2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benım yedıgım bebısıme yramıs 4 kılo almısım sımdıye kadar ınsallah bole gıder sutude sordum kotu bıse degıl o ıyıdır dedı ay bır gelseydı kucagıma baloncuk cıkartyodu agzıyla

bugün 6.5 ayımız geride kaldı.. 83 gün gibi bi süre kaldı doğuma.. 24 Mayıs gibi gelio bana doğum tarihi..İNŞALLAH HAYIRLISIYLA ZAMANINDA BEBEĞİNİ ALIR TÜM ANNELER KUCAĞINA ..

Son düzenleme:
canım sen eski bankacısın ya bilirsin belki. bebeğe bir hesap açmayı düşünüyoruz. açılan hesap bebek adına mı oluyor ve o belli bir yaşa gelinceye kadar kullanılmıyor mu para?

benımde cnm makarna cektı onu yapıom su saate bak yedıgım seye bak ya aman allahım ben nasıl bole oldum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım sen eski bankacısın ya bilirsin belki. bebeğe bir hesap açmayı düşünüyoruz. açılan hesap bebek adına mı oluyor ve o belli bir yaşa gelinceye kadar kullanılmıyor mu para?

Canım hesap bebek namına babasının yada annesinin adı yazılıyor ama bebeğin adı da geçiyor hesapta.. Yani bebeğin namına açılıyor.. Hesabı siz vasisi olduğunuz için kapatabilirsiniz fakat onun için biraz hesap kapatılırken kesinti yapıyorlar.. % 3 gibi bişey... Yani miktar fazlalaştıkça kesinti artar... Bizim Aslı nın İş bankasın da var, kumbara hesabı mesela.. 18 yaşına kadar ellemeyi düşünmüyoruz...

bacım bugun gıttım dr a daha 4 kıloyu yenı almısım hatta 500 gr 3500 almısım su zamana kadar bebeıs beslenmıs masallah

ay ne güzel ye o zaman bi tencere ye

mart annelerini okuyordum bende şubat annelerini okuyordum geçtiğimz ay, bu ayda mart annelerindeym... Sezaryen çoğu... herkesi doğum tarihi bellii... ayyy biz de öyle olucak mıyız yaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:

bacım kalbımız bırmıs bende okuyodum ay ne guzel dımııı almıslar bebıklerı kucaklarına

oohhh ne guzell:))bızde karnımı actık baktık baktık denız dalgası gıbı yer degıstırıyordu galıba:))ama esım net hıssedemedı henuz ona uzuluyorum..

günaydınn kızlar...biz geldik

baştaki hariç 4 boyutlu. isteyince vermiomu foto?
foto verdide, senınkıler gibi değil canım ya, sanırım benım girdiğim 2 boyutluydu o yüzden fotolar böyle değil..

Canım dedim ya dün aldık çekemedim diye, akşam çekeyim resimleri yarın eklerim..Dün eşimle aldık, o varken de çekemedim fotoları..Bugün çekip yarın ekliycem inşallah..

tamam bugun benden kurtuluşun yok..kafanı yerım foto foto diye :))
şaka şaka...ama merak ediyorum bu gerçek

inşallahhhhhhh canım yaaa, ağzın bal yesin emiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…