2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bırazdan gelırım cılekcılek ..

Tamam canım gel amaaa

Günaydınnnnnnnnnn

günaydınn kızlar nasılsınız

ben bugün akşamı edemicem herhalde bacaklarıma kramp girmeye başladı 2 gündür fena haldeyim

işe zor geldim

Günaydınn Öykümm.. biz iyiyiz kızımla, siz ne yapıyorsunuz :)
Bu arada Şubat annelerini okuyorum hepsinde bir emzirme problemi, göğüsler hep yara, gözüm korktu sabah sabah

Bizim olmuycak inşallah, e vitaminlerimizi sürcez bakalım.. Ama o sorunu ben çok feci yaşamıştım umarım bu kez olmaz..

Önden krem sürmeye başlamak gerekiyor galiba... Amaaan ben korkmaya başladım yavaştan, uykusuz geceler falan :)

Kızlar, hepinize kocamaaannn günaydın..
günaydın hoşgeldin fındık kurdu :)

Bizim olmuycak inşallah, e vitaminlerimizi sürcez bakalım.. Ama o sorunu ben çok feci yaşamıştım umarım bu kez olmaz..

off yaa onu sür bunu sür hiç sevmedğim işler yaa bunlar benim ufff

Günaydınn Öykümm.. biz iyiyiz kızımla, siz ne yapıyorsunuz :)
Bu arada Şubat annelerini okuyorum hepsinde bir emzirme problemi, göğüsler hep yara, gözüm korktu sabah sabah

aynen canım ya, bende okuyodum ..seni de gördüm orda:))
öyle korktum ki, çoğunun göğüsü yara olmuş, emzirirken kan geliyor falan yazmışlar...Ben hep emzirmeyi acısız, ne bileyim çok güzel şekilde hayal ediyordum, böyle okuyunca içim burkuldu
bide çoğu sağıyor sütünü...benim de çok doğum yapan arkadaşım oldu, hiç birisi sağmadı sütünü..biberon ilk 6 ay hiç kullanmadılar, inşallah sağmak zorunda kalmayız...

Kızlar, hepinize kocamaaannn günaydın..

Günaydın kuzuuuu...

ben bugün akşamı edemicem herhalde bacaklarıma kramp girmeye başladı 2 gündür fena haldeyim

işe zor geldim

Haydaaa geçmiş olsun.. neden oldu acaba? yürüyüş yapsan iyi gelir mi?

Doğru Öyküm söylemiştin sen E vitamini, bak unutmuşum bile. Doğuma yakın hatırlatırsın sen yine bize e vitamini alma zamanı diye :)

Günaydınlarrr biz geldik hoşgeldikkkkk
nasılsınızzzz özledik sizi..
Bana özet geçecek babayiğit varmı. Geçmişe bakamıycam

işe zor geldim

Günaydın canım..Dikkat et kendine.

günaydın hoşgeldin fındık kurdu :)

off yaa onu sür bunu sür hiç sevmedğim işler yaa bunlar benim ufff

Hoşbulduk cimcimemmm...Nasılsın bugün..

Günaydınlarrr biz geldik hoşgeldikkkkk
nasılsınızzzz özledik sizi..
Bana özet geçecek babayiğit varmı. Geçmişe bakamıycam

Egeee hoşgeldin... Duru Hanım kocaman olmuş maşallah... Doktorlar da panikletmişler seni boş yere..
Ben özet geçeyim diycem ama hafıza korkunç durumda. Öyküm'ün şekeri biraz yüksek çıkmış, bebekpoyraz bebek hareket etmiyor diye korktu doktora gitti iyiymiş çok şükür..
Aklıma gelenler bunlar da daha neler neler vardır..

günaydın bayanlarrr.....
Egecim napıyosun sonuçlar nasıl çıktı değişti mi ilaçların?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…