Yaparsın yaparsın normal bi terslik olmazsa..Bende panik atak var bi dönem ilaç kullandım, ağlama nöbeti falan geçirince tıkanıyorum..Doktorum hastalıklarımı not aldı, böyle uygun gördü, sende veya bebekte bi sorun olmaması için garantiye alalım dedi..O yüzden yani şimdiden böyle kesinleşti..Aslında herşeyin en güzeli normali..Adı üstünde normal yani...Hiç korkma, ama şartlar ne elveriyorsa onu ol..Benim yengem de 5 kilo bebek doğurdu..Normal doğurcam diye ısrar etti, doktor doğuramazsın demiş..22 dikişi var..Ve doğumdan sonra çok zor toparlandı..Ben doktorum ne diyorsa uymaya çalışıyorum..
Tabii ki canım doktorun ne diyorsa onu yap, bende şimdi ona göre sorucam bakalım ne dicek benim doktorum da... sezaryen derse sezaryen olurum... senin tarih bellidir o zaman şimdi?
Belli..Erken doğum olmazsa normal şartlarda 4 haziran cumartesi..Doğum kilosu da 3.250 civarı olacak diye hesaplıyor doktorum..39. haftayı bitirip öyle almayı düşünüyor..
selam kızlar geldim okudum gidiyorum
bebekpoyrazı merak ettim doğrusu ne yaptı acaba
akşam tekrar girer bakarım
yarın görüşürüz
ayy çok heyecanlı kız geri sayım başladı o zaman senin içnnn
benimde ne zaman kalabalık bi yerde olsam çocukum deliriyor karnımda
dışardan da belli oluyor karnım bi oraya bi buraya elimle veya çantamla kapatmaya çalışıyorum birileri görücek diye de korkuyom çok utanıyorum ben bu konuda yaa atamadım şu durumumu
Evet, tarih belli olmadan hiç doğmayacak gibi geliyordu..Şimdi düşünüyorum da, son 3 ay...
Tırsıyorum da..
benimde ne zaman kalabalık bi yerde olsam çocukum deliriyor karnımda
dışardan da belli oluyor karnım bi oraya bi buraya elimle veya çantamla kapatmaya çalışıyorum birileri görücek diye de korkuyom çok utanıyorum ben bu konuda yaa atamadım şu durumumu
Ben de tam tersi, herkes görsün istiyorum..
Akşamları tekme attıkça eşime tekmeledi diyorum, o da diyor söylemene gerek yok, maşallah kızın anası gibi hiç durmuyor diyor...Sen tekmelemediği zamanları söyle, ikimiz de rahat edelim diyor..
Çok hoşuma gidiyor tekme attıkça...
Yaparsın yaparsın normal bi terslik olmazsa..Bende panik atak var bi dönem ilaç kullandım, ağlama nöbeti falan geçirince tıkanıyorum..Doktorum hastalıklarımı not aldı, böyle uygun gördü, sende veya bebekte bi sorun olmaması için garantiye alalım dedi..O yüzden yani şimdiden böyle kesinleşti..Aslında herşeyin en güzeli normali..Adı üstünde normal yani...Hiç korkma, ama şartlar ne elveriyorsa onu ol..Benim yengem de 5 kilo bebek doğurdu..Normal doğurcam diye ısrar etti, doktor doğuramazsın demiş..22 dikişi var..Ve doğumdan sonra çok zor toparlandı..Ben doktorum ne diyorsa uymaya çalışıyorum..
evet canım Avcılara gidiyorum...
anammm ne tırscan kızz meleğini alıcan kucağınasağ salim olursun ameliyatını inşallah...
Oyyy, kuzum yaa..Benimki daha uykudan uyandırmadı beni hiç..Ama artık dışardan görülüyor tekmeleri..Çok ilginç yaa...Seninkinin tekmeler de maşallah baya kuvvetliymiş..Kız bunlar 3-4 kilo olunca ne olacak düşünsene..Şimdiden böyle tekmeliyorlar...Kaburgalarımızı delecekler herhalde..
ya ben eşimden bile çekiniyorum :26:
göbüşümü göstermek istemiyorum utanıyorum
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gıttım dugun askıtoommmm 892 gr olmus boyuda uzamıs dr cok ii dedı oynamamasınada yorulmusundur ondan olmustr dedı seker yuklemem yapıldı seker cıkmadı cok sukur hersey normal
Nil hanım iyi diyorlar orda sen kime gidiyorsun?
İnşallah..Ya ameliyattan değil de, bakabilecek miyim, iyi anne olabilecek miyim diye çok tırsıyorum..
Yavrum yazık karnımda bile çok çekti..Yok düşecek, yok kalacak...Hiç bişey yiyemedim..İlk zamanlar hep serumla falan beslendim..
Acaba doğunca nasıl olacak, sütüm gelecekmi, yetecek mi, iyi bakabilecek miyim ?Öyle korkular var ki içimde...
Senelerdir eşimle 2 başımıza yaşamaya alıştık biz, artık gözüne baksam biliyorum ne istediğini, düzenimiz nasıl değişecek, eşim adapte olabilecek mi ? Eşim çok korkuyor, benim sadece bebekle ilgilenip, kendinin yalnız kalacağından..Öyle olmayacak diyorum ama, bilemiyorum da..
Kafamda bin tilki geziyor..
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gıttım dugun askıtoommmm 892 gr olmus boyuda uzamıs dr cok ii dedı oynamamasınada yorulmusundur ondan olmustr dedı seker yuklemem yapıldı seker cıkmadı cok sukur hersey normal
Ben deli de, soyunup soyunup oturuyorum..Adam gelip gelip battaniye örtüyo üstüme, üşüyeceksiniz analı kızlı diyee...
Niye çekiniyorsun kız, ben göbeğime bakıp bakıp seviniyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?