2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ee tabi 6 bitti diycen ee mantıklı ama öle..sonucta cocugun dogum tarihini son adet gününe göre vermiyolar mı..bencede 6 bitmiş senin..

cnm 24. hafta bıttıgınde sen 6 aylıgım dıceksınn.
ama ben sımdıden artık 6 ayıgım dıorum:)

valla ben son regl tarihime göre(18 eylül) hesaplayıp söylüyorum yoksa haftasına göre söylersem cok oluyor..mesela şimdi 5.5 aylıgım diyorum.

selam kıslar
bu hesap olayında şöyle bişey var eğer haftaya göre hesaplarsanız 24 hafta 6 aya takabül ediyo fakat 40 haftada 10 aya tekabül ediyo. çünkü 4 hafta 28 gün :) benimde şu anda 24 haftalık hesaba göre 5.5 aylık oluyo martın 9unda 6 ay bitmiş olucak. Sorana öyle diyorum yani

ben ay hesabını hafta üzerinden değil sat üzerinden yapıyorum
sat 19 eylül o zaman ben 19 şubatta 5 ayımı bitirdim 6. aya girdim soranlara da 5 ay bitti diyorum
hafta olarakta 23hafta 1 günlüğüm bugün

hafta üzerinden ay hesabı karışıyor çünkü her ay 4 hafta değil sadece şubat ayı 28 gün olduğu için 4 hafta diğer aylar 30-31 gün bu fazladan birkaç günler birikince hafta değişiyor

Cuma günü kontrolüm vardı Herşeyi normla çıktı bebişin. Sıpam 704 Gram olmuş boyuda 32 cm civarında. ŞEker yüklemesi yapıldı oda gayet iyi çıktı. Fakat doktor bana sen artık çok kilo aldın bundan sonra biraz daha dikkat etmen lazım dedi. Şimdiye kadar 10 kilo aldım böyle gidersem en az 16 kilo daha alırmışım... aburcuburu falan kestim en azından napiim..

Bunlarda bebişimin resimleri :) videolarıda var sıpamın ama buraya ekleyemiyom malesef..

maşşallahh cok tatlı...allah nazarlardan saklasın..

valla burcu cok guzel bı kız olacak kofte dudaklar kalkık burun masallah nazar degmesın...
kılo konusu sanırım bu ay hepımızın doktordan duyacagı sey olacak bugun herkes kılodan bahsedıyor

değerler ayn ıymış kızzz

amiiiiiiiiiiin
evt cnım yaa hepimize geçmiş olsun

2 saattir sinir oluyorum net bi gidp bi gelio

maşallah yaaa çok tatlı hadi gözün aydın herşey yolundaymış

Maaşallah ne güzel pozlar vermiş nekadar net çıkmış hadi gözün aydın çok da güzel olacak :))))))

maşşallahh cok tatlı...allah nazarlardan saklasın..

valla burcu cok guzel bı kız olacak kofte dudaklar kalkık burun masallah nazar degmesın...
kılo konusu sanırım bu ay hepımızın doktordan duyacagı sey olacak bugun herkes kılodan bahsedıyor

maşallah yaaa çok tatlı hadi gözün aydın herşey yolundaymış

Maaşallah ne güzel pozlar vermiş nekadar net çıkmış hadi gözün aydın çok da güzel olacak :))))))

teşekkür ederis :) bi videosu var ağzını açıp kapatıyo emer gibi cüce çok şirin :)

gecede üyamda gördüm çok ukala bi çocuğum vardı :))emcen mi acıktımı karnın falan diye soruyodum yok şimdi değil diyodu kii daha yeni doğmuştu :))

Masallah Hokka gibi agzi burnu. Kofte dudakli olacak galiba annesi
Iki bebegimde de bu tur ultrasona sokulmadim ben. icimde kaldi valla
Insallah bebislerimizin fotolarindan bir album yapariz dogduktan sonra. merakla bekliyorum ben de minigimin tipini. Ultrasonda ayni abisi gibi gorunuyordu. Ikisinin ultrason ciktilarini yanyana koyunca hic fark gormedim. Kiz ikizini doguracagim galiba. uc tane kocam suratliyi nasil cekeceksem artik

Son düzenleme:

ayy hayır olsun benimde kociş görmüş kızını rüyasında
heryere işemiş sıpam
çok güldüm anlatınca

anaaammm maşallah kız maşallah sübhanallah... Allahım tamamına erdirir inşallah çok tatlııııııııı

Kızlar bu arada biberonları BPAsız alıyorsunuz değil mi? Emzikleri de.. Aman dikkat edin...
gönderdiğin yazıya baktım da mothercare de BPA lı üretiyormuş, artık onların kıyafetlerinin yerine de güvenmem ben

ankarada doğru düzgün konuşup herşeyi anlatan radyolog isterseniz Ali İPEK diyorum, kaç kişyie sorduysam doktoru ona yönlendirmiş çok da memnun kalmışlar. biz de çok memnun kaldık adam yarım saat ne yaptıysa anlattı.tek tek parmaklarını gösterdi "parmak sayısı az yada çok değil" dedi hem ayakları hem elleri için ayrı ayrı yaptı aynısını. ben çok memnun kaldım tavsiye ederim gidecek kaldıysa tabi :)

canı burda ne reklisi diğer ultrasonun hemen hemen aynısı sadece ölçümleri biraz daha fazla yapıo işde ac değeri falan var onlar var işde burası mahrumiyet bölgesi

canım sen bakma o densize, bak değerleriniz channella aynıymış. Allahım detaylıya bi gidip geliyoruz kendimize gelene kadar 1 hafta geçiyor ben daha yeni kendimi tam toparladım ya.

bu ay hafta hesabı birbirine giriyor :)) 7 ay bence fazla oluyor çünkü mart nisan ve mayıs var. sorna da hazirandan 10 günümüz var demişsin. o zaman tam 6 aylık oluyor bence..

bu ay hafta hesabı birbirine giriyor :)) 7 ay bence fazla oluyor çünkü mart nisan ve mayıs var. sorna da hazirandan 10 günümüz var demişsin. o zaman tam 6 aylık oluyor bence..

6 doldu 7 den gun aldık gıbı:)))
suna sevındım tek kafası karısan ben degılmısım sorarken bıraz çekinmiştim

kızlar yaa kıyafet olarak neler aldınız ya da almayı planlıyorsunuz
ben aldım biraz bişeyler ama sanki az gibi geliyor

birde burada bazı forumlarda penye battaniye çok olsun yazmışlar hatta birisi 10 tane felan demiş çok gereksiz değilmi o kadar

3-4 tane yeter diye düşünüyorum
neler alıyorsunuz yazsanız birbirimize fikir versek

Bizim doktorun ultrasonu gelişmiş bişi heralde hem normal hem 4 boyutlu hemde doppler hepsi bi arada. her seferinde gösteriyo bu şekilde sağolsun.

ayy hayır olsun benimde kociş görmüş kızını rüyasında
heryere işemiş sıpam
çok güldüm anlatınca
:))))
anaaammm maşallah kız maşallah sübhanallah... Allahım tamamına erdirir inşallah çok tatlııııııııı

Amin canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…