2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çok uykum var bu sabah hala ayılamadım

Aynen ben dee bi de soğuk ya hiç yataktan çıkmak istemiyorum.
Dün akşam gözlerim doldu yorgunluktan eşim de aman sakın ağlama bebek de üzülür şimdi, hemen sustum :)

hani yorulup da yaptığım bişey yok ama 6da evden çıkmak bile yoruyor işte insanı.. Sonra eve gel yemek yap, sofra kur sofra kaldır bile ağır geliyor. Bi de bunun bebekli versiyonunu düşünemiyorum, 24 saat mesai :))

bende özledim seni heeee lokumum benim:d:d

yiyimde keyifsizim yaaaa canım sıkılıyo hpsi bu
lokummu sen bana sataşırdın ne oldu kız arada özletmek lazım herhalde

günaydın... Valla boşyere ağlattılar ama normal herşey dedilerde gelde bana anlat..
özet için saol kahvaltı yaparken baktım biraz

günaydın bayanlarrr.....
Egecim napıyosun sonuçlar nasıl çıktı değişti mi ilaçların?
günaydın cnm.. Enfeksiyon çıktı bi tahlil daga yaptılar sonra 3 gün sonra çıkacakmış. Ilaç verdi enfeksiyon için suda erit iç dedi. Gyno ferro yerine baika demir verdi. Değişti yani ilaçlar..
Sen nasılsın yoğunmusun yine.
Eşimde deli gibi yoğun aklıma sen geliyorsun ozaman gece 2 lerde geliyor eve

canım hoşgeldin özledik seni.. Ama ben balık hazfızalı olduğumdan özet işi bira zor, sen naptın..
kuzummm şeker gibi kadınsın şekrin mi yüksek çıktı senin. Iyiyim öyküm biraz korkuttular kalbine baktılar konuştulr ben sordukça yok bişey dediler. Ultr.ayarıyla oynadılar rengini açmışsın dedi öbür dr o yüzden beyazlık görünüyor dedi. Ben zırlamaya başladım kızdılar bana.. Sen detaylı olmuşmuydun ne dediler demeye başladılar sonra ben sıkıştırınca normal herşey biz kendi aramızda konuşuruz dediler.
Bi şey olsa saklamazlar sanırım demi ya öykümm
ben,m duru ayakları alttaymış o yüzden oraya baskı yapıyrmuş ..ters duruyor deli

günaydın ağamm...bugün keyfin iyidir inşallah..

iyiyim canım sizler bana iyi geliyorsunuzzzz. Sen nasılsın

göğüs uçlarına sürmek için bahsettiğiniz e vitamini ne oluyor kızlar??
şimdiden mi kullanıyosunuz..ben çok korktum şubat annelerini okuyunca :18::18:

günaydın
canım benim nivea atta çantasını içinde malzemeleri ile aldım kızımda ama inan nivea çok kötü bir ürün alerji yaptı kremleri kızımın yüzü kıpkırmızı yara lardan oldu banyodan sonra. Hatta kremyada şampuandanmı diye annem yüzünü yıkadı aynısı oldu. Ben şiddetle tavsiye etmiyorum. Tecrübeeme güvenirsen seba med al derim.

çok gzel bişey bunlar iyi günlerde sağlıklakullansın öykü hanım. Maşallahhhhhhh

Sağol ağam yaa, daha iyileri senin kıza...
Pazartesi aldık 5 li set aldık ama rahat olacak mı bilmiyorum..Ana kucağı falan olanlardan...Millet ne gerek var diyor, çoğunu kullanmazsınız bile diyor..Hastane çıkışımızı da aldık, doğum da belli oldu, şaka maka doğuracaz artık yaa..Heyecan basıyor düşününce..

İnan ben de ağlamak istiyorum yorgunluktan. bazen kopuyorum. ağlayıp ağlayıp devam ediyorum işlere :) şizofrene bağladım.

Ne güzel bakmışlar herşeye. İdrar yollarında mı enfeksiyon. Geçmiş olsun.
Dün iyiydi kızlarla kaynattım akşama kadar.
Ama genel bir yorgunluk var üstümde. Bu gün yoğun olur büyük ihtimalle mesaiye kalırım.

bayadır görmedim kuzu ben onu . Sanırım ev taşıyordu ya işleri var o bide gezenti olduğu için giremiordur. Iyi düşünelim iyi olsun

İnşallah öyledir yaa..
Bi de sorunlu falan lafı duyunca insan merak ediyor...Sonradan problem yok dedi doktoru ama, ne bileyim gelse içimiz rahat edecek..Kimbilir, bugün andık ya, belki çıkar gelir..

Egecim dün okudum seniin durumunu, bence bişey olsa kesin söylerlerdi kızım, zaten devlet hastanesi doktoru kızım onlar, kibarlık etmezler bence, hemen herşeyi söylerler.. Birde zaten kötü bir durum olsa tekrar perinatolojiye falan yönlendirirlerdi bence.. takma kafana bence, doktor yanlış görmüştür.. Birşey olsa ayrıntılı da çıkardı zaten.. Benimde sorma sinirlerim bozuldu dün, ama boşverdim atlattım.. Ben yarın tekrar 3 saatlik şeker yüklemesi yaptırcam, TSH ım düşük çıktı, Endokrinoloji ye gitçem, sonra da diyetisyene... of of bunlar için sinir oldum.. Çok uğraşçam.. 10 kilo almışım, doktor pek takılmadı ama bebek 970 gr. olmuş, çok iri falan dedi sinir etti beni, şekerden olabilir falan dedi.. Aman sinir oldum.. Ama bebek çok tatlıydı ve bence şekerle de ilgisi yok bunun burda da bisürü bebek var iri ama şekerle hiç alakası yok..

son aylarda sürmek lazımmış canım bende deniycem yani, kapsül şeklinde satılıyor eczanelerde ondan işte..

uff o dün aglama faslı bende de vardı yaa canım çok sıkılıyo bu günlerde de öle eşim bişey dedi normalde olsa hiç takmam bil ama ben başladım aglamaya aadamda şaşırdı falan uffff

oyyy kuzuuuum güle gülegiysn o eldivenin içindekileri yerimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…