2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende oluyor böyle ya adet sancısı gibi. Karnımda sertleşiyor. Allah korusun

ya ben adet olacakmısım gibi agrım var ama üç saatti r devam ediyor ama karnım sert değil korktum şimdi......

Fatma... geçmiş olsun dedeciğine Allah şifasını versin....

İyi akşamlar kızlar öpüyorum hepinizi

hoşgeldin cnm hayırlı olsun.

nerdesin hatun sen ya. Eşinin yanındaymışsın sonra yok oldun..

ya oyalandım eşimin yanında, markete falan gittim geç geldim eve. sonra yemek hazırlığı ve telefon trafiği oldu arada oturup okuyorum kalkmak zorunda kalıyorum. geldiğimden beri uzatamadım bacaklarımı.

hoşgeldin cnm hayırlı olsun.

nerdesin hatun sen ya. Eşinin yanındaymışsın sonra yok oldun..
hoşbulduk canım

acta degılm kı esımı aradım olaydaymıs cıldırcam ya sankı mılletın olayı benden daha onemlı gerızekalı sey
canım, hassas bir dönemdeyiz bi de ona sıkma canını. zaten tansiyonun/şekerin düşmüş.
sakin ol ve kendine dikkat et eşin gelene kadar. ayağa filan kalkma, ki düşmeyesin(allah göstermesin)tekrar geçmiş olsun canım

ben çıkıyorum kızlar.kendinize iyi bakın

ya oyalandım eşimin yanında, markete falan gittim geç geldim eve. Sonra yemek hazırlığı ve telefon trafiği oldu arada oturup okuyorum kalkmak zorunda kalıyorum. Geldiğimden beri uzatamadım bacaklarımı.
haklısın cnm. Sağlık olsun

offf basım cok donuyor ya esımımı cagırsam ne yapsam valla ıyı degılm elım ayagım buz oldu
bişeyler ye cnm
tansiyonun düşmüştür.

acta degılm kı esımı aradım olaydaymıs cıldırcam ya sankı mılletın olayı benden daha onemlı gerızekalı sey

kız adamın işi bu ne yapsın . Gidemem karım arar mı desin

nasıl geliyor bende severim bedava şeyleri:76:

gir sıtelerıne ıletısım bolumune tıkla maıl yolla ben yenı bebegım olacak urununuzu denemem ıcın numunelerınızden yollarmısınız yazdım bıde adresımı yazdım yolladım aklıma gelen butun bebek markalarına yazdım sımdılık baby stardan bıde molfixten bez geldı bakalım baska nerelerden ne gelcek hee bıde mılupanın sıtesıne uye ol sıteye uye olan herkese numunelerının hepsınden yolluyolarmıs bıde bebek dogduktan sonrada mama sevıyelerıne gore yolluyolarmıs

ok cnm:))))))) denerim şimdi hahahah

kızlar ben yine geldim ve bişi sorup çıkçam

bu alışveriş merkezlerindeki falan geçtiğimiz x-ray ler varya güvenlikte onun bi zararı var mı ya.. yok diye biliyorum ki öylede okudum bi yerde ama geçen gün geçerken güvenlikteki kız hamilemisiniz dedi evet dedim aaaaaaa geçmeyin burda yandan geçin dedi. kafam karıştı..

ilk defa duydum buşeyi ben iki günde bir geçiyorum ama :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…