hadi yaa iyi ozaman bidaha kaçmayız:)))))))
ben bugun çok gergin ve sinirliyim. Niye ki:))
eşimede telefonu suratına kapadım:) yoğunum dedi bende bi sen çalışıyorsun zatendedim kapattım. Ortada sebep yokken. çok sinirliyim herşey batıyor
hadi yaa iyi ozaman bidaha kaçmayız:)))))))
ben bugun çok gergin ve sinirliyim. Niye ki:))
eşimede telefonu suratına kapadım:) yoğunum dedi bende bi sen çalışıyorsun zatendedim kapattım. Ortada sebep yokken. çok sinirliyim herşey batıyor
Müjdeli haber aldım, paylaşıp işlerime devam edicem..
Bu çalıştığım mesailer bana prim + izin olara geri dönecekmiş...Çok mutlu oldum....
Bu çalıştığım mesailer bana prim + izin olara geri dönecekmiş...Çok mutlu oldum....
Ay canım sevindim senin adına...kız özledik seni..
çekerlerse iyidir oda sinirli gelirse vay halimize.oluyo öle bazen boşver bugünde böle çeksinler seni :)))
sanmam gaz vardıneden ki yoksa hamile misin?
belim ağrıyor artık 10 saat oldu oturalıhormonlardandırHer şeyin suçu onlar... Hafta sonu yaklaştı, yorulmuşsundur. Tüm gün oturuyorsun bir de, zor valla hamileyken sürekli oturmak. Ben bugün toplantıda 2-3 saat oturdum patlayacak gibi oldum. Insan strese giriyor.
müjdeli haber aldım, paylaşıp işlerime devam edicem..
Bu çalıştığım mesailer bana prim + izin olara geri dönecekmiş...çok mutlu oldum....
ay iyi bari emeğinin karşılığını alıcan en azından
:81: süper canım. doğuma yakın işe yarayacak en güzel iki şey izin ve para:)))
vavvvvvvvvvv süper sevindimmm. Senin izinle ilgili problemin yoktu prim olarak gelsin
bende kaçtım kızlar görüşürüz iyi bakın kendinize
oğluşum haketlendidünden beri çok az hareket etmişti,şimdi arka arkaya geliyor tekmeler nihayett:)))
hadi gözünaydın canım
uçağa binme durumum olmadı:)))))))))))
bebk geriliyormuş erken doğum belirtisiymiş. Göğüs ucu ile oynanmış ve ilişkiye giriş kasılmaları başlamış cnm..
ben bugün doktorumla görüştüm bu kasılmalar çok normal dedi.rahim kendini hazırlıyor günde 6-8 kez düzensiz aralıklarla olurmuş.ne zaman ki satte 4 kez ve daha fazla olursa o zaman önemlidir dedi.braxton hicks ismi.benimdebi kaç gündür karnımda bi tarafa poposunu dadyıp sertleşiyor 15-20 sn.de geçiyor.bende çok korktum ama endişelenmemem gerekiyomuş.
oykummmm canınnn ne ıstedı de yaptınnnnnnnnnn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?