2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Yani bende diğer bölümlerini bilmiyorum ama doğum konusunda çok eski bir hastane..
selam canlar ben geldim, geleli bayağı oldu da geçmişi okumaktan bi türlü yazamadım. öyküm cüm ben de yozgat şifa hastanesine gidiyorum, isimleri aynı acaba birbiriyle bağlantılı hastaneler mi ki bunlar. gayet memnunum çünkü, onca kalabalığına rağmen ilgi hep iyi...

ahahaahh fmg psikopatlaştı

evet canım ben 6kg. Doğmuşum. Annem 9 ay çıkarmış. Doğru dürüst hiçbişey yiyememiş.
Yapısal bunlar. Benim kızım da bana benzerse iri olacak tabi.
maşallah sana zuzumm yaaaa. 6 kğ..

selam kızlar nabersiniz..herkes iyidir umarım..ben iyiyim..bebek de iyidir herhalde..delimavi nasılsın canım görüşemedik bayadır..

selam cnm nasılsın

cnm ne guzel dusunmussunuz esınle en ıyısı stres yapmamak zaten doktorunuz onemlı bısı oldugunu dusunmuyorum demiş.
8 kılo aldım ama eskı kıyafetlerım montlarım hıcbıseyım olmuyor cnmmm... basenım bıle genıslediii::)):)

ben hastane çıkışını ulustan bi mağazadan aldım 40 tı pazarlık ettik 30a düştü. bi de battaniye aldım onu da 25e düştü, çok güzel bi battaniye kışlık olanlardan. hastane çıkışı da güzel gibi, böyle ucuza alınca acaba kalitesizmidir şöylemidir böylemidir diye aklım takılıyor benim de..ama markalı olanlar aşırı pahalı ya..

ben 22.haftadayım 5 kilo aldım. doktorum bana 6 kilo bile alsan normal dedi. sen benden 2 haftada da ilerdesin. senin doktor harbi tuhafmış :)

sende deseydin topikteki karıları üstübne salarım göbüşleriyle döverler seni.
Fmg nin tosunu 1008 gr olmuş. Maişallah onu duysa ne oluy diycek..

hay maşallaaah fmgyle aramızda 1 ay kadar var, benim bebiş 450 grdı gittiğimde, 1 ayda demek 2ye katlıyor veletler :))

cnm bız esımle ıkımızde 4 kusur dogmusuzzz yanı bebegın 2 kılo dogucagını pek dusunemıom zatenn:)

Yapısal deyip geç boşver takılma böyle şeylere.
insanlar çocuk sahibi olmak için nelere katlanıyor. Rabbim kimselere aratmasın.
ben de 1 sene bekledim. Çok üzüldüğüm, çok ağladığım günler oldu.
şimdi 30 kilo da alsam önemli değil. bebeğim sağlıklı olsun. herşey yoluna girer.

cnm 2 haftada bıle nerdeyse 2ye katlıyormus ben bı yerde okumustumm sende tekrar gıttıgınde 2 katı olcak bebısın:)

Benımde montumun onu kapanmıyor kapattıgım zaman dugme fırladı fırlayacak bırının gozune:))
bende panço aldım kendıme sonrasındada gıyebılırım dıye.
dun ıcıne gıremedıgım kıyafetlerımı kızkardeslerıme goturdum sonrasında almak sartıyla:)))(Insallah)

selam kızlar geçmişi okuyamadım ama sizi ilgilendiren ve başıma gelen bişeyi paylaşayım...

dün sağ yan tarafımda kaburgamdan kasığıma kadar, kasığımdan bacağıma aralıklarla şiddetli sancılar çektim... annem de yanımdaydı çok korktum... ağrının nnöbet gelmesi beni çok tedirgin etti... saat akşam 9 dan 12 ye kadr çektim sonra dayanamadım eşimi aradım gel doktora gidelim dedim...

