Canımmmmmmmm günaydınnnnnn :)
Öykümünki İdil Mira, benimki Hande Mira :) çok benziyor isimleri karıştırman çook normal :)
Dün akşam bol bol tepikledi yatağa yattığımda Miracık, aklıma sen geldin :)
Aynen benim de işteyken tık yok, eve gidip dinlendiğimde hareket etmeye başlıyor , aynıyız biz arkadaşım seninle zaten yaa :)
burdada hergün kar yagıyo sabah bi kalktık gene kar yagmış gene arabayı temiizle pufffben hep oykumle aynı sanıyorum hande hanımı:))::)bak ben sana dedım sen benı 1 gun sonradan takıp edıyosunnn aksama cok kotu tekmelıycek dıye:):)
ayyy hava ne kadar kotu yaaa tam uyuncak havaaaa
dogru dedınız kızlar endıse ultrasondan daha fazla zarar verır galıba tekrar gıdecegım avrupa yakasında oturuyorum mecıdıyekoyde onerebılecegınız doktor varsa bu yakada detaylı ultrason ıcın
günaydııııııııııııın şeker anneciklerrr. bugün çokçok rahatım dünki şişkinliğimi bi şekilde dün geçirdim o kadr rahatladım ki anlatamam erkenden de yattım şimdi bomba gibiyim şüküüüürrrrrrrrrrrrrr
ben hep oykumle aynı sanıyorum hande hanımı:))::)bak ben sana dedım sen benı 1 gun sonradan takıp edıyosunnn aksama cok kotu tekmelıycek dıye:):)
ayyy hava ne kadar kotu yaaa tam uyuncak havaaaa
Ohhh çok sevindimm..
:))) efet söylemiştin sen :)) Gerçekten tamm uyanacak hava.. Allahtan bugün cuma.. Nerdesin sen iştesin di mi?
dogru dedınız kızlar endıse ultrasondan daha fazla zarar verır galıba tekrar gıdecegım avrupa yakasında oturuyorum mecıdıyekoyde onerebılecegınız doktor varsa bu yakada detaylı ultrason ıcın
işteyım ıste cnmm. ayy cılek dun evde cok yorulmusumm valla sabah bıle kasıklarım agrıdı bıda hayatta yormam kendımı:)):)
rıza madazlıya gıden cok sanırım cnm bu formda
rıza madazlıya gıden cok sanırım cnm bu formda
yaa benim belim agrıyo çok akşamlarııı
birde aklıma gelmişken dün kayınvalidem ile msn görştük nevşehirdeki kızının yanında ayy bebikime takımlar zıbınlar falan almış bir yelek bi çeket falan ördürmüş ayy onları gösterince ben başladım aglamaya yaaaa bi tuhaf oldum görünce ben daha 1 çorap almadım kardan çıkamıyorum tek başıma çarşıya eşimde çalışıyo haftasonuda çok güzel bşeymiş yaaaaaa
Yorma arkadaşım yaaa, neden yapıyorsun iş güç. Aman nolur dikkat et..
Ben de gittim, çok kısa bakıyor ama.. 10 dk. falan
Oyyy kıyamam sanaaa. Alırsın kuzummm çok vakit var daha.. Bayıldım kayınvalidelerine de, ne güzel özenmişler :)
Allah razı olsun iyidir canım severim oda beni sever... ben burdan bişey almayı düşnmüyorum bi önümüzdeki ay çanta yaparım ona koymak için acil lazım olanları alıcam burda herşey 3-4 katı hemde ii değil canım osmaniyeden alacam herşeyini. birde zoruma giden benim kendi annem bebeğimi bil sormazken kayınvalideden görünce içime koydu birazda
bosverrrrrrrrr cnm yaa kayınvalıdende kotu olsa napardınn bıde ole dusun.. enazından onlarr torunlarınaaa bısı alıyorlarrr....
gunaydın kızlar.
Dun detaylı ıcın doktora gıttık saat 4:30 dan aksam 8e kadar bekledık.
Yuzunu gostermedı hem ondan beklettı doktor hemde mıdesını goremıyorum dedı.
Ben basladım mı aglamaya!!
Nasıl sınırlerım bozuldu mıdesı mı olusmamıs anlayamadım sızı dedım.sonra yok mıdesı olusmus ama yutmada bı sıkıntı olabılır yarımlık olabılır sız bıraz gezının 15 dk sonra tekrar alayım sızı dedı.
Esımle ben gezındık bıseyler atıstırdım sankı cocgun mıdesı oyle doluyormus gıbı ama o ankı durumumu anlatamam mantık kalmadı bende ne yapacagımı bılemedım..
Sonra tekrar gırdık tekra yok dolu degıl mıdesı dedı.bende o zaman bulundugumuz durumun rısk durumu nedır dıye sordum.endıselenmeyın kuruntu yapmayın hemen rısk var demıyorum sıze bu olabılır dıye cevırdı.esım ne yapmalıyız olusması bu donem mı olur sonra mı bekleyelım mı dedı.bu sefer doktor aslında olusması lazım ama gorunmuyor mıdenın dolu olması lazım , lutfen benı anlayın rapora gormedıgım bı sey yazamam carsamba tekrar gelın ıstersenız bekleyın dedı.bız gene dısarı cıktık korıdorda oyalandık o sırada pat raporu elımıze verdıler.ne bu dedık basından atar gıbı sınır tepede benım gozyaslarım akıyo yagmur gıbı esım daha sakındı allahtan.sonra tekrar gırdık ıste gordum mıdesı burada dolmus dedı.o an elımde olsa bogacaktım kadını bıze desekı bu tarz olabılır anlayacagım ama aptal goremedım yok eksık konusuyor.
Neyse yanı stres dolu bı 3 saat yasadık allahım kımselere yasatmasın boyle ıfade ozurlu doktorlara dusurmesın
sımdı detaylıdan hıc bısey anlamadım benı bu doktor tatmın etmedı tekrar gıtmek ıstıyorum ama yavvrum zaten dun 3 defa ultrasona maruz kaldı etkılenır mı ?bugun kendı doktorumu arayıp soracagım bakalım o ne dıyecek?(detaylı ıcın baska bı doktora gıtmıstım)
evt çok şükür öle düşünüyorum zaten görümceler fln örüyo bişilerde alılar biliorum .. eltilerde öle... bi sıknıtım yok hiçbiri ile... bende görümce elti çok 12 kardeşler benim eşimler 6 kız 6 erkeklerben sondan 2. gelinim battaniye falan örmeye başlamış kimiside annemse bana telefonunu faturalı yap diyo ...neyse yaaa kapatıyım bu mevzuyu açtıkça kötü oluyorum
hosgeldınn ağammmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?