- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
dinleniyorum canım o yüzden ara ara bakabiliyorum size kocacım bakıyo saolsun ya etrafımda dönüyo yapmadıgı şey kalmadı adamın ben hala iyileşemedim çorba ıhlamur limon portakal suları ballı süt hiçbiri fayda etmedi o ayrı :))Yakamozcum sen dnlen kocan yanındamı baksın sana artık kavuştun mu
ee ben iki kilo almışım benimki daha anormal o zamanay krız geldı ben 3 kılo almısım ama gobek allah basa vermesın
evet yoktun canım sen bugün hoşgeldinbir türlü oturup da yazışamadım ya bugün(
fatma geçmiş olsun dedene...
kızlar ben yine geldim ve bişi sorup çıkçam
bu alışveriş merkezlerindeki falan geçtiğimiz x-ray ler varya güvenlikte onun bi zararı var mı ya.. Yok diye biliyorum ki öylede okudum bi yerde ama geçen gün geçerken güvenlikteki kız hamilemisiniz dedi evet dedim aaaaaaa geçmeyin burda yandan geçin dedi. Kafam karıştı..
Fatma çıktın ama geçmiş olsun yazıyım ben de sonra belki görürsün.
neyse kızlar ben çıkıyorum dedemi arıyım çok merak ettim görüşürüzöptüm[/
güle güle üzme kendini
selam benim de 3 temmuzdu ama doktor temmuza kalmaz dedi ilki sezeryan olunca ikincide öle oluyo
yani biraz erken oluo..
ya ben adet olacakmısım gibi agrım var ama üç saatti r devam ediyor ama karnım sert değil korktum şimdi......
Fatma... geçmiş olsun dedeciğine Allah şifasını versin....
İyi akşamlar kızlar öpüyorum hepinizi
hepinize ayrı ayrı çok teşküür ederim kızlar iiki varsınız
ben de zararlı diye biliyordum, doktoruma sormuştum ilk hamile kaldığımda, 1 milyon kere geçersen zararlı olur demişti gülerek.kızlar ben yine geldim ve bişi sorup çıkçam
bu alışveriş merkezlerindeki falan geçtiğimiz x-ray ler varya güvenlikte onun bi zararı var mı ya.. yok diye biliyorum ki öylede okudum bi yerde ama geçen gün geçerken güvenlikteki kız hamilemisiniz dedi evet dedim aaaaaaa geçmeyin burda yandan geçin dedi. kafam karıştı..
geçmiş olsun, şükür ki atlatmışsınız. doktorlar önemsiz de dese adı bile ürkütüyor insanı ama iyice rahatlamışsın allahtan...merhaba sevgili haziran anneleri,
fırsat buldukça sizi takip ediyorum..ben de 25 haftalık hamileyim..bebeğim erkek.. 13 kilo almış bulunuyorum ki, az kilo alanlara kızıyorsunuz biliyorum :)))
benim bebeğimin beyninde koroid pleksus kisti olduğunu öğrenmiştim 18. haftada..çok üzüldüm, çok ağladım..hem sağda hem solda 2şer taneydi kistler..2li ve 3lü testim temiz çıkmıştı, detaylı ultrason da normaldi..doktorum endişe etmememi söylese de çok üzülüyordum.
