affaladım ne biliyim dedemi düşünüyorum ben annemden babamdan daha çok severim dedemi anneannemi akşama arayayım hilmi ile beraber ufff 15 gün sonrada balon patlatacaklarmışalmayacam faturalı falan arasın kendi
bende hergün süt içiyorum peynir sınırsız yiyorum canım istiyo.ama et asla yiyemiyorum tiksiniyorum..hergün mutlaka süt içiyorum 3 ceviz 3 badem 2 hurma yiyorum hergün mutlaka meyve yiyorum
hem sebzeli hem etli yemeklerden hergün yapmaya çalışıyorum (mesela dün ıspanak ve tavuk suyu çorbası vardı ) yumurta ve peynir mutlaka yiyorum bu kadar zaten doktorda diyet verdiğinde bunlar mutlaka her gün yenicek demişti
ben çıkıyorum kızlar.. bakkal migrosçuuum beni bekler.. balık bulursam aliim baride balık yemiş oliim. yoksa allah kerim artık.. girebilirsem girerim yine..
ii akşmlaaarrrrherkese iyi akşmlar
geçmiş olsun dedene canım.allah şifasını versin
bende hergün süt içiyorum peynir sınırsız yiyorum canım istiyo.ama et asla yiyemiyorum tiksiniyorum..
güle güle
Nisan anneleri bizim kadar mı nasıl yani.
Deli bu kız yaaa. koparıyo beni.
ohhhh iyi yaptınız sefanız olsun kaynatın bacım.
Ben de çalışıom napiiim.
kızlar 25-26. Haftada olanlar için bir yazı buldum.
Mutlaka okuyun.
bu haftalarda birden bire ve durup dururken karnızında bir sertleşme hissedebilirsiniz. Endişelenmeyin. Bu gebe rahimde, normalde görülen ve braxton-hicks olarak isimlendirilen kasılmalardır. Erken doğum tehtidinde ise kasılmalar sürekli ve belirli aralıklarla gelir. Düzenli kasılmaları saptamak için eşinizden yardım isteyebilirsiniz. Eşiniz, elinin ayasını uterusunuzun tam tepe noktasına yerleştirerek beklemeli. Bu haftada uterusun tepe noktası göbek deliğinin yaklaşık 5 santimetre yukarısındadır. Eşiniz 20 dakika kadar bu şekilde bekleyerek kasılmaların varlığını ve sıklığını saptayabilir. Bu işlemi kendiniz de yapabilirsiniz, ancak objektif olarak değerlendiremeyebileceğiniz için eşinizden istemenizde yarar var. Kasılmaları siz ağrı olarak hissetmeyebilirsiniz ya da çok hafif adet sancısı şeklinde fark edebilirsiniz. Eğer bunların sıklığı konusunda endişeleriniz varsa hemen doktorunuz ile temasa geçiniz.
afiyet olsun ohhh bide soğan:)))))kimse olmasa sinirden aglardım artık kaldıramıyorum egcim cidden yaaa olanları az çok biliyorsun bebeğimi bari sor yaa yavrum masum gnahsızz yaa( dedeme çok üzüldüm yaaa))))... Neyseee boşverelim akşama dünden kalan yemeğim var kurufasulye-bulgr pilavı bide salata yaparım ayransız yemek yemeyiz zaten öle sen???
iyi akşamlarrrrrrherkese iyi akşmlar
valla 8 kilo almışmışda aldım başımı gidiyorum diyor. Allahım dedim.nisan anneleri bizim kadar mı nasıl yani.
Deli bu kız yaaa. Koparıyo beni.
Ohhhh iyi yaptınız sefanız olsun kaynatın bacım.
Ben de çalışıom napiiim.
nisanı mayısı bilmemde akşamları 9 aylık gibi oluyorum top niyetine yuvarla yani bacım
neyse kızlar ben çıkıyorum dedemi arıyım çok merak ettim görüşürüzöptüm
nisanı mayısı bilmemde akşamları 9 aylık gibi oluyorum top niyetine yuvarla yani bacım
bende oluyor böyle ya adet sancısı gibi. Karnımda sertleşiyor. Allah korusun
valla 8 kilo almışmışda aldım başımı gidiyorum diyor. Allahım dedim.
Kalcan mı mesai ye
hoşgeldin cnm hayırlı olsun.merhaba kızlar. Nasılsınız bakalım? Umarım hepinizin hamileliği iyi geçiyordur ve her şey yolundadır.
Bugüne kadar topiğinize yazmamış olsam da zaman zaman takip ediyorum sizi. Doktorumuz tahmini doğum tarihi olarak 8 temmuz dedi ama daha erken de gelebileceği için haziran annesi olabilirim sizler gibi :)
bir türlü oturup da yazışamadım ya bugün(
fatma geçmiş olsun dedene...
ben zaten allaha emanet dolaşıyom. Kazara düşsem ayağa kalkamam. Yuvarlanır debelenir dururum.
Dikkat edelim bundan sonra. Allah korusun.
DayaklıkHe heeeeee
kalıcam sorma sülümanı izleyemicem bu hafta
neyse kızlar ben çıkıyorum dedemi arıyım çok merak ettim görüşürüzöptüm[/
güle güle üzme kendini
merhaba kızlar. nasılsınız bakalım? umarım hepinizin hamileliği iyi geçiyordur ve her şey yolundadır.
bugüne kadar topiğinize yazmamış olsam da zaman zaman takip ediyorum sizi. doktorumuz tahmini doğum tarihi olarak 8 temmuz dedi ama daha erken de gelebileceği için haziran annesi olabilirim sizler gibi :)
selam benim de 3 temmuzdu ama doktor temmuza kalmaz dedi ilki sezeryan olunca ikincide öle oluyo
yani biraz erken oluo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?