şimdi oturdum sat a gore basladım 4 hafta 4 hafta saydım o zaman yarın 7. aya gırmıs gorunuyorum ona gore 6 tamamlanmıs oluyor.
kafam karıstı ama sankı boylesı dogru mayıs 9. ayımız hazıran ise 10 gunumuz:)))
o zaman 7 aylık hamıleyızd ve buna gore kılomuzda 7 aylık hamılelere gore bakılmalı:)))
cnm 24. hafta bıttıgınde sen 6 aylıgım dıceksınn.
ama ben sımdıden artık 6 ayıgım dıorum:)
valla ben son regl tarihime göre(18 eylül) hesaplayıp söylüyorum yoksa haftasına göre söylersem cok oluyor..mesela şimdi 5.5 aylıgım diyorum.
Cuma günü kontrolüm vardı Herşeyi normla çıktı bebişin. Sıpam 704 Gram olmuş boyuda 32 cm civarında. ŞEker yüklemesi yapıldı oda gayet iyi çıktı. Fakat doktor bana sen artık çok kilo aldın bundan sonra biraz daha dikkat etmen lazım dedi. Şimdiye kadar 10 kilo aldım böyle gidersem en az 16 kilo daha alırmışım... aburcuburu falan kestim en azından napiim..
Bunlarda bebişimin resimleri :) videolarıda var sıpamın ama buraya ekleyemiyom malesef..
Eki Görüntüle 148342 Eki Görüntüle 148343 Eki Görüntüle 148344 Eki Görüntüle 148345
Cuma günü kontrolüm vardı Herşeyi normla çıktı bebişin. Sıpam 704 Gram olmuş boyuda 32 cm civarında. ŞEker yüklemesi yapıldı oda gayet iyi çıktı. Fakat doktor bana sen artık çok kilo aldın bundan sonra biraz daha dikkat etmen lazım dedi. Şimdiye kadar 10 kilo aldım böyle gidersem en az 16 kilo daha alırmışım... aburcuburu falan kestim en azından napiim..
Bunlarda bebişimin resimleri :) videolarıda var sıpamın ama buraya ekleyemiyom malesef..
Eki Görüntüle 148342 Eki Görüntüle 148343 Eki Görüntüle 148344 Eki Görüntüle 148345
değerler ayn ıymış kızzzFATMAAAAAAAAAAAAAAAA cnm bak ben sana degerlerımı yazımmmm bu sabah aldıgım:
BPD 60,36
FL 42,66
bnm doktorum bebısın gayet sağlıkklı dedıkı senın degerlerınde benımkıyle aynı bu durumda gercekten korkacak bır durummm yokkkk
ayyyyy allahım olucemmm kıs bnm doktorr 650 gr bebek cok kılolu bıraz zayıfla dedı adam 700 gra az demıs bu doktorlara bırı DURRR desınnnnnnnnn
amiiiiiiiiiiinFatmacım sende doktor kurbanı olmussun buyuk gecmıs olsun moralını bozma bazen ınsanın karsısına garıp ınsanlar cıkabılıyor.
onlar her zaman yasıyorlar bu durumu ama bızım ıcın ılk bunu anlayan doktor bulan aman bırakmasın..
evt cnım yaa hepimize geçmiş olsunFatmacım..bende biliyosun gecen haftalarda inim inim agladım zırladım böbreklerinde bi genişlememi varmı diye..ama biliyomusun bunlar tamamen milim hesabı..milimini azcık kacırsa cocugun başı büyük boyu küçük cıkabiliyo..aynı benim böbreklerde oludugu gibi resmen adamlar 0.4milimin hesabını yapıyolar bu da doktorun eline göre bile degişiyo..yani hiç panik yapma zaten eger bi sorun olmuş olsa diger doktorunda onu öle görürdü..içini ferah tut
maşşallahh cok tatlı...allah nazarlardan saklasın..
valla burcu cok guzel bı kız olacak kofte dudaklar kalkık burun masallah nazar degmesın...
