2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben geldimm

bugün sabahtan beri geziyom, sonunda siyatiğim tuttu zor attım kendimi eve..
ya gittim kendime hamile pantalonu aldım kot hemide 20 liraya :)) çok mutlu oldum. Pahalı çok diye almıyodum süper denk geldi valla :)) tayt giymekten gına geldiydi yarın kontrole falan gitçem şeker yüklemesine onu giyerim artık

yaa korkuta yaa benimde oluyor uzanınca ama geçiyor hemen. Endişelendim şimdi.

ayyyyyyyyy şuna bak bunları kocalar giyse sokaga çıksa nolur acaba :d:d:d:d:d

Eki Görüntüle 146692
ohaaaaaaaa

off kizlar yemekden sonra cok sisiyorum daraldim iyice ya . Evde olmuyor isyerinde oluyo oturmakdan sürekli sanirim.
bende yaa evdeyken sanki hamile değilim.

haha. Benim kocis dinlemez onu:)
helal olsun size. Bende deli oluyorum sinirleniyorum böyle konuşunca sonra bana ne ise. Ne demek dinlemez bebeğin hayatı söz konusu. Yerim ben onun 5 dk zevkini yaa. Ben 9 ay eziyet çekicem beyefendi 5 dk zevk alcak. Bana uymaz
9 ay elini süremez bana

cnm korkulacak bişey yok glikoz çokta kötü değil şerbet içiyorsun..

güle güle giy cnm bende kot aldım 20 tl lcw de okadar zaten..

EGE kiz ben seni dinlemez dedim . Ben dersem dinliyo:) Ama ben yasak koymadim sadece ilk 3 ay yasak vardi simdi kaldirdim . Zaten doktorda kendini iyi hissettigin sürece bisi olmaz dedi.

Evet kotlar gercekden pahali kizlar. Ama tayt soguk oldugu icin aldim iki tane 40 € dan basliyo burda zaten. Yeter simdilik önümüz yaz daha koay olur .

Evet kotlar gercekden pahali kizlar. Ama tayt soguk oldugu icin aldim iki tane 40 € dan basliyo burda zaten. Yeter simdilik önümüz yaz daha koay olur .

orda daha pahalıdır (orası neresi hatırlamıyomda) burda çok çok daha ucuz tekstil yurt dışına göre. burda üretilip yurt dışına dağıtılıyo çünkü. Toptan fiyatı 9,00 tl se bazı yer 180,00 tl ye bile satıyo.. 20,00 tl bulunca sevindim valla. taytlarda 10,00 tl falan burda..

güle güle giy cnm bende kot aldım 20 tl lcw de okadar zaten..

ya lc den aldığın kotla rahat ettin mi Ege ben rahat edemedim, kızımdaki kotum çok güzeldi bu ikidebir düşüyor sinir oldum.. Bide kotu 2 ay önce falan aldım,kilo alrım diye de çok sıkı almadım ama hala bol, anlamadım Lc nin kotlarından mı ne, hala geniş geliyor meret..

x-raydan geçmeyin radyasyon veriyor......

aaa wallaa çok mu acaba ben çok geçtim :S bu arada Ege siz az kilo alanlara kkızıyomusunuz öle bişi duydum ben 23 haftadayım 5-6kilo falan aldım nasıl :)) çocuk 409-415 gr dı ama en son ii gibi dimi?
nezamandır düzenli takip edemiyorum işten çıkcam son günlerim ondan giremiyorum ama en kısa zamanda devamlı gircem merak ediyorum bebeklerinizi öptüm hepinizi

aslında eşler bu konuda anlayışlı olsalar ne güzel olur onlarıda anlıyoruz ama artık ağırlaşmaya başladık

benim eşim bu konuda tekkk. Hakkını ödeyemem. 2. çocuğum ikisinde de aynı hatta herzaman derki karşılıklı istek önemlidir.
10 yıllık evliyim allah bozmasın ilk gün gibi anlayışlı..

Valla tabi bunlar kişisel tercihler ama benim kocamda böyle bir konuda bana ısrarcı olsa kafasını kırarım onun valla... çocuk sadece benim çocuğum mu, ben her sabah iğne yapayım kendime (kemik erimesi yapmasına ve zaten bende d vitamini eksikliğine bağlı kemikler zayıf olmasına rağmen).. 3 ay yatayımm, bu kadar eziyetini çekeyim oda bana ısrar etsin... pes valla.. onu varya naparım ya... Zaten ben erkekleri de anlamıyorum, benim kocamda zaten çok mu duygusal ne benden çok korkar, utanır falan... anlamadım biz mi garibiz...

hea ege dün askıda kaldı sorum..x-ray olayı.. Ya ben internette gazetede falan zararsız diye okudum hep.. anlık bişi bide yani ne biliyim radyasyon yayıyoda bilgisayar karşısında eminim daha çok alıyorumdur. hatta tv + bilgisayar.. geçmiyom yinede hergün geçiyom çünkü normalde. Ama kafama takıldı ne biliyim..

lcw aldığım kumaş pantalon hala bol hala bol inanın yanlarından evde pens atmaktan bel falan kalmıyor bide kumaşları çok çabuk kırışıyor yane arabayla bi davete gideyim dizleri arkaları kırış kırış oluyor hamile pantalonu şans galiba bitanede dışardan kot aldım çok rahatsız edici eşortman eşortman hamilelik bitince hepsini atıcam :)

lcw'nin bütün pantalonları geniş kesim ve çabuk bolarıyor. ben de kumaş aldım ordan ben kilo aldıkça o bol geliyor:)))

benimde öyle sorun var öykümcüm. Ssanırım düşük bel gibi yapmışlar ya ondan

evet az kilo alanlara kilo konuşanlara kızıyoruz. çünkü 15 kilo aldım:) ama senin gibi olan arkadaşlarda var. Bekleriz cnm herzaman bebişinede maşallah

:)) benim eşim çok anlayışlı bu konuda. Zaten tedaviyle hamile kaldım. Benden daha çok korkuyor bebeğe bir şey olur diye, en başından kendi kendine koydu yasağı:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…