2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

öylede benim annemde hiç çatlak yok ablamda olmuştu mesela...

takma kafana hiç yaa o zaman amaaaaan bana dün ne dedi ya radyolog bacakları kısa kafasıda büyük bu çocugun dedi yaa beynim çıktı yerinden

Aynı şey ablamın başına geldi, yok bacağı kısaymış falan dediler.. Kız kafayı yemişti, gitmediği doktor kalmamıştı.. Sonra hiçbir şey olmadı.. Sinir olduğuyla kaldı.. Zaten erkek bebeklerinde kafası büyük olur yani dimi..

Kız benimkinin de kafası büyük gidiyo...

her akşam sür bence. çatlamışsın sabah öyle diyodun ihmal etme
karnımda yokda gögüsümde gördüm dün şok oldum tane falan kırmızı kırmızı böle hemen sürdümsüme de işde dün gördüm gögsüme sürmüyodum halbuki büyümedi de bene ski sütyene devam bide kakao kokusunu sevemedim portakal yagı katsam olurmu kokusunu değiştirir belki

Biz geldik kız-ımlaaa..
Çarşıyı gezdikk, yemek yedik, arkadaşa kahve içmeye gittik....
İzinli olmak çok güzelmiş yahu...
hoşgeldin kızzzzzzzzz

valla ikisinin kokusu karışınca nasıl olur bilmiyorum dene istersen.

Hoşbulduk canım...Sür sür, bwen bebe yağını göğsümden dizime kadar sürüyorum her gün..Doktorum bu şekilde kullan dedi..Böyle sürüyorum ben..

geldimm ayy çok şükür bizim sağlık ocağında ultrason cihazı var baktılar onunla kalbi atıyor ama hemşire bi daha böyle hissetmezsen özellikle ileriki aylarda öyle 2 gün bekleme dedi hemen gel dedi çok şükürr oğluşumun kalbi atıyor ben göremedim ekranı ama dr baktı atıyor keratanın kalbi dedi

Kız benimkinin de kafası büyük gidiyo...

benim kadım dıgum uzamno dadiyo bunu kafası biraz büyük ama bu anomali değilki çocugun yapısal özelliği dedi sonra düşündüm biraz byükse nasıl doguracam ben bunu dedim içimden yaa bi sorun olurmu ki

Ay bu arada lafı gelmişken söyleyeyim size de doktor bana dedi ki artık hareketlerini dinle bebeğin günde en az 15 kez hareket etmesi lazım dedi.. Haberiniz ola... Artık anlamlıymış hareketleri..

selam anneler naber

biz hala hastayız ama çok şükür ateşim düştü.nefesim hala hırıltılı..detaylı usg ye bile gidememiştim.bu gün gittim geldim..herşey iyi çıktı ama gelişimi geri kalmış bebişimin..hastalıktan bişey yiyemedim antibiyotiklerde bozdu midemi..dinlenmem gerekiyormuş..şu anda 400 gr 1 hafta geriden geliyomuş.buna da şükür napalım

bide kaynanam sinir etti beni kendime iyi bakmam lazımmış ihmal etmişim.hastalanmanın suçlusu da benim hasta oldum 1 tabak çorba göndermedi yaa.

canım pahalı ama aktarlara sordum o yağları karıştırınca da zaten 20den fazla tutuyor, karıştırdıkları yağların şişesi 5-7 lira arası değişiyor. badem yağı tüylenmeyi artırıyor o kesin. doktorum bu kremlerden birini al, bir gün bebe yağı bir gün bunu kullan dedi. ben de o yüzden aldım. annemde de halamda da çatlak yok, kaşıntı oluyor ben de, o yüzden olabilir dedim ama halamda da oluyormuş kaşıntı, normal dedi. o yüzden pek çatlıcağımı sanmıyorum da yine de tedbir alıyorum..

Biz geldik kızımlaaa..
Çarşıyı gezdikk, yemek yedik, arkadaşa kahve içmeye gittik....
İzinli olmak çok güzelmiş yahu...

oooh hoşgeldiniz fıstıklar :)) e evinize gitseydiniz yahu niye işe geri geldiniz :)))

Benimkide büyük ama kilosu fazla ondan herhalde.. Aman büyük olsun ya... nolcak yani.. Sende gitiin demi doktora herşey yolunda dedi zaten dimi..

Okudum seni..Maşallah kocamanmış kuzucuk..
Ben de gittim evet, 852 gr. olmuş benim sıpa da...
Şekerim düşük çıktı, diyetisyene gönderildim sen gibi..Artık diyet yapıcam bakalım nasıl yapacaksam..
Renkli doppler e girdim, detay ultrason denilen şeye..Oykum inan ki baktırmadı kendine kızım yaa, sinir oldum bi yandan endişelendim..Asistan bakıyordu, ölçemiyorum dedi..Doktor çaırdı, o da ölçemedi, prof.geldi sonra, o ölçtü..2 saate yakın kaldım ultrasonda..Çok strese sokuyor bu kız beni..Sürekli tekmeliyor, ultrasonu hiç sevmiyor..Hareket edior diye de ölçemiyorlar bi türlü...
Ama Allaha şükür, hiç sorun çıkmadı..Tam gününde çıktı, kafası 1 hafta önden gidiyor ama, kocakafa..

iyi hadi sevindim canım maşallah keretaya

Geçen haftanın ödülü kız, bi daha da olmaz zaten..
Sen çok çalışıyorsun, sana benden iyi ödüller gelir inşallah..

ayyy inşallah canım arkadaşım benim.
Sen fazlasıyla hakettin. sefan olsun ben şaka yapıyorum :)

Çok sevindim canım, iyi haberlerle gelmişsin..İnşallah hep tepikler de hiç huzursuzluk yaşamazsın bi daha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…