2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydııııııııııııın şeker anneciklerrr. bugün çokçok rahatım dünki şişkinliğimi bi şekilde dün geçirdim o kadr rahatladım ki anlatamam erkenden de yattım şimdi bomba gibiyim şüküüüürrrrrrrrrrrrrr

ben hep oykumle aynı sanıyorum hande hanımı:))::)bak ben sana dedım sen benı 1 gun sonradan takıp edıyosunnn aksama cok kotu tekmelıycek dıye:):)

ayyy hava ne kadar kotu yaaa tam uyuncak havaaaa

dogru dedınız kızlar endıse ultrasondan daha fazla zarar verır galıba tekrar gıdecegım avrupa yakasında oturuyorum mecıdıyekoyde onerebılecegınız doktor varsa bu yakada detaylı ultrason ıcın

ben hep oykumle aynı sanıyorum hande hanımı:))::)bak ben sana dedım sen benı 1 gun sonradan takıp edıyosunnn aksama cok kotu tekmelıycek dıye:):)

burdada hergün kar yagıyo sabah bi kalktık gene kar yagmış gene arabayı temiizle pufff

dogru dedınız kızlar endıse ultrasondan daha fazla zarar verır galıba tekrar gıdecegım avrupa yakasında oturuyorum mecıdıyekoyde onerebılecegınız doktor varsa bu yakada detaylı ultrason ıcın

hakkında hayırlısı canım herşey yolundadır çok kafana takma bebikde rhat etsin

Ohhh çok sevindimm..

:))) efet söylemiştin sen :)) Gerçekten tamm uyanacak hava.. Allahtan bugün cuma.. Nerdesin sen iştesin di mi?

işteyım ıste cnmm. ayy cılek dun evde cok yorulmusumm valla sabah bıle kasıklarım agrıdı bıda hayatta yormam kendımı:)):)

Yorma arkadaşım yaaa, neden yapıyorsun iş güç. Aman nolur dikkat et..

rıza madazlıya gıden cok sanırım cnm bu formda

Ben de gittim, çok kısa bakıyor ama.. 10 dk. falan

yaa benim belim agrıyo çok akşamlarııı

birde aklıma gelmişken dün kayınvalidem ile msn görştük nevşehirdeki kızının yanında ayy bebikime takımlar zıbınlar falan almış bir yelek bi çeket falan ördürmüş ayy onları gösterince ben başladım aglamaya yaaaa bi tuhaf oldum görünce ben daha 1 çorap almadım kardan çıkamıyorum tek başıma çarşıya eşimde çalışıyo haftasonuda çok güzel bşeymiş yaaaaaa

Oyyy kıyamam sanaaa. Alırsın kuzummm çok vakit var daha.. Bayıldım kayınvalidelerine de, ne güzel özenmişler :)

Oyyy kıyamam sanaaa. Alırsın kuzummm çok vakit var daha.. Bayıldım kayınvalidelerine de, ne güzel özenmişler :)

Allah razı olsun iyidir canım severim oda beni sever... ben burdan bişey almayı düşnmüyorum bi önümüzdeki ay çanta yaparım ona koymak için acil lazım olanları alıcam burda herşey 3-4 katı hemde ii değil canım osmaniyeden alacam herşeyini. birde zoruma giden benim kendi annem bebeğimi bil sormazken kayınvalideden görünce içime koydu birazda

birde kayınvalidemde ne maaş var ne bir yerden geliri işde çocukları gelinleri ne verirse öle alma dedim etme dedim ama almış

Son düzenleyen: Moderatör:

bosverrrrrrrrr cnm yaa kayınvalıdende kotu olsa napardınn bıde ole dusun.. enazından onlarr torunlarınaaa bısı alıyorlarrr....

bosverrrrrrrrr cnm yaa kayınvalıdende kotu olsa napardınn bıde ole dusun.. enazından onlarr torunlarınaaa bısı alıyorlarrr....

evt çok şükür öle düşünüyorum zaten görümceler fln örüyo bişilerde alılar biliorum .. eltilerde öle... bi sıknıtım yok hiçbiri ile... bende görümce elti çok 12 kardeşler benim eşimler 6 kız 6 erkekler ben sondan 2. gelinim battaniye falan örmeye başlamış kimiside annemse bana telefonunu faturalı yap diyo ...neyse yaaa kapatıyım bu mevzuyu açtıkça kötü oluyorum

cnmm çok geçmiş olsun önemli bişey olmamasına sevindim. Canından can gitmiştir. Ama şükür sonu güzel olmuş...allah korku yaşatmasın kimseye:)

annende valla hem konusmucam hemde faturalı ıyıymıs cnmmm...aman cnm sağ salım alalımda kucagımıza bebıslerı kıyafet bısı deıl....

Günaydın 12 ayın en güzel anneleri......
Ben çok enerji patlaması yaşıyorum kahvaltı yapalım arada yazarım...
Sizi çokkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…