2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Selam hoşgeldin..
hoşbuldum canım. ya kızlar bebişleriniz gece hareket edip uykunuzdan uyandırıyo mu merak ediyorum? ben gece yatağa yatana kadar kıpır kıpır hiç durmuyo, yattıktan bi süre sonra hareketler duruyo, uyuduğunu düşünüyorum ve sabaha kadar uyandırmıyo beni hareketleri. sabah uyanıyorum yatakta dönüyorum bazen tepki veriyo hemen, bazen de ben kahvaltımı yapana kadar tık yok, kahvaltıyı yaptığım anda şiddetle hareket etmeye başlıyo. çok mu akıllı olucak benim kıjım acaba yoksa hepsi mi böyle huysuz bi bebek olmayacağını hissediyorum sanki

benimde bütün gece göbek dışarda yatıyorum geçmiş olsun cnmm..

aman Ege sakın ! yemin ediyorum öldümm nefes alamadım ağrıdan sancıdan çok da korktum ama şükür bişey çıkmadı minoset içiyorum ağrı girdiğinde... yine bgun tekrar ederse gidicem böbrek filmi çektirmeye :85:

Yani bence öyle dene baktın zorlandın alırsın, acele etmene gerek yok bence..

Geçmiş olsun merve baya korkmuşsundur bende çok belim ve üstüm açık yatıyorum çok terliyorum geceleri ,dikkat edelim

mervecim canımmm geçmiş olsun yaa, aman dikkat et kendine, Allah ın verdiği emanetleri taşıyoruz...

Geçmiş olsun merve baya korkmuşsundur bende çok belim ve üstüm açık yatıyorum çok terliyorum geceleri ,dikkat edelim

korktum tir tir titredim dedim ya doğum sancısıysa o kadr şiddetliydi neyse ki şuan iyiyim var yine ağrım ama hafif...

Mervecim çok geçmiş olsun, umarım bi daha tekrarlamaz..dikkat et kendine..

cok gecmiş olsun..ben de hamilelikten dolayı hep kısa kolluyla yatıyorum incecik, cünkü terleyerek uyanıyorum kalın yatınca..dedigin gibi üstü acık oldugu zaman insanın böbrekleri agrıyo benim de sırtım gecen gün acık kalmış cok agrıdı..gecmiş olsun canım

Ya benimde göbeğim hep dışarda zaten eşofmanlar falan düşüyor hep, onun için hep açıkta ... atlette hayatta giyemem, üşütmeyelim bari..

karakan sana özelcanda alt açma minderine kaç dediler? uğur böcekli olan özelcanın internet sitesinde 27 görünüyor.

korktum tir tir titredim dedim ya doğum sancısıysa o kadr şiddetliydi neyse ki şuan iyiyim var yine ağrım ama hafif...

geçmiş olsun uzun uzun atletlerden giy içine açılmasın belin ayaklarını da sıcak tut geçenlerde bi arkadaşım şua anda ayaklarlardan aldığımız soğuğun bebiş doğunca gaz olarak döneceğini söyledi büroda ayağımın altına hemen bir tahta iskeletlerden yaptırdım çok dikkat et kendine

Bazı hastaneler zaten hastane setini veriyor kızlar, ona göre araştırın yani, bavula çok çok koymaya gerek yok..

karakan sana özelcanda alt açma minderine kaç dediler? uğur böcekli olan özelcanın internet sitesinde 27 görünüyor.

canım 37.5 dediler 25 TL ye aldım ama internet sitesinde daha ucuz gözüküyor herşey anlamadım bende baktım şimdi bidahaki gitmeye valla laptopla gidecem bir tuhaf geldi :))))))

Geçmiş olsun Merve, bende de aynı ağrılar oldu tahlillerimin sonucunu bugün alıp doktora gideceğim inşallah böbrekte bişey yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…