canım sen eski bankacısın ya bilirsin belki. bebeğe bir hesap açmayı düşünüyoruz. açılan hesap bebek adına mı oluyor ve o belli bir yaşa gelinceye kadar kullanılmıyor mu para?
benımde cnm makarna cektı onu yapıom su saate bak yedıgım seye bak ya aman allahım ben nasıl bole oldum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
az ye çok yeme kilo alırsın bacım
desem deeee ye amannnn bebişin canı istemiş senin değil ki
bacım bugun gıttım dr a daha 4 kıloyu yenı almısım hatta 500 gr 3500 almısım su zamana kadar bebeıs beslenmıs masallah
ay ne güzel ye o zaman bi tencere ye
mart annelerini okuyordum bende şubat annelerini okuyordum geçtiğimz ay, bu ayda mart annelerindeym... Sezaryen çoğu... herkesi doğum tarihi bellii... ayyy biz de öyle olucak mıyız yaaaaaaaaaaaaa
gunaydın kızlarr..
gunaydın cılekcılek:))
Günaydın benim gibi sabah kuşu arkadaşımmmm :)
Günaydın kızlaaar :)
Dün akşam ilk kez babası hissetti kızımın tekmelerinii :) çok mutluyum.. sonra da açtık karnımı oturduk, tekmeleri görünüyor kuzumunn :)
foto verdide, senınkıler gibi değil canım ya, sanırım benım girdiğim 2 boyutluydu o yüzden fotolar böyle değil..baştaki hariç 4 boyutlu. isteyince vermiomu foto?
Canım dedim ya dün aldık çekemedim diye, akşam çekeyim resimleri yarın eklerim..Dün eşimle aldık, o varken de çekemedim fotoları..Bugün çekip yarın ekliycem inşallah..
ay ne güzel ye o zaman bi tencere ye
mart annelerini okuyordum bende şubat annelerini okuyordum geçtiğimz ay, bu ayda mart annelerindeym... Sezaryen çoğu... herkesi doğum tarihi bellii... ayyy biz de öyle olucak mıyız yaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?