Günaydınlarrr biz geldik hoşgeldikkkkk
nasılsınızzzz özledik sizi..
Bana özet geçecek babayiğit varmı. Geçmişe bakamıycam
Günaydınlarrr biz geldik hoşgeldikkkkk
nasılsınızzzz özledik sizi..
Bana özet geçecek babayiğit varmı. Geçmişe bakamıycam
çok uykum var bu sabah hala ayılamadım
lokummu sen bana sataşırdın ne oldu kız arada özletmek lazım herhaldebende özledim seni heeee lokumum benim:d:d
yiyimde keyifsizim yaaaa canım sıkılıyo hpsi bu
günaydın... Valla boşyere ağlattılar ama normal herşey dedilerde gelde bana anlat..egeee hoşgeldin... Duru hanım kocaman olmuş maşallah...Doktorlar da panikletmişler seni boş yere..
Ben özet geçeyim diycem ama hafıza korkunç durumda. öyküm'ün şekeri biraz yüksek çıkmış, bebekpoyraz bebek hareket etmiyor diye korktu doktora gitti iyiymiş çok şükür..
Aklıma gelenler bunlar da daha neler neler vardır..
günaydın cnm.. Enfeksiyon çıktı bi tahlil daga yaptılar sonra 3 gün sonra çıkacakmış. Ilaç verdi enfeksiyon için suda erit iç dedi. Gyno ferro yerine baika demir verdi. Değişti yani ilaçlar..günaydın bayanlarrr.....
Egecim napıyosun sonuçlar nasıl çıktı değişti mi ilaçların?
kuzummm şeker gibi kadınsın şekrin mi yüksek çıktı senin. Iyiyim öyküm biraz korkuttular kalbine baktılar konuştulr ben sordukça yok bişey dediler. Ultr.ayarıyla oynadılar rengini açmışsın dedi öbür dr o yüzden beyazlık görünüyor dedi. Ben zırlamaya başladım kızdılar bana.. Sen detaylı olmuşmuydun ne dediler demeye başladılar sonra ben sıkıştırınca normal herşey biz kendi aramızda konuşuruz dediler.canım hoşgeldin özledik seni.. Ama ben balık hazfızalı olduğumdan özet işi bira zor, sen naptın..
günaydın ağamm...bugün keyfin iyidir inşallah..
göğüs uçlarına sürmek için bahsettiğiniz e vitamini ne oluyor kızlar??
şimdiden mi kullanıyosunuz..ben çok korktum şubat annelerini okuyunca :18::18:
Eki Görüntüle 149382 Eki Görüntüle 149384 Eki Görüntüle 149385 Eki Görüntüle 149386 Eki Görüntüle 149387 Eki Görüntüle 149389 Eki Görüntüle 149388 Eki Görüntüle 149391 Eki Görüntüle 149392 Eki Görüntüle 149393 Eki Görüntüle 149394 Eki Görüntüle 149395 Eki Görüntüle 149390 Eki Görüntüle 149383
kızımın cicileri..akşam çekince karanlık çıkmış ama..
kızlar suzii niye girmiyo bilen var mı?
Annesine mi gitti.sabahtan girmiyo gerçi o, öğleden sonra giriyo ama dün yoktu...
çok gzel bişey bunlar iyi günlerde sağlıklakullansın öykü hanım. Maşallahhhhhhh
Aynen ben deebi de soğuk ya hiç yataktan çıkmak istemiyorum.
Dün akşam gözlerim doldu yorgunluktan eşim de aman sakın ağlama bebek de üzülür şimdi, hemen sustum :)
hani yorulup da yaptığım bişey yok ama 6da evden çıkmak bile yoruyor işte insanı.. Sonra eve gel yemek yap, sofra kur sofra kaldır bile ağır geliyor. Bi de bunun bebekli versiyonunu düşünemiyorum, 24 saat mesai :))
günaydın cnm.. Enfeksiyon çıktı bi tahlil daga yaptılar sonra 3 gün sonra çıkacakmış. Ilaç verdi enfeksiyon için suda erit iç dedi. Gyno ferro yerine baika demir verdi. Değişti yani ilaçlar..
Sen nasılsın yoğunmusun yine.
