kızlarrrr gunaydınnn sabah doktora gıttımm. bebegım cok ıyı allaha sukur ama doktor benı sınır ettıı cok kılo alıyosunda dıkkat etmıosunda bak bole gıderse cocugunda kılolu olucak ta normal dogum yapamassında ayyyyyyyy gıcık oldum. bana dıokı ıstersen bı dıyet uzmanından yardım alll.yok dedım gerek yokkk.....
bebısım 650 gr mıs adam dıokı bu bıraz fazlaa :):):)ama cok guzel bı kız olcak dıo burnu felan cok guzelmıss:) ama kızım bana hep bgn arkasını donduu dogruduzgun resım alamadık
kızlar şu özelcana gittim geçen hafta
ban pek indirim varmış gibi gelmedi açıkçası
ben küçük beşiklere baktım yatakodama koymak için indiriminiz yokmu felan diye sorduğumda adamların cevabı
biz zaten indirmli veriyoruz abla internette bile bizi tavsiye ediyor herkes oldu
zaten şu an pek model yok sepet beşikte mrt nisan gibi yeni mal gelecek dediler
hastane çıkışı battaniye felen baktım dışarıdan pahalıydı
Oyyy evde de iş bitmiyor ki :) sen de onu okula gönderdikten sonra uyursun Ege diycem ama Öyküm'e bak bi kalkıyor bir daha yatmıyor :)
aynı yerden bahsediyoruz o zaman :) tamam canım ben de o zaman hiçbi yere bakmadan direkt oraya gideyim :)) çıkrıkçılar yokuşunu sıhhıyede zannediyordum ben :) gerçi ulus sıhhıye yanyana ben bu ankarayı hala tam çözemedim zaten:)) ben de mayısta düşünüyorum, hem havalar daha güzel olur şu kabanlarla gezmem ne de olsa benim haziran sonunda doğum. kızlar ben gezerken bebelerini emziriyo olabilir
sağol canım ozaman öyle yapayım. termometre alırım o zaman, ateşölçerimiz var, kulaktan ölçen. peki sağma makinesi oluyor ya o lazım oluyor mu her durumda? yani bebek emse bile sanırım fazla sütü sağmak gerekiyormuş..
ahahaha harika bir şey bu maşallah .. Bende böyle enteresan resimler istiyorum yaaartık bişeyler almaya başlamak istiyorum yavaş yavaş bende 3 tane hastane çıkışı var 2 battaniye 3 tane de çorap o kadar çocuğumun hiçbirşeyi yok görmeye 2 hafta daha var büyüyor mu herşey yolunda mı çok merak ediyorum en son gittiğimizde bize paşparmağıyla herşey yolunda demişti
ekliiyim o resmiEki Görüntüle 148256
maşallahhhhhhhhhhhhhh dr u yemişim ben çok biliyorlar.. Bende yarın gidicem channel çok heyecanlıyım:))kızlarrrr gunaydınnn sabah doktora gıttımm. Bebegım cok ıyı allaha sukur ama doktor benı sınır ettıı cok kılo alıyosunda dıkkat etmıosunda bak bole gıderse cocugunda kılolu olucak ta normal dogum yapamassında ayyyyyyyy gıcık oldum. Bana dıokı ıstersen bı dıyet uzmanından yardım alll.yok dedım gerek yokkk.....
Bebısım 650 gr mıs adam dıokı bu bıraz fazlaa :):):)ama cok guzel bı kız olcak dıo burnu felan cok guzelmıss:) ama kızım bana hep bgn arkasını donduu dogruduzgun resım alamadık
kızlarrrr gunaydınnn sabah doktora gıttımm. bebegım cok ıyı allaha sukur ama doktor benı sınır ettıı cok kılo alıyosunda dıkkat etmıosunda bak bole gıderse cocugunda kılolu olucak ta normal dogum yapamassında ayyyyyyyy gıcık oldum. bana dıokı ıstersen bı dıyet uzmanından yardım alll.yok dedım gerek yokkk.....
bebısım 650 gr mıs adam dıokı bu bıraz fazlaa :):):)ama cok guzel bı kız olcak dıo burnu felan cok guzelmıss:) ama kızım bana hep bgn arkasını donduu dogruduzgun resım alamadık
Evet onu kısa sürelerde kullanırsan mesele olmaz bence de, senin ihtiyacın varmış tabi ama herkes için gerekli değil yani.. sterilizatör de dediğin gibi bana lazım olmayabilir ama siz süt falan bırakçağınız için eve size lazım tabi..
Evet onu kısa sürelerde kullanırsan mesele olmaz bence de, senin ihtiyacın varmış tabi ama herkes için gerekli değil yani.. sterilizatör de dediğin gibi bana lazım olmayabilir ama siz süt falan bırakçağınız için eve size lazım tabi..
Bak Kaan kocatepenin sitesinde 640 gr. ortalama dior senin haftan için. 10 gr.ının mı lafınını ediyor bu şaşkın doktor benim yeğeniminnnnn.. getirmesin beni oraya
kızlarr gercekten bebısıme sevındım amaa kendımee uzuldum vallaaaa...2.cıye hamıle kalırsam kesınlıkle fıt bı doktora gıtmıcemmm sıskoooo bı doktora gtcemkı oda bnm kafadan olsun:)
kızlarr gercekten bebısıme sevındım amaa kendımee uzuldum vallaaaa...2.cıye hamıle kalırsam kesınlıkle fıt bı doktora gıtmıcemmm sıskoooo bı doktora gtcemkı oda bnm kafadan olsun:)
Canım hoşgeldin, halt etmiş o doktor, kuzum o günde dedim sana sen gelsene Kadıköy Şifa ya bak Emel hanım kiloya falan da takılmıyor ,,, birlikte doğurak...
Valla fitlikle ilgisi yok onun bence, benim doktorda fit ve ben o kadar kilolu hamile kalmama rağmen, bana dedi ki, kilo alman benim için sorun değil dedi.. Ki normalde başka doktor bana kızardı herhalde.
sende deseydin topikteki karıları üstübne salarım göbüşleriyle döverler seni.
Fmg nin tosunu 1008 gr olmuş. Maişallah onu duysa ne oluy diycek..
sende deseydin topikteki karıları üstübne salarım göbüşleriyle döverler seni.
Fmg nin tosunu 1008 gr olmuş. Maişallah onu duysa ne oluy diycek..
sterilizatör yerine biberonları felan kaynatsak olmaz mı yaaa
benim kocişe bi haller oldu sanki kaç yıldır bu bebği bekleyen biz değiliz herşeye gerek varmı boş yere alma deyip duruyor çok şaşkınım kim dolduruyor bu adamı ki milyarlar harcasam umurunda olmazdı
Valla fitlikle ilgisi yok onun bence, benim doktorda fit ve ben o kadar kilolu hamile kalmama rağmen, bana dedi ki, kilo alman benim için sorun değil dedi.. Ki normalde başka doktor bana kızardı herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?