2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Yakamozcum sen dnlen kocan yanındamı baksın sana artık kavuştun mu
dinleniyorum canım o yüzden ara ara bakabiliyorum size kocacım bakıyo saolsun ya etrafımda dönüyo yapmadıgı şey kalmadı adamın ben hala iyileşemedim çorba ıhlamur limon portakal suları ballı süt hiçbiri fayda etmedi o ayrı :))
ay krız geldı ben 3 kılo almısım ama gobek allah basa vermesın
ee ben iki kilo almışım benimki daha anormal o zaman ama hamilelik önceki kiloma göre iki kilo ilk aylarda verdiğim 3 kiloyu bi ay içinde iştah açılınca geri almıştım :)) şimdilik iki kilo fazlam var yani
bir türlü oturup da yazışamadım ya bugün(

fatma geçmiş olsun dedene...
evet yoktun canım sen bugün hoşgeldin

x-raydan geçmeyin radyasyon veriyor......

yaaa benim canım hiç ev yemeği istemio.. sürekli abur cubur yemek istiyorum... yediğim en faydalı şey yoğurt süt meyve.. çorba içmekte hoşuma gidiyo.. ama tencere yemeği yemek hiç içimden gelmio nolcak benim bu halim.. bi de acayip çabuk doyuyorum daha doğrusu şişiyorum ağırlık çöküo..

merhaba sevgili haziran anneleri,
fırsat buldukça sizi takip ediyorum..ben de 25 haftalık hamileyim..bebeğim erkek.. 13 kilo almış bulunuyorum ki, az kilo alanlara kızıyorsunuz biliyorum :)))
benim bebeğimin beyninde koroid pleksus kisti olduğunu öğrenmiştim 18. haftada..çok üzüldüm, çok ağladım..hem sağda hem solda 2şer taneydi kistler..2li ve 3lü testim temiz çıkmıştı, detaylı ultrason da normaldi..doktorum endişe etmememi söylese de çok üzülüyordum.
nitekim geçen hafta yeniden detaylı ultrasona girdim ve 24. haftada artık kistlerden eser kalmadığını öğrendim..dünyalar benim oldu..bu kist prolemini yaşayan bir arkadaş daha vardı topikte..umarım onun içini de rahatlatır bu durum..hiç merak etmesin, gerçekten geçiyor :))
umarım hepimzin son 3 ayı çok kolay ve neşeli geçer de yavrularımıza kavuşauruz..herkese sevgiler :)

Fatma çıktın ama geçmiş olsun yazıyım ben de sonra belki görürsün.

ii akşamlar kızlar ya birşey takıldı kafama size sorayım dedim doğumlarımız mayıs sonu haziran gibi olacak pijama takımlarınızı geceliklerinizi nasıl alacaksınız kısa kollu mu olması lazım acaba

ben de zararlı diye biliyordum, doktoruma sormuştum ilk hamile kaldığımda, 1 milyon kere geçersen zararlı olur demişti gülerek.
geçmiş olsun, şükür ki atlatmışsınız. doktorlar önemsiz de dese adı bile ürkütüyor insanı ama iyice rahatlamışsın allahtan...

uzun kollu çok yakar ya, ben kısa kollu almayı düşünüyorum.

canım bence yaşanılan yerin havasına göre alınmalı diye düşünüyorum. ben iç anadoludayım, ağustosa kadar serin oluyor hava burda, o yüzen uzun kollu alırım sanırım...

13 kilo az mı canım zaten üst sınır 18 bence fazla alanlara kızmamız lazım artık dizginleyin kendinizi kızlar bunun doğum sonrası vermesi var bide, bebeğinin iyileşmesine çok sevindim umarım bi daha problem yaşamazsın sağlıklı hamilelikler

merhaba horizon... takip ediyorsun da niye bize katılmıyorsun :) 13 kilo olarak sınırdasın bence asıl bundan sonra çok daha dikkat etmemiz gerekecek... ben de 24 haftalığım 5 kilo aldım asıl bundan sonra alacağım kiloları düşünüyorum. Az aldım diyip kendini salma... 13 kilo az buz değil...

