2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Tabii ki canım doktorun ne diyorsa onu yap, bende şimdi ona göre sorucam bakalım ne dicek benim doktorum da... sezaryen derse sezaryen olurum... senin tarih bellidir o zaman şimdi?

Tabii ki canım doktorun ne diyorsa onu yap, bende şimdi ona göre sorucam bakalım ne dicek benim doktorum da... sezaryen derse sezaryen olurum... senin tarih bellidir o zaman şimdi?

Belli..Erken doğum olmazsa normal şartlarda 4 haziran cumartesi..Doğum kilosu da 3.250 civarı olacak diye hesaplıyor doktorum..39. haftayı bitirip öyle almayı düşünüyor..

selam kızlar geldim okudum gidiyorum
bebekpoyrazı merak ettim doğrusu ne yaptı acaba
akşam tekrar girer bakarım
yarın görüşürüz

benimde ne zaman kalabalık bi yerde olsam çocukum deliriyor karnımda

dışardan da belli oluyor karnım bi oraya bi buraya elimle veya çantamla kapatmaya çalışıyorum birileri görücek diye de korkuyom çok utanıyorum ben bu konuda yaa atamadım şu durumumu

Ben de tam tersi, herkes görsün istiyorum..
Akşamları tekme attıkça eşime tekmeledi diyorum, o da diyor söylemene gerek yok, maşallah kızın anası gibi hiç durmuyor diyor...Sen tekmelemediği zamanları söyle, ikimiz de rahat edelim diyor..
Çok hoşuma gidiyor tekme attıkça...

kız ne utanıyorsun o senin gururun :) benimde özellikle sırt üstü yattığımda çok belli oluyor, başını poposunu ayırt edebiliyorum artık dönüyor resmen içimde :)))))))))))))

ya ben eşimden bile çekiniyorum :26:

göbüşümü göstermek istemiyorum utanıyorum

kesinlikle doktorun kararına saygı duymak ve uymak lazım kendi menfaatimiz için.
bir arkadaşıma sezeryan dedi doktoru ısrar etti normal doğumda. saatlerce doğuramadı. bebek doğum kanalında sıkıştı kaldı.vakumla almaya çalıştılar çocuğun kafası uzadı.
en sonunda bu kadar eziyet çektikten sonra sezeryana aldılar. hem çocuğa hem kendine çektirdi boşu boşuna. inat etmemek lazım. bir bildikleri oluyor mutlaka doktorların.

evet canım Avcılara gidiyorum...

Nil hanım iyi diyorlar orda sen kime gidiyorsun?

anammm ne tırscan kızz meleğini alıcan kucağına sağ salim olursun ameliyatını inşallah...

İnşallah..Ya ameliyattan değil de, bakabilecek miyim, iyi anne olabilecek miyim diye çok tırsıyorum..
Yavrum yazık karnımda bile çok çekti..Yok düşecek, yok kalacak...Hiç bişey yiyemedim..İlk zamanlar hep serumla falan beslendim..
Acaba doğunca nasıl olacak, sütüm gelecekmi, yetecek mi, iyi bakabilecek miyim ?Öyle korkular var ki içimde...
Senelerdir eşimle 2 başımıza yaşamaya alıştık biz, artık gözüne baksam biliyorum ne istediğini, düzenimiz nasıl değişecek, eşim adapte olabilecek mi ? Eşim çok korkuyor, benim sadece bebekle ilgilenip, kendinin yalnız kalacağından..Öyle olmayacak diyorum ama, bilemiyorum da..
Kafamda bin tilki geziyor..

yandık hiç sorma :)))

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gıttım dugun askıtoommmm 892 gr olmus boyuda uzamıs dr cok ii dedı oynamamasınada yorulmusundur ondan olmustr dedı seker yuklemem yapıldı seker cıkmadı cok sukur hersey normal

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gıttım dugun askıtoommmm 892 gr olmus boyuda uzamıs dr cok ii dedı oynamamasınada yorulmusundur ondan olmustr dedı seker yuklemem yapıldı seker cıkmadı cok sukur hersey normal

Ayyy canım çok sevindim merak etmiştik iyice. çıkmadan geldin çok şükür.
hadi gözün aydın

Nil hanım iyi diyorlar orda sen kime gidiyorsun?

Ben Faruk Çekmeceli'ye gidiyorum... o doktorda çok iyi... Nil hanıma gitmiyorum çünkü çok talebi varmış onun sıra bekliyormussun her gittiğinde Faruk Bey'inde hastası çok ama her gittiğimde direkt girdim içeriye...

Bunları düşünme canım hepimizin kafasında hemen hemen aynı sorular var... Allah verir sabrını kuvvetini, sütünü... :) düşünme bunları kendi kendini yersin bakalım neyle karşılaşacaksın (karşılaşacağız :) korkmaaaa gönlünü ferah tut...

Oyyy, oyyy oyyy..Çok büyümüş maşallah kuzuma yaa...Sevindim valla kızlar yazmışlar, bende merak etmiştim seni..İyi haberini duydum şükür..Kuzum yaa, büyümüş kız maşallah..

Ben deli de, soyunup soyunup oturuyorum..Adam gelip gelip battaniye örtüyo üstüme, üşüyeceksiniz analı kızlı diyee...
Niye çekiniyorsun kız, ben göbeğime bakıp bakıp seviniyorum...

bende aynı eşim kızıyo ekmek teknesinde kirli vardı yaa hatırlarsınız belki.
onun gibi hep açık göbüşün diyo.
utanmazım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…