2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Valla canım hepsi aynı malesef.. benimki gibi olmaya başlamış seninki de hadi hayırlı uğurlu olsun...

Benimkide 1 tane çocuk büyütmüş anlatıp dururdu, herşeyi o bilirdi.. Ben ne desem tersini söyler, ertesi gün onun dediğinin aynısını söyle, onunda tersini söyler... şaka gibi bunlar kız...

densiz de get cnm. Belki içinde kötü niyet yoktur laf olsun beri gelsin konuşmuş olabilir. Sinilerndirme kendini. Hassas dönemdeyiz zaten bi sinir olursan bir daha sevemezsin..

Fmg ben mayıs başı çıkıcam. Sende 35 de çıkmak zorundasın devler 3 hafta kala zaten ayırıyor. Ben 1 hafta daaha önce çıkıcam artık oturamıyorum burda şişiiyorum

Ben almıycam zaten, Öyküme çok hak veriyorum. Bi de benim evim küçük boşuna yer kaplamasın..

Hayırlısı ile gelsin kuzulaaar :) Ne güzel tahmininden 1 hafta önce kavuşmuş olacaksın kuzuna :)

çok sinirleniyorum böyle tiplere ya.hamile kadının yanında anlatılacak şeyler mi.benim de iş yerimde bi gerizekalı vardı ne zaman beni görse düşüklerden prmatürlerden bahediyodu.acaba diyodum bilerek mi yapıyo.uzak duruyorum şimdi o kadını görünce hemen çıkıyorum odadan.

Gerçekten karikatür gibiler.. Nişanlıyken de eşimin eski kız arkadaşlarını anlatırdı, çok seviyordu o kızı, ne oldu acaba şimdi diye.. Hayır çözemiyorum gerçekten saf mı, saf numarası yapıp bizi mi yiyor, çözemiyorum..

Öyle diyip sinir bozmamak lazım haklısın, taktıkça herşeyi daha çok batmaya başladı çünkü.. Yok zaten kadını hiç sevmiyorum da, saygısızlık edicem ağzımdan bişey çıkacak diye korkuyorum, hiç sevmem öyle şeyleri..

Hoşlarına gidiyor herhalde milleti üzmek

Ben sezin doğana kadar kendi odamda kullanacağım. evimin havası çok kuruyor radyatörlerden dolayı her sabah eşimle uyandığımızda tıkanmış oluyoruz. suluk astım peteklere yine olmadı. kışın kombi yanarken kullanmamız şart.
yazın zaten gerek yok. Bu yüzden aldım. başka evlerde çok rutubet yapıyormuş. ben makul düzeyde çalıştıracağım.

hepsiburada'da fiyatlar dışardakinden daha iyidir tabi dimi canım?fiyatları falan hiç bilmiyorum ben, o yüzden de hiç bişey alasım gelmiyor. biberonu emziği vs steril ediliyor galiba dimi..

Evet canım hepsini yapıyormuş. çalışacağım için bebeğim biberonla beslenecek. evde olsam zaten biberon kullanmayacağım için almazdım sterilizatör.

Oyyy evde de iş bitmiyor ki :) sen de onu okula gönderdikten sonra uyursun Ege diycem ama Öyküm'e bak bi kalkıyor bir daha yatmıyor :)

ahh be güzzelim ben sana sen bana hayran
evde yapacak işim yok daha doğrusu yapamıyorum o yüzden erkenden kalkınca vakit geçmiyor
yoksa hergün saat 8 de kalkardım ben önceden
hamileleik beni bu hale getirdi
şimdi diyorum sağlıkla vaktinde bebeğim doğsun onunla erkenden kalkıcam yine diye

benimki vakit öldürmenin bir çeşidi yani

artık bişeyler almaya başlamak istiyorum yavaş yavaş bende 3 tane hastane çıkışı var 2 battaniye 3 tane de çorap o kadar çocuğumun hiçbirşeyi yok görmeye 2 hafta daha var büyüyor mu herşey yolunda mı çok merak ediyorum en son gittiğimizde bize paşparmağıyla herşey yolunda demişti
ekliiyim o resmi

Canım zaten ben ö harfi ni uçurmuşum özelcan dan aldım zaten ulusta dediğin yerde hem sube var 31 no subesi 37 no merkez çok indirim yaptılar bizde herşeyi ordan alacağız 32 haftada gidip alacam ben
aynı yerden bahsediyoruz o zaman :) tamam canım ben de o zaman hiçbi yere bakmadan direkt oraya gideyim :)) çıkrıkçılar yokuşunu sıhhıyede zannediyordum ben :) gerçi ulus sıhhıye yanyana ben bu ankarayı hala tam çözemedim zaten:)) ben de mayısta düşünüyorum, hem havalar daha güzel olur şu kabanlarla gezmem ne de olsa benim haziran sonunda doğum. kızlar ben gezerken bebelerini emziriyo olabilir

sağol canım ozaman öyle yapayım. termometre alırım o zaman, ateşölçerimiz var, kulaktan ölçen. peki sağma makinesi oluyor ya o lazım oluyor mu her durumda? yani bebek emse bile sanırım fazla sütü sağmak gerekiyormuş..

kızlarrrr gunaydınnn sabah doktora gıttımm. bebegım cok ıyı allaha sukur ama doktor benı sınır ettıı cok kılo alıyosunda dıkkat etmıosunda bak bole gıderse cocugunda kılolu olucak ta normal dogum yapamassında ayyyyyyyy gıcık oldum. bana dıokı ıstersen bı dıyet uzmanından yardım alll.yok dedım gerek yokkk.....
bebısım 650 gr mıs adam dıokı bu bıraz fazlaa :):):)ama cok guzel bı kız olcak dıo burnu felan cok guzelmıss:) ama kızım bana hep bgn arkasını donduu dogruduzgun resım alamadık

Maaşallah bebeğin iyi güzel gerisini boşver tüm doktorlar aynı bende her gittiğimde aynı sorun bendegelin siz yatın hiç hareket etmeyin kaç kilo alacaksınız diyorum ozaman gülüyor dikkat et diyor ..sen kızını görmüşsün keyfini çıkart

kızlar şu özelcana gittim geçen hafta
ban pek indirim varmış gibi gelmedi açıkçası
ben küçük beşiklere baktım yatakodama koymak için indiriminiz yokmu felan diye sorduğumda adamların cevabı

biz zaten indirmli veriyoruz abla internette bile bizi tavsiye ediyor herkes oldu

zaten şu an pek model yok sepet beşikte mrt nisan gibi yeni mal gelecek dediler
hastane çıkışı battaniye felen baktım dışarıdan pahalıydı

hahahahah ben sana sen bana hayran. çok hoşuma gitti. Ben sana şaka takılıyorum biliyorum çalışmak istediğini ama boşver aldanma bu hayata:)))))))))

izin aldım yarın için kızlar ohh be üstümden yük kalktı resmen

ayy maşallah çok sevindim güzel haberler almana kilolara boşverdik artık zaten yapacak bişey yok bebişler sağlıklı olsunlarda
doğum yapınca gider emzirirken o kilolar inşallah

gözünaydın iyiymiş kızın boşver benim dr da hızlı gittiğimi söylüyor ama yapacak bişey yok aç kalamayacağıma göre

ebru şallı değilizki biz

Evet onu kısa sürelerde kullanırsan mesele olmaz bence de, senin ihtiyacın varmış tabi ama herkes için gerekli değil yani.. sterilizatör de dediğin gibi bana lazım olmayabilir ama siz süt falan bırakçağınız için eve size lazım tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…