benim eşim bu konuda tekkk. Hakkını ödeyemem. 2. çocuğum ikisinde de aynı hatta herzaman derki karşılıklı istek önemlidir.
10 yıllık evliyim allah bozmasın ilk gün gibi anlayışlı..
valla tabi bunlar kişisel tercihler ama benim kocamda böyle bir konuda bana ısrarcı olsa kafasını kırarım onun valla... çocuk sadece benim çocuğum mu, ben her sabah iğne yapayım kendime (kemik erimesi yapmasına ve zaten bende d vitamini eksikliğine bağlı kemikler zayıf olmasına rağmen).. 3 ay yatayımm, bu kadar eziyetini çekeyim oda bana ısrar etsin... Pes valla.. Onu varya naparım ya... Zaten ben erkekleri de anlamıyorum, benim kocamda zaten çok mu duygusal ne benden çok korkar, utanır falan... Anlamadım biz mi garibiz...
lcw aldığım kumaş pantalon hala bol hala bol inanın yanlarından evde pens atmaktan bel falan kalmıyor bide kumaşları çok çabuk kırışıyor yane arabayla bi davete gideyim dizleri arkaları kırış kırış oluyor hamile pantalonu şans galiba bitanede dışardan kot aldım çok rahatsız edici eşortman eşortman hamilelik bitince hepsini atıcam :)
hea ege dün askıda kaldı sorum..x-ray olayı.. Ya ben internette gazetede falan zararsız diye okudum hep.. Anlık bişi bide yani ne biliyim radyasyon yayıyoda bilgisayar karşısında eminim daha çok alıyorumdur. Hatta tv + bilgisayar.. Geçmiyom yinede hergün geçiyom çünkü normalde. Ama kafama takıldı ne biliyim..
bende rahat edemedim ya, giyiyorsun iyi gibi, sonra bir bollaşıyor anlamadım bende..
valla zararlı diye duydum. Ben geçmiyorum zaten geçirmiyorlarda güvenliktekiler. Bence geçme
aynen valla. benden daha çok düşünüyor. ilk günden koydu yasağı kendi kendine:))
benimde öyle sorun var öykümcüm. Ssanırım düşük bel gibi yapmışlar ya ondan
evet az kilo alanlara kilo konuşanlara kızıyoruz.çünkü 15 kilo aldım:) ama senin gibi olan arkadaşlarda var. Bekleriz cnm herzaman bebişinede maşallah
öyküm sanırım biz garibiz. Yada bu bayanlar evlenmiş hemen hamile kalmış tadı damaklarında kalmış:))))))))))))) biz doyduk anacım
uçağa binme durumum olmadı:)))))))))))havaalanında yiyosa geçme döve döve geçiriyolar valla :)))
hee pardon ben yanlış anlamışım demek :)) ege gülsüm çıkmış soramadım gülsm ün bahsettiği erken doğum karnımda çocuk sanki gerilmişde poposunu yada biyannı dayamış gibi çıkıyo biyandan onumu dediki ben mutlu oluıyorum öle gerilince hissediyorum bebeğimi diye ama bahsettiği bumuydu acaba bende 3-4 kez oldu :18:yatınca :s
hea ege dün askıda kaldı sorum..x-ray olayı.. Ya ben internette gazetede falan zararsız diye okudum hep.. anlık bişi bide yani ne biliyim radyasyon yayıyoda bilgisayar karşısında eminim daha çok alıyorumdur. hatta tv + bilgisayar.. geçmiyom yinede hergün geçiyom çünkü normalde. Ama kafama takıldı ne biliyim..
valla zararlı diye duydum. Ben geçmiyorum zaten geçirmiyorlarda güvenliktekiler. Bence geçme
yani tabi gençler canım ondandır.. Bizde ilkinde yasaklamadık ama çok minimuma indi.. Olmadı, içimize sinmedi yani.. Bizde yeni evliydik o zaman... Ama tabi doktorlar yasaklamıyor, belki de öylesi daha iyidir ne bilem ben.. Kadın da istiyorsa tamam da, istemezse de bence olmaması gerekir..
bende geçmiyorum... Ceple falanda uzun süre konuşmuyorum zaten..
canım dün de yazmıştım ama görmedin galiba. ben ilk hamile kaldığımda sormuştum doktoruma, 1 milyon kere geçmen lazım zararlı olması için demişti. olmazmış bir şey
ceple çok konuşuyorum :))))))))))) hemde bedava günler de telefon patlıycak gibi oluyor
canım dün de yazmıştım ama görmedin galiba. Ben ilk hamile kaldığımda sormuştum doktoruma, 1 milyon kere geçmen lazım zararlı olması için demişti. Olmazmış bir şey
valla benim kocam yasakladı çok kızıyor... Kulaklıkla falan konuşturuyor.. Hatta ev telefonu da telsiz ya onu bile uzun tutunca kızıyor.. Internete de u kadar girdiğimi bilse çok kızar..
bende sevmiyorum lc yi çocuklar içinde hep aynı şeyler ucuz ama hep aynı model renk desen herşey 0 yıl önceki şeyler .
hadi yaa iyi ozaman bidaha kaçmayız:)))))))
ben bugun çok gergin ve sinirliyim. Niye ki:))
eşimede telefonu suratına kapadım:) yoğunum dedi bende bi sen çalışıyorsun zatendedim kapattım. Ortada sebep yokken. çok sinirliyim herşey batıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?