2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar merhaba
pazar gunu bir arkadasimin kizinin dogumgunu ,yasini dolduruyor. ona hediye alayim diye c&a magazasina gittim veee super seyler vardi 9 liraya kazaklar kadife pantolonlar...
ben de kizima aldim kisin giyer diye. bi bakn isterseniz cunku biz kislik kiyafetlerini alirken indirimden hic yararlanamayacagiz

evet canım benimkinin nedeni buydu... göğüs ucuyla oynanmaası... fazla hareket az sıvı alımı ve magnezyum eksikliği de sebep olabiliyomuş....

bende çok oluyor sertleşme, gerilme karnımın üst kısımlarında. doktor olabilir demişti ama gittiğimde ayrıntılı olarak anlatayım. böyle okuyunca korkuyorum.

gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sana muhtacım gözümde nursun başımda tacsın muhtacımmmmm

Ağam yaaa moral kaynağısın walla, sen hep burda ol moral ver bizeee

Evde olunca evin havası nasıl değişiyor di mi, keyifli keyifli oohhhh :) misss.. hele bebek gelince şimdi işi bile hatırlamazsın

ben eskiden değilde şimdi evde olmayı istiyorum. Bebişlerden sonra insan evde olmak istiyor. Ama onlarsız aslaaaaaaaaa

Efet çocuk olmadan çok sıkılır insan. Ya da çalışmayan bi sürü arkadaşın olacak, git gel yakınında onlarla vakit geçireceksin..

Canımmmmmmm çok geçmiş olsunnn... Bende de var aynı şey, doktora söyledim rahim ağzın kapalı hiçbişey yok normaldir dedi gönderdi..
Senin erken doğum sancısı olduğunu nereden anladılar? Nst'ye falan mı bağladılar? olmadı ben de söyliyim bağlasın beni bir dahaki gidişimde..

egeeeeeeee ben gne aynıyım yaa şişim öldüm bugün nasıl geçer buuu

bende çok oluyor sertleşme, gerilme karnımın üst kısımlarında. doktor olabilir demişti ama gittiğimde ayrıntılı olarak anlatayım. böyle okuyunca korkuyorum.

Ben de duyunca korkuyorum Birce walla Adam da bişey yok normal diyince üsteleyemedim de geçen gidişimde.. Prof. olunca da böyle başından savıyor işte..

Gulsum gecmis olsun canim. Dikkat et.
Ama bu gögüs ucu ile oynama olayini anlamadim ben :26:

anlarsın işte bebişkom ya... utandırma şimdi :92:
yine bilmeyenler için arkadaşlar süt gibi bişi akmaya başlıyo yavaş yavaş... o sütü sağmak ya da sıkmak erken doğum nedeniymiş... benimki sağmak ya da sıkmak değil, oynanmayla alkalı...

haa tamam tamam anladim :)

benim kasıkta sertlik bazen sadece sol taraf yumruk gibi bazen göbek altında bi ağırlık falan oluyodu.. korkutmak için anlatmıyorum kızlar, bilinçli olalım diye... ne our ne olmaz haberimiz olsun....

Canımmmmmmm çok geçmiş olsunnn... Bende de var aynı şey, doktora söyledim rahim ağzın kapalı hiçbişey yok normaldir dedi gönderdi..
Senin erken doğum sancısı olduğunu nereden anladılar? Nst'ye falan mı bağladılar? olmadı ben de söyliyim bağlasın beni bir dahaki gidişimde..[/QUOTE]

sağol canım... evet nst.ye bağladılar...

nasılsınız arkadaşlar nasıl gidiyor aranıızda hipotroidi olan varmı yane gebelik öncesindede buarada dün doktora gittim oğluşumu gördüm şükürler olsun oksijen alması damar sayıları hepsi normal bir tek yüzünü göstermedi şehzadem troid hormonlarımda çok normal çıktı şimdi sırada 50 gr şeker yüklemesinde çok mu mide bulandırıyo bu yüklemede içirilen glikoz

Gözün aydin canim. Benimde hyper troidim vardi gebelikde cikmisti sonra kendiliginden gecti jodlu seyleri kesdikden sonra.
Seker konusundada bisi diyemiycem bende daha yaptirmam lzim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…