- 22 Temmuz 2008
- 3.610
- 22
- 358
- 40
sen dün nerdeydin. özledim seni ben. Girmedin fazla.. Uyudun mu bir odada yine..
hoşgeldin bende bugün gayet iyiyim:):):):)Günaydın 12 ayın en güzel anneleri......
Ben çok enerji patlaması yaşıyorum kahvaltı yapalım arada yazarım...
Sizi çokkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmmmm
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar
bu mübarek, güzel günde Allah eşim ve onun gibi iş arayan herkese hayırlı kapıalr açsın
hepimizin evlatlarını korusun
herkesin hayırlı duaları kabul olsun
aminnn
cnm evde oluncada durulmuyokı oraya gıt buraya gıt:)evet ya onu hıc konusmadık rıza okadar ıyı ılgılenmedımı???
Allah razı olsun iyidir canım severim oda beni sever... ben burdan bişey almayı düşnmüyorum bi önümüzdeki ay çanta yaparım ona koymak için acil lazım olanları alıcam burda herşey 3-4 katı hemde ii değil canım osmaniyeden alacam herşeyini. birde zoruma giden benim kendi annem bebeğimi bil sormazken kayınvalideden görünce içime koydu birazda
birde kayınvalidemde ne maaş var ne bir yerden geliri işde çocukları gelinleri ne verirse öle alma dedim etme dedim ama almış
Günaydın 12 ayın en güzel anneleri......
Ben çok enerji patlaması yaşıyorum kahvaltı yapalım arada yazarım...
Sizi çokkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmmmm
İlgilendi çok kibardı ama be ndetaylı diyince hakikaten detaylı bekliyordum, böyle 1 saat falan sürer gibi geliyordu. 10 dk.da bitti işimiz, şükür tabii sorun yoktu da erken bitti..
Boşver zuzum, senin artık kendi ailen var, bebeğin var, kocan var.. Onları düşün mutlu ol.. Annen de anne , bigün anlıycak hatasını.. Şimdi bi de hormonlardan çok hassasız ya..
Oyyyy biz de seniiiiiiiiiiiiiiiiii :))) Afiyet bal şeker ossunnn
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN . İNŞALLAH TEZ VAKİTTE Bİ İŞ BULUR EŞİN.günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar
bu mübarek, güzel günde Allah eşim ve onun gibi iş arayan herkese hayırlı kapıalr açsın
hepimizin evlatlarını korusun
herkesin hayırlı duaları kabul olsun
aminnn
bak nasıl yerin belli . valla dedim bu nerde . yarın çalışıyorum 4 e kadar kız. fark yok. akşam kankilerimle buluşucaz çocukluk arkadaşlarım hepimizin çocukları var hala görüşüyoruz bugun kızlar toplancak kocaları istemedik:))))))):)dun gelmedım ben cnmm..yavru bende senı ozledımm. dun yatakta dıorum kı ınsanın formda aklı kalıyo oykumun nıe sabah gırıyo anladım dedım:):):):)
yrın h.sonuya canımm enerjı patlaması ondandırrrr:):):)
hoşgeldin bende bugün gayet iyiyim:):):):)
/QUOTE]
canım günaydınnnn ... hepimiz iyi olalım aman mübarek günde allah herkesi mutlu etsin sağlık huzur ağız tadı versin...
Kızlar üryani eriği diye bişey varmış. İlk kez duyuyorum, gebelikte kabızlığa çok iyi geliyormuş. Bilen var mı aranızda , mevsimi midir?
Canınız istemez şimdi di mi ben bunu böyle yazdım ama
Kızlar üryani eriği diye bişey varmış. İlk kez duyuyorum, gebelikte kabızlığa çok iyi geliyormuş. Bilen var mı aranızda , mevsimi midir?
ne oldugunu bilmiyorum ki canım çeksinD:
bilmiyorum ne olduğunu canım çekmedi valla.
kızlar nette sorun var yazamıyorum yazsam yollamakta sorun yaşıyorum. birazdan girerim tekrar...
Ben o zaman kocama görev veriyim araştırıp bulsun bakalım :)
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN . İNŞALLAH TEZ VAKİTTE Bİ İŞ BULUR EŞİN.
bak nasıl yerin belli . valla dedim bu nerde . yarın çalışıyorum 4 e kadar kız. fark yok. akşam kankilerimle buluşucaz çocukluk arkadaşlarım hepimizin çocukları var hala görüşüyoruz bugun kızlar toplancak kocaları istemedik:)))))))
ondan mutluyum
hoşgeldin bende bugün gayet iyiyim:):):):)
/QUOTE]
canım günaydınnnn ... hepimiz iyi olalım aman mübarek günde allah herkesi mutlu etsin sağlık huzur ağız tadı versin...
yrın ıs var desene canım( ( (allahtan her c.tesı yok) ayy ne guzel bısı yaa cocukluk arkadaslarınla gorusebılıosun benım hepsı bandırmada yada ordakılerde bı yerlerde ınsanın dogdugu sehırde yasması ne kadar guzellll..
bu aksam bana da arkadaslarım gelıyooorrr ama evlı olmayan grup:)
süper görevvvv
günaydın hayırlı cumalar
bende bılmıyorum cnm nasıl bır erıkk. ama ben erık kurusu aldım kayısı yıyom ac karınla ıyı gelıyoo bıdee sebze yemek aksamları felan gayet faydalı benceeee
koptum yaaaaaaaaaaaaaaaaDün de manikür suyu hazırlama görevi verdim. Bi yapıyo çok soğuk bu su diyorum, bi hazırlıyo çok sıcak diyorum.. Sonra dedi ki Didem sen biliyor musun manikür yapmayı yoooo dedim koptu :)
Kızıyla konuşuyor sen annen gibi şımarık olma diye çok güldüm :)
Günaydın sana daaa....
Bana ilaç dışında hiçbişey fayda etmiyor canım yaa, son çare bunu deniyim dedim çünkü sürekli ilaç almak istemiyorum artık , korkuyorum(
günaydın kızlar
biz geldik
herkes iyidir umarım
gözüme çarptı hemen yazayım
bağırsakları çalıştırmak için kivi birebir öyle erik felan aramyın
önceleri benimde kabızlık sorunum oluyordu kivi yiyordum ama düzenli değil şimdi hergün akşam bir kivi yiyorum rahat ettim valla
duphalac şurupla bile 3 günde bir iken şimdi hergün rahatım tavsiye ederim
Hoşgeldinizzz nasılsınn :)
Ben sabah aç karnına kivi yiyip su içiyorum sonra biraz bekleyim kayısı yiyip su içiyorum sonra 1 kaşık zeytinyağı içiyorum yine de bana mısın demiyor
koptum yaaaaaaaaaaaaaaaa
iyiyim sanırım sıpa kızım biraz hareket etse daha iyi olucam
valla kivi beni çok rahatlattı
bu kadar tahmin etmiyordum ben
keşke önceden düzenli yeseymişim
herkesin bünyesi farklı işte bana da zaytinyağı fayda etmemişti
şimdi bi kahvaltı yapayım sonra görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?