2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Öfffff defolsun gitsin yaaa gıcığım böyle doktorlara

ayy gene ıse daldım sohbetten koptum((
neyse cılek ben sımdıden bebek dogunca evın dolulugunu dusunup sınırlenıyorum ama genede sınır etme kendını:))
bu arada kızlar ben son durumumla ılgılı bılgı vermedım
detaylı ultrasonda bebısın mıdesını goremedı sonra reflekslerı mı yavas falan fılan agzında bı suru bı sey geveledı ya doktor kendı doktorumla esım konusmus norolojık bı durum olabılır ama bu durumu su an tespit etmemız zaten cok zor ama mıdesı dolu gorunduyse sorun yok ıcınızı rahat tutun demıs.
eger cok huzursuzsanız baska bı detaylıya daha gıırn demıs bızde esımle dusunduk detaylıya falan bı daha gırmeyecegım bı sorun oldugunu dusunmuyoruz saglıklısını hayırlısıyla hepımıze versın allah.
zaten o gun 3 defa ultrasona gırdım yavrucagızım ellerıyle yuzunu kapatıyordu ıstemıyor mu ne?

ulustaki dükkanlarına gittim canım
neyse yeni modeller gelince bir kez daha şansımı deniycem bakalım eğer yine aynı şey olursa başka yerden alırım bende ankaradaki tek mağaza orası değil ya

mesela dün battaniye aldım kızıma kışlıklar indirimdeyken 29 liraya özelcanda 38 lira dediler indirimli fiyatına

valla canım ınan bende dovmek ıstedımmmmmm sevıncım kursagımda kaldı ama en onemlısı bebısım ıyıymıs yaa cokta umrumdaaaaaaaaaaaa kılooo verırız bı sekılde

bak CILEGIN arkadası nasıl vermıs bızde verırızzz

ahahahaha :) ağzınaaa sağlıkk...
Evet yani bşeyler de genetik, onlar alacaklarını alıyorlar zaten..

nabılım canım yaa heralde dedım buadam herkesi kendı gıbı sanıo ac yasıyoooo:)

Benim doktorda öyle canım, hergün yürüyüşünü falan yapar, çok dikkatli ama ben sormayınca kiloyla ilgili yorum yapmıyor.. İnşallah da böyle gider.. Tabi bu hafta gidince ne diycek bilemiyorum.. Gel kzım Şifa çok güzel... herşey yepyeni, odalar modalar..

channel sen resmını ekledıgınde sadece gobek gorunuyordu hem bız 6. ayımızdayız normal bence:)
bende 8 kılo aldım benım doktorda kılo ıcın bısey demedı, belki bu gıdısımde der

Ay ne bu kilo mevzuları ya sinir oluyorum sanki manken olcaz, sonuçta çocuk doğurcaz yani napalım..

Canım gönlünü ferah tutman ne güzel.. İyi düşününce hep iyi şeyler oluyor.. Yoktur birşeyi bebişinin...

channel sen resmını ekledıgınde sadece gobek gorunuyordu hem bız 6. ayımızdayız normal bence:)
bende 8 kılo aldım benım doktorda kılo ıcın bısey demedı, belki bu gıdısımde der

Bence de 6 ayda 8 kilo normal bence ya, bundan sonra 10 kilo alsan bile bişi olmaz ki, 16 kilosu zaten kesin gidiyor... Geriye 2 kilo kalır oda bebekten sana hatıra olur nolcak yani offffff.... ne sinirler ya..

Oykum sıfa hastanesını bende cok duydum valla bu gıdısımde benı sınır ederse uzak falan bakmayacagım ya kadıkoy sıfa yada bahcelıevler hızmet hastanesınde devam edecegım:)

yok cnm bısı demez yaaa senın zaten nekadar streslı gunler atlattıgını bıldıgı ıcın hıcc demezzzzzz

selam kızlar nabersiniz..herkes iyidir umarım..ben iyiyim..bebek de iyidir herhalde..delimavi nasılsın canım görüşemedik bayadır..

evet yaa sanki biz bayılıyoruz top gibi gezmeye ama alıyoruz işte napalım
sonra veririz inşallah

öyküm ben almayayım o zaman sterilizatör zaten evim küçük kiracıyım gereksiz kalabalığım çok kayantıveririm biberonları emzikleri felan geceleri bebeğim uyuduktan sonra

aynen benim dr da takmıyor emzirirken veririsin diyor yanlız vitamini kesebilirim diyor bebiş de ağırlığı fazla olursa normal doğuramazsın diyor valla bebeğim doğduğunda yine biraz ele gelsin nasıl bakarım ben ona küçücük olmasın dimi yaa normal doğurcam diye de zatyıf olmasın zaten doğunca bi 300 gr veriyorlarmış sarılıktı alışma dönemiydi derken

evet canım ben 6kg. doğmuşum. annem 9 ay çıkarmış. doğru dürüst hiçbişey yiyememiş.
yapısal bunlar. benim kızım da bana benzerse iri olacak tabi.

Ey maşallahhhh.. İri bebek de yeni doğduğunda çoook güzel oluyor yaa :) Önemli olan sağlıklı olmaları zaten, sağlıklı olduktan sonra zayıf toplu farketmiyor..

Yani bende diğer bölümlerini bilmiyorum ama doğum konusunda çok eski bir hastane..

Çok iyiyimiş Şİfa.. benim sigortam geçmediği için gidemiyorum ama gerçekten doğum konusunda en iyisi...

selam kızlar nabersiniz..herkes iyidir umarım..ben iyiyim..bebek de iyidir herhalde..delimavi nasılsın canım görüşemedik bayadır..

İyiyiz canım... Umarım bebişinle sen de iyisindir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…