neyse gittik gece yarısı doktora.. ultrasondan baktı bebeğimde bi sorun yoktu, yan yattım ağrıyan bölgeme baktı, böbreklerinde ağrın var dedi doktor... duş alıp dışarıya falan çıktın mı dedi hayr dedim ama gece üstüm açık kalmıştı belim falan dedi evet ondandır dedi, üstelik balkonu da silmiştim o soğukta... annem doktor'a "peki bu sancılar nöbet nöbet olur mu?" dedi, evet dedi doktorda... yani yan taraflarınızda ağrı olursa kasıklara kadar panik yapmayın bilin ki üşütmüşsünüzdür... belimi sardım yattım hala sıcak tutmaya çalışıyorum kendimi... aman belinizi açık bırakmayın resmen kasım kasım kasıldım ağrı çekerken... annem dedi dudaklarında morardı çok korktum ama rahatladım bi daha bizi korkutma dedi... ahh ah büyük korku atlattım yine... :85:

Ben de ablamın eski bi mantosu var onu giymeye başladım. Kollarını falan kıvırıyorum tam emanet görünümünde yani :)
Ama napiyim şurda kaldı 1 ay, 1 ay için bi de manto alamıycam :)

selam kızlar nabersiniz..herkes iyidir umarım..ben iyiyim..bebek de iyidir herhalde..delimavi nasılsın canım görüşemedik bayadır..

hoşgeldin :)

Ey maşallahhhh.. İri bebek de yeni doğduğunda çoook güzel oluyor yaa :) Önemli olan sağlıklı olmaları zaten, sağlıklı olduktan sonra zayıf toplu farketmiyor..

Evet canım aynen öyle.

Selam hoşgeldin..

ahahaahh fmg psikopatlaştı

maşallah sana zuzumm yaaaa. 6 kğ..

Delleniyom napıyım. Üzmesinler hamişleri.

hay maşallaaah fmgyle aramızda 1 ay kadar var, benim bebiş 450 grdı gittiğimde, 1 ayda demek 2ye katlıyor veletler :))

çok çabuk büyüyorlar maşallah

evet canım cok haklısınnnnn ben zaten boyle seylere takılmam adam ılk dedıgınde uzuldum amaaaaaaaaannnnnn bebısımm ıyıyaaa en onemlısı oooo:)
allah bebek ısteyen herkese hemencecık hayırkı evlatlar versın cnmm

Hiç öyle düşünme gayet de güzellerdir güle güle giysin.. Zaten ne kadar giyeceklerki hemencecik büyüyorlar kuzular.. Çocuğun yediği helal, giydiği haram demişler :)

egeeee bizii habersiz komaa, hayırlı haberlerle gel inşallahhhhhhhhh
canımm merakta koyarmıyım hiç fmg ye haber vericcem size yazr. Gelicem kız burdayım zaten akşama doğru girerim

kolay gelsın yarın doktordasın sanırım ıyı haberlerle gelırsın ınsallah
saol cnmm dua edin bana

benimde bütün gece göbek dışarda yatıyorum geçmiş olsun cnmm..

cnmmm bızde senı cok opuyoruzz guzel haberlerını beklıyoruzzzz

saol bebişim bende senin gibi mutlu geleyim inşallah

Hiç öyle düşünme gayet de güzellerdir güle güle giysin.. Zaten ne kadar giyeceklerki hemencecik büyüyorlar kuzular.. Çocuğun yediği helal, giydiği haram demişler :)

penyesi bence güzel, kaliteli yani. 120ye bile hastane çıkışı var ya oha yani :))) çocuk adı üstünde hastane çıkışı giyecek,2 hafta sonra küçük gelecek.
benim bebeğin şimdi 1 hastane çıkışı var, gerçi bi de mothercareden aldım 2 sayılır.
7 bodysi var, 3 tulumu var. 1 tane iç zıbını var. çok hediye geliyor ilk zamanlar çok şey alma diyorlar, siz ne diyorsunuz kızlar ya? başka ne almak gerekir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…