kılo konusu sanırım bu ay hepımızın doktordan duyacagı sey olacak bugun herkes kılodan bahsedıyor
maşallah yaaa çok tatlı hadi gözün aydın herşey yolundaymış
Maaşallah ne güzel pozlar vermiş nekadar net çıkmış hadi gözün aydın çok da güzel olacak :))))))
MasallahCuma günü kontrolüm vardı Herşeyi normla çıktı bebişin. Sıpam 704 Gram olmuş boyuda 32 cm civarında. ŞEker yüklemesi yapıldı oda gayet iyi çıktı. Fakat doktor bana sen artık çok kilo aldın bundan sonra biraz daha dikkat etmen lazım dedi. Şimdiye kadar 10 kilo aldım böyle gidersem en az 16 kilo daha alırmışım... aburcuburu falan kestim en azından napiim..
teşekkür ederis :) bi videosu var ağzını açıp kapatıyo emer gibi cüce çok şirin :)
gecede üyamda gördüm çok ukala bi çocuğum vardı :))emcen mi acıktımı karnın falan diye soruyodum yok şimdi değil diyodu kii daha yeni doğmuştu :))
gönderdiğin yazıya baktım da mothercare de BPA lı üretiyormuş, artık onların kıyafetlerinin yerine de güvenmem benKızlar bu arada biberonları BPAsız alıyorsunuz değil mi? Emzikleri de.. Aman dikkat edin...
ankarada doğru düzgün konuşup herşeyi anlatan radyolog isterseniz Ali İPEK diyorum, kaç kişyie sorduysam doktoru ona yönlendirmiş çok da memnun kalmışlar. biz de çok memnun kaldık adam yarım saat ne yaptıysa anlattı.tek tek parmaklarını gösterdi "parmak sayısı az yada çok değil" dedi hem ayakları hem elleri için ayrı ayrı yaptı aynısını. ben çok memnun kaldım tavsiye ederim gidecek kaldıysa tabi :)Hadigözün aydın maaşallah 700 gr olmuş radyologların hepsi öyle sıkma canını hasta ile direk temasta olmadıkları için iç organlara baka baka a sosyalleşiyolar onların işiraporlamak benimde iki tane radyolog arkadaşım var aynı sorun yok gözün aydın :)))))))
canı burda ne reklisi diğer ultrasonun hemen hemen aynısı sadece ölçümleri biraz daha fazla yapıo işde ac değeri falan var onlar var işde burası mahrumiyet bölgesi
şimdi oturdum sat a gore basladım 4 hafta 4 hafta saydım o zaman yarın 7. aya gırmıs gorunuyorum ona gore 6 tamamlanmıs oluyor.
kafam karıstı ama sankı boylesı dogru mayıs 9. ayımız hazıran ise 10 gunumuz:)))
o zaman 7 aylık hamıleyızd ve buna gore kılomuzda 7 aylık hamılelere gore bakılmalı:)))
bu ay hafta hesabı birbirine giriyor :)) 7 ay bence fazla oluyor çünkü mart nisan ve mayıs var. sorna da hazirandan 10 günümüz var demişsin. o zaman tam 6 aylık oluyor bence..
MasallahHokka gibi agzi burnu. Kofte dudakli olacak galiba annesi
Iki bebegimde de bu tur ultrasona sokulmadim ben. icimde kaldi valla
Insallah bebislerimizin fotolarindan bir album yapariz dogduktan sonra. merakla bekliyorum ben de minigimin tipini. Ultrasonda ayni abisi gibi gorunuyordu. Ikisinin ultrason ciktilarini yanyana koyunca hic fark gormedim. Kiz ikizini doguracagim galiba. uc tane kocam suratliyi nasil cekeceksem artik
:))))ayy hayır olsun benimde kociş görmüş kızını rüyasında
heryere işemiş sıpam
çok güldüm anlatınca
anaaammm maşallah kız maşallah sübhanallah... Allahım tamamına erdirir inşallah çok tatlııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?