off yaa hergün hergün çekilmez beee. Evden yap çixzimlerini. Eşim bazen öyle yapıyor.
bende oluyor böyle ya adet sancısı gibi. Karnımda sertleşiyor. Allah korusun
hoşgeldin cnm hayırlı olsun.
nerdesin hatun sen ya. Eşinin yanındaymışsın sonra yok oldun..
hoşbulduk canımhoşgeldin cnm hayırlı olsun.
nerdesin hatun sen ya. Eşinin yanındaymışsın sonra yok oldun..
neyse kızlar ben çıkıyorum dedemi arıyım çok merak ettim görüşürüzöptüm[/
güle güle üzme kendini
selam benim de 3 temmuzdu ama doktor temmuza kalmaz dedi ilki sezeryan olunca ikincide öle oluyo
yani biraz erken oluo..
eğer sezeryan olcaksam zaten sanırım ben de haziranda doğum yaparım. ilk bebeğim olduğu için doğum şeklim de epey sonra belli olcak zaten.
kısmet ...belki seneye haziran anneleri başlığında ben de yer alırım:) ama şimdilik SAT.a göre temmuz gözüktüğü için diğer topikteyim. ve sizin deneyimlerinizi de yorumlarınızı okumaktan geri kalmıyorum.
ay valla bıse olyo bana ya ıyı degılm tansıyonmu gıttı sekermı dustu anlamadım kı
canım eğer acıktıysan bişeyler atıştır ama karnın toksa, ayaklarını duvara vs yasla yukarı kaldır.
geçmiş olsun
canım, hassas bir dönemdeyiz bi de ona sıkma canını. zaten tansiyonun/şekerin düşmüş.acta degılm kı esımı aradım olaydaymıs cıldırcam ya sankı mılletın olayı benden daha onemlı gerızekalı sey
haklısın cnm. Sağlık olsunya oyalandım eşimin yanında, markete falan gittim geç geldim eve. Sonra yemek hazırlığı ve telefon trafiği oldu arada oturup okuyorum kalkmak zorunda kalıyorum. Geldiğimden beri uzatamadım bacaklarımı.
bişeyler ye cnmofff basım cok donuyor ya esımımı cagırsam ne yapsam valla ıyı degılm elım ayagım buz oldu
acta degılm kı esımı aradım olaydaymıs cıldırcam ya sankı mılletın olayı benden daha onemlı gerızekalı sey
ay kızlar baby strada sımdı numune bez yollamıs geldı ben cok sevdım bu ısı doguma kadar 1 paket bezı tamamlarız
nasıl geliyor bende severim bedava şeyleri:76:
gir sıtelerıne ıletısım bolumune tıkla maıl yolla ben yenı bebegım olacak urununuzu denemem ıcın numunelerınızden yollarmısınız yazdım bıde adresımı yazdım yolladım aklıma gelen butun bebek markalarına yazdım sımdılık baby stardan bıde molfixten bez geldı bakalım baska nerelerden ne gelcek hee bıde mılupanın sıtesıne uye ol sıteye uye olan herkese numunelerının hepsınden yolluyolarmıs bıde bebek dogduktan sonrada mama sevıyelerıne gore yolluyolarmıs
kızlar ben yine geldim ve bişi sorup çıkçam
bu alışveriş merkezlerindeki falan geçtiğimiz x-ray ler varya güvenlikte onun bi zararı var mı ya.. yok diye biliyorum ki öylede okudum bi yerde ama geçen gün geçerken güvenlikteki kız hamilemisiniz dedi evet dedim aaaaaaa geçmeyin burda yandan geçin dedi. kafam karıştı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?