2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kuşummmm hoşgeldinn güzel haberlerle geldiiin ne güzelll :)
Aman bakma sen o doktora, gayet normal bebeğinin kilosu maşallah Anlamıyorum ben bu doktorları yaaa...
Bakma arkadaşım sen ona..

hadi ya ama bende pazar gittim konya sokak merkezdekine mesala 390 TL beşikti 270 e indirdik yatagı içinde ,alt değiştirme yastığı aldım uğurböcekli 37.5TL idi 25 TL ye aldım yani pazarlık yapınca baya indiriyorlar orda sen hangisine gittinki

ben gerek duymadım ama lazım oluyor diyorlar.. Çok birikince ben eczaneden küçük manuel bişi almıştım onu da sadece 1-2 kere kullandım o kadar.. Ama siz çalışıyorsunuz bilemem, gerçi ilk bebekte bende çalışıyordum ama gerek duymadım..

]

ahahaha harika bir şey bu maşallah .. Bende böyle enteresan resimler istiyorum yaa

maşallahhhhhhhhhhhhhh dr u yemişim ben çok biliyorlar.. Bende yarın gidicem channel çok heyecanlıyım:))

kızlarr gercekten bebısıme sevındım amaa kendımee uzuldum vallaaaa...2.cıye hamıle kalırsam kesınlıkle fıt bı doktora gıtmıcemmm sıskoooo bı doktora gtcemkı oda bnm kafadan olsun:)

Bak Kaan kocatepenin sitesinde 640 gr. ortalama dior senin haftan için. 10 gr.ının mı lafınını ediyor bu şaşkın doktor benim yeğeniminnnnn.. getirmesin beni oraya

sterilizatör yerine biberonları felan kaynatsak olmaz mı yaaa
benim kocişe bi haller oldu sanki kaç yıldır bu bebği bekleyen biz değiliz herşeye gerek varmı boş yere alma deyip duruyor çok şaşkınım kim dolduruyor bu adamı ki milyarlar harcasam umurunda olmazdı

Canım hoşgeldin, halt etmiş o doktor, kuzum o günde dedim sana sen gelsene Kadıköy Şifa ya bak Emel hanım kiloya falan da takılmıyor ,,, birlikte doğurak...

gözünaydın tatlım. boşver kiloları bebiş iyi ya onlar gider doğumdan sonra.
Diyeti doğumdan sonra yaparsın. şimdi bak keyfine.
onun güzel burnunu yesin teyzesi :)

Evet canım şikayetçi olan çok tanıdığım vardı. kesinlikle alma buhar makinesi dediler.
Eşim ve ben çok rahatsız oluyoruz allerji var ikimizde de. deneyelim belki iyi olur dedik. kullanmadan bilemiyorum.
ucuz yollu ayarladım işte bakalım. şimdi deneyimli olmadığımız için hata yapmamız muhtemel.
:))))))) yaşadıkça öğreneceğiz bunları.

Bak Kaan kocatepenin sitesinde 640 gr. ortalama dior senin haftan için. 10 gr.ının mı lafınını ediyor bu şaşkın doktor benim yeğeniminnnnn.. getirmesin beni oraya

yaaa ben burdan duyuyorum yaa bana da normal geldı ama hatta sımdı baktım evet ortalama zaten 600müşşşş ayyy allahım yaaa. 4 en fazla da 6 almam lazımmıs benımde kılo bn 8 kılo almısımm.. zaten bundna sonra 10 kılo keısn alırsın ama sen bole gıdersen 20 kılo alırsın dıo bana gerıye kalan zamandaa:):):)

kızlarr gercekten bebısıme sevındım amaa kendımee uzuldum vallaaaa...2.cıye hamıle kalırsam kesınlıkle fıt bı doktora gıtmıcemmm sıskoooo bı doktora gtcemkı oda bnm kafadan olsun:)

sende deseydin topikteki karıları üstübne salarım göbüşleriyle döverler seni.
Fmg nin tosunu 1008 gr olmuş. Maişallah onu duysa ne oluy diycek..

Üzülme kuzum. Bak benim arkadaşım 40 kilo aldı hamilelikte, dün ziyarete gittim 4.5 aylık oldu bebek 30 kilosunu vermiş bile. Veririz zuzum

Canım hoşgeldin, halt etmiş o doktor, kuzum o günde dedim sana sen gelsene Kadıköy Şifa ya bak Emel hanım kiloya falan da takılmıyor ,,, birlikte doğurak...

hosbuldukk canımmm valla bu gıdısle gelıcem zatennn. bıde bnm de bgn sansıma esımın sabah toplantısı cıktı tek gıttımmm adamın karsısında sınırlerım bozuldu nerdeyse aglıycaktımmmm

Valla fitlikle ilgisi yok onun bence, benim doktorda fit ve ben o kadar kilolu hamile kalmama rağmen, bana dedi ki, kilo alman benim için sorun değil dedi.. Ki normalde başka doktor bana kızardı herhalde.

Valla fitlikle ilgisi yok onun bence, benim doktorda fit ve ben o kadar kilolu hamile kalmama rağmen, bana dedi ki, kilo alman benim için sorun değil dedi.. Ki normalde başka doktor bana kızardı herhalde.

Benim doktorum da aynı şeyi diyor. Bebeğin sağlığını tehlikeye sokmadığı sürece benim için önemli değil, verirsin diyor.
Ama son gidişimde ben sorunca nasıl kilo durumum diye hızlı gidiyorsun da dedi o ayrı :)
ben takmıyorumm

sende deseydin topikteki karıları üstübne salarım göbüşleriyle döverler seni.
Fmg nin tosunu 1008 gr olmuş. Maişallah onu duysa ne oluy diycek..

Evet CHANNEL çok pis döverim senin doktorunu. söyle moral bozmasın.
Bunlar geçici deyip moral vereceklerine insanın sevincini kursağında bırakıyorlar
iri olsun bebek nooolmuş. iri olması da zayıf olması da yapısal bizim elimizde olan bişey değilki hepimiz aynı besleniyoruz.

Valla kaynattım ben hep ilkinde, o da çok zahmetli bişi değil, ona da tecrübeliler öğüt veriyordur canım.. Ya bence de gereksiz bide biz büyükşehirde yaşıyoruz, baktık lazım oldu gider alırız nolcak yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…