geçmiş olsun canım. benim de midem berbat bu akşam((
sana da geçmiş olsn cnm. ya niye böyle oldu anlamadım, koca bi kaya var sanki göğüsle karın arasında, patlayacak gibiyim offffff
bende de aşırı şişkinlik vardı. bulanmaya başladı sonra. her akşam bir sıkıntı artık(
iyi gelebilir maden suyu. ben hiç içemiyorum...
içeyim bari.. ya birce benim kız deminden beri bi yere vuruyoama nere olduğunu anlamadım, ısrarla iç gıdıklayıcı bi şekilde vuruyo,aşağı doğru bi yer böyle, vurduğu anda içim bi hoş oluyo, huylandırıyo
aşağılara vurunca benim de aynı oluyor. aynen huylanıyorum ben de gıdıklanır gibi oluyor. bu akşam benimkininde tekmeleri daha netti. eşim de elini koyunca hissetti ilk kez:)
aşağı doğru tekme attığında dışardan pek hissedilmiyo, geçenlerde benimki hep sağ tarafa vuruyodu. akşam eşim koltuğa uzanmıştı, gittim yanına yattım, tv ye bakıyoduk, eli karnımda bu arada :) ben dalmışım tv ye,,, birden bebiş tam elinin olduğu yere öyle bi vurduki anlatamam. eşimi görmeliydin... anaammmm tepikliyooo diye bi bağırdı, gülmekten koptummm
ne hallere sokuyor bizi sıpalar. ben de sürekli göbeğim açık izliyorum aşağılara tekmelediğinde uzanıyorsam göremiyorum zaten ben alt tarafı, kocaman bir göbek olduğu için:))
gunaydın kızlar.
dun detaylı ıcın doktora gıttık saat 4:30 dan aksam 8e kadar bekledık.
yuzunu gostermedı hem ondan beklettı doktor hemde mıdesını goremıyorum dedı.
ben basladım mı aglamaya!!
nasıl sınırlerım bozuldu mıdesı mı olusmamıs anlayamadım sızı dedım.Sonra yok mıdesı olusmus ama yutmada bı sıkıntı olabılır yarımlık olabılır sız bıraz gezının 15 dk sonra tekrar alayım sızı dedı.
esımle ben gezındık bıseyler atıstırdım sankı cocgun mıdesı oyle doluyormus gıbı ama o ankı durumumu anlatamam mantık kalmadı bende ne yapacagımı bılemedım..
sonra tekrar gırdık tekra yok dolu degıl mıdesı dedı.Bende o zaman bulundugumuz durumun rısk durumu nedır dıye sordum.Endıselenmeyın kuruntu yapmayın hemen rısk var demıyorum sıze bu olabılır dıye cevırdı.Esım ne yapmalıyız olusması bu donem mı olur sonra mı bekleyelım mı dedı.Bu sefer doktor aslında olusması lazım ama gorunmuyor mıdenın dolu olması lazım , lutfen benı anlayın rapora gormedıgım bı sey yazamam carsamba tekrar gelın ıstersenız bekleyın dedı.Bız gene dısarı cıktık korıdorda oyalandık o sırada pat raporu elımıze verdıler.Ne bu dedık basından atar gıbı sınır tepede benım gozyaslarım akıyo yagmur gıbı esım daha sakındı allahtan.Sonra tekrar gırdık ıste gordum mıdesı burada dolmus dedı.O an elımde olsa bogacaktım kadını bıze desekı bu tarz olabılır anlayacagım ama aptal goremedım yok eksık konusuyor.
neyse yanı stres dolu bı 3 saat yasadık allahım kımselere yasatmasın boyle ıfade ozurlu doktorlara dusurmesın
sımdı detaylıdan hıc bısey anlamadım benı bu doktor tatmın etmedı tekrar gıtmek ıstıyorum ama yavvrum zaten dun 3 defa ultrasona maruz kaldı etkılenır mı ?bugun kendı doktorumu arayıp soracagım bakalım o ne dıyecek?(detaylı ıcın baska bı doktora gıtmıstım)
günaydın güzel anneler , anne adaylarıı
gunaydın kızlar.
dun detaylı ıcın doktora gıttık saat 4:30 dan aksam 8e kadar bekledık.
yuzunu gostermedı hem ondan beklettı doktor hemde mıdesını goremıyorum dedı.
ben basladım mı aglamaya!!
nasıl sınırlerım bozuldu mıdesı mı olusmamıs anlayamadım sızı dedım.Sonra yok mıdesı olusmus ama yutmada bı sıkıntı olabılır yarımlık olabılır sız bıraz gezının 15 dk sonra tekrar alayım sızı dedı.
esımle ben gezındık bıseyler atıstırdım sankı cocgun mıdesı oyle doluyormus gıbı ama o ankı durumumu anlatamam mantık kalmadı bende ne yapacagımı bılemedım..
sonra tekrar gırdık tekra yok dolu degıl mıdesı dedı.Bende o zaman bulundugumuz durumun rısk durumu nedır dıye sordum.Endıselenmeyın kuruntu yapmayın hemen rısk var demıyorum sıze bu olabılır dıye cevırdı.Esım ne yapmalıyız olusması bu donem mı olur sonra mı bekleyelım mı dedı.Bu sefer doktor aslında olusması lazım ama gorunmuyor mıdenın dolu olması lazım , lutfen benı anlayın rapora gormedıgım bı sey yazamam carsamba tekrar gelın ıstersenız bekleyın dedı.Bız gene dısarı cıktık korıdorda oyalandık o sırada pat raporu elımıze verdıler.Ne bu dedık basından atar gıbı sınır tepede benım gozyaslarım akıyo yagmur gıbı esım daha sakındı allahtan.Sonra tekrar gırdık ıste gordum mıdesı burada dolmus dedı.O an elımde olsa bogacaktım kadını bıze desekı bu tarz olabılır anlayacagım ama aptal goremedım yok eksık konusuyor.
neyse yanı stres dolu bı 3 saat yasadık allahım kımselere yasatmasın boyle ıfade ozurlu doktorlara dusurmesın
sımdı detaylıdan hıc bısey anlamadım benı bu doktor tatmın etmedı tekrar gıtmek ıstıyorum ama yavvrum zaten dun 3 defa ultrasona maruz kaldı etkılenır mı ?bugun kendı doktorumu arayıp soracagım bakalım o ne dıyecek?(detaylı ıcın baska bı doktora gıtmıstım)
Günaydınnnnnnn :)
fıstıkkk gunaydınnnn napıo ıdıl hanmmm... cılek ben bnm kızı anladım anası yorgun olunca hıccccc tepıklemıyooo ancak dınlenınce tepıklıyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?