2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benim eşim bu konuda tekkk. Hakkını ödeyemem. 2. çocuğum ikisinde de aynı hatta herzaman derki karşılıklı istek önemlidir.
10 yıllık evliyim allah bozmasın ilk gün gibi anlayışlı..

aynen valla. benden daha çok düşünüyor. ilk günden koydu yasağı kendi kendine:))

öyküm sanırım biz garibiz. Yada bu bayanlar evlenmiş hemen hamile kalmış tadı damaklarında kalmış:))))))))))))) biz doyduk anacım

bende rahat edemedim ya, giyiyorsun iyi gibi, sonra bir bollaşıyor anlamadım bende..

valla zararlı diye duydum. Ben geçmiyorum zaten geçirmiyorlarda güvenliktekiler. Bence geçme

aynen valla. benden daha çok düşünüyor. ilk günden koydu yasağı kendi kendine:))

benimkide koydu yasak, zaten ilk üç ay yasaktı da.. Hatta bana dedi ki çok mide bulantılarım vardı ya, kokulara karşı falan, bazı hamileler kocalarının kokusundan bile tiksinirmiş, öyle bişey varsa ben içerde yatarım nolur söyle falan dedi.. Çok anlayışlıdır benimki de..

hee pardon ben yanlış anlamışım demek :)) Ege gülsüm çıkmış soramadım gülsm ün bahsettiği erken doğum karnımda çocuk sanki gerilmişde poposunu yada biyannı dayamış gibi çıkıyo biyandan onumu dediki ben mutlu oluıyorum öle gerilince hissediyorum bebeğimi diye ama bahsettiği bumuydu acaba bende 3-4 kez oldu :18:yatınca :S

öyküm sanırım biz garibiz. Yada bu bayanlar evlenmiş hemen hamile kalmış tadı damaklarında kalmış:))))))))))))) biz doyduk anacım

Yani tabi gençler canım ondandır.. Bizde ilkinde yasaklamadık ama çok minimuma indi.. olmadı, içimize sinmedi yani.. bizde yeni evliydik o zaman... ama tabi doktorlar yasaklamıyor, belki de öylesi daha iyidir ne bilem ben.. Kadın da istiyorsa tamam da, istemezse de bence olmaması gerekir..

havaalanında yiyosa geçme döve döve geçiriyolar valla :)))
uçağa binme durumum olmadı:)))))))))))

bebk geriliyormuş erken doğum belirtisiymiş. Göğüs ucu ile oynanmış ve ilişkiye giriş kasılmaları başlamış cnm..

canım dün de yazmıştım ama görmedin galiba. ben ilk hamile kaldığımda sormuştum doktoruma, 1 milyon kere geçmen lazım zararlı olması için demişti. olmazmış bir şey

Ne bilem ben. Ben bilmem beyim bilir.

canım dün de yazmıştım ama görmedin galiba. ben ilk hamile kaldığımda sormuştum doktoruma, 1 milyon kere geçmen lazım zararlı olması için demişti. olmazmış bir şey

dimi ya bencede öle ama ne biliyim güvenlikteki kız öyle bi kızdı ki bana kendimi suçlu hissettim çok :))) du yarın gidince bende bi soriim doktora

ceple çok konuşuyorum :))))))))))) hemde bedava günler de telefon patlıycak gibi oluyor

Valla benim kocam yasakladı çok kızıyor... kulaklıkla falan konuşturuyor.. Hatta ev telefonu da telsiz ya onu bile uzun tutunca kızıyor.. İnternete de u kadar girdiğimi bilse çok kızar..

canım dün de yazmıştım ama görmedin galiba. Ben ilk hamile kaldığımda sormuştum doktoruma, 1 milyon kere geçmen lazım zararlı olması için demişti. Olmazmış bir şey

hadi yaa iyi ozaman bidaha kaçmayız:)))))))
ben bugun çok gergin ve sinirliyim. Niye ki:))
eşimede telefonu suratına kapadım:) yoğunum dedi bende bi sen çalışıyorsun zatendedim kapattım. Ortada sebep yokken. çok sinirliyim herşey batıyor

valla benim kocam yasakladı çok kızıyor... Kulaklıkla falan konuşturuyor.. Hatta ev telefonu da telsiz ya onu bile uzun tutunca kızıyor.. Internete de u kadar girdiğimi bilse çok kızar..

amaninnnn her zaralı şey bende
neyse bacılar ben kaçar. Yarın görüürz artık

bende sevmiyorum lc yi çocuklar içinde hep aynı şeyler ucuz ama hep aynı model renk desen herşey 0 yıl önceki şeyler .

yani ben kenidme ev için eşofman tshirt falan alıyorum, Aslı ya da tshirt bazen ama başka da bişi alamıyorum..eski kalitesi yok, eskiden bir penye alırdın 5 sene giyerdin, şimdi çok bozdu...

oluyo öle bazen boşver bugünde böle çeksinler seni :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…