İşte benim kızda böyle ya... yerim ben onu.. çok tatlı çıkmış hepsinde.. benimkide senin koyduğun ikinci resim varya genelde o pozisyonda duruyor.. Kollar kafaya çelikmiş ayaklarda nerdeyse yüzünde top gibi oluyor velet.... eeeeeeeee kızlar nazlı olur tabi..
kuzu hoşgeldin canım özlettin kendini nasılsın iyisin inşallah... bende yeni geldim şimdi gördüm seni...
delimavi gittin mi canım sağlık ocağına?
canım bu fotolar kaç boyutlu ultrason...bende renklı ultrasonda böyle fotolar alma hayaliyle girdim ama nerdeeeeeee...içimde ukte kaldı vallaaa(
bencede rahatsız oluyolar bi keresinde uyuyodu uyandı kuzu bunlar yaa
hepimiz hayırlı doğumlar yaparız inşallah...
canım sen bıdığına aldığın şeylerin fotolarını koycaktın hani??
ben merakla bekliyorummm :))
ha haaaa o resim çok komik iki büklüm duruyor.
doktorum kızının beli ağrıycak diyip güldü durdu
İyiyim iyiyim...Sen nasılsın...Bugün patronum izin verdi yoğun çalıştım diye ondan gittim, yoksa sabahtan burdaydım..Artık o kadar uzun süre yok olmayacağım inşallah buralardayım..Özlüyorum herkesi..Sen nasılsın iyisin değil mi..
çok tatlııı..evet ısrarla saklıyorlar kendilerini resmini ekliyim tekrar bak yüzünü nasıl gizledi kızım :)Eki Görüntüle 149122
aynen bebe yağı çok hiç çatlak kremi falan kullanmıyorum ben..Ben bebe yağı sürdüğümden beri pul pul olma sorunum yok..Bebe yağı çok iyi geliyor..
.aslında iyidir aramız ama bazen kendini göstercek işte..canım toplarsın kısa sürede hiç dert etme.
kaynananı boşver sanki isteyerek hasta olunuyo. alem kadınmış. gül geç boşveeeeeer.....
sesten rahatsız oluyorlar herhalde canım.. Sana da çok geçmiş olsun canım. Benim doktorumda dedi bu aralar çok salgın var dikket et, hamileler çok ağır geçiriyor hastalığı falan dedi..
İyi olmaya çalışıyorum cnım ya bel ağrısı tansiyon çok sorunlu geçiyor bu ara hamileliğim sürekli otur yat başka bişey yapmıyorum :) neyse her zaman söylüyorum bebeğim sağlıklı doğsun ben yatmaya razıyım...
Sezaryen falan demişsin ? sezaryen mi olucaksın sen canım?
benimki hep o pozisyonda duruyor zaten...enteresan bişi.. Çok komik ya... Neyse kızlar ben kaçar artık, yemek yapmam lazım... Size iyi akşamlar, yarın görüşürüz...
çok tatlııı..
aslında iyidir aramız ama bazen kendini göstercek işte..
benimki hep o pozisyonda duruyor zaten...enteresan bişi.. Çok komik ya... Neyse kızlar ben kaçar artık, yemek yapmam lazım... Size iyi akşamlar, yarın görüşürüz...
hadi hepinizi öptüm şekerler
görüşürüz sonra gene
bebekpoyraz geldi mi kızlar.
ağrım var bebeğim hareket etmedi doktora gidicem yazmış bugün. haberi olan var mı?
Yat boşver, ben de saldım iş miş yapmıyorum artık..Büroda oturarak çalışıyorum zaten, eve gidince de bi yemek bi bulaşık o kadar..Gerisini hiç düşünmüyorum bile..Yeter ki kuzular sağlıklı olsun..
Evet,sezeryan olucam ben..Doktorum sen paniksin seni normal doğurtamayız, bebek sıkışabilir diyor.. Ben ultrasonda görünce falan ağlıyorum, doktorun yüzüne bkıyorum, niye kaşını kaldırdın bişey mi var, sorun mu var falan filan..Normal doğum yapamayacağımı düşünüyor doktorum, onu dinliyorum, hatta sezeryanı da epidural yapıcak eşim olmazsa onu da yapamayız çok konuşuyor diye her kontrolde eşimin kafasını şişiriyor, doğuma gireceksin diye..Bilmiyorum zaman ne gösterecek..
fmg, ne sorucam kız, senin sezin hanım büyük yaa maşallah..
Tekmeleri artık dışardan gözle belli oluyor mu..Karşıdaki insan görebiliyor mu..
Benimkinin tekmeler çok belli oluyor, karşıdaki karnıma bakıorsa o an görüyor, dün doppler dokoru da dedi, gr.ına göre çok kuvvetli tekmeler atıyor diye..Senin kızın tekmeler nasıl..
hmm anladımm aslında bi normali denemekte fayda vardı ya ama sen bilirsin canım... aslında bende korkuyorum elimden gelse bende sezaryen olucam ama annem normal olsun daha iyi olur diyo annemde 5 tane doğurmuş kadın ablalarım biraz çekti sezaryenden... yazın bile çoraplı geziyorlar, bi üşütseler karınları davul gibi oluyor... bende perş günü gittiğimde epidural normal doğumu sorucam doktora öyle istiyorum olmazsa zorlanırsam bende sezaryen olurum... korkuyorum bende hemen titremeye başlıyorum böyle rahatsızlandığımda ya çocuğuma bişey olduysa diye paniğim biraz senin gibi :18:
hmm anladımm aslında bi normali denemekte fayda vardı ya ama sen bilirsin canım... aslında bende korkuyorum elimden gelse bende sezaryen olucam ama annem normal olsun daha iyi olur diyo annemde 5 tane doğurmuş kadın ablalarım biraz çekti sezaryenden... yazın bile çoraplı geziyorlar, bi üşütseler karınları davul gibi oluyor... bende perş günü gittiğimde epidural normal doğumu sorucam doktora öyle istiyorum olmazsa zorlanırsam bende sezaryen olurum... korkuyorum bende hemen titremeye başlıyorum böyle rahatsızlandığımda ya çocuğuma bişey olduysa diye paniğim biraz senin gibi :18:
sen avcılar hospitale mi gidiyordun canım?
uykudan sıçrayarak uyandıracak kadar şiddetli maşallah.
geceleri çok kuduruyor özellikle. dışardan bakan da görebiliyor. eşimle çok gülüyoruz. bir ara vidyoya çekicem. titretip duruyor göbüşümü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?