Ya kızlar annelerinizde çatlak varsa çatlar, yoksa çatlamaz tamamen genetik buda ben neler kullandım kızıma hamileyken, Lierac ı da çok kullandım ama yine de çatladı.. Olcaksa olur zaten, birde son ay çatlar zaten daha şimdiden belli olmaz.. Siz özellikle son ay çok çok sürün.. Bebeyağıda bence çok faydalı olur zaten..
takma kafana hiç yaa o zaman amaaaaan bana dün ne dedi ya radyolog bacakları kısa kafasıda büyük bu çocugun dedi yaa beynim çıktı yerinden
Aynı şey ablamın başına geldi, yok bacağı kısaymış falan dediler.. Kız kafayı yemişti, gitmediği doktor kalmamıştı.. Sonra hiçbir şey olmadı.. Sinir olduğuyla kaldı.. Zaten erkek bebeklerinde kafası büyük olur yani dimi..
öylede benim annemde hiç çatlak yok ablamda olmuştu mesela...
karnımda yokda gögüsümde gördüm dün şok oldum tane falan kırmızı kırmızı böle hemen sürdümsüme de işde dün gördüm gögsüme sürmüyodum halbuki büyümedi de bene ski sütyene devam bide kakao kokusunu sevemedim portakal yagı katsam olurmu kokusunu değiştirir belkiher akşam sür bence. çatlamışsın sabah öyle diyodun ihmal etme
hoşgeldin kızzzzzzzzzBiz geldik kız-ımlaaa..
Çarşıyı gezdikk, yemek yedik, arkadaşa kahve içmeye gittik....
İzinli olmak çok güzelmiş yahu...
Biz geldik kızımlaaa..
Kız benimkinin de kafası büyük gidiyo...
karnımda yokda gögüsümde gördüm dün şok oldum tane falan kırmızı kırmızı böle hemen sürdümsüme de işde dün gördüm gögsüme sürmüyodum halbuki büyümedi de bene ski sütyene devam bide kakao kokusunu sevemedim portakal yagı katsam olurmu kokusunu değiştirir belki
karnımda yokda gögüsümde gördüm dün şok oldum tane falan kırmızı kırmızı böle hemen sürdümsüme de işde dün gördüm gögsüme sürmüyodum halbuki büyümedi de bene ski sütyene devam bide kakao kokusunu sevemedim portakal yagı katsam olurmu kokusunu değiştirir belki
hoşgeldin kızzzzzzzzz
ohhh kuzucuk kıskandım seni
Aynı şey ablamın başına geldi, yok bacağı kısaymış falan dediler.. Kız kafayı yemişti, gitmediği doktor kalmamıştı.. Sonra hiçbir şey olmadı.. Sinir olduğuyla kaldı.. Zaten erkek bebeklerinde kafası büyük olur yani dimi..
Kız benimkinin de kafası büyük gidiyo...
geldimm ayy çok şükür bizim sağlık ocağında ultrason cihazı var baktılar onunla kalbi atıyor ama hemşire bi daha böyle hissetmezsen özellikle ileriki aylarda öyle 2 gün bekleme dedi hemen gel dedi çok şükürr oğluşumun kalbi atıyor ben göremedim ekranı ama dr baktı atıyor keratanın kalbi dedi
kızlar bu kremler bana çok pahalı geldi araştırdım bepanthen aldım kremini ve merhemini. boş bir krem kutusunda ikisini güzelce karıştırdım. kendime merhem yaptım onu kullanıyorum. birde bebek yağının içine biraz portakal yağı kattım kokusu güzel olsun diye mis gibi duştan sonra sürüyorum. onları kullanıyorum şimdilk çatlak falan yok ama bakalım zaman ne gösterecek.
Biz geldik kızımlaaa..
Benimkide büyük ama kilosu fazla ondan herhalde.. Aman büyük olsun ya... nolcak yani.. Sende gitiin demi doktora herşey yolunda dedi zaten dimi..
geldimm ayy çok şükür bizim sağlık ocağında ultrason cihazı var baktılar onunla kalbi atıyor ama hemşire bi daha böyle hissetmezsen özellikle ileriki aylarda öyle 2 gün bekleme dedi hemen gel dedi çok şükürr oğluşumun kalbi atıyor ben göremedim ekranı ama dr baktı atıyor keratanın kalbi dedi
Geçen haftanın ödülü kız, bi daha da olmaz zaten..
Sen çok çalışıyorsun, sana benden iyi ödüller gelir inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?