Allah bebeğini sana bağışlasın , yanılmalar endişeler oluyor... Allah sağ salim elimize almamızı nasp etsin bizlere bebeklerimizi... Kal sağlıcakla, uzaktan da bakma öyle, korkak alıştırma elini yaz katıl bize

KIZLARRR ACİLL BAKAR MISINIZ??

bende 1 haftadır düzensiz şekilde karnımda toplanma tarzı sertleşmeler oluyor.25.haftamdan beri.ama bugün daha fazla.sanki karnımın bir kısmında bebek toplanıyor orası sertleşiyor.bi 30 sn.içinde geçiyor.ama ben çok korkuyorum.

bunları aranızda yaşayan var mI??????

blue işten giremezsen evden mutlaka gir iyi olduğunu bilelim. Ben çok endişelendim hatta çilek de sordu nerde bu kız diye:) öpüyorum seni hemşom bebişimize iyi bak annesi.

canlarım ya çok sağolun, şimdi çok daha iyiyim..
tamam egecim haberdar ederim sizleri, dün gece yazmak istemedim araya kaynar görünmez diye, sabah işe gitmeden yazacaktım ama erken kalkamadım. o yüzden öğlene kaldı..sizi çook seviyorum canım arkadaşlarım

var canım biri daha yaşamıştı bi sn sayfasını bulup sana linkini atayım... bulabilirsem tabi :s

bende çok sık oluyor. özellikle bu akşam çok. doktor normal demişti ama tekrar soracağım ben de korkmaya başladım artık...

bluebottle, nasılsın canım? gündüz okuduğumda sen çıkmıştın. doktorun önemsememiş,ciddi bir şey olsa söylerdi. ferah tut gönlünü...

bluebottle neyin vardı canım hayırdır ben girememiştim bi kaç gündür ..

detaylıda kordonda 3 damar yerine 2 damar olduğunu öğrendik canım. ama önemli değilmiş, gelişimi organları iyi bebeğin. inşallah bi sorun olmaz canım, dualarını bekliyorum...

detaylıda kordonda 3 damar yerine 2 damar olduğunu öğrendik canım. ama önemli değilmiş, gelişimi organları iyi bebeğin. inşallah bi sorun olmaz canım, dualarını bekliyorum...

hıc bıse olmaz allahın ıznıyle ya of bır dogursaydık su bebeklerı sagıklı sıhhatli :44:

benim bebişinde kalbinde beyaz leke var doktor ilk söylediğinde şırkılmıştım ağlamaktan.. bende internette araştırdıydım. olur olmaz şeyler yazıyodu.. detaylıya girdiğimde radyoloji uzmanıda söyledi aynı şeyi ama önemli olmadığınıda söyledi. kireçmiş.. niye olduğu bilinmiyomuş, geçiciymiş, doğumdan sonrada geçebilirmiş öncede.. Kirecin kalpte ne işi var bende anlamadım ama Allahın işi işte..

hmm anladım gelişimi normalse korkmaya gerek yok, Rabbim onu yaşatacaksa bir damarla da yaşatır canım, gönlünü ferah tut bozma moralini suzi de de aynı sorun vardı yanlış hatırlamıyorsam eğer... gidişat normalse sıkıntı yapmaya gerk yok dua dua dua... hep diyorum dualarla ayaktayız unutma... tabii ki ederim ne demek dua etmek kadr temiz bişey mi var ? :)

JUSE...
Canım o sayfayı bulamadım ama meme ucuyla oynamakla kasılma olabiliyormuş orada oyle yazmıştı arkadaşımız, doktorunu aramış bu kanıya varmışlar, sanırım ilişkiye mi ne girmiş o günlerde... göğüs çok önemli ne dokunmaya geliyor ne sıkmaya...

Eşinle ilişkiye falan girdiysen ondan olabilir... dokundurtmamaya çalış...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…