2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

maşşallahhhhh 1 kilo olmuş şaka maka, nazarlar değmesinnnn. bende kontrole gidecem sağlık ocağına, kaydımı yaptırmıştım 3 ay önce... martın başında ikinci dozu var tetanozumun

Sağol teyzesi.
Orda da tekrar sordum mutlaka yaptırılmalı diyorlar.
herkes yaptırmalıymış hatta sadece gebeler değil.

Günaydın Kızlarrrrr...

Fmg oymaaşallah ne güzel mutlu olmussundur gelişimi çok iyi maaşallah ben senden iki gün öndeyim benimkide bir hafta önde gidiyordu oğluşumda olmuştur okadar :))))))))))))

maşşallah bebeğine kocaman kız olmuş yaa :)

Slm Hamiş kardeşlerim ablalarım dostlarım :) Haftanın son iş gününde herkese İzmirden sevgiler

Günaydın Kızlarrrrr...

Fmg oymaaşallah ne güzel mutlu olmussundur gelişimi çok iyi maaşallah ben senden iki gün öndeyim benimkide bir hafta önde gidiyordu oğluşumda olmuştur okadar :))))))))))))

maşşallah bebeğine kocaman kız olmuş yaa :)

çok sağolun kızlar.

Sağol teyzesi.
Orda da tekrar sordum mutlaka yaptırılmalı diyorlar.
herkes yaptırmalıymış hatta sadece gebeler değil.
benim melekim de 21. haftada 400 gr dı. inş 25 te seninki kadar olur :) ben geçen ay gittim tetanozu zor güç ikna olarak vurundum. ilk gün kolum çok ağrıdı, gün gün ağrı azaldı 4. gün yok oldu, başka bi şikayetim olmadı çok şükür. bebiklerimize değerrrrrrr ben doktoruma hiç sormadım valla, sağlık ocağındaki sağolsun çok ilgili ebe hemşireler ikna etti beni :)

25+3
Amin canım hayırlısıyla inşallah.

maşşallah sübhanallah Allahım inş. bu hızda devam eder... bizlere de gösterir 1000 gramları

duamızı da yazarım NAZAR DEĞMESİNNN İNŞALLAHHH....

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

ayy masallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
cok sev'nd'mmmmmmmmmmmm

maşllah canım yaaa kocaman olmuş
ayyy sağlıkla doğum vakti gelse bir kucağımıza alsak yaaa

bende akşamüstü gidicem tetanosa şimdiden stres oldum resmen

Evet çok ilgileniyorlar. gerekli bişey olduğunda ararız sizi dediler.

Amin teyzesi allah bütün bebişleri korusun.

Benim bebiş 2 hafta önce 523 gramdı bakalım ne kadar gelişti... Perş. günü bizimde kontrolumuz var haber veririm teyzeleri

ayy masallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
cok sev'nd'mmmmmmmmmmmm

Sağol canım benim

maşllah canım yaaa kocaman olmuş
ayyy sağlıkla doğum vakti gelse bir kucağımıza alsak yaaa

bende akşamüstü gidicem tetanosa şimdiden stres oldum resmen

Stres olma canım yaa niye stres yaptın,
Ben sordum aşı ateş yapmaz sadece kolunda ağrı olur 1-2 gün çok zorlama kolunu dedi.
Şişerse buz koy. bitti gitti işte.

Bende ilk dozu 3 hafta önce vuruldum.Allahım balyoz gibi ya.ilk bir kaç saat hiç hiseetmedim sonra 3 gün kolumu kaldıramadım.Giyinirken falan zor kaldırdım.2. doz da ptesi olcak.Ağır diye 2 ye bölüp vuruluyormuş .Sağlık ocakları iyi ya.Hem istediğin zaman gittiğinde bebeğin kalp atışlarını dinletiyorlar sana.

slm kızlar beni de bugün sağlık ocağından aradılar tetanoz aşısı için olabilir mi acaba?ama ben hamile kalmadan önce yaptırmıştım tetanoz aşımı 5 yıl koruduğuna göre sanırım bi daha yaptırmama gerek olmaz hamileyken..

bi kaç doz yaptırılıyor canım gittiğinde sor sen yine... zararı olcağını sanmıyorum.

bu arada bu sabah da tartıldım 6 kilo almışım ben de hamileliğin başından beri heryerimden alıyorum sanki şişiyomuşum gibi oluyo şimdiye kadar hamile misin diye soran olmadı hiç...iç karnım geniş herhal ondan...6. aydan sonra asıl kilolar alınıyo deniyo ya ben yandım o zaman valaaa....

fmg maşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yaaaaaa dayanamıycam arıycam senii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…