nitekim geçen hafta yeniden detaylı ultrasona girdim ve 24. haftada artık kistlerden eser kalmadığını öğrendim..dünyalar benim oldu..bu kist prolemini yaşayan bir arkadaş daha vardı topikte..umarım onun içini de rahatlatır bu durum..hiç merak etmesin, gerçekten geçiyor :))
umarım hepimzin son 3 ayı çok kolay ve neşeli geçer de yavrularımıza kavuşauruz..herkese sevgiler :)
ii akşamlar kızlar ya birşey takıldı kafama size sorayım dedim doğumlarımız mayıs sonu haziran gibi olacak pijama takımlarınızı geceliklerinizi nasıl alacaksınız kısa kollu mu olması lazım acaba
ii akşamlar kızlar ya birşey takıldı kafama size sorayım dedim doğumlarımız mayıs sonu haziran gibi olacak pijama takımlarınızı geceliklerinizi nasıl alacaksınız kısa kollu mu olması lazım acaba
merhaba sevgili haziran anneleri,
fırsat buldukça sizi takip ediyorum..ben de 25 haftalık hamileyim..bebeğim erkek.. 13 kilo almış bulunuyorum ki, az kilo alanlara kızıyorsunuz biliyorum :)))
benim bebeğimin beyninde koroid pleksus kisti olduğunu öğrenmiştim 18. haftada..çok üzüldüm, çok ağladım..hem sağda hem solda 2şer taneydi kistler..2li ve 3lü testim temiz çıkmıştı, detaylı ultrason da normaldi..doktorum endişe etmememi söylese de çok üzülüyordum.
nitekim geçen hafta yeniden detaylı ultrasona girdim ve 24. haftada artık kistlerden eser kalmadığını öğrendim..dünyalar benim oldu..bu kist prolemini yaşayan bir arkadaş daha vardı topikte..umarım onun içini de rahatlatır bu durum..hiç merak etmesin, gerçekten geçiyor :))
umarım hepimzin son 3 ayı çok kolay ve neşeli geçer de yavrularımıza kavuşauruz..herkese sevgiler :)
merhaba sevgili haziran anneleri,
blue'cum bencede doktoruna itimat et sen ve hiç internette sacma sapan sitelere takılıp moralini bozma
unutmaki bizim ruh halimiz direk kelebeklerimizi etkiliyor üzmeyelim bebişlerimizi boşuboşuna
doktorun sorun olmaz dedi ise olmaz canımmm
blue işten giremezsen evden mutlaka gir iyi olduğunu bilelim. Ben çok endişelendim hatta çilek de sordu nerde bu kız diye:) öpüyorum seni hemşom bebişimize iyi bak annesi.
hoşgeldin canım ege seni sayıklayıp duruyodu :)
geçmiş olsun ama doktorunda demiş önemli bişey değil diye.. takma kafana ve evet kesinlikle internete bakma.. Aynı hatayı bende yaptım. şırktım kendimi ağlamaktan.. Doktorun ne diyosa o..gelişiminde falan problem yok çok şükür
Merak ettik canım seni.. Okuma internetten diycem de insan merak ediyor tabii.. Bak suziye de aynı şeyi söylemişlerdi hiç öenmli bişey değil dediler sonra.. Belki bizim de aynı şey var doktorlar görmedi bile.. Nolur sıkmamaya çalış kendini..
Bizi de merakta bırakma..
KIZLARRR ACİLL BAKAR MISINIZ??
bende 1 haftadır düzensiz şekilde karnımda toplanma tarzı sertleşmeler oluyor.25.haftamdan beri.ama bugün daha fazla.sanki karnımın bir kısmında bebek toplanıyor orası sertleşiyor.bi 30 sn.içinde geçiyor.ama ben çok korkuyorum.
bunları aranızda yaşayan var mI??????
KIZLARRR ACİLL BAKAR MISINIZ??
bende 1 haftadır düzensiz şekilde karnımda toplanma tarzı sertleşmeler oluyor.25.haftamdan beri.ama bugün daha fazla.sanki karnımın bir kısmında bebek toplanıyor orası sertleşiyor.bi 30 sn.içinde geçiyor.ama ben çok korkuyorum.
bunları aranızda yaşayan var mI??????
bluebottle neyin vardı canım hayırdır ben girememiştim bi kaç gündür ..
detaylıda kordonda 3 damar yerine 2 damar olduğunu öğrendik canım. ama önemli değilmiş, gelişimi organları iyi bebeğin. inşallah bi sorun olmaz canım, dualarını bekliyorum...
detaylıda kordonda 3 damar yerine 2 damar olduğunu öğrendik canım. ama önemli değilmiş, gelişimi organları iyi bebeğin. inşallah bi sorun olmaz canım, dualarını bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?