selam kızlar..
Doopler diye diye sonunda gördüm nasıl bişey olduğunu...adamın ağzından zorla laf aldık yahu, hiç konuşmadı , nasıl doktor ben anlamadım valla...sonunda dayanamadım dedım ki...
__ doktor bey siz ne yapıyosunuz, hiç bişey söylemıyosunuz ben anlayamıyorum dedım, eşim doktorun arkasından bana bakarak bi tebessüm etti :)))
sonra doktor izah etti işte ne yaptığını , sonra yine sustu, allahıımm gıcık oldum..10 dk falan sürdü, herşey yolunda ,bi sorun yok bebekte dedı...duymak istediğim en iyi cümle buydu sanırım..sonucuda hemen verdiler, kendi doktorumuza gittik, gösterdık sonucumuzu,ultrasona aldı , allahıımmm ne kadar özlemişim oğluşumu, 3 haftadır görmüyordum...kıpır kıpırr canım benım.700 gr olmuş:))
öyle işte....
bak şunlar o adamın yazdıgı değerler
BPD: 63.49 (25+6)
HC: 235.66 (25+3)
AC: 202.15 (24+5)
FL: 42.19 (23+3)
bunlarda kendi dr un değerleri
BPD: 64 (25+2)
FL: 43mm ( 24+2)
sağolasın cnım benim baktım maşallah çok tatlıydı zaten radyolog bakarken durmadan döndü durdu bana vurup duruyordu en son o katı radyolog bile dedi kerata durmuyo dönüp duruyo dedi kafasını ölçerken kilosunuda haftası ile nasıl diye ona bakıyorum bende nette iyi dimi egeFatma gözünaydın cnm sorun yok boşuna zırvalamış dr sen oğluşuna iyice doyasıya baksaydın... Maşallah kilosuda bak merak ediyordun.. Tosun olmuş. Kafası sorunlu değil haftasıyla uyumlu zaten.. Hadi güzel haber verdin bize.
ayy canım ya takma sen bu dra kendi doktoruna güven sonuçta seni başından beri takip eden o
zaten genelde radyologlar kadın doğumcuların ultrasonla inceleme yapmasına kızarlar diye biliyorum kendine git diye de söylemiş olabilir maşallah oğluşuna başka bir dra gideceksen git yine sonuçta seni başından beri inceleyen dr bir sorun yok demiş
Allah razı olsun ..cerrahpaşaya gidemedim canım, bizim burdaki özel hastaneye gitmek zorunda kaldım..cerrahpaşadakı 2 boyutlu değilmiş,istanbul tıp sorunlu bebeklere bakıyomuş, hasekide randevu almanız için kendiniz gelmeniz lazım dedı,telefonda verilmiyomuş,gidip randevu aldıktan sonra gün vericekler , o gün tekrar gideğim falan ...zaten ben uzakta oturuyorum o hastanelere...git gel masrafını çekmemek için burdakı özel hastaneye gitmek zorunda kaldık...2 hafta sonrada şeker yüklemesi yapılcak...inşallah bişi çıkmaz hayırlısıyla..
9 kılo aldım ben, doktor çok almışsın , çok yemek yeme dedı bana
mevsim gözünaydın cnmm. Sonunda girdin dopplere hayırlı olsun.. Darısı başıma
radyoloji doktorları çok gıcık oluyooo...senın yazınıda okuyunca kesinlikle bu kanıya vardım..
sen takma bişeyi kafana canım...herşeyi olumlu düşün..Allah hepimizin yardımcısı olsun..
sağolasın cnım benim baktım maşallah çok tatlıydı zaten radyolog bakarken durmadan döndü durdu bana vurup duruyordu en son o katı radyolog bile dedi kerata durmuyo dönüp duruyo dedi kafasını ölçerken kilosunuda haftası ile nasıl diye ona bakıyorum bende nette iyi dimi ege
başka dr anca karsa gitmem lazım oda şuan gidemem ki hayırlısı yoktur inş. Bişeyi
ben de bidaha gittgimde alırım herhalde bişeyler yada bi sonrakindezaten izmirden doldururuz alcaklarımızı buralardan kazıklanmaya gerek yok..
tabi canım fiyatlar nasıl uçuk burda en güzeli izmir :))) hem çocuğun giydiği haram yediği helal diyorlar gerçi hertürlü helal olsun oğluşlarımıza da ne gerek var bi hastane çıkışına 120 tl 2 haftalık bi zaman için öpüyorum canım seni kendine ii bak
ben yemeğe çıkıyorum kıslar görüşürüz kendinize ii bakın
kızlar sımdı ben 23 haftadayız ya 6 ay bıtmıs mı oluyor 6+ ayın ıcınde mı oluyoruz yarın 24.haftam.
mıllet hafta hesabından anlamıyor ay soylemeye gelıncede ben kalıyorum bısey dıyemıyorum
kızlar sımdı ben 23 haftadayız ya 6 ay bıtmıs mı oluyor 6+ ayın ıcınde mı oluyoruz yarın 24.haftam.
mıllet hafta hesabından anlamıyor ay soylemeye gelıncede ben kalıyorum bısey dıyemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?