2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Dikkat et canım kendine..Hastasın diye geri kalmıştır, sen iyileşince bebişin de haftasına yetişir merak etmee..Benimki 2 hafta geriden geliyordu önceden..Şimdi tam gününde..

Canım inanmıycan belki ama benim kız kollarıyla yüzünü kapamış ve sırtını dönmüştü.. Şok olduk.. Doktor dedi babasına göstermiyor kendini ama görsen sanki bilinçli bir şekilde kollarıla yüzünü kapamıştı.. Çok komikti bence bizim veletler rahatsız oluyor ultrasondan ondan herhaşde..

karıştırmadım canım sadece bebeyağına biraz portakal yağı kattım.
öyle karıştırınca astarı yüzünden pahalıya geliyor dediğin gibi.

kızlar kullandığınız duş ürünleri de kaşıntı yapıyor bilginize

mesela bende avon duş ürünleri normalde de kaşıntı yapardı hamileyken bi ara kullandım 15 gün maffoldum kaşınmaktan acıyordu artık

şimdi durunun duş ürünlerini kullanıyorum kaşıntı kızarıklık gitti

bende doğal olsun falan diye zeytinyağlı sabun kullandım bide ne göreyim derim pul pul döküldü öyle kurudu ki anlatamam..şimdi toparlamaya çalışıorum..

İnanırım ya, benimki de sürekli tekme atıyor ve böbreklerine falan bakılırken hep eleri karnında, kafasına bakarken eli kafasında.. Dediğin gibi rahatsız oluyorlar biirazda nazlanıyorlar sanırım, doğana kadar bekleyin, merak edin bizi diyee..Seninki daha cimcime baksana, bi de sırtını dönmüş..Benimkinin daha o kadar aklına gelmiyor, anca tekme derdinde...
Ya, iyi olsunlar da göstermesinler..İyi olduklarını bilmek için gidiyoruz zaten...Benim doğum yapacağım tarih de belli oldu, 4 haziranda doğuracam..Bi terslik olmaz erken gelmezse inşallah..

evet ısrarla saklıyorlar kendilerini resmini ekliyim tekrar bak yüzünü nasıl gizledi kızım :)

Hadi hayırlısı canım, bende hem 1-2 haziran olur diye düşünüyorum daha doktor bişi demedi ama muhtemelen öyle olur bence.. Senden iki gün öndeyim ben..

kuzu hoşgeldin canım özlettin kendini nasılsın iyisin inşallah... bende yeni geldim şimdi gördüm seni...

delimavi gittin mi canım sağlık ocağına?

bencede rahatsız oluyolar bi keresinde uyuyodu uyandı kuzu bunlar yaa

hepimiz hayırlı doğumlar yaparız inşallah...
canım sen bıdığına aldığın şeylerin fotolarını koycaktın hani??
ben merakla bekliyorummm :))

evet ısrarla saklıyorlar kendilerini resmini ekliyim tekrar bak yüzünü nasıl gizledi kızım :)Eki Görüntüle 149122

İşte benim kızda böyle ya... yerim ben onu.. çok tatlı çıkmış hepsinde.. benimkide senin koyduğun ikinci resim varya genelde o pozisyonda duruyor.. Kollar kafaya çelikmiş ayaklarda nerdeyse yüzünde top gibi oluyor velet.... eeeeeeeee kızlar nazlı olur tabi..

canım toplarsın kısa sürede hiç dert etme.
kaynananı boşver sanki isteyerek hasta olunuyo. alem kadınmış. gül geç boşveeeeeer.....

Hadi hayırlısı canım, bende hem 1-2 haziran olur diye düşünüyorum daha doktor bişi demedi ama muhtemelen öyle olur bence.. Senden iki gün öndeyim ben..

Benim doktor yasal iznimi, rapor tarihimi hepsini verdi bu gidişte..
Normal şartlarda bebişimi de 3.250 gr.civarı bekliyormuşuz,onu bile hesapladı..Çok kilo alma dedi bana da..39. haftanın sonunda alacakmış..Sezeryan 38. hafta oluyor yaa, benimki bebeğe ve bana çok kilo aldırmayıp bebeğin içerde geçireceği süreyi uzun tutmaya çalışıyor..Böyle kilo alırsan 38. hafta almak zorunda kalırım dedi, tırstım diyet yapıyorum şimdi..
Evet büyük ihtimal haziran başı olur senin doğum da..Kuzular yaa, artık doğum tarihleri bile belli oluyor...Çok heyecanlandım ben duyunca..

bencede rahatsız oluyolar bi keresinde uyuyodu uyandı kuzu bunlar yaa

sesten rahatsız oluyorlar herhalde canım.. Sana da çok geçmiş olsun canım. Benim doktorumda dedi bu aralar çok salgın var dikket et, hamileler çok ağır geçiriyor hastalığı falan dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…