yaaa ben burdan duyuyorum yaa bana da normal geldı ama hatta sımdı baktım evet ortalama zaten 600müşşşş ayyy allahım yaaa. 4 en fazla da 6 almam lazımmıs benımde kılo bn 8 kılo almısımm.. zaten bundna sonra 10 kılo keısn alırsın ama sen bole gıdersen 20 kılo alırsın dıo bana gerıye kalan zamandaa:):):)
hadi ya ama bende pazar gittim konya sokak merkezdekine mesala 390 TL beşikti 270 e indirdik yatagı içinde ,alt değiştirme yastığı aldım uğurböcekli 37.5TL idi 25 TL ye aldım yani pazarlık yapınca baya indiriyorlar orda sen hangisine gittinki
Evet CHANNEL çok pis döverim senin doktorunu. söyle moral bozmasın.
Bunlar geçici deyip moral vereceklerine insanın sevincini kursağında bırakıyorlar
iri olsun bebek nooolmuş. iri olması da zayıf olması da yapısal bizim elimizde olan bişey değilki hepimiz aynı besleniyoruz.
ayyyy egeee bak guldurdun benı yıneeee:)):):))aklıma zaten fmg geldı kısss:)
Evet CHANNEL çok pis döverim senin doktorunu. söyle moral bozmasın.
Bunlar geçici deyip moral vereceklerine insanın sevincini kursağında bırakıyorlar
iri olsun bebek nooolmuş. iri olması da zayıf olması da yapısal bizim elimizde olan bişey değilki hepimiz aynı besleniyoruz.
nabılım canım yaa heralde dedım buadam herkesi kendı gıbı sanıo ac yasıyoooo:)
valla canım ınan bende dovmek ıstedımmmmmm sevıncım kursagımda kaldı ama en onemlısı bebısım ıyıymıs yaa cokta umrumdaaaaaaaaaaaa kılooo verırız bı sekılde
bak CILEGIN arkadası nasıl vermıs bızde verırızzz
ayy gene ıse daldım sohbetten koptum((
neyse cılek ben sımdıden bebek dogunca evın dolulugunu dusunup sınırlenıyorum ama genede sınır etme kendını:))
bu arada kızlar ben son durumumla ılgılı bılgı vermedım
detaylı ultrasonda bebısın mıdesını goremedı sonra reflekslerı mı yavas falan fılan agzında bı suru bı sey geveledı ya doktor kendı doktorumla esım konusmus norolojık bı durum olabılır ama bu durumu su an tespit etmemız zaten cok zor ama mıdesı dolu gorunduyse sorun yok ıcınızı rahat tutun demıs.
eger cok huzursuzsanız baska bı detaylıya daha gıırn demıs bızde esımle dusunduk detaylıya falan bı daha gırmeyecegım bı sorun oldugunu dusunmuyoruz saglıklısını hayırlısıyla hepımıze versın allah.
zaten o gun 3 defa ultrasona gırdım yavrucagızım ellerıyle yuzunu kapatıyordu ıstemıyor mu ne?
channel sen resmını ekledıgınde sadece gobek gorunuyordu hem bız 6. ayımızdayız normal bence:)
bende 8 kılo aldım benım doktorda kılo ıcın bısey demedı, belki bu gıdısımde der
ahahahaha :) ağzınaaa sağlıkk...
Evet yani bşeyler de genetik, onlar alacaklarını alıyorlar zaten..
Oykum sıfa hastanesını bende cok duydum valla bu gıdısımde benı sınır ederse uzak falan bakmayacagım ya kadıkoy sıfa yada bahcelıevler hızmet hastanesınde devam edecegım:)Benim doktorda öyle canım, hergün yürüyüşünü falan yapar, çok dikkatli ama ben sormayınca kiloyla ilgili yorum yapmıyor.. İnşallah da böyle gider.. Tabi bu hafta gidince ne diycek bilemiyorum.. Gel kzım Şifa çok güzel... herşey yepyeni, odalar modalar..
Benim doktorda öyle canım, hergün yürüyüşünü falan yapar, çok dikkatli ama ben sormayınca kiloyla ilgili yorum yapmıyor.. İnşallah da böyle gider.. Tabi bu hafta gidince ne diycek bilemiyorum.. Gel kzım Şifa çok güzel... herşey yepyeni, odalar modalar..
Oykum sıfa hastanesını bende cok duydum valla bu gıdısımde benı sınır ederse uzak falan bakmayacagım ya kadıkoy sıfa yada bahcelıevler hızmet hastanesınde devam edecegım:)
evet canım ben 6kg. doğmuşum. annem 9 ay çıkarmış. doğru dürüst hiçbişey yiyememiş.
yapısal bunlar. benim kızım da bana benzerse iri olacak tabi.
Benim doktorum da aynı şeyi diyor. Bebeğin sağlığını tehlikeye sokmadığı sürece benim için önemli değil, verirsin diyor.
Ama son gidişimde ben sorunca nasıl kilo durumum diye hızlı gidiyorsun da dedi o ayrı :)
ben takmıyorumm
evet canım ben 6kg. doğmuşum. annem 9 ay çıkarmış. doğru dürüst hiçbişey yiyememiş.
yapısal bunlar. benim kızım da bana benzerse iri olacak tabi.
Yani bende diğer bölümlerini bilmiyorum ama doğum konusunda çok eski bir hastane..
selam kızlar nabersiniz..herkes iyidir umarım..ben iyiyim..bebek de iyidir herhalde..delimavi nasılsın canım görüşemedik bayadır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?