Eşimde deli gibi yoğun aklıma sen geliyorsun ozaman gece 2 lerde geliyor eve
bayadır görmedim kuzu ben onu . Sanırım ev taşıyordu ya işleri var o bide gezenti olduğu için giremiordur. Iyi düşünelim iyi olsun
yoo gayet güzel çıkmış..hepsi çok güzelll..güle güle kullansın bebişin...bizde maaşı 15 inde alıyoruz..martın 3 üncü haftası Allah nasip ederse bizde çıkcaz..şimdiden heyecanlıyım..foto eklemeyi öğretirsen bende çekip eklerim buraya....
günaydın
canım benim nivea atta çantasını içinde malzemeleri ile aldım kızımda ama inan nivea çok kötü bir ürün alerji yaptı kremleri kızımın yüzü kıpkırmızı yara lardan oldu banyodan sonra. Hatta kremyada şampuandanmı diye annem yüzünü yıkadı aynısı oldu. Ben şiddetle tavsiye etmiyorum. Tecrübeeme güvenirsen seba med al derim.
hadi ya, çok üzüldüm canım...okadar da övmüşlerdi..nıvea nın o çantalı setini dün okadar araştırdım bide..
sebamed en iyisiymiş, ama çok pahalı ....offffff bilmiyorum kii..napsakk
lokummu sen bana sataşırdın ne oldu kız arada özletmek lazım herhalde
günaydın... Valla boşyere ağlattılar ama normal herşey dedilerde gelde bana anlat..
özet için saol kahvaltı yaparken baktım biraz
günaydın cnm.. Enfeksiyon çıktı bi tahlil daga yaptılar sonra 3 gün sonra çıkacakmış. Ilaç verdi enfeksiyon için suda erit iç dedi. Gyno ferro yerine baika demir verdi. Değişti yani ilaçlar..
Sen nasılsın yoğunmusun yine.
Eşimde deli gibi yoğun aklıma sen geliyorsun ozaman gece 2 lerde geliyor eve
kuzummm şeker gibi kadınsın şekrin mi yüksek çıktı senin. Iyiyim öyküm biraz korkuttular kalbine baktılar konuştulr ben sordukça yok bişey dediler. Ultr.ayarıyla oynadılar rengini açmışsın dedi öbür dr o yüzden beyazlık görünüyor dedi. Ben zırlamaya başladım kızdılar bana.. Sen detaylı olmuşmuydun ne dediler demeye başladılar sonra ben sıkıştırınca normal herşey biz kendi aramızda konuşuruz dediler.
Bi şey olsa saklamazlar sanırım demi ya öykümm
ben,m duru ayakları alttaymış o yüzden oraya baskı yapıyrmuş ..ters duruyor deli
iyiyim canım sizler bana iyi geliyorsunuzzzz. Sen nasılsın
göğüs uçlarına sürmek için bahsettiğiniz e vitamini ne oluyor kızlar??
şimdiden mi kullanıyosunuz..ben çok korktum şubat annelerini okuyunca :18::18:
Aynen ben deebi de soğuk ya hiç yataktan çıkmak istemiyorum.
Dün akşam gözlerim doldu yorgunluktan eşim de aman sakın ağlama bebek de üzülür şimdi, hemen sustum :)
hani yorulup da yaptığım bişey yok ama 6da evden çıkmak bile yoruyor işte insanı.. Sonra eve gel yemek yap, sofra kur sofra kaldır bile ağır geliyor. Bi de bunun bebekli versiyonunu düşünemiyorum, 24 saat mesai :))
oyyy kuzuuuum güle gülegiysn o eldivenin içindekileri yerimmmEki Görüntüle 149382 Eki Görüntüle 149384 Eki Görüntüle 149385 Eki Görüntüle 149386 Eki Görüntüle 149387 Eki Görüntüle 149389 Eki Görüntüle 149388 Eki Görüntüle 149391 Eki Görüntüle 149392 Eki Görüntüle 149393 Eki Görüntüle 149394 Eki Görüntüle 149395 Eki Görüntüle 149390 Eki Görüntüle 149383
Kızımın cicileri..Akşam çekince karanlık çıkmış ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?