2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Neden ki yoksa hamile misin?

hormonlardandır her şeyin suçu onlar... hafta sonu yaklaştı, yorulmuşsundur. tüm gün oturuyorsun bir de, zor valla hamileyken sürekli oturmak. ben bugün toplantıda 2-3 saat oturdum patlayacak gibi oldum. insan strese giriyor.

Müjdeli haber aldım, paylaşıp işlerime devam edicem..
Bu çalıştığım mesailer bana prim + izin olara geri dönecekmiş...Çok mutlu oldum....

oluyo öle bazen boşver bugünde böle çeksinler seni :)))
çekerlerse iyidir oda sinirli gelirse vay halimize.

neden ki yoksa hamile misin?
sanmam gaz vardı

belim ağrıyor artık 10 saat oldu oturalı

müjdeli haber aldım, paylaşıp işlerime devam edicem..
Bu çalıştığım mesailer bana prim + izin olara geri dönecekmiş...çok mutlu oldum....

vavvvvvvvvvv süper sevindimmm. Senin izinle ilgili problemin yoktu prim olarak gelsin

ay iyi bari emeğinin karşılığını alıcan en azından

:81: süper canım. doğuma yakın işe yarayacak en güzel iki şey izin ve para:)))

vavvvvvvvvvv süper sevindimmm. Senin izinle ilgili problemin yoktu prim olarak gelsin

Sağolun kızlarr, zaten kredi borcumuz vardı, prim lafını duydum ilaç gibi geldi...
Firmadan özel istemiş patronum, en hızlı bilgisayar kullanan eleman hamile, geceleri çalıştırıyoruz bi güzellik yapın diye..Çok mutlu oldum..
Neyse , kaytarmış olmayayım, ben işlere geri döneyim...Sevindim, sizle paylaşmak istedim..Hepinizi çok özledim..Öpüyorum..İyi akşamlar herkese...

uçağa binme durumum olmadı:)))))))))))

bebk geriliyormuş erken doğum belirtisiymiş. Göğüs ucu ile oynanmış ve ilişkiye giriş kasılmaları başlamış cnm..

ben bugün doktorumla görüştüm bu kasılmalar çok normal dedi.rahim kendini hazırlıyor günde 6-8 kez düzensiz aralıklarla olurmuş.ne zaman ki satte 4 kez ve daha fazla olursa o zaman önemlidir dedi.braxton hicks ismi.benimdebi kaç gündür karnımda bi tarafa poposunu dadyıp sertleşiyor 15-20 sn.de geçiyor.bende çok korktum ama endişelenmemem gerekiyomuş.

Evet onu bende okudum Kağan Kocatepe nin sitesindeydi sanırım. Evet normal de gülsüm arkadaşımızınki çok çok uzun sürdü de doktoru onun için endişe etti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…