selam anneler naber
biz hala hastayız ama çok şükür ateşim düştü.nefesim hala hırıltılı..detaylı usg ye bile gidememiştim.bu gün gittim geldim..herşey iyi çıktı ama gelişimi geri kalmış bebişimin..hastalıktan bişey yiyemedim antibiyotiklerde bozdu midemi..dinlenmem gerekiyormuş..şu anda 400 gr 1 hafta geriden geliyomuş.buna da şükür napalım
bide kaynanam sinir etti beni kendime iyi bakmam lazımmış ihmal etmişim.hastalanmanın suçlusu da benim hasta oldum 1 tabak çorba göndermedi yaa.
Okudum seni..Maşallah kocamanmış kuzucuk..
Ben de gittim evet, 852 gr. olmuş benim sıpa da...
Şekerim düşük çıktı, diyetisyene gönderildim sen gibi..Artık diyet yapıcam bakalım nasıl yapacaksam..
Renkli doppler e girdim, detay ultrason denilen şeye..Oykum inan ki baktırmadı kendine kızım yaa, sinir oldum bi yandan endişelendim..Asistan bakıyordu, ölçemiyorum dedi..Doktor çaırdı, o da ölçemedi, prof.geldi sonra, o ölçtü..2 saate yakın kaldım ultrasonda..Çok strese sokuyor bu kız beni..Sürekli tekmeliyor, ultrasonu hiç sevmiyor..Hareket edior diye de ölçemiyorlar bi türlü...
Ama Allaha şükür, hiç sorun çıkmadı..Tam gününde çıktı, kafası 1 hafta önden gidiyor ama, kocakafa..
canım pahalı ama aktarlara sordum o yağları karıştırınca da zaten 20den fazla tutuyor, karıştırdıkları yağların şişesi 5-7 lira arası değişiyor. badem yağı tüylenmeyi artırıyor o kesin. doktorum bu kremlerden birini al, bir gün bebe yağı bir gün bunu kullan dedi. ben de o yüzden aldım. annemde de halamda da çatlak yok, kaşıntı oluyor ben de, o yüzden olabilir dedim ama halamda da oluyormuş kaşıntı, normal dedi. o yüzden pek çatlıcağımı sanmıyorum da yine de tedbir alıyorum..
oooh hoşgeldiniz fıstıklar :)) e evinize gitseydiniz yahu niye işe geri geldiniz :)))
Dikkat et canım kendine..Hastasın diye geri kalmıştır, sen iyileşince bebişin de haftasına yetişir merak etmee..Benimki 2 hafta geriden geliyordu önceden..Şimdi tam gününde..
kızlar kullandığınız duş ürünleri de kaşıntı yapıyor bilginize
mesela bende avon duş ürünleri normalde de kaşıntı yapardı hamileyken bi ara kullandım 15 gün maffoldum kaşınmaktan acıyordu artık
şimdi durunun duş ürünlerini kullanıyorum kaşıntı kızarıklık gitti
Canım inanmıycan belki ama benim kız kollarıyla yüzünü kapamış ve sırtını dönmüştü.. Şok olduk.. Doktor dedi babasına göstermiyor kendini ama görsen sanki bilinçli bir şekilde kollarıla yüzünü kapamıştı.. Çok komikti bence bizim veletler rahatsız oluyor ultrasondan ondan herhaşde..
moral oldu valla bana sağol canım..
Canım inanmıycan belki ama benim kız kollarıyla yüzünü kapamış ve sırtını dönmüştü.. Şok olduk.. Doktor dedi babasına göstermiyor kendini ama görsen sanki bilinçli bir şekilde kollarıla yüzünü kapamıştı.. Çok komikti bence bizim veletler rahatsız oluyor ultrasondan ondan herhaşde..
İnanırım ya, benimki de sürekli tekme atıyor ve böbreklerine falan bakılırken hep eleri karnında, kafasına bakarken eli kafasında.. Dediğin gibi rahatsız oluyorlar biirazda nazlanıyorlar sanırım, doğana kadar bekleyin, merak edin bizi diyee..Seninki daha cimcime baksana, bi de sırtını dönmüş..Benimkinin daha o kadar aklına gelmiyor, anca tekme derdinde...
Ya, iyi olsunlar da göstermesinler..İyi olduklarını bilmek için gidiyoruz zaten...Benim doğum yapacağım tarih de belli oldu, 4 haziranda doğuracam..Bi terslik olmaz erken gelmezse inşallah..
bende doğal olsun falan diye zeytinyağlı sabun kullandım bide ne göreyimderim pul pul döküldü öyle kurudu ki anlatamam..şimdi toparlamaya çalışıorum..
İnanırım ya, benimki de sürekli tekme atıyor ve böbreklerine falan bakılırken hep eleri karnında, kafasına bakarken eli kafasında.. Dediğin gibi rahatsız oluyorlar biirazda nazlanıyorlar sanırım, doğana kadar bekleyin, merak edin bizi diyee..Seninki daha cimcime baksana, bi de sırtını dönmüş..Benimkinin daha o kadar aklına gelmiyor, anca tekme derdinde...
Ya, iyi olsunlar da göstermesinler..İyi olduklarını bilmek için gidiyoruz zaten...Benim doğum yapacağım tarih de belli oldu, 4 haziranda doğuracam..Bi terslik olmaz erken gelmezse inşallah..
evet ısrarla saklıyorlar kendilerini resmini ekliyim tekrar bak yüzünü nasıl gizledi kızım :)Eki Görüntüle 149122
selam anneler naber
biz hala hastayız ama çok şükür ateşim düştü.nefesim hala hırıltılı..detaylı usg ye bile gidememiştim.bu gün gittim geldim..herşey iyi çıktı ama gelişimi geri kalmış bebişimin..hastalıktan bişey yiyemedim antibiyotiklerde bozdu midemi..dinlenmem gerekiyormuş..şu anda 400 gr 1 hafta geriden geliyomuş.buna da şükür napalım
bide kaynanam sinir etti beni kendime iyi bakmam lazımmış ihmal etmişim.hastalanmanın suçlusu da benim hasta oldum 1 tabak çorba göndermedi yaa.
evet ısrarla saklıyorlar kendilerini resmini ekliyim tekrar bak yüzünü nasıl gizledi kızım :)Eki Görüntüle 149122
Hadi hayırlısı canım, bende hem 1-2 haziran olur diye düşünüyorum daha doktor bişi demedi ama muhtemelen öyle olur bence.. Senden iki gün öndeyim ben..
bencede rahatsız oluyolar bi keresinde uyuyodu uyandı kuzu bunlar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?