2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar
bu mübarek, güzel günde Allah eşim ve onun gibi iş arayan herkese hayırlı kapıalr açsın
hepimizin evlatlarını korusun
herkesin hayırlı duaları kabul olsun
aminnn

Son düzenleme:
Günaydın 12 ayın en güzel anneleri......
Ben çok enerji patlaması yaşıyorum kahvaltı yapalım arada yazarım...
Sizi çokkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin bende bugün gayet iyiyim:):):):)

günaydıııınnnn

cnm evde oluncada durulmuyokı oraya gıt buraya gıt:)evet ya onu hıc konusmadık rıza okadar ıyı ılgılenmedımı???

İlgilendi çok kibardı ama be ndetaylı diyince hakikaten detaylı bekliyordum, böyle 1 saat falan sürer gibi geliyordu. 10 dk.da bitti işimiz, şükür tabii sorun yoktu da erken bitti..

Boşver zuzum, senin artık kendi ailen var, bebeğin var, kocan var.. Onları düşün mutlu ol.. Annen de anne , bigün anlıycak hatasını.. Şimdi bi de hormonlardan çok hassasız ya..

Günaydın 12 ayın en güzel anneleri......
Ben çok enerji patlaması yaşıyorum kahvaltı yapalım arada yazarım...
Sizi çokkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmmmm

Oyyyy biz de seniiiiiiiiiiiiiiiiii :))) Afiyet bal şeker ossunnn

aman cnm bı sorun olmasın da erken bıtsın...

Kızlar üryani eriği diye bişey varmış. İlk kez duyuyorum, gebelikte kabızlığa çok iyi geliyormuş. Bilen var mı aranızda , mevsimi midir?
Canınız istemez şimdi di mi ben bunu böyle yazdım ama

ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN . İNŞALLAH TEZ VAKİTTE Bİ İŞ BULUR EŞİN.

bak nasıl yerin belli . valla dedim bu nerde . yarın çalışıyorum 4 e kadar kız. fark yok. akşam kankilerimle buluşucaz çocukluk arkadaşlarım hepimizin çocukları var hala görüşüyoruz bugun kızlar toplancak kocaları istemedik:)))))))
ondan mutluyum

hoşgeldin bende bugün gayet iyiyim:):):):)

/QUOTE]

canım günaydınnnn ... hepimiz iyi olalım aman mübarek günde allah herkesi mutlu etsin sağlık huzur ağız tadı versin...

Kızlar üryani eriği diye bişey varmış. İlk kez duyuyorum, gebelikte kabızlığa çok iyi geliyormuş. Bilen var mı aranızda , mevsimi midir?

ne oldugunu bilmiyorum ki canım çeksinD:

bilmiyorum ne olduğunu canım çekmedi valla.

kızlar nette sorun var yazamıyorum yazsam yollamakta sorun yaşıyorum. birazdan girerim tekrar...

bende bılmıyorum cnm nasıl bır erıkk. ama ben erık kurusu aldım kayısı yıyom ac karınla ıyı gelıyoo bıdee sebze yemek aksamları felan gayet faydalı benceeee

günaydın kızlar
biz geldik
herkes iyidir umarım

gözüme çarptı hemen yazayım
bağırsakları çalıştırmak için kivi birebir öyle erik felan aramyın
önceleri benimde kabızlık sorunum oluyordu kivi yiyordum ama düzenli değil şimdi hergün akşam bir kivi yiyorum rahat ettim valla
duphalac şurupla bile 3 günde bir iken şimdi hergün rahatım tavsiye ederim

süper görevvvv

Dün de manikür suyu hazırlama görevi verdim. Bi yapıyo çok soğuk bu su diyorum, bi hazırlıyo çok sıcak diyorum.. Sonra dedi ki Didem sen biliyor musun manikür yapmayı yoooo dedim koptu :)
Kızıyla konuşuyor sen annen gibi şımarık olma diye çok güldüm :)

günaydın hayırlı cumalar

Günaydın sana daaa....

bende bılmıyorum cnm nasıl bır erıkk. ama ben erık kurusu aldım kayısı yıyom ac karınla ıyı gelıyoo bıdee sebze yemek aksamları felan gayet faydalı benceeee

Bana ilaç dışında hiçbişey fayda etmiyor canım yaa, son çare bunu deniyim dedim çünkü sürekli ilaç almak istemiyorum artık , korkuyorum (

koptum yaaaaaaaaaaaaaaaa

Hoşgeldinizzz nasılsınn :)
Ben sabah aç karnına kivi yiyip su içiyorum sonra biraz bekleyim kayısı yiyip su içiyorum sonra 1 kaşık zeytinyağı içiyorum yine de bana mısın demiyor

Hoşgeldinizzz nasılsınn :)
Ben sabah aç karnına kivi yiyip su içiyorum sonra biraz bekleyim kayısı yiyip su içiyorum sonra 1 kaşık zeytinyağı içiyorum yine de bana mısın demiyor

iyiyim sanırım sıpa kızım biraz hareket etse daha iyi olucam
valla kivi beni çok rahatlattı
bu kadar tahmin etmiyordum ben
keşke önceden düzenli yeseymişim
herkesin bünyesi farklı işte bana da zaytinyağı fayda etmemişti
şimdi bi kahvaltı yapayım sonra görüşürüz

koptum yaaaaaaaaaaaaaaaa

Ben de çok güldüm :) Dün kurtlar vadisi gecesiydi bi de , uyuz olmuştur bana :))))

Afiyet olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…