2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

mevsim gözünaydın cnmm. Sonunda girdin dopplere hayırlı olsun.. Darısı başıma

sağolasın cnım benim baktım maşallah çok tatlıydı zaten radyolog bakarken durmadan döndü durdu bana vurup duruyordu en son o katı radyolog bile dedi kerata durmuyo dönüp duruyo dedi kafasını ölçerken kilosunuda haftası ile nasıl diye ona bakıyorum bende nette iyi dimi ege

başka dr anca karsa gitmem lazım oda şuan gidemem ki hayırlısı yoktur inş. bişeyi

canımmm gecmısı okursan sabah bana doktor neler dedı kılo konusunda offf offffffffff

radyoloji doktorları çok gıcık oluyooo...senın yazınıda okuyunca kesinlikle bu kanıya vardım..
sen takma bişeyi kafana canım...herşeyi olumlu düşün..Allah hepimizin yardımcısı olsun..

kesinlikle, radyoloji doktorları çok gıcık (istisna vardır belki) oluyor. ben de detaylıya girdim kadının ağzını bıçak açmadı tip tip ekrana baktı ben de korktum bir sorun var diye, cinsiyetini bile söylemedi, insan biraz güleryüzlü olur, birşeyler söyler, tek söylediği: doktorunuz değerlendirecek. Allah tan bişey çıkmadı.

bu arada kalbide 155 atıyormuş dk da hastaneden çıkınca sağlık ocagınada gittim aşımda vardı bugün aşımıda yaptırdım ordai hemşirede kalbini diledi kadın şaşırdı ne hareketli çocuk bu kalbide ne kadr hızlı atıyo dedi atar benim oğluşumun dedim korkuttular bugün ondadr kolum acıyoo evdeyim ben gitmedim işede bugün

bak şunlar o adamın yazdıgı değerler
BPD: 63.49 (25+6)
HC: 235.66 (25+3)
AC: 202.15 (24+5)
FL: 42.19 (23+3)

bunlarda kendi dr un değerleri
BPD: 64 (25+2)
FL: 43mm ( 24+2)

Fatmacığım adamla doktorunun ölçümleri arasında çokda fark yok senin doktorun sorun yok demişya aralarındaki yorum farklılığıda olur takma canını her meslekte oluyor sen ne diyosun hem ben 20 haftada ayrıntılıya girmiştim doktor gayet güzel demişti şimdi baktım 3 hafta eklersek benim değerlerime seninki normal bence canını sıkmaya hiç değmez çünkü ikili üçlü tesler normal çıktıktan sonra anomali olmadıktan sonra ayrıntılı biraz işin lüksü zaten alttada yazıyor raporun %20 anomalilikleri ortaya koyamaz diye anlayacağın bir adamın mesleki bilgisinin yansıması ben hastanede yatarken ikizlerde bir asistan geliyor suyun bitmiş diğeri geliyor suyun gayet güzel diye çıldırmıştım sen ferak tut basketçi yapacaz oğullarımızı

iyi cnm hiç bi sorun yok sen içini rahat tut maşallah kız 22 haftada benmki 460 grdı. Zaten nette de 600 küsür olmasıgerekir diyor seninki maşallah annesi meraklanma sevinki oda sevinsin..
ölçümleride iyi hiç bişey yok zaten +-1 hafta yanılma payı veriyor drlar. Ultrasondan ultrasona fark ediyor. Burdada belli 2 farklı sonuç. Sen kendi dr ciddiye al

ben de bidaha gittgimde alırım herhalde bişeyler yada bi sonrakinde zaten izmirden doldururuz alcaklarımızı buralardan kazıklanmaya gerek yok..

tabi canım fiyatlar nasıl uçuk burda en güzeli izmir :))) hem çocuğun giydiği haram yediği helal diyorlar gerçi hertürlü helal olsun oğluşlarımıza da ne gerek var bi hastane çıkışına 120 tl 2 haftalık bi zaman için öpüyorum canım seni kendine ii bak

ben yemeğe çıkıyorum kıslar görüşürüz kendinize ii bakın

FATMAAAAAAAAAAAAAAAA cnm bak ben sana degerlerımı yazımmmm bu sabah aldıgım:
BPD 60,36
FL 42,66

bnm doktorum bebısın gayet sağlıkklı dedıkı senın degerlerınde benımkıyle aynı bu durumda gercekten korkacak bır durummm yokkkk

ayyyyy allahım olucemmm kıs bnm doktorr 650 gr bebek cok kılolu bıraz zayıfla dedı adam 700 gra az demıs bu doktorlara bırı DURRR desınnnnnnnnn

evet canım öyle diyorlar ama burada annelerin aldıklarına bakınca da kendimi çok cimri gibi hissediyorum
neler neler almış herkes
bende 4 takım evde giyebileceği pijama türü giysi aldım 10 lu hastane çıkışı da alıcam iki takımda ondan çıkacak 6 takım eder ilk doğduğu zaman için yeter diye düşünüyorum
yazlıklar çıkınca gezme kıyafeti de alıcam bir iki takım
e doğduktan sonra da alırız mahrumiyet bölgesi değil sonuçta

ama dediğim gibi buralarda alınanları görünce az almışım gibi geliyor

Fatmacım sende doktor kurbanı olmussun buyuk gecmıs olsun moralını bozma bazen ınsanın karsısına garıp ınsanlar cıkabılıyor.
onlar her zaman yasıyorlar bu durumu ama bızım ıcın ılk bunu anlayan doktor bulan aman bırakmasın..

bak şunlar o adamın yazdıgı değerler
BPD: 63.49 (25+6)
HC: 235.66 (25+3)
AC: 202.15 (24+5)
FL: 42.19 (23+3)

bunlarda kendi dr un değerleri
BPD: 64 (25+2)
FL: 43mm ( 24+2)

Fatmacım..bende biliyosun gecen haftalarda inim inim agladım zırladım böbreklerinde bi genişlememi varmı diye..ama biliyomusun bunlar tamamen milim hesabı..milimini azcık kacırsa cocugun başı büyük boyu küçük cıkabiliyo..aynı benim böbreklerde oludugu gibi resmen adamlar 0.4milimin hesabını yapıyolar bu da doktorun eline göre bile degişiyo..yani hiç panik yapma zaten eger bi sorun olmuş olsa diger doktorunda onu öle görürdü..içini ferah tut

kızlar sımdı ben 23 haftadayız ya 6 ay bıtmıs mı oluyor 6+ ayın ıcınde mı oluyoruz yarın 24.haftam.
mıllet hafta hesabından anlamıyor ay soylemeye gelıncede ben kalıyorum bısey dıyemıyorum

kızlar sımdı ben 23 haftadayız ya 6 ay bıtmıs mı oluyor 6+ ayın ıcınde mı oluyoruz yarın 24.haftam.
mıllet hafta hesabından anlamıyor ay soylemeye gelıncede ben kalıyorum bısey dıyemıyorum

valla ben son regl tarihime göre(18 eylül) hesaplayıp söylüyorum yoksa haftasına göre söylersem cok oluyor..mesela şimdi 5.5 aylıgım diyorum.

şimdi oturdum sat a gore basladım 4 hafta 4 hafta saydım o zaman yarın 7. aya gırmıs gorunuyorum ona gore 6 tamamlanmıs oluyor.
kafam karıstı ama sankı boylesı dogru mayıs 9. ayımız hazıran ise 10 gunumuz:)))
o zaman 7 aylık hamıleyızd ve buna gore kılomuzda 7 aylık hamılelere gore bakılmalı:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…