2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy sanaa guldum sımdııı:):)) esım dıokı nıe guluon dedım komsumaaa:):):))ya ben bazen gırıom tvyı esım aLDI BENde pcye kaldımmm::):):):) gelır yerım sekerım nolcak 5 dkkaa... ya bende cnm ıstedıgı bı pastayı denedım bgn ama 2.ye husrann olduu :)

ya benimde dün yemeğe misafirlerim gelcekti ya, hiçbir şey istediğim gibi olmadı ... sinir oldum. hamilelik beni olumsuz etkiledi valla, hiçbişeyi beceremez oldum.. Gel ye canım, benimde kızım uyudu, eşimde maç seyretme ayağına uyuyor bende girdim nete canım sıkıldı..

bızımkıde aynı mac ızlemeye calısıyoo:))ya olurmu sen becerıklı hatunsunnn bence cok guzel olmusturr... ben bgn gıtmedım ıse ama ınan evde daha cok yorulmusum kalcalarım agrıdı:)))

bızımkıde aynı mac ızlemeye calısıyoo:))ya olurmu sen becerıklı hatunsunnn bence cok guzel olmusturr... ben bgn gıtmedım ıse ama ınan evde daha cok yorulmusum kalcalarım agrıdı:)))

Aslında evde iş bitmiyor canım.. hele bebek olunca görürsün, işe gidip dinlenmek istersin. Tabi evde olunca durmamışsındır sen iş yapmışsındır bir güzel..

Aslında evde iş bitmiyor canım.. hele bebek olunca görürsün, işe gidip dinlenmek istersin. Tabi evde olunca durmamışsındır sen iş yapmışsındır bir güzel..

9 da kalktım 1o esım gıttı bende erenkoy pazarına gıttım esofman almak ıcın eve gel temızlık yemek oldum valla. yrın olsunda ıste dınleneyımmm:):)):))

9 da kalktım 1o esım gıttı bende erenkoy pazarına gıttım esofman almak ıcın eve gel temızlık yemek oldum valla. yrın olsunda ıste dınleneyımmm:):)):))

Ooo sen baya alışveriş falan yapmışsın ondan canım, havada kötüydü bugün.. Evet sen yarın işyerinde dinlenirsin artık.. Ay yormasaydın kendini keşke dinlenseydin.

valla hava kotuydu ama gıttım:):))neyse haftasonu gelıuooo:):)

Ohh dinlenirsin artık, bugün hava kötüydü bende bütün gün uyudum ama yine uykum geldi.. Çok fena uyku bastırıyor artık bana ilk üç aydaki gibi.. yandık yani.. hadi sana iyi geceler ben yatayım bari..

Ohh dinlenirsin artık, bugün hava kötüydü bende bütün gün uyudum ama yine uykum geldi.. Çok fena uyku bastırıyor artık bana ilk üç aydaki gibi.. yandık yani.. hadi sana iyi geceler ben yatayım bari..

benı uyku ole etkılemıyor cnm ya allahtan yoksa napardım 6.3o ta kalkıyom zaten dayanamazdımm.ıyıgecelerrr cnmm allah rahhatlık versınnn

gece gece birileri var ne güzel.... ben çok kötüyüm bu akşam ya. midem berbat, aşırı halsizlik var. yediğim her şeyi çıkardım o biraz rahatlattı. Allahtan oğlum çok hareketli bu akşam iyice korkacaktım yoksa(

bluebottle, nasılsın canım? gündüz okuduğumda sen çıkmıştın. doktorun önemsememiş,ciddi bir şey olsa söylerdi. ferah tut gönlünü...

bircecim malesef gündüzleri giremiyorum bizim kurumun bağlantısı yüzünden tüm gün girmeye çalışıyorum var ya, ama olmuyor nedense..
çok sağolasın, bugün daha iyiyim. doktorun söylediklerini düşünüyorum, bebeğimin gramı herşeyi haftasıyla uyumlu, çokşükür 2lisi 3lüsü güzel.bir de kağan kocatepenin sayfasında tek arter tek başına olumsuz bi durumu göstermez diyor, o da içimi rahatlattı.. inşallah sapasağlam doğar bebişlerimiz...

benimde midem çok hassas, bebek bayağı baskı yapıyor ve akşamları bişey yememeye dikkat ediyorum, 2 gün önce öyle sancılandım ki ölüyorum sandım...
dünde uyku bastırdı öyle....uyudum kaldım, ama hiç halim yok, Allaha şükür bugün biraz daha iyiyim.

blue nasılsın canım, görüşemedim bu hafta hiçbirinizlede,
bi sorun yok inşallah?
bende yarın ayrıntılıya gidicem bi aksilik olmazsa,
geçen hafta iki kez gitmiştik de küçük hanım göstermemişti kendini..

sevindim canım iyi olmana. internette güvenilir sitelere bakmak lazım. çok fazla bilgi kirliliği var, her şeyden etkileniyoruz. bebek tedavisiyle uğraşırken çok etkilenirdim ben her okuduğumdan eşim de doktorum da çok kızıyordu bana.
sana da geçmiş olsun canım. ben de daha az yemeye özen göstereceğim artık. ciddi anlamda kötüydüm bu akşam...

canım ben de hiç giremedim forumda neler oldu hiç haberim yok malesef
ben salı detaylıya gittim bebeğim iyi maşallah organlarına herşeyine tek tek bakıldı sadece göbek kordonumuzda 3 damar yerine 2 damar varmış. kirli kan taşıyan damar çift olması gerekirken tekmiş. radyolog da doktorumuz da bi önemi olmadığını söyledi, radyolog ben hiç olumsuz bi vaka ile karşılaşmadım dedi, zaten bebeğin 2li 3lü testleri iyi miydi diye sordu. doktorumuz da sadece belki son haftalarda daha zayıf olablir dedi. beyin gelişimi vs iyi olsun da zayıflık hallolur onu dert etmiyorum. haftasına uyumlu hem günü hem kilosu. 454 gr olmuş oğluşum..21+3 iken. o gün internetten okuduklarım canımı sıktı ama bi daha bakmıcam :) kağan kocatepenin sayfası da rahatlattı beni..dua edelim birbirimize..unutmayalım...

sana da geçmiş olsun canım. ben de daha az yemeye özen göstereceğim artık. ciddi anlamda kötüydüm bu akşam...[/QUOTE]

bende bu aralar ciddi anlamda kötüyüm kızlar, hakkaten hiç halim dermanım yok,
hepimize dua ediyorum kolaylaşsın diye...

etmezmiyiz canım, hepiniz aklımdasınız...
dr un endişe edilecek birşey yok diyosa öyledir merak etme...
ben her duyduğumu soruyorum dr um çok kızıyor,
öyle olsa veya önemli olsa ben sana söylemezmiyim diye,
gerçekten bazen fazla evham yapıyoruz,
bazı şeyleri Allaha havale edip fazla irdelememek gerek...

iyi geceler kızlarr ben geldimm, kociş uyudu, ben uyuyamadım, midem ağzımdan çıkacak gibi nyeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…