evet canım benimkinin nedeni buydu... göğüs ucuyla oynanmaası... fazla hareket az sıvı alımı ve magnezyum eksikliği de sebep olabiliyomuş....
gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sana muhtacım gözümde nursun başımda tacsın muhtacımmmmm
ya cok şükür güzel iş için o kadar yol gitmemem dinlenmem güzelde hergünümde dolu aslında fakat
tuhaf bir boşluk oldu
inşallah bebegim gelip o boşluğu dolduracak :)
ama evimle ilgileniyorum şimdi çalışırken hep bir dağınıklık vardı ertelediğim vakitsizlikten şimdi düzen geldi resmen onu sevdim :)
ben eskiden değilde şimdi evde olmayı istiyorum. Bebişlerden sonra insan evde olmak istiyor. Ama onlarsız aslaaaaaaaaa
selam kızlar... geçen pazar karnımda sertlikten dolayı hastaneye gitmiştim... buraya da ayrıntıları yazdım bilen bilir.... o sertlikler erken doğum sancısıymış.... dikkat edin kızlar.... bebek dayanıyo gibi, ymuruk gibi sertlikleri dikkate alın... elinizi koyduğunuzda toplanma hissi oluyo... mutlaka doktora gidin ihmal etmeyin... beni o gece haastanede tuttular... iğne ve serum verdiler... magnezyum başlattı doktor...
dünden beri yine var... insanın bu sertlikleri tanımlaması çok zor gerçekten, dikkatli olun... gaz sancısı mı kıyafet mi sıkıyo yoksa psikolojik mi derken kötü bi gece geçirdim... kk.da araştırdım... 26. haftasında sancıları başlayanlar çok... hatta bu sertlikleri tanımlayamayıp çocuğunu kaybedeler var... ve tabiki erken doğum yapanlar... insan çok endişeleniyo...
bana doktorun dediğine gelince aradım bibuçuk 2 litre su iç uzan dedi... geçmezse gel dedi... ama 900 gr anca içebildim henuz... uzanıyorum....
bende çok oluyor sertleşme, gerilme karnımın üst kısımlarında. doktor olabilir demişti ama gittiğimde ayrıntılı olarak anlatayım. böyle okuyunca korkuyorum.
Gulsum gecmis olsun canim. Dikkat et.
Ama bu gögüs ucu ile oynama olayini anlamadim ben :26:
anlarsın işte bebişkom ya... utandırma şimdi :92:
yine bilmeyenler için arkadaşlar süt gibi bişi akmaya başlıyo yavaş yavaş... o sütü sağmak ya da sıkmak erken doğum nedeniymiş... benimki sağmak ya da sıkmak değil, oynanmayla alkalı...
bende çok oluyor sertleşme, gerilme karnımın üst kısımlarında. doktor olabilir demişti ama gittiğimde ayrıntılı olarak anlatayım. böyle okuyunca korkuyorum.
haa tamam tamam anladim :)
ben çıkıyorum kızlar görüşürüüüüüüüüüüüüüz
he ona göre uslu durun siz de... ege yasakladı zaten kocişlerimize yaklaşmayı
haha. Benim kocis dinlemez onu:)
dinleyen çok azdır herhalde :)haha. Benim kocis dinlemez onu:)
ben geçenlerde mayıs annelerini okumuştum.... onlar çoktan kardeş olduk biaz zaten yazmışlardı... çok güldümmm
dinleyen çok azdır herhalde :)
nasılsınız arkadaşlar nasıl gidiyor aranıızda hipotroidi olan varmı yane gebelik öncesindede buarada dün doktora gittim oğluşumu gördüm şükürler olsun oksijen alması damar sayıları hepsi normal bir tek yüzünü göstermedi şehzadem troid hormonlarımda çok normal çıktı şimdi sırada 50 gr şekeryüklemesinde çok mu mide bulandırıyo bu yüklemede içirilen glikoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?