hoşbuldum canım. ya kızlar bebişleriniz gece hareket edip uykunuzdan uyandırıyo mu merak ediyorum? ben gece yatağa yatana kadar kıpır kıpır hiç durmuyo, yattıktan bi süre sonra hareketler duruyo, uyuduğunu düşünüyorum ve sabaha kadar uyandırmıyo beni hareketleri. sabah uyanıyorum yatakta dönüyorum bazen tepki veriyo hemen, bazen de ben kahvaltımı yapana kadar tık yok, kahvaltıyı yaptığım anda şiddetle hareket etmeye başlıyo. çok mu akıllı olucak benim kıjım acabaSelam hoşgeldin..
benimde bütün gece göbek dışarda yatıyorum geçmiş olsun cnmm..
ege kolay gelsin iyi haberlerini bekliyoruz
kızlar bana müsade öptüm hepinizi
evet yaa sanki biz bayılıyoruz top gibi gezmeye ama alıyoruz işte napalım
sonra veririz inşallah
öyküm ben almayayım o zaman sterilizatör zaten evim küçük kiracıyım gereksiz kalabalığım çok kayantıveririm biberonları emzikleri felan geceleri bebeğim uyuduktan sonra
selam kızlar geçmişi okuyamadım ama sizi ilgilendiren ve başıma gelen bişeyi paylaşayım...
dün sağ yan tarafımda kaburgamdan kasığıma kadar, kasığımdan bacağıma aralıklarla şiddetli sancılar çektim... annem de yanımdaydı çok korktum... ağrının nnöbet gelmesi beni çok tedirgin etti... saat akşam 9 dan 12 ye kadr çektim sonra dayanamadım eşimi aradım gel doktora gidelim dedim...
neyse gittik gece yarısı doktora.. ultrasondan baktı bebeğimde bi sorun yoktu, yan yattım ağrıyan bölgeme baktı, böbreklerinde ağrın var dedi doktor... duş alıp dışarıya falan çıktın mı dedi hayr dedim ama gece üstüm açık kalmıştı belim falan dedi evet ondandır dedi, üstelik balkonu da silmiştim o soğukta... annem doktor'a "peki bu sancılar nöbet nöbet olur mu?" dedi, evet dedi doktorda... yani yan taraflarınızda ağrı olursa kasıklara kadar panik yapmayın bilin ki üşütmüşsünüzdür... belimi sardım yattım hala sıcak tutmaya çalışıyorum kendimi... aman belinizi açık bırakmayın resmen kasım kasım kasıldım ağrı çekerken... annem dedi dudaklarında morardı çok korktum ama rahatladım bi daha bizi korkutma dedi... ahh ah büyük korku atlattım yine... :85:
Geçmiş olsun merve baya korkmuşsundur bende çok belim ve üstüm açık yatıyorum çok terliyorum geceleri ,dikkat edelim
selam kızlar geçmişi okuyamadım ama sizi ilgilendiren ve başıma gelen bişeyi paylaşayım...
dün sağ yan tarafımda kaburgamdan kasığıma kadar, kasığımdan bacağıma aralıklarla şiddetli sancılar çektim... annem de yanımdaydı çok korktum... ağrının nnöbet gelmesi beni çok tedirgin etti... saat akşam 9 dan 12 ye kadr çektim sonra dayanamadım eşimi aradım gel doktora gidelim dedim...
neyse gittik gece yarısı doktora.. ultrasondan baktı bebeğimde bi sorun yoktu, yan yattım ağrıyan bölgeme baktı, böbreklerinde ağrın var dedi doktor... duş alıp dışarıya falan çıktın mı dedi hayr dedim ama gece üstüm açık kalmıştı belim falan dedi evet ondandır dedi, üstelik balkonu da silmiştim o soğukta... annem doktor'a "peki bu sancılar nöbet nöbet olur mu?" dedi, evet dedi doktorda... yani yan taraflarınızda ağrı olursa kasıklara kadar panik yapmayın bilin ki üşütmüşsünüzdür... belimi sardım yattım hala sıcak tutmaya çalışıyorum kendimi... aman belinizi açık bırakmayın resmen kasım kasım kasıldım ağrı çekerken... annem dedi dudaklarında morardı çok korktum ama rahatladım bi daha bizi korkutma dedi... ahh ah büyük korku atlattım yine... :85:
canımm merakta koyarmıyım hiç fmg ye haber vericcem size yazr. Gelicem kız burdayım zaten akşama doğru girerim
saol cnmm dua edin bana
benimde bütün gece göbek dışarda yatıyorum geçmiş olsun cnmm..
saol bebişim bende senin gibi mutlu geleyim inşallah
korktum tir tir titredim dedim ya doğum sancısıysa o kadr şiddetliydineyse ki şuan iyiyim var yine ağrım ama hafif...
mervecim canımmm geçmiş olsun yaa, aman dikkat et kendine, Allah ın verdiği emanetleri taşıyoruz...
Mervecim çok geçmiş olsun, umarım bi daha tekrarlamaz..dikkat et kendine..
penyesi bence güzel, kaliteli yani. 120ye bile hastane çıkışı var ya oha yani :))) çocuk adı üstünde hastane çıkışı giyecek,2 hafta sonra küçük gelecek.
benim bebeğin şimdi 1 hastane çıkışı var, gerçi bi de mothercareden aldım 2 sayılır.
7 bodysi var, 3 tulumu var. 1 tane iç zıbını var. çok hediye geliyor ilk zamanlar çok şey alma diyorlar, siz ne diyorsunuz kızlar ya? başka ne almak gerekir?
karakan sana özelcanda alt açma minderine kaç dediler? uğur böcekli olan özelcanın internet sitesinde 27 görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?